EĞİTİM - 22 Ekim 2021 Cuma 13:19

En iyi özel eğitim kurumları ödülü Radikal Okulları’nın oldu

A
A
A
En iyi özel eğitim kurumları ödülü Radikal Okulları’nın oldu

Meya Ajans tarafından Diyarbakır’da üçüncüsü düzenlenen ve ünlü sunucular Afrikalı Ali ile Özlem Demir’in sunuculuğunu yaptığı ’Altın Toprak’ ödül gecesinde ödüller sahiplerini bulurken, eğitimde aldığı radikal karar ve yaptığı çıkışlarla yılın en iyi özel eğitim kurumları ödülü Radikal Okulları’na verildi.

Meya Ajans tarafından Diyarbakır’da üçüncüsü düzenlenen ve ünlü sunucular Afrikalı Ali ile Özlem Demir’in sunuculuğunu yaptığı ’Altın Toprak’ ödül gecesinde ödüller sahiplerini bulurken, eğitimde aldığı radikal karar ve yaptığı çıkışlarla yılın en iyi özel eğitim kurumları ödülü Radikal Okulları’na verildi. Ödülü Radikal Eğitim Kurumları Genel Müdürü Lokman Yetiz aldı.


Meya Ajans tarafından bu yıl Diyarbakır’da üçüncüsü düzenlenen ’2020-2021 Altın Toprak’ ödülleri sahibini buldu. Bir otelde düzenlenen ödül gecesine toplam 41 kategoride, iş dünyası, eğlence, sanat ve hizmet sektöründen firma temsilcilerine ödülleri verildi. En iyi özel eğitim kurumları ödülü Radikal Okulları’na gitti.


Diyarbakır’da eğitimde gösterdikleri dev başarılarla adını duyuran Radikal Okulları yılın en iyi eğitim kurumu ödülüne layık görüldü. Radikal Okulları Genel Müdürü Lokman Yetiz, ödülü eğitim camiası adına aldığını belirtti. Yetiz, “Bizde yılın en etkin ve başarılı okul unvanı ile bu ödülü aldık. Tüm öğretmenlerim, velilerim ve öğrencilerimin adına şahsım olarak çok mutluyum. Bana bu gururu yaşattıkları için şükranlarımı sunuyorum. Ben bu ödülü eğitim adına almaktan da ayrıca gurur yaşıyorum” şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya İhlas Vakfı Kütahya Erkek Öğrenci Yurdu’nun temeli atıldı İhlas Vakfı tarafından Kütahya’da inşa edilecek erkek öğrenci yurdunun temeli düzenlenen mütevazı bir törenle atıldı. Törende konuşan İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, vakfın son yıllarda gerçekleştirdiği yurt yatırımlarına değinerek, 2022 yılında Afyonkarahisar Sinanpaşa Yurdu’nun tamamlandığını, 2024’te İzmir Yurdu’nun, 2025’te ise yeni bir yurt açılışının yapıldığını hatırlattı. Aydın, 2025 yılında Kütahya Yurdu’nun temelinin atılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Allah-u Teala hayırlı ve mübarek eylesin" dedi. Kütahya’nın vakıf için ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Aydın, bu şehirden yetişen öğrencilerin hem vakıfta hem de devlet kurumlarında önemli görevler üstlendiğini ifade etti. Yazılım mühendisi olarak istihdam edilen mezunlardan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Aydın, vakfın web sisteminin de Kütahya’dan yetişen gençler tarafından yenilendiğini söyledi. Konuşmasında Kütahya’nın tarihi önemine de değinen Aydın, Germiyanoğulları Beyliği’nin başkenti olan Kütahya’nın Osmanlı Devleti’ne yaptığı katkılara dikkat çekti. Germiyanoğlu Yakup Bey’in, kızını Yıldırım Bayezid ile evlendirirken Kütahya ve çevresini çeyiz olarak Osmanlı’ya bağışladığını hatırlatan Aydın, bu tarihi mirasın Kütahya’ya yapılan yatırımlar açısından önemli bir gerekçe olduğunu ifade etti. İhlas Vakfı Kütahya Koordinatörü Necmettin Canbek ise konuşmasında, yaklaşık 25 yıldır Kütahya’da bir yurt yapma hedefi taşıdıklarını belirterek, bu hayalin bugün gerçeğe dönüşmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Canbek, Kütahya’da yetişen birçok öğrencinin ülkeye ve İslamiyet’e hizmet ettiğini vurguladı. İhlas Pazarlama Kütahya Bölge Müdürü Abdulkadir Demirci de konuşmasında, Kütahya’dan yetişen binlerce gencin Türkiye’nin farklı bölgelerinde görev aldığını belirterek, yurdun en kısa sürede tamamlanması için maddi ve manevi her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende, yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri besmeleyle butona basarak yurt inşaatının temelini attı. Bodrum kat, zemin kat ve 3 normal kattan oluşacak olan öğrenci yurdu, 72 öğrenci kapasiteli olacak. Yaklaşık 1 yıl içerisinde tamamlanması planlanan yurt binası, Dumlupınar Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde yer alacak. Temel atma törenine; İhlas Vakfı Başkanı Mahmut Kemal Aydın, İhlas Vakfı Başkan Yardımcısı Tahsin Ekinci, Mütevelli Heyet üyesi Bahtiyar Çalışkan, İhlas Vakfı Kurucular Kurulu üyeleri Prof. Dr. Mustafa Çetin Varlık, Mustafa Sertel, İhlas Vakfı Hukuk Müşaviri Avukat Alper Osman Genç, İhlas Vakfı gönüllüsü Seyyid Celaleddin Arvas, İhlas Pazarlama Bölge Müdürü Abdülkadir Demirci, Kütahya yurdundan mezun olan öğrenciler, davetliler ve çevre vilayetlerden gelen misafirler katıldı.