Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Gümüşhane
Gümüşhane’de ambulans dere yatağına yuvarlandı
01 Ocak 2026 Perşembe - 16:51:01
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde kış şartları nedeniyle kontrolden çıkan ambulans dere yatağına yuvarlandı. Kaza Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Büyükçit köyünde meydana geldi. Ömer Ç. idaresindeki 29 AAR 898 plakalı ambulans, olumsuz hava ve yol koşulları nedeniyle kontrolden çıkarak dere yatağına yuvarlandı. Kaza sırasında ambulansta hasta bulunmazken, araçta görevli sağlık teknikerleri Gizem Ö. ve Muhammet A. ile şoför Ömer Ç. olay yerine yönlendirilen başka bir ambulansla tedbir amaçlı olarak bölgeden alındı.
01 Ocak 2026 Perşembe - 00:15
Gümüşhane’de kayakçılar kar yağışını fırsata çevirdi: Şehir merkezine kayarak indiler
Gümüşhane’de etkili olan kar yağışını fırsata çeviren kayakçılar, Süleymaniye Mahallesi’nden kent merkezine kadar kayarak inerek renkli görüntüler oluşturdu. Yoğun kar yağışının ardından karla kaplanan yolda kayakla kayan sporcular, hem spor yaptı hem de izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Kent merkezine kadar süren inişte zaman zaman zor anlar yaşayan sporcular, buna rağmen eğlenceli görüntüler ortaya çıkardı. Sporcular Burak Soydaş, oğlu İnan Soydaş ve Özgür Oytun Ören, Gümüşhane’de kar yağışının bu tür etkinlikler için güzel bir fırsat sunduğunu belirterek, karın tadını çıkardıklarını söyledi.
31 Aralık 2025 Çarşamba - 16:54
Gümüşhane’de kar tatili eğlenceye dönüştü
Gümüşhane’de kar tatili çocuklara eğlence oldu. Gümüşhane Valiliği tarafından olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların bugün öğleden sonra ve cuma günü tatil edildiğinin açıklanmasının ardından çocuklar soluğu sokaklarda aldı. Kar yağışını fırsata çeviren çocuklar, mahalle aralarındaki yokuşlarda poşet ve kızaklarla kayarak doyasıya eğlendi. Bazı çocuklar kartopu oynarken, aileler de çocuklarının mutluluğunu cep telefonlarıyla görüntüledi. Kent genelinde kar yağışıyla birlikte ortaya çıkan manzara, renkli görüntülere sahne oldu. "Tatil olduğunu duyunca havalara uçtuk" Kar tatilini haber alır almaz soluğu dışarda aldığını söyleyen Arif Taha Muş (13), "Sabah uyandığımda kar çok yağıyordu tatil olmamıştı ama öğleden sonra tatil olduğunu duyduğumda çok sevindim. Daha sonra cuma gününün de tatil olduğunu duyunca havalara uçtuk. Şimdi burada kaymaya başladık. Çok eğleniyoruz herkesi buraya bekliyoruz" dedi. Kar yağdığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Miraç Efe (9) "Sabah babam kar yağdığını söyledi, görünce çok mutlu oldum okula gittim. Öğlene kadar ders işledik sonra tatil olduğunu öğrendik havalara uçuştuk. Daha sonra kartopu oynadık çok eğlendik" diye konuştu. Emirhan Akhan da (11), "Kar tatili oldu çok mutluyuz biz de buraya kaymaya geldik. Arkadaşlarımla birlikte çok eğleniyoruz" ifadelerini kullandı.
31 Aralık 2025 Çarşamba - 12:30
Gümüşhane’de buzlu yolda yokuş aşağı kayan araçlar kamerada
Gümüşhane’de yollardaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak yokuş aşağı kayan 2 aracın o anları kameralara yansıdı.
01 Kasım 2022 Salı - 11:08
Torul’da kaçak silah operasyonu
Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışma neticesinde Torul ilçesine bağlı Yıldız ve Kirazlık köylerinde ikamet eden 2 kişinin evlerinde el yapımı silah ve malzemeler ele geçirildi.
31 Ekim 2022 Pazartesi - 12:38
Eşsiz manzarayı görmek için canlı ağaç müzesine akın ettiler
Gümüşhane’nin içerisinde yüzlerce yıllık ağaçları bulunan canlı ağaç müzesi Örümcek Ormanlarının sonbahardaki eşsiz manzarasını görmek isteyen doğaseverler bölgeye akın etti.
30 Ekim 2022 Pazar - 16:45
Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. :1 - Kuşadasıspor : 0
TFF 3.
30 Ekim 2022 Pazar - 10:22
Engeli ona engel değil
Gümüşhane’de uzun yıllardan beri kendisine ait işletmede torna, tesviye gibi ağır işleri yapan 77 yaşındaki Ethem Şevket Köprülü, doğuştan iki bacağının da sakat olmasına aldırmadan 64 yıldır bütün ağır işlerin üstesinden geliyor.
29 Ekim 2022 Cumartesi - 13:53
Gümüşhane’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları
Gümüşhane’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99.
29 Ekim 2022 Cumartesi - 10:27
Cumhuriyet Bayramı’nda 200 fidanı toprakla buluşturdular
Gümüşhane’de TEMA Vakfı Temsilciliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 200 fidan öğrenci, kadın ve çocukların da katıldığı programla toprakla buluşturuldu.
28 Ekim 2022 Cuma - 08:42
Gümüşhane’nin öksüz minareleri
Gümüşhane’nin eski yerleşim yeri olan Süleymaniye mahallesinde şehrin taşındığı 1925 yıllarında yeni şehre inşa edilecek yapıların taş ihtiyacının giderilmesi için camilerin yıkılması sonucunda tek başlarına ayakta kalan minareler görenleri şaşırtıyor.
27 Ekim 2022 Perşembe - 13:17
Jandarma 57 yaşındaki kadının çalınan parasını bularak kendisine teslim etti
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Kılıçtaşı köyünde yaşayan 57 yaşındaki Mahmure Ateş’in evinden çalınan 34 bin 800 TL jandarmanın başarılı operasyonu sonrasında sahibine teslim edildi.
27 Ekim 2022 Perşembe - 11:33
Jandarmadan tarihi eser kaçakçılarına operasyon
Gümüşhane’de Jandarma ekipleri tarafından tarihi eser kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 3 şahsın ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 338 adet sikke, 83 adet tarihi obje ile birlikte çok sayıda silah ve kılıç ele geçirildi.
27 Ekim 2022 Perşembe - 08:38
Vali Taşbilek usta ile çırağının 150 yıl önce yaptığı köy odalarını ziyaret etti
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, merkeze bağlı Sarıçiçek köyünde 150 yıl önce usta ve çırağın tamamen ahşaptan yaptığı el emeği göz nuru misafir odalarının Türkiye’de bir örneğinin daha olmadığını belirterek buranın yaşatılması gerektiğini söyledi.
27 Ekim 2022 Perşembe - 08:37
TOGG banttan inmeden türküsü çıktı
Gümüşhaneli Aşık Kul Nuri’nin Türkiye’nin yerli otomobili TOGG için yazdığı türkü sosyal medyada büyük beğeni topladı.
26 Ekim 2022 Çarşamba - 16:07
İsviçreli müsteşar Tınner Gümüşhane’de
Gümüşhane’de, Toplumsal Gelişme için Kadın Gençlik ve Engelli Derneği tarafından hazırlanan ve İsviçre Büyükelçiliği tarafından onaylanan “Kadın hakları, kadına yönelik şiddet, kadın girişimciliği” projesi çerçevesinde İsviçre Kültür ve Ekonomi Müsteşarı Ariane Tınner kente gelerek projeyi yerinde inceledi.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder