KÜLTÜR SANAT - 22 Nisan 2010 Perşembe 17:32

Fantastik kahramanlar Türkiye'de

A
A
A
Fantastik kahramanlar Türkiye'de

Dünyaca ünlü çizgi kahramanlar İstanbul'a geldi. Örümcek Adam (Spider Man), Fantastik Dörtlü, Goblin ve Iron Man gibi ünlü çizgi kahramanları Atatürk Havalimanı'nda ünlü Türk çizgi kahramanı Süper Can karşıladı.

TUNCER CENGİZ
İSTANBUL

Ulaşım sponsorluğunu Türk Hava Yolları'nın (THY) yaptığı çizgi kahramanlar, tarifeli uçakla bugün ABD'den Türkiye'ye geldi. Atatürk Havalimanı'nda bekleyen çocuklar karşılarında çizgi kahramanları görünce kısa bir şaşkınlığın ardından kahramanlara sevgi gösterisinde bulundu. Çocuklar, Örümcek Adam'ın baş düşmanı Goblin'den ise korktu.

Profesyonel bir ekip tarafından canlandırılan karakterler gerçeklerini aratmazken, Fantastik Dörtlü'den Bay Fantastik (Reed Richards) ve karısı Görünmez Kadın (Susan Richards) Türkçe olarak "Yurtta barış, dünyada barış" diyerek Atatürk'ün mesajını tekrarladı.

Dünya lideri Marvel Characters BV, Paimotion Entertainment ve Türk Telekom arasında yapılan eğlence temelli anlaşma özel bir günde imzalanacak. Marvel Characters BV adına Iron Man ve Türk Telekom adına Süper Can, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda anlaşmaya imza atacaklar.

İmzalanan lisans anlaşması ile Iron Man ve arkadaşları Hulk, X-Men, Spider-Man ve Fantastic Four ile Süper Can, çocukları kötülüklerden koruyacak ve dünya barışı için süper güçlerini birleştirerek, hep birlikte dünyada çocukların güvenliği için çalışmaya devam edecekler.

Türk Telekom Grubu teknoloji şirketi Sobee'nin Genel Müdürü Mevlüt Dinç, 23 Nisan'da Caddebostan'da tüm çocukları bekledikleri bir etkinlik düzenleyeceklerini ifade ederek, "Daha önce de duyurduğumuz kapsamlı Marvel Lisans Anlaşması çerçevesinde, dünya çocuklarına armağan edilmiş olan 23 Nisan'da böyle bir anlaşma imzalayacak olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz."dedi.

23 Nisan da Caddebostan sahil yolunda yapılacak Marvel Etkinliği'nde süper kahramanlar bir arada olacak.

23 NİSAN PROGRAMI

23 Nisan 14.30 : 23 Nisan Bağdat Caddesi Marvel Kahramanları & Süper Can Bayram Yürüyüşü

23 Nisan 15.00 : Marvel Kahramanları, Iron man & Süper Can TTGALERİ imza töreni ve selamlama.

23 Nisan 16.00 : Türk Telekom Telekom Festival alanı Marvel Kahramanları Gala Show. (Caddebostan Sahil)

24-25 Nisan 14.00/16.00/18.00 : Türk Telekom Festival alanı Marvel Kahramanları Show. (Caddebostan Sahil)

Önemli hatırlatmalar

- Bağdat Caddesi Bayram yürüyüşü Şaşkınbakkal-Göztepe arasında olacaktır.

- Türk Telekom Festival Alanı, 23-24-25 Nisan tarihlerinde; Caddebostan Sahil Yolu üzerinde olacaktır. Katilim ucretsiz ve sinirsizdir.

- TT Galeri adresi: Bağdat Caddesi No :298 Caddebostan/Kadiköy/İstanbul

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir