Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Hatay
Hatay’da deprem şehitliğinde buruk Kurban Bayramı
27 Mayıs 2026 Çarşamba - 10:33:26
Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde hüzünlü geçen Kurban Bayramı’nda depremde hayatını kaybedenlerin mezarlarına karanfil bırakılarak, dualar edildi.
27 Mayıs 2026 Çarşamba - 09:16
Tırda yatağın altından 12 milyon 600 bin TL’lik uyuşturucu çıktı
Hatay’da durdurulan tırın içinde yer alan yatağın altındaki bölmeden 12 milyon 600 bin TL değerinde uyuşturucu madde ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde kullanımının ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 24 Mayıs’ta İskenderun’da durdurulan tır ve dorsesinde arama yapıldı. Tırın içinde yer alan yatağın altındaki bölmeden 4 bin 200 gram sentetik kannabionid ham maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen maddenin her bir gramından yaklaşık 100 gram sentetik kannobionid maddesi olmak üzere 420 kilogram sentetik kannobionid elde edilebileceği, piyasa değerinin ise yaklaşık 12 milyon 600 bin TL olduğu değerlendirildi. Uyuşturucuyla ilgili gözaltına alınan İ.Ç. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
27 Mayıs 2026 Çarşamba - 09:16
Heyelanda bir çocuğu ölen, diğer evladı 6 gündür yaşam mücadelesi veren gözü yaşlı anne: "Bayram sevincimiz vardı, gitti"
Hatay’da heyelanda çöken evde 15 yaşındaki evladı vefat eden, ağır yaralanan 13 yaşındaki oğlu 6 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren gözü yaşlı anne Güner Elmuhammed, bayramı buruk karşıladığını ifade ederek, "Çok acı bayram, rabbim kimseye yaşatmasın" dedi. Hatay’da 21 Mayıs’ta etkili olan sağanak yağışla birlikte Antakya ilçesi Hacı Ömer Alpagot Mahallesi’nde yaşanan heyelanda çöken evdeki 3 kişi yaralanmış, 15 yaşındaki Abdulhanan Elmuhammed vefat etmişti. Olayda Abdulhanan’ın 13 yaşındaki kardeşi Abdulcelil Elmuhammed de ağır yaralanmıştı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Abdulcelil Elmuhammed 6 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Afette 1 evladı vefat eden, 1 evladı ağır yaralanan, damadı ve kızı da yaralı olan gözü yaşlı anne Güner Elmuhammed, bayramı buruk yaşıyor. Gözyaşı içerisinde bayramı karşılayan acılı anne, "Bayramda sevincimiz vardı, sevincimiz gitti" ifadeleriyle yürekleri burktu. Olayın yaşandığı günün akşamında vefat eden evladı Abdulhanan’ın kendisine sürpriz yapmak için yanına geldiğini ifade eden Güner Elmuhammed, "Ben Türk vatandaşıyım, Suriye’de evlendim. Benim çocuklarım Suriye uyruklu ama 11 yıldır Türkiye’de yaşıyoruz. Tek başıma mücadele ettim, çocuklarımı büyüttüm. Elimden geleni yaptım, okuttum. Başımıza felaket geldi rabbimden. Benim kızım var yeni evli, onun evi beton ve bizim evimiz sac damı. O gece ev su akıtıyordu, çocukları yatmaları için kızıma gönderdim. Kızım hepimizin gitmesini istedi ama ben evi toplayacağım için gitmek istemedim. Kardeşlerini alıp, gitti. Saat 12.30’da oğlum motosikletle geldi, benim yanıma. Beni görmeye, sürpriz yapmaya geldiğini söyledi. Sonra üstünü değiştirip, kardeşlerinin yanına gitti. Diğer oğlumun duruma da ağır, beni yanına 5 dakikalığına gönderdiler. Bayram sevincimiz vardı, sevincimiz gitti. Evimiz gitti, dünyamız gitti ve buruk kaldık. Çok acı, rabbim kimseye yaşatmasın. Ailem yok, rabbim kimseye yaşatmasın. Evli kızımın beli kırık, içten kırık. Bir tane kızı var 16 yaşında ve o da yaralı kızıma bakıyor. Çok acı bayram, rabbim kimseye yaşatmasın" dedi.
27 Mayıs 2026 Çarşamba - 09:03
Heyelanda 15 yaşındaki evladı ölen gözü yaşlı anne: "Bayram sevincimiz vardı, sevincimiz gitti"
Hatay’da yaşanan heyelanda 15 yaşındaki evladı vefat eden, ağır yaralanan 13 yaşındaki evladı 6 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren gözü yaşlı anne Güner Elmuhammed, bayramı buruk karşıladığını ifade ederek "Çok acı bayram, rabbim kimseye yaşatmasın" sözleriyle yürekleri burktu. Hatay’da 21 Mayıs tarihinde etkili olan sağanak yağışla birlikte Antakya ilçesi Hacı Ömer Alpagot Mahallesi’nde yaşanan heyelanda çöken evdeki 3 kişi yaralanmış, 15 yaşındaki Abdulhanan Elmuhammed vefat etmişti. Olayda Abdulhanan’ın 13 yaşındaki kardeşi Abdulcelil Elmuhammed de ağır yaralanmıştı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Abdulcelil Elmuhammed 6 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Afette 1 evladı vefat eden, 1 evladı ağır yaralanan, damadı ve kızı da yaralı olan gözü yaşlı anne Güner Elmuhammed, bayramı buruk yaşıyor. Göz yaşı içerisinde bayramı karşılayan acılı anne, " Bayramda sevincimiz vardı, sevincimiz gitti" söyledikleriyle yürekleri burktu. Olayın yaşandığı günün akşamında vefat eden evladı Abdulhanan’ın kendisine sürpriz yapmak için yanına geldiğini ifade eden Güner Elmuhammed, " Ben Türk vatandaşıyım, Suriye’de evlendim. Benim çocuklarım Suriye uyruklu ama 11 yıldır Türkiye’de yaşıyoruz. Tek başıma mücadele ettim, çocuklarımı büyüttüm. Elimden geleni yaptım, okuttum. Başımıza felaket geldi rabbimden. Benim kızım var yeni evli, onun evi beton ve bizim evimiz saç damı. O gece ev su akıtıyordu, çocukları yatmaları için kızıma gönderdim. Kızım hepimizin gitmesini istedi ama ben evi toplayacağım için gitmek istemedim. Kardeşlerini alıp, gitti. Saat:12.30’da oğlum motosikletle geldi, benim yanıma. Beni görmeye, sürpriz yapmaya geldiğini söyledi. Sonra üstünü değiştirip, kardeşlerinin yanına gitti. Diğer oğlumun duruma da ağır, beni yanına 5 dakikalığına gönderdiler. Bayram sevincimiz vardı, sevincimiz gitti. Evimiz gitti, dünyamız gitti ve buruk kaldık. Çok acı, rabbim kimseye yaşatmasın. Ailem yok, rabbim kimseye yaşatmasın. Evli kızımın beli kırık, içten kırık. Bir tane kızım var 16 yaşında ve oda yaralı kızıma bakıyor. Çok acı bayram, rabbim kimseye yaşatmasın" dedi. (vk-
15 Ocak 2025 Çarşamba - 09:21
Hatay’da seyir halindeki otomobil alev aldı
Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir otomobilde seyir halindeyken yangın çıktı. Olay, gece saatlerinde İskenderun ilçesi Akçay Mahallesi mevkisi E5 Otoyolu Ceyhan istikametinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Adana istikametine seyir halindeki otomobilde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Sürücü, aracı emniyet şeridine park edip yangına müdahale etmek istedi ancak başarılı olamadı. Araç kısa sürede alevler içinde kaldı. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis güvenlik önlemi alarak bir şeridi trafiğe kapatırken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangında yaralı veya can kaybı olmazken, otomobil hurdaya döndü. Alev alan aracın söndürülmesiyle trafik tekrar açıldı.
15 Ocak 2025 Çarşamba - 09:17
Otomobil, altına aldığı motosiklet sürücüsünü ezdi: O anlar kamerada
Hatay’ın İskenderun ilçesinde otomobilin, çarpıştığı motosiklet sürücüsünün ezdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, İskenderun ilçesi İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Aynı istikamette ilerleyen motosiklet ile otomobil çarpıştı. Çarpışma sonrası otomobil, yere savrulan motosiklet sürücüsünün üzerinden geçti. Feci kazada motosiklet sürücüsü yaralanırken kaza anı anbean kameraya yansıdı. Yaralı, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı sürücünün hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
14 Ocak 2025 Salı - 17:21
Hatay’da otomobilin yola savurduğu motosikletli kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti
Hatay’ın Antakya ilçesinde otomobilin yola savurduğu motosikletli kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, Antakya ilçesi Serinyol Mahallesi’nde yaşandı. Seymen Demirel (25) idaresindeki 31 APL 568 plakalı motosiklet, 31 ACR 681 plakalı wolskagen marka otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsüne bu kez de H.Y. idaresindeki 55 JV 755 plakalı çekici kamyonet çarptı. Genç motosikletli olay yerinde can verdi. Demirel’in cansız bedeni sağlık ekiplerince ambulansa alınarak morga kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.
14 Ocak 2025 Salı - 14:45
Hatayspor’da Murat Şahin dönemi
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, teknik direktörlük görevine Murat Şahin’in getirildiğini açıkladı.
14 Ocak 2025 Salı - 14:37
Reyhanlı’da bir evde yangın çıktı
Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde çıkan ev yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, Reyhanlı ilçesi Kurtuluş Mahallesi’nde yaşandı. Mahallede bulunan bir evde yangın çıktı. Evin yandığını gören vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin müdahalelerin ardından yangın söndürüldü. Çıkan yangında evde maddi hasar oluştu.
14 Ocak 2025 Salı - 14:35
Husumetlisi tarafından bıçaklanan genç öldü
Hatay’da 24 yaşındaki genç, gittiği kafede bulunduğu sırada husumetli olduğu amcasının oğlu tarafından uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay, Erzin ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Can Özen (24) ikametinin bulunduğu ilçede eğlenmek için kafeye gitti. Bir süre sonra husumetli olduğu amca oğlu, Can Özen’in bulunduğu kafeye gelerek Özen’i 4 yerinden bıçakladı. Olayı gören vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Can Özen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen genç hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatıldı.
14 Ocak 2025 Salı - 09:28
Reyhanlı patlamasında evladını ve kardeşini kaybeden anne konuştu
Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013’te 53 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının faili olan terörist Muhammed Dip Koralı’nın yakalanmasının ardından, saldırıda kız kardeşini ve kızını kaybeden anne Kübra Erboz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne olan inançlarını hiçbir zaman kaybetmediklerini belirterek, suçluların cezasını çekeceklerini söyledi.
14 Ocak 2025 Salı - 09:23
Sık sık kazaların yaşandığı dar sokakta, arka arkaya 3 kaza meydana geldi
Hatay’ın İskenderun ilçesinde sık sık kazaların yaşandığı sokakta meydana gelen 3 kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Dumlupınar Mahallesi’nde sık sık kazaların yaşandığı sokakta son olarak bir araç; park halindeki motosiklete ve araca çarparak durabildi. Arka arkaya 3 kazanın yaşandığı sokakta yaşanan kazalar güvenlik kamerasına yansıdı. Bölge esnafından Suat Kekeç (36), "Buradaki kazaların çoğu dikkatsiz sürücülerden dolayı yaşanıyor. Caddeler birbirine çok yakın olduğu için iki sürücü de yol benim hakkım diye düşünüyor ve bu yüzden kazalar yaşanıyor. Bu sokağa çözüm bulunmasını istiyoruz. Kazaların olmasına sebebiyet veren diğer unsur da sağ ve sol şeritlere araba park etmeleri" ifadelerini kullandı.
14 Ocak 2025 Salı - 08:23
Evden 573 bin 400 TL ile 9 bin 200 dolar çalan şahıslar tutuklandı
Hatay’da 9 bin 200 Amerikan doları ile 573 bin 400 TL para çalan 2 şahıs cezaevine gönderildi. Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızlık suçlarına yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede 11 Ocak tarihinde Antakya ilçesi Akasya Mahallesi’nde evden hırsızlık olayı meydana gelmişti. Olayla ilgili yakalanan şüpheliler İ.E. ve M.E.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca suça konu olan 9 bin 200 Amerikan doları ve 573 nin 400 TL ele geçirilerek sahibine teslim edildi.
14 Ocak 2025 Salı - 08:19
Hatay’da 550 paket kaçak sigara ele geçirildi
Hatay’da polis ekipleri şüpheli bir şahıstan 550 paket kaçak sigara ele geçirdi. Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçakçılık suçlarına yönelik çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede Dörtyol ilçesinde 11 Ocak günü durumundan şüpheli şahıstan, 550 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli Ç.A. hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefet suçundan işlem yapıldı.
14 Ocak 2025 Salı - 08:18
Hatay’da 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs cezaevine gönderildi
Hatay’da hırsızlık suçundan ve 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi. Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede Dörtyol ilçesinde; cinsel istismar suçundan aranan A.E.M. ile binanın eklentileri içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçundan aranan ve 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.A. yakalandı. 13 Ocak günü çıkarıldıkları adli mercilerce A.E.M. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken H.A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
13 Ocak 2025 Pazartesi - 21:15
Eşsiz manzara mest etti!
Yılın ilk dolunayı olan ‘Kurt Ay’, Hatay’ın Belen ilçesinde görüldü.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder