Yerel Haberler
Isparta
09 Mart 2026 Pazartesi - 16:01 Isparta’ya 13 yeni semt sahası geliyor Isparta Belediyesi, önceki dönemde şehrin farklı mahallerine kazandırdığı 20 semt sahası ve 2 büyük spor tesisinin yanı sıra şimdi de 13 semt sahasını daha lente kazandırıyor. Mahallelerde ve belirlenen okulların bahçelerinde şu an toplam 7 semt sahası ve içerisinde basketbol oynanabilen bir adet çok amaçlı spor tesisinin inşaat çalışmaları devam ediyor. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehrin spor altyapısını geliştirmek ve çocuklar ile gençlere yeni sportif imkanlar sağlamak için mahallelere yeni semt sahaları kazandırmaya devam ediyor. Başkan Başdeğirmen önceki dönemde farklı mahallelere 20 semt sahası kazandırırken, UEFA standartlarına sahip Emre Spor Kompleksi ve içerisinde kapalı spor salonu ile yüzme havuzunun da yer aldığı yine UEFA standartlarında Fatih Spor Kompleksi’ni hizmete açmıştı. Başkan Başdeğirmen her fırsatta dile getirdiği ‘çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spor tesisleri yapmaya devam edeceğiz’ sözünü yerine getiriyor. Isparta Belediyesi tarafından şehre 13 semt sahası ve çok amaçlı saha daha kazandırılıyor. Ayrıca belirlenen okullara da sahalar inşa ediliyor. Kent genelinde semt sahalarının yapımı sürüyor Bu kapsamda ihalesi yapılan 13 semt sahası ve çok amaçlı sahadan 8’inin yapım süreçleri devam ediyor. Isparta Belediyesi’nce Süleyman Demirel Fen Lisesi, TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi ve Davraz Mahallesi’ne 20x40, yeni yerleşim yeri olan Deregümü bölgesine 50x70, Ayazmana Mahallesi 12x24 ve İstiklal Yeraltı Katlı Otopark üstü 23x39 ebatlarında semt sahası yapılıyor. İstiklal Yeraltı Katlı Otopark üstüne semt sahasının yanına 32x16 ebatlarında basketbol ve çok amaçlı saha yapılıyor. Bazı semt sahalarının direkleri dikilip, tellerinin çekilmesi tamamlanırken, zemine yeşil halı serme ile diğer çalışmalar devam ediyor. Sahalar tamamlandığında spor altyapısı güçlenecek Yapımı devam eden sahaların kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete sunulması planlanıyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla Isparta’nın spor altyapısı daha da güçlenecek, çocuklar ve gençler modern ve güvenli alanlarda spor yapma imkânına kavuşacak. Yeni tesisler mahallelerde spor kültürünün yaygınlaşmasına ve sağlıklı nesillerin yetişmesine önemli katkılar sağlayacak. Öte yandan diğer kalan sahaların yerleri belirlendikten sonra yapımlarına başlanacak.
“Yöresel Kıyafet ve Şalvar Gecesi” etkinliği görsel şölene dönüştü izdiham yaşandı
13 Ocak 2025 Pazartesi - 11:04 “Yöresel Kıyafet ve Şalvar Gecesi” etkinliği görsel şölene dönüştü izdiham yaşandı Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde düzenlenen "Yöresel Kıyafet ve Şalvar Gecesi", bölge kadınlarının giydiği birbirinden renkli ve özgün geleneksel kıyafetlerle kültürel bir şölene dönüştü. Şip, Hare Şalvar, Taka ve Mintan gibi kıyafetlerin sergilendiği etkinliğe yaklaşık 900 kadın katıldı. Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde düzenlenen "Yöresel Kıyafet ve Şalvar Gecesi", ilçenin köyleri ile çevre bölgelerden gelen kadınları bir araya getirerek kültürel bir şölen havası yaşattı. Farklı köylerin kendine özgü kıyafetlerini sergilediği geceye yaklaşık 900 kadın katıldı. Etkinlikte, Çarıksaraylar bölgesine özgü "Şip", Fele bölgesinden "Hare Şalvar", Çiçekpınar’dan "Taka" ve Karayaka bölgesine özgü "Mintan" gibi kıyafetler ilgi odağı oldu. En güzel kıyafetler defileye çıktı Belediyeye ait konferans salonunda düzenlenen gece, yöresel kıyafetli kadınların sergilediği çeşitli yöresel oyunlarla başladı. Farklı köylerin ve ilçelerin kültürlerinden esinlenerek hazırlanan oyunlar büyük beğeni topladı. Gösterinin ardından düzenlenen en güzel kıyafet yarışmasında, kadınlar yöresel kıyafetleriyle sahnede yer aldı. Yarışmanın heyecanı geceye renk katarken, en iyiler jüri tarafından seçilerek ödüllendirildi. “Bu kadar katılım olacağını beklemiyordum” Geceyi düzenleyen Ayşegül Çakmak, etkinliğin bu kadar ilgi görmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bu kadar katılım beklemiyordum, sonuçtan çok memnunum. Katılan tüm kadınlara ve destek olan esnafa teşekkür ederim. Bu geceyi gelenekselleştirerek her yıl tekrarlamayı ve bir festivale dönüşmeni hedefliyoruz" şeklinde konuştu. Etkinlik çekiliş ve hediyelerle renklendi Etkinlik boyunca yapılan çekilişler ve verilen hediyeler geceye ayrı bir coşku kattı. Bir araya gelerek geleneksel kıyafetlerini sergileyen kadınlar, bu gecenin hem kültürel mirası yaşatmak hem de toplumsal bağları güçlendirmek adına önemli bir adım olduğunu vurguladı. Gelenekselleşmesi bekleniyor Şarkikaraağaç’ta kadınların katılımıyla başlayan bu etkinliğin, gelecek yıllarda daha geniş bir katılımla geleneksel bir festival haline gelmesi hedefleniyor.
İlçede düzenlenen “Yöresel Kıyafet ve Şalvar Gecesi” etkinliği görsel şölene dönüştü izdiham yaşandı
13 Ocak 2025 Pazartesi - 10:59 İlçede düzenlenen “Yöresel Kıyafet ve Şalvar Gecesi” etkinliği görsel şölene dönüştü izdiham yaşandı Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde düzenlenen "Yöresel Kıyafet ve Şalvar Gecesi", bölge kadınlarının giydiği birbirinden renkli ve özgün geleneksel kıyafetlerle kültürel bir şölene dönüştü. Şip, Hare Şalvar, Taka ve Mintan gibi kıyafetlerin sergilendiği etkinliğe yaklaşık 900 kadın katıldı. Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde düzenlenen "Yöresel Kıyafet ve Şalvar Gecesi", ilçenin köyleri ile çevre bölgelerden gelen kadınları bir araya getirerek kültürel bir şölen havası yaşattı. Farklı köylerin kendine özgü kıyafetlerini sergilediği geceye yaklaşık 900 kadın katıldı. Etkinlikte, Çarıksaraylar bölgesine özgü "Şip", Fele bölgesinden "Hare Şalvar", Çiçekpınar’dan "Taka" ve Karayaka bölgesine özgü "Mintan" gibi kıyafetler ilgi odağı oldu. En güzel kıyafetler defileye çıktı Belediyeye ait konferans salonunda düzenlenen gece, yöresel kıyafetli kadınların sergilediği çeşitli yöresel oyunlarla başladı. Farklı köylerin ve ilçelerin kültürlerinden esinlenerek hazırlanan oyunlar büyük beğeni topladı. Gösterinin ardından düzenlenen en güzel kıyafet yarışmasında, kadınlar yöresel kıyafetleriyle sahnede yer aldı. Yarışmanın heyecanı geceye renk katarken, en iyiler jüri tarafından seçilerek ödüllendirildi. “Bu kadar katılım olacağını beklemiyordum” Geceyi düzenleyen Ayşegül Çakmak, etkinliğin bu kadar ilgi görmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bu kadar katılım beklemiyordum, sonuçtan çok memnunum. Katılan tüm kadınlara ve destek olan esnafa teşekkür ederim. Bu geceyi gelenekselleştirerek her yıl tekrarlamayı ve bir festivale dönüşmeni hedefliyoruz" şeklinde konuştu. Etkinlik çekiliş ve hediyelerle renklendi Etkinlik boyunca yapılan çekilişler ve verilen hediyeler geceye ayrı bir coşku kattı. Bir araya gelerek geleneksel kıyafetlerini sergileyen kadınlar, bu gecenin hem kültürel mirası yaşatmak hem de toplumsal bağları güçlendirmek adına önemli bir adım olduğunu vurguladı. Gelenekselleşmesi bekleniyor Şarkikaraağaç’ta kadınların katılımıyla başlayan bu etkinliğin, gelecek yıllarda daha geniş bir katılımla geleneksel bir festival haline gelmesi hedefleniyor.
Isparta’da ’Öğretmen Akademileri’ dönem finali tamamlandı
12 Ocak 2025 Pazar - 14:17 Isparta’da ’Öğretmen Akademileri’ dönem finali tamamlandı Isparta’da düzenlenen Öğretmen Akademileri Projesi, toplam 32 etkinlikle ilk dönemini tamamladı. Atabey Ertokuş Bey Medresesi ve Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi’ndeki kapanış programında uzman sunumları büyük ilgi gördü. İl Millî Eğitim Müdürü Recai Ocak, projenin öğretmenlerin gelişimine katkı sağladığını belirterek ikinci dönem için hazırlıkların sürdüğünü açıkladı. Isparta’da 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk döneminde yürütülen Öğretmen Akademileri Projesi, düzenlenen kapanış etkinlikleriyle sona erdi. Atabey Kaymakamı Selami Işık ve Isparta İl Millî Eğitim Müdürü Recai Ocak’ın katılımıyla gerçekleştirilen program, öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlama amacı taşıyan etkinliklerin final noktası oldu. Etkinliklere Atabey Ertokuş Bey Medresesi ve Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi ev sahipliği yaptı. Doç. Dr. Abdullah Bakır, tarihî ve kültürel mirasın önemi üzerinde dururken, Prof. Dr. Nilüfer Negiz, biyografi alanındaki birikimlerini katılımcılarla paylaştı. Program, öğretmenler tarafından büyük ilgi gördü ve samimi bir atmosferde tamamlandı. Öğretmen Akademileri 32 etkinlikle ilk dönemi tamamladı Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen ve öğretmenlere mesleki anlamda destek olmayı amaçlayan Öğretmen Akademileri Projesi, Isparta İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği toplam 32 etkinlikle ilk dönemini başarıyla tamamladı. Edebiyat, Biyografi, Müzik, Şehir ve Kültür başlıklarında yürütülen etkinliklerde, alanında uzman 25 kişi sunumlarıyla öğretmenlere bilgi ve deneyim aktardı. “Öğretmenlerimiz ülkemizin aydınlık geleceğinin mimarıdır” İl Millî Eğitim Müdürü Recai Ocak, kapanış konuşmasında projenin öğretmenlerin entelektüel ve mesleki gelişimleri için büyük bir fırsat sunduğunu belirterek, “Öğretmenlerimiz, ülkemizin aydınlık yarınlarının mimarlarıdır. Öğretmen Akademileri, onların hem mesleki hem de kişisel gelişimlerine katkıda bulunabilecek çok değerli bir platformdur. İkinci dönem için de birbirinden güzel etkinlikler planlıyoruz. Akademiye katkı sağlayan uzmanlarımıza ve etkinliklere yoğun katılım gösteren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Öğretmen Akademileri’nin ikinci döneminin daha geniş katılımla ve yeni etkinliklerle zenginleştirilmesi planlanıyor. Isparta, hem öğretmenlerin hem de eğitim süreçlerinin gelişiminde önemli bir rol oynamaya devam ediyor.
Akdeniz’in incisi Davraz, günlük 10 bin ziyaretçiyle tarihi rekor kırıyor
12 Ocak 2025 Pazar - 10:20 Akdeniz’in incisi Davraz, günlük 10 bin ziyaretçiyle tarihi rekor kırıyor Toros Dağlarının zirvesinde, 2 bin 635 metre rakımlı Davraz Kayak Merkezi, sezonun açılmasıyla birlikte yoğun ilgi görüyor. Kar kalınlığının 56 santimetreye ulaştığı merkez, 13 gün içinde 70 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı. Günlük ortalama 10 bin kişinin akın ettiği Davraz, Isparta ve çevre illerden gelen vatandaşların kış turizmi için tercih ettiği en önemli adreslerden biri haline geldi. Davraz Kayak Merkezi’nde açıklama yapan Isparta Valisi Abdullah Erin, “Günlük 10 bin ziyaretçiyi ağırlayan bir hazinemiz var” diyerek merkezin önemine vurgu yaptı. Toros Dağlarının zirvesinde, 2 bin 635 rakımlı Akdeniz’in İncisi Davraz Kayak Merkezi, sezonun açılmasıyla birlikte büyük bir ziyaretçi yoğunluğu yaşadı. Kar kalınlığının 56 santimetreye ulaştığı merkezde, son 13 gün içinde yaklaşık 70 binin üzerinde kişi ağırlandı. Hafta sonunda ise Isparta ve çevre illerden gelen vatandaşlar, tesise girebilmek için uzun kuyruklarda saatlerce bekledi. Ziyaretçiler, kayak yapmanın yanı sıra eşsiz manzaranın keyfini çıkardı. “Günlük 10 bin ziyaretçi ağırlayan bir hazinemiz var” Isparta Valisi Abdullah Erin, Davraz Kayak Merkezi’nin bölge ekonomisine ve turizmine büyük katkı sağladığını belirterek, “Bu yıl çok şükür kar erken yağdı. Sezonun başlamasıyla birlikte 13 günde Davraz’ın ziyaretçi sayısı 70 binin üzerine çıktı. Günlük ortalama 10 bin kişi burayı ziyaret ediyor. Özellikle Antalya ve çevre illerden yoğun talep var. Davraz, büyük bir hazine ve buraya yatırımlarımız artarak devam edecek” dedi. “Burası çok kalabalık, aşağıya inebilmek için uzun süre bekledik” Antalya Manavgat’tan kayak yapmak için gelen Tunç İşoğlu, Davraz’da ilk kez kayak deneyimini yaşadığını ifade ederek, “Hayatımda ilk defa kayak yaptım. Başta biraz korksam da hocalar çok yardımcı oldu. Çocuklarımızla geldiğimiz için biraz zorlansak da genel olarak çok keyif aldık. Burası çok kalabalık, yukarıdan aşağıya inebilmek için uzun süre beklemek zorunda kaldık. Ancak pistler çok güzel, hocalar çok ilgili. Profesyonel kayakçılardan buranın Uludağ’dan bile daha iyi olduğunu duyduk. Bugün benim doğum günüm ve bu doğum günümde burada olmak benim için unutulmaz bir anı oldu” ifadelerini kullandı. Tunç İşoğlu’nun kardeşi Orçun İşoğlu ise kayak merkeziyle ilgili, “Daha önce Davraz’a birkaç kez geldim. Türkiye’de kayak yapmak isteyen herkes buraya gelmeli. Fiyatlar çok uygun, tesisler çok güzel. Bir dahaki sefere daha iyi bir deneyim yaşayacağımı düşünüyorum” şeklinde konuştu. Kayak antrenöründen eğitim ve güvenlik önerileri Kayak eğitmeni Cengiz Ocak, temel eğitimin önemine dikkat çekerek, “Davraz Kayak Merkezi’nde hava çok güzel ve kayak yapmak için mükemmel bir gün. Ziyaretçilerin temel eğitim almadan kayak yapmaya başlamalarını kesinlikle önermiyoruz. Yanlış tekniklerle yapılan kayak tehlikeli olabilir. Kayak seçimi, rota planlaması ve çığ tehlikesine karşı dikkatli olunmalı. Eğitmenlerin önerilerine mutlaka uyulması gerekiyor” dedi. “Böyle bir merkeze sahip olduğumuz için çok şanslıyız” dedi. Isparta merkezden gelerek ilk kez kayak yapan Lamia, yaşadığı deneyimi, “Ispartalı olmama rağmen Davraz’da ilk defa kayak yapıyorum. Eğitim süreci çok eğlenceli ve öğretici. Yakın zamanda zirveye çıkıp oradan kaymayı hedefliyorum. Böyle bir merkeze sahip olduğumuz için çok şanslıyız” şeklinde anlattı. Yaklaşık iki yıldır kar yağmayan Isparta’da, 2025 yılı kar yağışıyla birlikte Davraz Kayak Merkezi’ndeki hareketlilik bölge halkını ve işletmecileri sevindirdi. Ziyaretçiler, güneşli havanın da etkisiyle merkezde hem eğlendi hem de unutulmaz hatıralar biriktirdi.
Farklı ırklardan bin 750 kanatlı hayvan ve süs tavuğu Isparta’da
11 Ocak 2025 Cumartesi - 19:53 Farklı ırklardan bin 750 kanatlı hayvan ve süs tavuğu Isparta’da Isparta Belediyesi’nin katkılarıyla Türkiye Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Federasyonu tarafından 8. Ulusal Kümes Hayvanları Gösterisi düzenlendi. Gösteride yaklaşık 1750 kanatlı hayvan ve süs tavuğu sergileniyor. Isparta Belediyesi, farklı organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda 11-12 Ocak tarihleri arasında Isparta Belediyesi’nin katkılarıyla Türkiye Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Federasyonunca 8. Ulusal Kümes Hayvanları Gösterisi düzenlendi. Farklı şehirlerden gelen yaklaşık 1750 süs tavuğu, bahçe ve kanatlı hayvan yurt dışından gelen hakemler tarafından değerlendirildi. Değerlendirmeler ve puanlamalar sonucunda 12 Ocak Pazar günü ödül töreni yapılacak. Değerlendirmelerin ardından 8. Ulusal Kümes Hayvanları Gösterisi vatandaşların ziyaretlerine açıldı. Vatandaşların ilk gün ilgi gösterdiği gösteri 12 Ocak Pazar günü saat 15.30’a kadar ziyaret edilebilecek. Gösteri bu yıl Türkiye Süs Tavukları Federasyon eski Başkanı ve Afyon Dernek eski Başkanı merhum Özcan Çetin anısına gerçekleştiriliyor. Isparta Belediye Başkan Yardımcıları Uğur Büyükçulcu, Özler Erdoğan, Musa Macit ve belediye meclis üyeleri, 8. Ulusal Kümes Hayvanları Gösterisini ziyaret ettiler. 1530’u tavuk ırkı, 140 güvercin ırkı, 80 kadar da tavşanı olma üzere yaklaşık 1750 hayvanın katıldığı gösteride hayvanlar arasında güzellik yarışması da yapıldı. Yurtdışından da 40 kişi konaklamalı olarak Isparta’ya gelirken şehir 2 bine yakın da il dışından misafirimiz ağırladı. Geçen yıl 110 bin ziyaretçinin takip ettiği gösteriye bu yıl 150 bin ziyaretçi bekleniyor. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmenin destekleriyle gerçekleşen gösteri 12 Ocak öğleden sonra 15.30’a kadar açık olacak. Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, Isparta Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Ulusal Kümes Hayvanları Gösterisinin Isparta’da ikinci kez gerçekleştirildiğini belirtti. Büyükçulcu, "Şehrimizde bu organizasyon sayesinde 2 binin üzerinde misafir ağırlıyoruz. Yaklaşık 1750 hayvanın sergilendiği etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz. Pazar günü saat 15.30’a kadar kapılarımız açık. Tüm hemşehrilerimizi bu etkinliğe davet ediyoruz" dedi.
Başkan Başdeğirmen gazetecilerle buluştu
11 Ocak 2025 Cumartesi - 12:59 Başkan Başdeğirmen gazetecilerle buluştu Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi’ni ziyaret etti. Kamuoyunun bilgilendirilmesinde basının önemli bir görev üstlendiğini belirten Başkan Başdeğirmen, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi’nde şehrimizde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek günlerini kutladı ve istişarelerde bulundu. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in basının her zaman yanında olduğunu belirterek teşekkür etti. Mustafa Baş, şehirdeki basın mensuplarının daha önceden kendilerine ait bir yerleri olmadığını, Başkan Başdeğirmen’in Basın Merkezi binası yaparak ismine de gazeteci merhum Soner Toros’un adını verdiğini hatırlattı. Baş, “Önceki yıllarda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde misafirlerimizi kendi ofislerimizde ağırlıyorduk. Başkanımız sayesinde Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi’miz var. Böyle bir tesisi bizlere kazandırmak belediye başkanımıza nasip oldu. Basın Merkezini bizlere kazandırdığı için belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediye hizmetlerinin kamuoyuna duyurulmasında basının önemli bir aracı görev üstlendiğini söyledi. Basın mensuplarının yaz kış demeden habercilik peşinde koştuğunu dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Belediye olarak yaptıklarımızı, hizmetlerimizi sizler aracılığıyla vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Ben 27 yıldır basınla iç içe olan bir insanım. Basının ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Gazeteciler Cemiyeti Başkanımızın dediği gibi basın merkezi binasının yapılması bize nasip oldu. Ben de bu durumdan son derece memnunum. Daha önce kendi ofislerinizde misafirlerinizi ağırlıyordunuz. Biz de geldiğimizde kimi zaman iş hanına geldik kimi zaman Tuhafiyeciler Sitesi’ndeki ofislerinize geldik. Sizlerin bizdeki değeri çok yüksek. Sizlere böyle bir binayı kazandırmak bizim için de önemli bir görevdi. Bundan sonraki çalışmalarımızda da el birliği, güç birliğiyle şehrimize inşallah güzel hizmetler veririz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum. Belediye Başkanı olarak bizlere ve toplumumuza vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu. Duayen gazetecilerden Hilmi Özdemir, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in tüm Isparta’ya ekibiyle birlikte çok büyük hizmetler verdiğini belirtti. Hizmetlerin şehir merkezini aşarak köy ve ilçelere kadar ulaştığını dile getiren Özdemir, “Yaptığınız çalışmalar gerçekten mükemmel. Sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarıyla uyum içerisinde çalışıyorsunuz. Onun için hizmetler daha kolay gerçekleşiyor” dedi. Başkan Başdeğirmen de sözlerinden dolayı gazeteci Hilmi Özdemir’e teşekkür etti. Programın sonunda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Isparta Gazeteciler Cemiyeti tarafından mesleğin duayenlerine daktilo plaketi verildi. Meslek duayenleri Zafer Çağlar, Abdullah Sinan, Nurettin Arkan, Yunus Özler, Sedat Cican ve Arzu Erkorkmaz’a plaketlerini Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen verdi.