Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Eskişehir
Eskişehir’de 1 kişinin öldüğü bıçaklı kavgayla ilgili 3 şüpheli tutuklandı
29 Nisan 2026 Çarşamba - 18:57:35
Eskişehir’de 1 kişinin öldüğü ve 1 kişinin de yaralandığı bıçaklı kavgayla ilgili yakalanan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tepebaşı ilçesi Yenibağlar Mahallesi Eti caddesi bulunan boş arazide iki taraf arasında yan bakma konusundan çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda bıçaklanan Mehmet Can Deneklisoy (25) hayatını kaybederken, M.B.(26) ise yaralandı. Polisin çalışmaları sonucu gözaltına alınan E.T. (25), Y.C.T. (23) ve A.A.Y. (23) isimli şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi ve adliyeye sevk edildi. Şüpheliler sevk edildikleri Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince kasten öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
29 Nisan 2026 Çarşamba - 16:26
Akran zorbalığı davasında tahliye kararı tartışma çıkardı
Eskişehir’de 4 öğrenci tarafından darp edilerek omuriliği zarar gören ve çenesinde kalıcı hasar oluşan Nail Kayra davasında, yaklaşık 3 aydır tutuklu bulunan 4 çocuğun adli kontrol şartıyla tahliye edilmesine mağdur aile tepki gösterdi. Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yaşanan akran zorbalığı olayında sıcak bir gelişme yaşandı. Okul çıkışında bir grup öğrenci tarafından feci şekilde darp edilen, saldırı sonucu omuriliği zarar gören ve çenesindeki hasar sebebi ile uzun süre sıvı gıdayla beslenmek zorunda kalan Nail Kayra Altınkama’nın hukuk mücadelesinde ilk duruşma görüldü. Mahkeme, tutuklu yargılanan çocuklar A.L., E.İ.A., O.G. ve Y.Z.’nin, yaşları ve tutukluluk süreleri göz önünde bulundurularak adli kontrol şartıyla tahliye edilmesine karar verdi. Dava sonrası adliye çıkışında iki aile arasında gerginlik yaşanırken, suça sürüklenen çocukların ailelerinin mağdur tarafa "Adalet yerini buldu" demesi üzerine tartışma çıktı. "Yeğenim bir hafta sonra ameliyat masasına yatacak" Mağdur çocuğun hem akrabası hem de avukatı olan Muhammet Şirvan, mahkeme çıkışında yaşanan tartışmaya ve tahliye kararına tepki göstererek, "Ailenin avukatı olmamın ötesinde, bu zorbalığı bizzat yaşayan taraftan biriyim. Sekiz yıllık meslek hayatımda başıma böyle bir şey geleceğini düşünmezdim. Yeğenim Nail Kayra, hunharca bir zorbalığa maruz kaldı. Günlerce sıvı ile beslendi, ailece büyük eziyetler çektik. Bugün üç aylık tutukluluk neticesinde bir tahliye kararıyla karşı karşıyayız. Mahkemeden çıkıyoruz, ailenin bize tepkisi adaletin yerini bulduğu yönündedir. Bu ne kadar acı bir ifadedir. Benim yeğenimin bir hafta sonra burada ameliyatı var" dedi. "Muşta ile omuriliğine vuruldu, geleceği mahvoldu" Olayın vahametini kamera kayıtlarının açıkça ortaya koyduğunu vurgulayan Avukat Şirvan, "Kamera kayıtlarında her şey ortada; hiçbir şey söyleyemeden hunharca darp edildi. Muştayla omuriliğinden zedelendi ve çenesinde kalıcı hasar var. Yeğenimin geleceği mahvoldu ama aile adaletin yerini bulduğunu söylüyor. Adalet yerini falan bulmadı. Bu şekilde akran zorbalığının önüne geçemeyiz. Hakim bizi sosyal medyada kelimelerimize dikkat etmemiz konusunda uyardı; biz dikkat ederiz ama karşı tarafta bu bilinç yok" ifadelerini kullandı. Şirvan, karara itiraz edeceklerini dile getirdi. "Bu davanın örnek teşkil etmesini isterdim" Mağdur çocuğun babası Cahit Altınkama ise, karşı tarafın "Adalet yerini buldu" diyerek kendilerini tahrik ettiğini belirterek, "Ne denilebilir ki; adaletin yerini bulup bulmadığını bilemiyorum. Karardan kesinlikle memnun değilim. Her şey aileden ve çocuk terbiyesinden başlıyor. Eğitim ve öğretim yuvaları sadece sonraki aşamalardır. Çocuklar şiddete eğilimli yetiştiriliyor. Ben bu davanın toplumda bir örnek teşkil etmesini, akran zorbalığının cezalandırılacağını göstermesini isterdim ama maalesef tahliye edildiler" diye konuştu.
29 Nisan 2026 Çarşamba - 16:07
ESO Yönetim Kurulu üyeleri şahsi katkılarıyla Eskişehirspor’un yanında
Eskişehirspor’da büyük bir inançla sürdürülen şampiyonluk primi kampanyasına, şehrin sanayi dünyasından anlamlı ve güçlü bir destek geldi. Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehirspor’un 2. Lig hedefi doğrultusunda yürütülen kampanyaya, Eskişehir Sanayi Odası yönetim kurulu üyelerinin şahsen toplam 526 bin 26 TL prim desteği sağlayacağını açıkladı. Başkan Celalettin Kesikbaş, bu katkının kurum bütçesinden değil, yönetim kurulu üyelerinin kendi şahsi destekleriyle gerçekleştirileceğini vurgulayarak, "Eskişehirspor bu şehrin ortak sevdası, hafızası ve gururudur. Siyah-kırmızı formamız, Eskişehir ruhunun simgesidir" ifadelerini kullandı. Şehrin zor günlerinde kenetlenen Eskişehir insanının bugün de aynı birlik duygusunu gösterdiğini belirten Celalettin Kesikbaş, Eskişehirspor’un yeniden hak ettiği konuma yükselmesinin şehrin umutlarını tazeleyen, birlik ruhunu güçlendiren ve Eskişehir’in yeniden şahlanışını simgeleyen büyük bir hikâye olacağını ifade etti.
29 Nisan 2026 Çarşamba - 14:15
Hakkında 29 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari şahıs yakalandı
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalar sonucu, hakkında 29 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından aranan şahıslara yönelik çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda, ’Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık’ suçundan 29 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan H.K. isimli şahıs, düzenlenen operasyonda yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen şahısla ilgili işlemler sürüyor.
18 Mart 2025 Salı - 11:45
Eskişehir’de yaşayan Bilecikliler’den Söğüt Ertuğrulgazi Türbesi’nde bayram temizliği
Eskişehir’de yaşayan Bilecikliler tarafından Söğüt Ertuğrulgazi Türbesi’nde bulunan 20 adet tarihi mezarın bakımını ve çiçeklendirilmesi gönüllü olarak gerçekleştirildi. Türbe içinde bulunan tarihi mezarların bakım ve çiçeklendirilmesini üstlenen ve Eskişehir’de yaşamını sürdüren Bilecikliler Derneği Başkanı Davut Mülayim, kültürel mirasın korunması ve tarihe sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Kendilerinin bu amaçla harekete geçtiklerini ifade eden BAşkan Mülayim, tarihi mezarların bakımını ve çiçeklendirilmesini güzel bir şekilde gerçekleştirdiklerini açıkladı. Mezarlıklarda kuruyan otları ve çevredeki atıkları temizlediklerini belirten Başkan Mülayim, Ramazan Bayramı öncesi halkın kabir ziyaretlerini daha temiz ve ferah bir ortamda yapabilmelerini amaçladıklarını dile getirdi.
18 Mart 2025 Salı - 11:44
Taksi durağında sahiplendiği köpeğe çocuğu gibi bakıyor
Eskişehir’de yaşayan Fikret Kayhan Alkan, çalıştığı taksi durağında sahiplendiği ’Fındık’ isimli köpeğe çocuğu gibi bakmaya gayret ediyor. Odunpazarı İlçesi’nde bir taksi durağında çalışan Fikret Kayhan Alkan, çevrede yaşamını sürdüren bir köpeği sahiplendi. Alkan, her gün titizlikle ilgilendiği köpeğe ’Fındık’ ismini koydu. Fındık’a sevmediği yiyecekleri vermeyen duyarlı vatandaş, sevimli hayvanın tüyleri arasındaki ve gözlerindeki pislikleri elleriyle temizlediğini belirtti. Sahiplendiği köpeğin yattığı yeri her gün temizleyen Fikret Kayhan Alkan’ın tutumu görenlerin takdirini topladı.
18 Mart 2025 Salı - 11:41
Eskişehir’de trafiğe kayıtlı araç sayısı 369 bin 627 oldu
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eskişehir’de şubat ayı itibariyle trafiğe kayıtlı araç sayısının 369 bin 627 olduğunu açıkladı. TÜİK, ’Motorlu Kara Taşıtları, Şubat 2025’ verilerini yayımladı. Paylaşılan bilgilere göre, yurt genelinde şubat ayında 136 bin 810 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı. Kaydı yapılan taşıtların yüzde 50,2’sini otomobil, yüzde 32,7’sini motosiklet, yüzde 9,2’sini kamyonet, yüzde 3,3’ünü traktör, yüzde 2,2’sini kamyon, yüzde 1,5’ini minibüs, yüzde 0,8’ini otobüs ve yüzde 0,1’ini özel amaçlı taşıtlar oluşturdu. Kentte yapılan taşıtların 205 bin 961’ini otomobiller oluşturdu Eskişehir’de ise şubat ayı itibariyle trafiğe kayıtlı araç sayısı 369 bin 627 oldu. Kentte kaydı yapılan taşıtların 205 bin 961’ini otomobil, 4 bin 472’sini minibüs, 2 bin 661’ini otobüs, 55 bin 461’ini kamyonet, 11 bin 714’ünü kamyon, 59 bin 561’ini motosiklet, bin 210’unu özel amaçlı araçlar ve 28 bin 587’sini traktörlerin oluşturduğu belirtildi.
18 Mart 2025 Salı - 11:02
Denetimli serbestlik altındaki çocuklar Eskişehir İl Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti
Eskişehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne bağlı çocuklar, İl Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Eskişehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, denetimli serbestlik altında bulunan çocuklar İl Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Çocuklar, kütüphane hakkında bilgi aldı, kitaplarla buluştu ve kütüphaneye üye oldu. Düzenlenen faaliyetin, çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmayı ve sosyal hayata uyum sağlamalarına katkı sunmayı hedeflediği açıklandı.
18 Mart 2025 Salı - 11:02
Eskişehir’de Orman Haftası ve Ağaç Bayramı programı karara bağlandı
Eskişehir Orman Haftası ve Ağaç Bayramı Düzenleme Kurulu, Vali Yardımcısı Adem Keleş başkanlığında toplandı. Eskişehir’de Orman Haftası ve Ağaç Bayramı hazırlıkları kapsamında düzenlenen toplantı, Vali Yardımcısı Adem Keleş’in başkanlığında gerçekleştirildi. Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’nün koordinasyonunda yapılan toplantıya, 8 farklı kurumdan temsilciler katıldı. Toplantıda, Orman Bölge Müdürü İsmail Çetin’in sunumu sonrasında Ağaç Bayramı programının detayları görüşülerek karara bağlandı.
18 Mart 2025 Salı - 11:00
Eskişehir’in kız futsal takımı bölge şampiyonu oldu
Kırıkkale’de Eskişehir’i temsil eden Yılmaz Çetintaş Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı bölge şampiyonluğu elde etti. Genç Kız Futsal Bölge Birinciliği, 13-16 Mart tarihleri arasında Kırıkkale’de gerçekleştirildi. Organizasyona Eskişehir’den Yılmaz Çetintaş Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı katılım sağladı. Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskişehir’i temsil eden takımın bölge şampiyonu olduğunu açıkladı.
18 Mart 2025 Salı - 11:00
Eskişehir’de hava sıcaklığının 6 ila 8 derece birden düşmesi bekleniyor
Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölge geneli için kuvvetli rüzgar ve zirai don uyarısı yapılırken, sıcaklığın 6 ila 8 derece düşerek mevsim normallerinin altına inmesinin beklendiği açıklandı. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava tahmin raporuna göre; bölge genelinin çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bugün öğle saatlerinden sonra kuvvetli rüzgarlar görüleceği, yarın 19 Mart 2025 saat 00.00 itibariyle zirai don hadisesi yaşanması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının 6 ile 8 derece azalarak mevsim normallerinin altına ineceği öngörülüyor. Rüzgarın ise kuzey ve kuzeybatılı yönlerden orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren bölge genelinde kuvvetli, zaman zaman saatte 50 ila 70 kilometre hızla fırtına şeklinde eseceği değerlendiriliyor. Kuvvetli rüzgar ve zirai don uyarısı Bölge genelinde kuvvetli rüzgâr ve fırtına ile birlikte ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda meteoroloji tarafından uyarı yapıldı. Soğuk ve yağışlı havayla birlikte iç ve yüksek kesimlerde ise zirai don hadisesi beklendiği belirtildi. Yarın 19 Mart 2025 ilk saatlerden itibaren beklenen zirai don hadisesinin çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günleri hem gece hem de sabah saatlerinde orta kuvvette ve yer yer kuvvetli olacağının tahmin edildiği açıklandı. Öte yandan, Eskişehir’de en yüksek hava sıcaklığının 17 derece ile Günyüzü ve 15 derece ile Çifteler İlçesi’nde hissedilmesinin beklendiği aktarıldı.
18 Mart 2025 Salı - 10:53
Kulakları olmayan minik Zeynep’e, İHA’nın haberinden umut doğdu
Eskişehir’de doğuştan iki kulağı da olmayan minik Zeynep’in annesi Nurten Demir’e İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) haberinden sonra ulaşan SÜ Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Osman Akdağ, aileyi kliniğine davet ederek muayene ve ameliyatta yardım sözü verdi. Eskişehir’de doğuştan kulakları olmayan 6 yaşındaki Zeynep Demir annesi Nurten Demir, Erenköy Mahalle Muhtarı Sıdıkanur Karabulut vesilesiyle İhlas Haber Ajansı muhabirine ulaşmış, verdiği röportajda kızının tek kulağının tedavisi için en az 1 milyon 200 bin lira gerektiğini belirtmişti. Maddi durumlarının kötü olduğunu söyleyen anne Demir’in İHA muhabirine verdiği röportaj sonrası, bir televizyon programına katıldı. Programda aileye ulaşan ve Türkiye’de bu ameliyatı yapabilen sayılı doktorlardan olan SÜ Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Osman Akdağ, minik Zeynep’i muayene etmek için kliniğine davet ederken, ameliyatı konusunda yardımcı olabileceğini belirtti. Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Osman Akdağ’ın yardım sözü ile oldukça mutlu olan Zeynep ve annesi Nurten Demir, muayene olacağı günü adeta iple çekiyor. "Zeynep’le Konya yolcusuyuz inşallah" Doğuştan kulakları olmayan 7 yaşındaki Zeynep’in annesi Nurten Demir, "Çok fazla heyecanlıyız zaten heyecandan ses de gitti bizim. Valla güzel gelişmeler oluyor. Zeynep için biz zaten bir haftadır bir zorlu süreçteydik. Cihazımız bozuldu. Bir şekilde yardımlar toplandı. Cihaz alındı. Şu an çözüme ulaştık ama hani bir an evvel artık biz ameliyat olsun diye daha hızlanmak istiyoruz. İhlas Haber Ajansı’ndan bize ulaştılar. Muhtarımız aracılığıyla bizi buldular. Sesimizi duyurdular. Onların aracılığıyla Konya’da Osman hocamız bize ulaştı. Şu an çok güzel gelişmeler oluyor. Bizi yanına çağırıyor. Güzel şeyler olacak sizin sayenizde. Biliyorum ben çok heyecanlıyım. Şu an daha fazla heyecan yaptım. Yayından sonra sizinle iletişime geçelim dedi. Numara bırakacağım dedi. Zeynep’le Konya yolcusuyuz inşallah sizin sayenizde. Zeynep’in kulakları yapılacak. Kanal yolu açılacak. Sizlerin sayesinde gerçekten bunlar bizim için çok güzel. Haberler çok güzel, gelişmeler. Sesimizi duyanlar olacak. İnanıyorum ben. Güzel yerlere ulaştı çünkü haberimiz güzel insanlara ulaştı. Dönüşleri de olacak da, devam edecek ben inanıyorum" dedi. "Bir doktor onlarla iletişime geçti" İhlas Haber Ajansı’na ulaşarak ailenin sesini duyurmakta vesile olduğu için oldukça mutlu olduğunu söyleyen Erenköy Mahalle Muhtarı Sıdıkanur Karabulut, "Nurcan Hanım’ın kızı mikrotia asteraya hastası. Kulakları yoktu, kulak kanalları yoktu. Bana ulaştılar, ben de İhlas Haber Ajansı’na ulaştım. Sağ olsunlar onların sayesinde çok daha başarılı işlere imza attık. Evet, bugün canlı yayına çıktılar. Bir doktor onlarla iletişime geçti. Zaten bu işi yapan doktor sayısı bir elin beş parmağını geçmeyecek şekildeymiş ve işinde çok çok iyi bir doktorumuz iletişime geçti. Böyle bir şeye vesile olduğum için onur duydum. İnşallah kızımızın daha güzel haberlerini de alırız" ifadelerini kullandı.
18 Mart 2025 Salı - 10:46
Eskişehir’de otelin kafeteryasında çıkan yangın paniğe neden oldu
Eskişehir’de sabah saatlerinde bir otelin kafeterya bölümünde çıkan yangın paniğe neden oldu. Olay, Yenibağlar Mahallesi Yılmaz Büyükerşen Bulvarı üzerindeki bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; otelin giriş katındaki kafeterya kısmında saat 08.10 civarında bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. Otelde bulunan vatandaşlar tahliye edilirken, olay yerine İtfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederek, yangını kısa sürede söndürdü. "Sesleri duyunca hemen dışarı koştuk, içerde büyük bir panik vardı" Yangın esnasında otelden kendi imkanlarıyla çıkan bir vatandaş ise o anları, "Abimle birlikte kalıyorduk. Benim odamın kapısına vurarak uyandırmaya çalışmış, ilk başta uyanamamışım. Sonra sesleri, bağırtıları duyunca hemen dışarı koştuk. Üstüme hiçbir şey alamadan çıktım, eşyalarımız da içerde kaldı. İçerde büyük bir panik vardı. Kafenin mutfak kısmında çıkmış, sonra yukarıya sıçramış" şeklinde anlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
18 Mart 2025 Salı - 10:46
Eskişehirli sporculardan snowboard şampiyonasında büyük başarı
Eskişehirli sporcular Kutlu Dumlu Snowboard Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncülüğü elde edip, 10 madalya ve 5 kupa kazandı. Kutlu Dumlu Snowboard Türkiye Şampiyonası, 12-15 Mart 2025 tarihleri arasında Kayseri Erciyes’te gerçekleştirildi. Şampiyonaya Eskişehir’den de sporcular katılım sağladı. Eskişehirli sporcular şampiyonadan Türkiye 3’üncülüğü elde edip, 10 madalya ve 5 kupa kazanarak geri döndü. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün konuyla ilgili sosyal medya paylaşımında, "Kutlu Dumlu Snowboard Türkiye Şampiyonası’nda Eskişehir olarak büyük bir gurur yaşadık. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyoruz" ifadelerine yer verildi.
17 Mart 2025 Pazartesi - 21:36
Mobil oyun kavgasında 2 arkadaşını bıçakladı
Eskişehir’de yabancı uyruklu şahıs, mobil oyun nedeniyle çıkan kavgada 2 arkadaşını bıçakla yaraladı. Olay, Yenibağlar Mahallesi Akıcı Sokak’ta bir binada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yabancı uyruklu 6 kişinin yaşadığı evde B.S. (23), R.S. (22) ve M.T. arasında iddiaya göre mobil oyun nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada M.T., arkadaşları B.S. ve R.S.’yi karnından bıçakladı. İhbar üzerine adrese 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, M.T. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
17 Mart 2025 Pazartesi - 20:00
4 öğrenci yaralandı!
Eskişehir’de bir lisede ders işlendiği sırada tavandaki sıvanın çökmesi sonucunda yaralanan 4 öğrenci hastaneye kaldırıldı.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder