Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Elazığ
Ağın’da yaralı dağ keçisi koruma altına alındı
01 Mayıs 2026 Cuma - 14:13:20
Elazığ’ın Ağın ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yaralı halde bulunan bir dağ keçisi koruma altına alındı. Elazığ’ın Ağın ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yaralı bir dağ keçisi bulundu. Ekipler yaralı dağ keçisine ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Haber verilmesi üzerine Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerine teslim edilen dağ keçisi, gerekli bakım ve tedavisi için koruma altına alındı.
01 Mayıs 2026 Cuma - 14:09
Elazığ’da otomobil şarampole devrildi: 3 yaralı
Elazığ’da otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi yaralandı. Kaza, Elazığ-Bingöl karayolu Bağlıağaç mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve Kovancılar Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi sevk edildi. Yaralılar, kurtarma ekipleri tarafından araçtan çıkartılarak sağlık ekiplerin teslim edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı Jandarma ekipleri olay yerine kazayla ilgili inceleme yaptı.
01 Mayıs 2026 Cuma - 13:52
Elazığ’da haber alınmayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu
Elazığ’da kendisinden haber alınamayan yaşlı kadın, ekipler tarafından evinde ölü bulundu. Olay, Abdullahpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evde 74 yaşındaki Feride Mengüçoğlu’ndan haber alamayan yakınları durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, polisler eşliğinde girdiğin evin içerisinde yaşlı kadını hareketsiz gördü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemenin adından kadının cansız bedeni Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
01 Mayıs 2026 Cuma - 12:17
Elazığspor - Adana 01 FK maç biletleri satışta
Seza Çimento Elazığspor Kulübü, Adana 01 FK maçı biletlerini satışa sundu. Nesine 2. Lig Play-Off 1. Tur rövanş maçında Elazığspor, Adana 01 FK’yı konuk edecek. İlk maçı 4-2 kazanan ve rövanş öncesi avantaj sağlayan bordo--beyazlılar online olarak maç biletlerini satışa sunarken, kağıt biletler saat 15.00’te satışa çıkarılacak. Maç bilet fiyatları VIP B/C: 2 bin 500 TL, kapalı: 500 TL, maraton: 300 TL, kale arkası: 150 TL, misafir: 150 TL olarak belirlendi.
20 Kasım 2025 Perşembe - 18:33
Freni patlayan kamyon önce otomobile ardından inşaat bariyerine çarptı: 2 yaralı
Elazığ’da freni patlayan kamyon, önce kırmızı ışıkta bekleyen otomobile ardından inşaat bariyerlerine çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı. Kaza, Pertek Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü öğrenilemeyen 34 YJ 1296 plakalı kamyon freninin patlaması sonucu, kırmızı ışıkta bekleyen 34 SA 4251 plakalı otomobile arkadan çarptıktan sonra inşaat alanında bulunan bariyerlere çarparak durdu. Kazada 2 kişi yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, kaza yerinde inceleme yaptı.
20 Kasım 2025 Perşembe - 16:54
Elazığ Hayvan Pazarı yeniden açılıyor
Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, yaklaşık 5 aydır kapalı olan Hayvan Pazarı’nın 21 Kasım Cuma günü itibariyle yeniden açılacağını duyurdu. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Kurban Bayramı sonrası yurt genelinde artan ŞAP hastalığı vakalarına karşı aldığı önlemler kapsamında, 1 Temmuz 2025 tarihinde geçici olarak kapatılan Elazığ Hayvan Pazarı 21 Kasım Cuma günü itibariyle yeniden hizmete açılıyor. Pazarın gerekli kontrollerin tamamlanması ve risklerin ortadan kalkmasıyla birlikte 21 Kasım itibarıyla yeniden açılacağını aktaran Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, besici ve üreticilere hayırlı olmasını diledi. Başkan Dumandağ, "Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından şap hastalığına yönelik ülke genelinde alınan tedbirler gereği 1 Temmuz itibariyle geçici olarak kapatılan Elazığ Hayvan Pazarımız, gerekli kontrollerin tamamlanması ve risklerin ortadan kalkmasıyla birlikte 21 Kasım itibarıyla yeniden açılacaktır. Üreticilerimizin mağduriyet yaşamaması için süreç boyunca ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalıştık. Besicilerimize ve üreticilerimize hayırlı olsun" Açılış sonrası pazar alanında gerekli dezenfeksiyon ve kontrol çalışmalarının düzenli olarak devam edeceğini vurgulayan Başkan Dumandağ, üreticilerin daha sağlıklı ve güvenli koşullarda ticaret yapabilmesi için tüm tedbirlerin alındığının da altını çizdi.
20 Kasım 2025 Perşembe - 16:27
Başkan Alan, "Nitelikli eleman bulamazsak yatırımın bir anlamı kalmıyor"
Nitelikli iş gücünün üretim ve yatırım süreçlerindeki öneminde değinen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, "En modern tesisleri kurabilir, sermayemizi ortaya koyabiliriz; ancak bu tesisleri çalıştıracak nitelikli eleman bulamazsak yatırımın bir anlamı kalmıyor" dedi. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye İş Kurumu Elazığ İl Müdürü Abdullah Balcı ve kurum yetkililerini ağırladı. Türkiye İş Kurumu ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında imzalanan "Nitelikli İşgücü Yetiştirme Programı İşbirliği Protokolü" kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısı, Elazığ iş dünyasının katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda, kentin üretim gücünü artıracak nitelikli eleman yetiştirme süreçleri ele alındı. Nitelikli iş gücünün üretim ve yatırım süreçlerindeki hayati rolüne vurgu yapan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, "Bir işletmenin üç temel unsuru var. Sermaye, hammadde ve nitelikli iş gücü bir araya geldiğinde yatırım değer kazanır. En modern tesisleri kurabilir, sermayemizi ortaya koyabiliriz; ancak bu tesisleri çalıştıracak nitelikli eleman bulamazsak yatırımın bir anlamı kalmıyor. Üyelerimizi ziyaret ettiğimizde en sık duyduğumuz sorun, nitelikli eleman eksikliği oluyor. Mesleki eğitime önem veriyoruz. TOBB öncülüğünde birçok meslek lisesi açıldı. Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde de bir meslek lisesi faaliyete geçirildi. İŞKUR ve TOBB işbirliğiyle yürütülen Nitelikli İş Gücü Yetiştirme Programı (NİYEP) sayesinde iş dünyasının ihtiyaç duyduğu elemanlar yetiştiriliyor. 23 Eylül 2024’te hayata geçirilen bu programla hedefimiz; ihtiyaç duyulan niteliklere sahip bireyler yetiştirerek istihdamı artırmak ve işsizlerimizin mesleki yetkinliklerini geliştirmek. Bu mücadeleyi hep birlikte veriyoruz" diye konuştu. Programın işverenlere büyük kolaylık sağladığını belirten İŞKUR Elazığ İl Müdürü Abdullah Balcı, "TSO ile yürüttüğümüz bu çalışma, oda ve borsalarımıza özel bir proje. İşverenlerimize son derece esnek şartlarda nitelikli eleman yetiştirme imkanı sunuyor. Başkanımızın güçlü desteğiyle sahada bu sorunu çözmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bir tek eleman bile yetiştirsek bizim için çok büyük kazançtır" şeklinde konuştu.
20 Kasım 2025 Perşembe - 15:46
FÜ’de beyaz önlük giyme töreni düzenlendi
Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde beyaz önlük giyme töreni düzenlendi. Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından 18-24 Kasım Diş Hekimleri Günü ve Ağız Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla birinci sınıf öğrencilerine beyaz önlük giydirme töreni düzenlendi. Tıp Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen beyaz önlük giyme törenine Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuba Talo Yıldırım ile fakültede görevli akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İrfan Kaygusuz ise öğrencilerin giydikleri önlüğün kıymetini bilmeleri gerektiğini belirterek, ileride meslek hayatlarına atıldıklarında Fırat Üniversitesinin kimliğini taşıdıklarının bilincinde olmalarını ve vicdanlarının da önlükleri kadar temiz kalmasını gerektiğini söyledi. Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuba Talo Yıldırım, 18-24 Kasım tarihleri arasında Diş Hekimliği Günü ve Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası olarak kutlandığını belirterek, önlüklerini giyecek olan öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi. Program, Diş Hekimliği andının okunması ve Rektör Vekili Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuba Talo Yıldırım ve öğretim üyeleri tarafından Diş Hekimliği Fakültesi 1. sınıf öğrencilerine önlüklerinin giydirilmesi ile son buldu.
20 Kasım 2025 Perşembe - 15:04
Elazığ’da ŞAP hastalığı hakkında değerlendirme toplantısı
Elazığ’da düzenlenen toplantıda ŞAP hastalığının il genelindeki seyri, aşılama çalışmaları ve sahadaki uygulamalara ilişkin değerlendirme yapıldı. Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından il müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe müdürleri ve ilçe müdürlüklerinden ilgili teknik personelin katılımıyla bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü tarafından ŞAP hastalığının il genelindeki seyri, aşılama çalışmaları ve sahadaki uygulamalara ilişkin kapsamlı bir sunum yapıldı. Sunum sonrası ilçe müdürlükleri sahadaki mevcut durum, yürütülen çalışmalar ve ihtiyaç duyulan desteklere ilişkin bilgi aktarımında bulundu. Aynı zamanda birimler arası koordinasyonun güçlendirilmesi, aşılama faaliyetlerinin etkinliğinin artırılması, bildirim süreçlerinin hızlandırılması ve sahada yürütülen çalışmaların daha planlı şekilde sürdürülmesine yönelik değerlendirmeler de yapıldı.
20 Kasım 2025 Perşembe - 13:46
Başkan Şerifoğulları, tarihi öğretmenevinde çalışmaları inceledi
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Millet Kütüphanesi ve Eğitim Müzesi olarak hizmete sunulacak tarihi öğretmenevinde yürütülen güçlendirme çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu. Elazığ Belediyesi tarafından şehrin kültür ve medeniyetini yaşatma ve geleceğe taşıma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar devam ediyor. Şehrin kültürel hafızasında değer katan dört müzeyi şehre kazandıran Elazığ Belediyesi, beşinci müzeye ilişkin çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor. Uzman bir ekip tarafından yürütülen çalışmaları yakından takip eden Başkan Şahin Şerifoğulları, gelinen aşamaya ilişkin bilgi aldı. Millet Kütüphanesi ve Eğitim Müzesi olarak hizmete sunulacak yapının, şehrin kültürel mirasına yeni bir soluk kazandıracağını belirten Başkan Şerifoğulları, "Elazığ Belediyesi olarak şehrimizin kültürel yaşamına değer katan yatırımlarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Bu tarihi yapıda yürüttüğümüz güçlendirme çalışmalarının ardından tarihi kimliğine uygun olarak restorasyon çalışmalarına başlayacağız. Süreç sonunda bu özel yapıyı Elazığ’ımızın geleceğine bir kültürel değer olarak armağan etmiş olacağız" dedi.
20 Kasım 2025 Perşembe - 11:40
Madenliler, Maden’de buluşuyor
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen organizasyonla Madenliler ‘Maden Buluşmaları’ organizasyonunda bir araya gelecek. Türkiye’nin dört bir yanında ikamet eden Madenliler, 22 Kasım Cumartesi günü Maden’de buluşacak. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen etkinlik sabah 09.00’da Maden Belediyesi önünde başlayacak. Öğrenci etkinlikleri, resim sergisi, açılış, yöresel tatlar ve folklor gösterilerinin yer alacağı organizasyonda Cuma Algül, Leyla Telçeken ve Tamer Taşkın da konser düzenleyecek.
20 Kasım 2025 Perşembe - 11:38
Prof. Dr. Açık, "Kadın-erkek eşitliğinin tedarik süreçlerinde de kurulabilmesi için çeşitli çalışmalar yürütüyoruz"
Kadın-erkek eşitliğinin hayatın her alanında olduğu gibi tedarik süreçlerinde de kurulabilmesi için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Prof. Dr. Yasemin Açık, "2021 yılından bu yana yürüttüğümüz Girişimde Kadın Gücü Projesi ile bu zamana kadar 11 binden fazla girişimci veya girişimci adayı kadınla bir araya geldik" dedi. 14. Birleşmiş Milletler İş Dünyası ve İnsan Hakları Forumu, 24-26 Kasım tarihlerinde İsviçre’nin Cenevre şehrinde düzenlenecek. ELİKAD Başkanı ve Türk İş Dünyası Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yasemin Açık, forumun ilk günü gerçekleştirilecek Kadın-Erkek Eşitliğine Duyarlı Tedarik Zincirleri Oluşturma başlıklı panelde konuşmacı olarak yer alacak. Prof. Dr. Açık panelde, girişimci kadınların yönettiği KOBİ’lerin tedarik süreçlerinde karşılaştıkları engeller, bunlara yönelik çözüm önerileri ile büyük alıcıların bu süreçte izlemesi gereken yol hakkında katılımcılara bilgi verecek. Girişimci kadınların sözleşme şartları, ödeme vadeleri, sertifikasyon gereklilikleri ve iş ağlarına erişim gibi alanlarda engellerle karşılaştığını dile getiren Prof. Dr. Yasemin Açık, "Çoklu krizlerin yaşandığı günümüz dünyasında bir işletme kurmak ve sürdürmek her girişimci için cesaret ister. Ancak kadınlar bu yolculuğa çıktıklarında, erkeklerden daha fazla engelle karşılaşıyor. Bu süreçte alıcıların atabileceği en somut adım, tedarikçi seçim süreçlerinde kadın-erkek eşitliğine duyarlı hareket etmektir. Bu tek değişiklik, satın alma kararlarını daha adil hale getirir, tedarik havuzunu çeşitlendirir, yenilik kapasitesini artırır ve tedarik zincirlerini daha dayanıklı bir yapıya dönüştürür. Bu da hem işletmeler hem ekonomiler için sürdürülebilir büyümenin temelini oluşturur. Biz konfederasyon olarak kadın-erkek eşitliğinin hayatın her alanında olduğu gibi tedarik süreçlerinde de kurulabilmesi için çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. 2021 yılından bu yana yürüttüğümüz Girişimde Kadın Gücü Projesi ile bu zamana kadar 11 binden fazla girişimci veya girişimci adayı kadınla bir araya geldik. Yine bu proje kapsamında UN Women ile iş birliği içerisinde 2023 yılında Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Tedarik El Kitabı’nı hazırladık. Bu rehber, şirketlerin tedarik politikalarına toplumsal cinsiyet eşitliğini nasıl entegre edebileceğini adım adım anlatıyor. Ayrıca bu vizyonumuzu uluslararası arenaya da taşıdık. Geçtiğimiz Eylül ayında, BM Kadın Birimi iş birliğiyle New York Türk Evi’nde kitabımızın uluslararası edisyonunu tanıttık. Cenevre’de de kadınların tedarik zincirlerinde daha güçlü yer almasını sağlayan uygulamaları ve bu alanda geliştirdiğimiz iş birliklerini paylaşarak küresel ölçekte daha kapsayıcı bir iş yapma kültürüne katkı sunacağız" diye konuştu.
20 Kasım 2025 Perşembe - 10:06
Zorlukları aşan küçük yürek: Fatma’nın okuma sevgisi evde filizleniyor
Elazığ’da evde eğitim öğretmeni Arzu Binay, halk arasında kelebek hastalığı olarak bilinen epidermolizis bülloza hastası Fatma’nın derslerinden geri kalmaması için heyecanla yanına koşuyor. Bir anne şefkati ile kelebek çocuk Fatma’ya eğitim veren Arzu öğretmen, adeta gönüllere dokunuyor. Elazığ’da 6 yıldır öğretmenlik yapan Arzu Binay, evde eğitim ile 2 buçuk yıldır özel öğrencilere eğitim veriyor. Bu çerçevede geçen sene evde eğitim alan kelebek hastası Fatma Aydın (8) ve Arzu Binau arasında büyük bir bağ oluştu. Arzu öğretmen bu sene Fatma’nın akranlarının işlediği konulardan geri kalmaması için bir an olsun derslerini aksatmadı. Birçok alanda Fatma’ya eğitimler veren Binay, aynı zamanda onunla oyunlar oynayıp, başucunda hikayeler okuyor. Gönüllü olarak Fatma ile ilgilenen öğretmen, adeta gönülleri ısıtıyor. Fatma’nın doğuştan kelebek hastası olduğunu aktaran öğretmeni Arzu Binay, "Dolayısıyla vücudundaki yaralardan dolayı günlük pansuman gerektiren bir hastalık. Okulda olması enfeksiyon kapması açısından biraz tehlike uyandırdığı için biz evden eğitimine devam ediyoruz. Aslında evde diyoruz ama nerede imkan bulursak orada eğitim veriyoruz. Şuan da dedesinin iş yerindeyiz. Dersleri işliyoruz. Ben ona olabildiğince tek başına da olsa sınıf ortamı oluşturmaya çalışıyorum. Ben ilk geldiğimde Fatma henüz harfleri tanımıyordu, bir buçuk yıldır beraberiz. Artık okuyup yazabiliyoruz. Arkadaşlarımızın da katkısıyla kocaman bir kütüphanemiz oldu. Biz okul sistemi gibi resmi tatillerde tatil olmak üzere haftanın 5 günü Fatma’yla ders işliyoruz. Şuan da Türkçe, hayat bilgisi, sosyal bilgiler ve fen derslerini alabiliyor. Okuma yazmayı öğrendikten sonra, çocuğun algısıyla bir problem olmadığı için 3’üncü sınıflar ne işliyorsa bizde Fatma’yla el verdiğinde konuları işlemeye çalışıyoruz. İlk geldiğimde çok ürkekti. Benimle konuşmak istemiyordu. Beni en çok mutlu eden kısım da o oldu. Çünkü Fatma çok anlaşılır bir şekilde konuşuyor. Kendisini ifade ederken, öğrettiğim kelimeleri kullanıyor. Bir öğretmen olarak Fatma’nın kendisini çok iyi ifade etmesi beni çok mutlu ediyor. Kelebek hastası çocuklarımızı fark etmemiz gerekiyor. Çocukları sosyal ortamından soyutlamamız gerekiyor. Bu tarz çocuklar, akranlarının dışında yetişkinlerin de zorbalığına uğrayabiliyor. Çevrenizde böyle çocuklar gördüğünüz zaman annelerine ya da kendilerine gülümseyebilirler" dedi. Fatma’nın annesi Gülsüm Aydın, "Fatma doğuştan epidermolizis bülloza hastası. Yaralarından ve durumundan dolayı okullar Fatma’yı düşünerek enfeksiyon kapmasın diye pek olumlu bakmadılar. O yüzden evde eğitime başladık. Tayin edilen öğretmenler çok iyi, güzel bir şekilde ilerliyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Fatma okumayı seviyor, hedefi de savcı olmak. Fatma’yla dışarı çıktığımızda sadece Fatma’ya bakış açılarının değişmesini istiyorum. Fatma’ya ’kızım yandın mı, ne oldu sana’ demelerini istemiyorum. Bu hastalık bulaşıcı bir hastalık değil. Vatandaşların çocuğumu hor görmelerini istemiyorum. Evde eğitim çok güzel gidiyor. Öğretmeniyle arası iyi. Bol bol kitap okuyor. Çocuğuma otizmli olduğu için okuyamaz denildi, beklentin yüksek olmasın hiçbir şekilde okuyamaz ve algılayamaz dediler ama çok şükür Fatma okuyor" ifadelerini kullandı.
19 Kasım 2025 Çarşamba - 21:26
Elazığ’da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı
Elazığ’da tır, hafif ticari araç ve minibüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza, Kovancılar ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tır, hafif ticari araç ve minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kazayı gören sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve Kovancılar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Kovancılar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
19 Kasım 2025 Çarşamba - 19:07
Elazığ’da trafik kazası:1 yaralı
Elazığ’da motosikletin otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza, Karakoçan ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.A. idaresindeki motosiklet seyir halindeki otomobile arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü, yaralandı.Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Karakoçan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
19 Kasım 2025 Çarşamba - 13:59
Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor
Seza Çimento Elazığspor, Beykoz Anadoluspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Nesine 2. Lig Beyaz Grup’un 13. Haftası’nda Seza Çimento Elazığspor, Beykoz Anadoluspor ile deplasmanda karşılaşacak. 5 günlük izin sonrası cumartesi günü toplanarak Beykoz Anadolu maçı hazırlıklarına yeniden start veren Elazığspor, günü öğle saatlerinde gerçekleştirdiği tek antrenmanla sürdürdü. Bordo-Beyazlı ekip perşembe gününü izinli olarak geçirecek ve cuma günü yeniden toplanarak, 26 Kasım çarşamba günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam edecek.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder