Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Giresun
Otizmin renklerini tuvale yansıttı
07 Mayıs 2026 Perşembe - 12:52:59
Giresun’un Görele ilçesinde eğitim gören özel gereksinimli öğrenci Ulaş Topal, açtığı ilk kişisel resim sergisiyle ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Küçük yaşına rağmen ortaya koyduğu eserlerle dikkat çeken Ulaş, hayal dünyasını renklerle buluşturdu. Görele Hasan Ali Yücel İlkokulu 3. sınıf öğrencisi olan otizmli Ulaş Topal’ın kişisel resim sergisinin açılışına Görele Kaymakamı İbrahim Civelek, Görele Belediye Başkanı Aysel Uzun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Erener, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Sergide Ulaş Topal’ın birbirinden farklı çalışmaları sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Otizmin kendisine kazandırdığı farklı bakış açısını tuvallerine yansıtan küçük ressamın eserleri, davetlilerden tam not aldı. Ulaş’ın annesi Sevcan Cebeci, oğlunun resim yapmaya çok küçük yaşlarda başladığını belirterek, herhangi bir özel eğitim desteği almadan kendi yeteneğiyle çizimler yaptığını söyledi. Oğlunun zamanla kendisini geliştirdiğini ifade eden Cebeci, öğretmenlerinin ilgisi ve desteği sayesinde ilk kişisel sergiyi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Sergiyi gezen davetliler ise Ulaş’ın her eserinde farklı bir hikâye ve güçlü duygular bulunduğunu ifade etti. Küçük sanatçı da resimlerini tek tek anlatarak katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Öğretmenlerinin desteğiyle sanat yolculuğunda önemli bir adım atan Ulaş Topal’ın sergisi, sanatın engel tanımadığını bir kez daha gözler önüne serdi.
06 Mayıs 2026 Çarşamba - 10:43
Bu köprülerden geçmek yürek ister
Giresun'un Bulancak ilçesinde Kovanlık grup yolu ile Yeşilhisar köyünü ayıran Pazarsuyu Deresi üzerindeki tahta ve demir asma köprüler, can güvenliğini tehdit ediyor. Özellikle yağışlarla birlikte debisi yükselen dereye rağmen sağlam olmayan köprüyü kullanmak zorunda kalan vatandaşlar, her geçişte adeta ölümle burun buruna geliyor.
05 Mayıs 2026 Salı - 23:21
Giresun’da öldürülen genç başkan için Erbakan’dan taziye ziyareti
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Giresun’da bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitiren partisinin 18 yaşındaki İl Gençlik Kolları Başkanı Utku Konak’ın ailesini ve mezarını ziyaret etti. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Giresun’da iki grup arasında çıkan tartışmayı ayırmak isterken bıçaklanarak hayatını kaybeden Utku Konak için taziye ziyaretinde bulundu. Erbakan, ilk olarak Gemilerçekeği Mahallesi’nde yaşayan Konak’ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Ardından merkeze bağlı Pınarçukuru köyüne geçen Erbakan, genç başkanın kabrini ziyaret ederek dua okudu. Erbakan, olayın adli sürecinin takip edileceğini belirterek, parti genel merkezinde bir komisyon kurulduğunu ve davanın yakından izleneceğini açıkladı. Olayın geçmişi Giresun’un Aksu bölgesinde iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede büyümüş, kavgayı yatıştırmak amacıyla araya giren Utku Konak, N.T.’nin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti.
05 Mayıs 2026 Salı - 20:49
Çatalağaç Deresi’nde kirliliğine neden olan Alagöz Madencilik Şirketi’ne 2.5 milyon lira ceza kesildi
Giresun’un Doğankent İlçesi, Çatalağaç köyü sınırlarında bakır, kurşun, çinko madeni zenginleştirme faaliyeti gösteren ve Çatalağaç Deresi’nde kirliliğine neden olan Alagöz Madencilik Şirketi’ne aynı ihlalin tekrarı nedeniyle 2 milyon 517 bin lira ceza uygulandı. Kirliliğe neden olan yeraltı galerisi, gerekli tedbirler alınıncaya kadar kapatıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Giresun İl Müdürlüğü ekiplerince yapılan incelemede Alagöz Madencilik Şirketi’ne ait madenden atık suyun Çatalağaç Deresi’ne deşarj edildiği belirlendi. Daha önce de 2 kez aynı ihlal nedeniyle para cezası uygulanan işletmeye bu kez 3 katı yaptırım uygulanarak, 2 milyon 517 bin lira ceza kesildi. Yeraltı galerisinden kaynaklanan taban suyunun kontrol altına alınmasına ve çökeltim sağlanarak deşarj edilmesine yönelik bir havuz yapılana kadar maden ocağında taban suyu deşarjı yapılan yeraltı galerisinin üretim faaliyetleri durduruldu.
24 Haziran 2018 Pazar - 23:13
Giresun’da AK Partililerin seçim coşkusu
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi olmayan sonuçlara göre önde olmasının ardından AK Partililer davul zurna eşliğinde kutlama yaptı.
24 Haziran 2018 Pazar - 22:03
AK Parti Giresun’da 3, CHP 1 milletvekili çıkardı
24 Haziran genel seçimlerinde Giresun’da kesin olmayan sonuçlarına göre AK Parti 3, CHP 1 milletvekili çıkardı.
24 Haziran 2018 Pazar - 19:42
Vatandaşlar seçimi vitrinlerden takip ediyor
Giresun’da vatandaşlar 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin resmi olmayan ilk sonuçlarını beyaz eşya dükkanlarının vitrinlerinden takip ediyor.
24 Haziran 2018 Pazar - 14:59
CHP’li Bülent Bektaşoğlu oyunu kullandı
Görevi seçimle sona eren 25 ve 26.
24 Haziran 2018 Pazar - 13:11
AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk oylarını kullandı
Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Milletvekilleri ve adayları Cemal Öztürk ile Sabri Öztürk oylarını kullandı.
24 Haziran 2018 Pazar - 13:04
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu oyunu kullandı
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, ailesiyle sandık başına gitti.
24 Haziran 2018 Pazar - 11:43
Türkiye’nin ilk başkanını seçmek için tüm zorluklara katlandı
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilleri seçimleri bugün saat 08.
23 Haziran 2018 Cumartesi - 19:42
Ihlamur toplarken akıma kapılan vatandaş hayatını kaybetti
Giresun merkez Seldeğirmeni Mahallesi Yükselen Sokak’ta ıhlamur toplamak için ağaca çıkan 61 yaşındaki vatandaş, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.
23 Haziran 2018 Cumartesi - 17:03
AK Parti sevdası engel tanımadı
AK Parti Giresun İl Teşkilatı, Yeniyol mevkiinden başlayıp, Atatürk Meydanı’na kadar ’Sevgi yürüyüşü’ düzenledi.
23 Haziran 2018 Cumartesi - 09:25
Rusların Off-Road için yeni gözdesi Karadeniz
Giresun’da Çotanak Off-Road Kulübü tarafından düzenlenen programla Karadeniz yaylalarında yeni Off-Road alanları Rus sporculara gösterildi.
22 Haziran 2018 Cuma - 15:40
AK Parti Giresun İl Başkanı Şenlikoğlu’ndan CHP’ye cevap
AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, CHP İl Başkanı Fikri Bilge’nin, basında yer alan eleştirilerine cevap verdi.
21 Haziran 2018 Perşembe - 21:31
Giresun’da denizde kadın cesedi bulundu
Giresun’un sahilinde bir kadın cesedi bulundu.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder