Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Edirne
Edirne’de Engelliler Haftası’nda dayanışma buluşması
14 Mayıs 2026 Perşembe - 19:12:34
Edirne’de "Engelliler Haftası" kapsamında düzenlenen programda engelli bireyler ve aileleri müzik, dans ve dayanışma dolu bir günde buluştu. Duygu dolu anların yaşandığı etkinlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli sandalye desteği sağlandı. Edirne’de 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Musabeyli Mesire Alanı’nda düzenlenen etkinlikte engelli bireyler ve aileleri bir araya geldi. Müzik, halk oyunları ve çeşitli etkinliklerle renklenen programda, ihtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli sandalye desteği sağlandı. Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen programa Edirne Valisi Yunus Sezer, protokol üyeleri, engelli bireyler ve aileleri katıldı. Gün boyu süren etkinliklerde sahne alan halk oyunları ekipleri ve müzik grupları, katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Engelli bireyler ve aileleri müzik eşliğinde eğlenirken, program renkli görüntülere sahne oldu. İhtiyaç sahibi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye edilirken, destekten yararlanan bireyler ile ailelerinin yaşadığı mutluluk duygusal anlar oluşturdu. Programda konuşan Edirne Valisi Yunus Sezer, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmak ve sorunlarına çözüm üretmek için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tohumcu da toplumsal farkındalığın artırılması ve engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya yönelik çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen program, dayanışma ve birlik mesajlarıyla tamamlandı.
14 Mayıs 2026 Perşembe - 19:10
Edirne’de Engelliler Haftası’nda dayanışma buluşması
Edirne’de Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen programda engelli bireyler ve aileleri müzik, dans ve dayanışma dolu bir günde buluştu. Duygu dolu anların yaşandığı etkinlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli sandalye desteği sağlandı. Edirne’de 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Musabeyli Mesire Alanı’nda düzenlenen etkinlikte engelli bireyler ve aileleri bir araya geldi. Müzik, halk oyunları ve çeşitli etkinliklerle renklenen programda, ihtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli sandalye desteği sağlandı. Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen programa Edirne Valisi Yunus Sezer, protokol üyeleri, engelli bireyler ve aileleri katıldı. Gün boyu süren etkinliklerde sahne alan halk oyunları ekipleri ve müzik grupları, katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Engelli bireyler ve aileleri müzik eşliğinde eğlenirken, program renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlik kapsamında ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye edilirken, destekten yararlanan bireyler ile ailelerinin yaşadığı mutluluk duygusal anlar oluşturdu. Programda konuşan Edirne Valisi Yunus Sezer, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmak ve sorunlarına çözüm üretmek için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tohumcu da toplumsal farkındalığın artırılması ve engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya yönelik çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen program, dayanışma ve birlik mesajlarıyla tamamlandı. (MB-
14 Mayıs 2026 Perşembe - 13:19
Edirne’de Engelliler Haftası kutlamalarında renkli görüntüler oluştu
Edirne’de Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen törenin ardından Saraçlar Caddesi’nde kortej eşliğinde yürüyüş yapıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Heykeli önünde tören düzenlendi. Çelenk sunumuyla başlayan tören, bando eşliğinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Daha sonra Edirne Gençlik ve Engellileri Destekleme Derneği Başkanı Erol Adem Düzkes ve Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tohumcu birer konuşma yaptı. Engelliler Haftası’nın yalnızca bir anma haftası olmadığını belirten Düzkes, "Bizler, toplumun bakıma muhtaç veya acınacak kesimi değiliz. Bizler, hayatın her alanında var olan, üreten ve söz sahibi olan özneleriyiz. Bugün hem ulusal düzeyde hem de serhat şehrimiz Edirne’de hala aşamadığımız temel sorunlar vardır. Kaldırımlar, toplu taşıma ve kamusal alanlar hala tam anlamıyla kapsayıcı değil" ifadelerine yer verdi. Törende konuşan Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tohumcu, engelliliğin yalnızca bireyin taşıdığı bir özellik değil, toplum olarak ortak sorumluluk gerektiren bir konu olduğunu söyledi. Tohumcu, "Bugün burada toplanmamızın asıl amacı, bu sorumluluğun bilinciyle hareket ederek farkındalık oluşturmak, empati kurmak ve hep birlikte daha kapsayıcı bir toplum inşa etme kararlılığımızı ortaya koymaktır" dedi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın engelli bireylerin toplum hayatına tam ve etkin katılmalarını sağlamak, fırsat eşitliğini güçlendirmek ve insan onuruna yaraşır bir yaşam sürmeleri için detaylı politikalar yürüttüğünü belirten Tohumcu, yerelde de bu politikaları hayata geçirmek adına büyük gayret içerisinde olduklarını ifade etti. Katılımcılar, buradaki törenin ardından Saraçlar Caddesi’nde oluşturdukları kortej ile farkındalık yürüyüşü gerçekleştirdi.
14 Mayıs 2026 Perşembe - 10:30
Kapıkule’de dev operasyon: Milyonlarca liralık kaçak eşya ve uyuşturucu ele geçirildi
Edirne Kapıkule Gümrük Kapısı’nda gerçekleştirilen operasyonda, yurda giriş yapmak üzere gelen bir tırda milyonlarca lira değerinde kaçak eşya ile 32 kilo 480 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.
13 Kasım 2021 Cumartesi - 12:43
Edirne’de bir evde 7 bin 66 adet hap ele geçirildi
Edirne’de bir şahsın evine yapılan baskında gümrük kaçağı 7 bin 66 hap ele geçirildi.
13 Kasım 2021 Cumartesi - 10:51
İpsala’da 43 kadın girişimciye 4 bin 515 tavuk verildi
Edirne’nin İpsala ilçesinde “Kadın Eliyle Gezen Tavuk Yumurta Projesi” kapsamında tavuk dağıtımına başlandı.
13 Kasım 2021 Cumartesi - 01:10
Edirne’de kaza yapan otomobil yolun ortasında ters döndü: 2 yaralı
Edirne’de direksiyon hâkimiyetini kaybeden araç sürücüsü yolun ortasında ters dönerek durması sonucu yol trafiğe kapandı.
12 Kasım 2021 Cuma - 19:00
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Özkaldı, Meriç Edirne Sulaması inşaatını inceledi
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Meriç Edirne Sulaması inşaatında incelemelerde bulundu.
12 Kasım 2021 Cuma - 18:57
Edirne Emniyeti’nden “Bi Hareketine Bakar Hayat” uygulaması
Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığının trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla başlattığı kampanya kapsamında denetim gerçekleştirdi.
12 Kasım 2021 Cuma - 17:20
Nehrin kumu parke taşına dönüştürülecek, köylünün ayağı tozdan çamurdan kurtulacak
Bulgaristan dağlarından Meriç Nehri’nin akıntısıyla Edirne’ye kadar ulaşan kumlar, Edirne Valiliği’nin projesiyle parke taşına dönüştürülerek köy yollarında kullanılacak.
12 Kasım 2021 Cuma - 16:38
Göç yolunda yorulan akbaba İpsala’da mola verdi
Türkiye üzerinden sıcak ülkelere göç eden kızıl akbaba, göç yolunda yorulunca Edirne’nin İpsala Sınır Kapısı’na indi.
12 Kasım 2021 Cuma - 13:42
İpsala’da işyerlerine virüs tedbirleri denetimi
Edirne’nin İpsala ilçesinde yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında işyerlerine denetim ve dezenfekte çalışmaları yapıldı.
12 Kasım 2021 Cuma - 10:23
Sezonun son gurbetçileri dönüş yolunda arabalı treni tercih etti
Yaz tatilini Türkiye’de baba ocağında geçiren emekli gurbetçiler, yaz mevsiminin bitmesiyle yaşadıkları ülkelere dönüş yolunda arabalı treni tercih ediyor.
11 Kasım 2021 Perşembe - 18:18
Edirne polisi Kapıkule’de 10 kilo 642 gram eroin ele geçirdi
Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Türkiye-Bulgaristan arasında uyuşturucu sevkiyatına yönelik düzenlenen operasyonda 10 kilo 642 gram eroin ele geçirildi.
11 Kasım 2021 Perşembe - 15:01
Yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmeye çalışan 1 PKK/KCK ve 1 FETÖ üyesi yakalandı
Edirne’den Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan terör örgütleri mensubu 2 kişi yakalandı.
11 Kasım 2021 Perşembe - 14:54
Bakan Koca açıkladı, vatandaşlar hastaneye koştu
Edirne’de çift doz Biontech aşısı olan ve üzerinden en az 6 ay geçen 18 yaş ve üstündeki vatandaşlar, hatırlatma dozu yaptırmak için Sultan 1.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder