Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Kahramanmaraş
Kahramanmaraş’ta pompalı tüfekli saldırı: 1 ağır yaralı, 4 şüpheli yakalandı
04 Nisan 2026 Cumartesi - 07:05:30
Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde 4 kişinin darp ettiği şahıs, pompalı tüfekle ateş açılması sonucu ağır yaralandı. Olayla ilgili 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Olay, Şehit Evliya Mahallesi 65010 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, 4 kişi henüz bilinmeyen bir nedenle 20 yaşındaki R.B.’yi darp etti. Şüpheliler daha sonra pompalı tüfekle iki el ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar R.B.’ye isabet etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan R.B., sağlık ekiplerince Yörükselim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Şüpheli 4 kişi de gece bekçileri ve polis ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
03 Nisan 2026 Cuma - 21:23
Sahte bungalov ilanıyla 3 milyar liralık vurgun: 21 gözaltı
Kahramanmaraş merkezli düzenlenen operasyonda sahte bungalov ilanı ile 3 milyar liralık vurgun yapan şebeke çökertildi, 21 kişi gözaltına alındı. Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, bilişim sistemleri kullanılarak gerçekleştirilen dolandırıcılık şebekesine yönelik geniş çaplı operasyon düzenlendi. Başsavcılık koordinesinde, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, şüphelilerin sosyal medya platformları üzerinden sahte bungalov ilanları oluşturarak vatandaşları dolandırdığı tespit edildi. Yapılan incelemelerde, şüphelilere ait hesaplarda yaklaşık 3 milyar TL işlem hacmi bulunduğu belirlendi. Soruşturma kapsamında Kahramanmaraş merkezli olmak üzere Antalya, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İzmir, Mersin, Şanlıurfa ve Şırnak’ta toplam 28 şüpheliye ait 26 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda; 29 cep telefonu, 21 SIM kart, 1 flash bellek, 1 SSD depolama cihazı ele geçirildi. Gerçekleştirilen operasyonlar sonucu 21 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 17’si Kahramanmaraş’a getirilirken, gözaltında olan diğer 4 şüpheli ile cezaevinde bulunan 5 şüphelinin işlemlerinin SEGBİS üzerinden yapılacağı öğrenildi. Öte yandan, firari durumda olan 2 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
03 Nisan 2026 Cuma - 15:53
Kahramanmaraş’ta 62. Kütüphane Haftası etkinliklerle tamamlandı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen 62. Kütüphane Haftası etkinlikleri, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen final programıyla noktalandı. Türkiye’nin kültürel kimliğiyle öne çıkan şehirlerinin başında gelen Kahramanmaraş, 62. Kütüphane Haftası’nı kapsamlı ve yoğun katılımlı etkinliklerle tamamladı. Hafta boyunca düzenlenen çeşitli etkinlikler, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen final programıyla taçlandırıldı. Final etkinlikleri kapsamında düzenlenen konferans, şiir ve sergi programı, bilgiye erişimin önemi ve okuma kültürünün yaygınlaştırılması açısından güçlü mesajlar verdi. Programın ilk bölümünde akademik içerikli konferanslar gerçekleştirildi. Prof. Dr. Nurcan Meral Özel ve Dr. Öğr. Üyesi Hasan Umut’un konuşmacı olarak yer aldığı oturum, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Konferanslarda hem bilimsel verilerin toplumsal etkileri hem de tarihi süreçte bilimin gelişimi kapsamlı şekilde ele alındı. Prof. Dr. Özel, "Kandilli Rasathanesi Yüz Yıllık Deprem Verilerinin Toplumsal Etkisi" başlıklı sunumunda, Türkiye’nin deprem gerçeğine bilimsel veriler ışığında dikkat çekti. Kandilli Rasathanesi’nin arşivinde yer alan yüzyıllık verilerin yalnızca akademik bir kaynak olmadığını vurgulayan Özel, bu verilerin toplumun afetlere karşı bilinçlenmesi ve hazırlıklı hale gelmesi açısından kritik bir rol üstlendiğini ifade etti. Deprem verilerinin doğru analiz edilmesinin, risk yönetimi ve şehir planlamasında hayati önem taşıdığına değinen Özel, bilimsel bilginin toplumsal farkındalıkla buluşmasının gerekliliğine dikkat çekti. Dr. Öğr. Üyesi Umut, ise "İslam Medeniyetinde Bilim ve Eğitim" konulu konuşmasında, İslam dünyasının tarih boyunca bilimsel gelişime sunduğu katkıları kapsamlı bir perspektifle ele aldı. Özellikle Orta Çağ’da İslam coğrafyasında kurulan eğitim kurumları, yetişen bilim insanları ve ortaya konan eserlerin, modern bilimin temellerinin atılmasında önemli rol oynadığını belirten Umut, geçmişteki bu birikimin günümüz eğitim anlayışına da ilham verebileceğini ifade etti. Konferansın ardından gerçekleştirilen ödül töreninde, yıl boyunca kütüphanelerden en fazla faydalanan okurlar ödüllendirildi. Çocuk, genç, yetişkin ve 60 yaş üstü kategorilerinde dereceye giren kitapseverler, şehir protokolünün elinden ödüllerini aldı. Programın finalinde ise "İslam Bilim Adamları ve Faaliyetleri" temalı resim sergisi ziyaretçilere açıldı. Katılımcılar, sergide yer alan eserler aracılığıyla İslam medeniyetinin bilimsel mirasına dair görsel ve bilgilendirici içeriklerle buluştu.
03 Nisan 2026 Cuma - 15:48
Başkan Görgel: "Kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz"
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, "Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet sunabilmek için tüm paydaşlarımızla uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Kahramanmaraş’ı her alanda daha güçlü, daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz" dedi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Vali Mükerrem Ünlüer başkanlığında gerçekleştirilen İl İdare Koordinasyon Toplantısı’na katıldı. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve kurum temsilcileri katıldı. Toplantının ana gündem maddesini, deprem sonrası şehrin yeniden ayağa kaldırılmasına yönelik yürütülen çalışmalar oluşturdu. Altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan sosyal donatılara kadar pek çok başlıkta gelinen son durum detaylı şekilde masaya yatırıldı. Kurum temsilcileri, kendi sorumluluk alanlarına ilişkin yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi verirken, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri de karşılıklı istişareyle değerlendirildi. Toplantıda ayrıca kamu hizmetlerinin daha verimli sunulması için atılması gereken adımlar da gündeme geldi. Vatandaş odaklı hizmet anlayışının güçlendirilmesi, bürokratik süreçlerin hızlandırılması ve sahadaki uygulamaların etkinliğinin artırılması yönünde değerlendirmeler yapıldı. Toplantıya dair değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, "Şehrimizin yeniden inşa ve ihya sürecini tüm kurumlarımızla birlikte büyük bir hassasiyetle sürdürüyoruz. Bugün Valimiz Mükerrem Ünlüer başkanlığında gerçekleştirdiğimiz koordinasyon toplantısı hem mevcut çalışmalarımızı değerlendirmek hem de haritamızı netleştirmek açısından son derece verimli geçti. Kahramanmaraş’ımızın ihtiyaçlarını en doğru şekilde tespit ederek, kaynaklarımızı etkin ve planlı bir şekilde kullanmayı hedefliyoruz. Bu noktada kurumlar arası iş birliği ve koordinasyon en büyük gücümüz. Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet sunabilmek için tüm paydaşlarımızla uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Kahramanmaraş’ı her alanda daha güçlü, daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
25 Eylül 2023 Pazartesi - 16:25
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonu: 18 kişi tutuklandı
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 18 kişi, emniyet güçlerinin yaptığı operasyonla yakalandı. Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kent genelinde yaptığı operasyonlarda, uyuşturucu madde ticareti yapan 18 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Yapılan operasyonlarda 297,53 gram metamfetamin ve 131 adet sentetik ecza ele geçirildi. Operasyonların ardından Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde genel güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadele çerçevesinde yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir” ifadelerine yer verildi.
25 Eylül 2023 Pazartesi - 10:15
Maraş-18 cevizinde hasat dönemi
Kahramanmaraş’ta Avrupa Birliği coğrafi işaret tescil belgeli ’Maraş-18’ cevizinde hasat dönemi başladı. Yıllık ortalama 20 bin ton rekolte elde edilen ve Amerika’nın ’Chandler’ cevizine rakip olan Maraş-18, İran, Irak, Rusya ve Suudi Arabistan’a ihraç ediliyor. Kahramanmaraş’ın Göksun, Afşin, Elbistan, Ekinözü, Çağlayancerit Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinin kırsal mahallelerinde üretilen Maraş-18 isimli cevizde hasat dönemi başladı. Maraş-18 ismi ile adlandırılan ve dünya üzerinde önemli bir konuma sahip olan cevizler içerisindeki, Kahramanmaraş cevizi literatüre girerek coğrafi işaretli tescilli ürün oldu. Rakımı 1700 metrelere dayanan yüksek yerlerde, yaylalarda yetişen ağaçlardan toplanan cevizde il genelinde 95 bin 196 dekarlık alanda üretimi yapılıyor. Tarım ve Orman Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bu yıl ceviz üretiminde yüzde onluk bir artış olduğu ve kayıtlı resmi ceviz bahçelerinden 21 bin 500 ton ceviz rekoltesi beklendiği öğrenildi. İl genelinde açık ve kapalı alanlarda 1 milyon 200 bin ağaçta ceviz üretimi yapılırken ülke ekonomisine ciddi katma değer sunduğu belirtildi. Amerika’nın ’Chandler’ cevizine rakip olan Maraş-18, Avrupa ve Ortadoğu kıtasındaki bazı ülkelere de ihraç ediliyor. Onikişubat ilçesi Avcılar mahallesinde hasat dönemi başladı. Mahalle Muhtarı Abdurrahman Kayaalp, “1600 rakımlı bölgede ceviz hasadı yapıyoruz. Tamamı kapama bahçesi. Depremin etkisi bizlere ağır oldu ama bir nebze olsun yüzümüzü ceviz hasadı güldürdü. Ürünlerimiz Maraş-18 denilen birinci kalitedir. Özellikle mahallemizde ceviz üretimi çok yaygın durumda. Tüccarlar geliyor ve ürünlerimizi alıp dünyanın farklı noktalarına ulaştırıyorlar. Ceviz, iç beyazlığı ve tadı ile yüksek rakımlı yerlerde iyi yakalıyor” dedi.
25 Eylül 2023 Pazartesi - 10:13
’Maraş-18’ cevizinde hasat dönemi
Kahramanmaraş’ta Avrupa Birliği coğrafi işaret tescil belgeli ’Maraş-18’ cevizinde hasat dönemi başladı. Yıllık ortalama 20 bin ton rekolte elde edilen ve Amerika’nın ’Chandler’ cevizine rakip olan Maraş-18, İran, Irak, Rusya ve Suudi Arabistan’a ihraç ediliyor. Kahramanmaraş’ın Göksun, Afşin, Elbistan, Ekinözü, Çağlayancerit Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinin kırsal mahallelerinde üretilen Maraş-18 isimli cevizde hasat dönemi başladı. Maraş-18 ismi ile adlandırılan ve dünya üzerinde önemli bir konuma sahip olan cevizler içerisindeki, Kahramanmaraş cevizi literatüre girerek coğrafi işaretli tescilli ürün oldu. Rakımı 1700 metrelere dayanan yüksek yerlerde, yaylalarda yetişen ağaçlardan toplanan cevizde il genelinde 95 bin 196 dekarlık alanda üretimi yapılıyor. Tarım ve Orman Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bu yıl ceviz üretiminde yüzde onluk bir artış olduğu ve kayıtlı resmi ceviz bahçelerinden 21 bin 500 ton ceviz rekoltesi beklendiği öğrenildi. İl genelinde açık ve kapalı alanlarda 1 milyon 200 bin ağaçta ceviz üretimi yapılırken ülke ekonomisine ciddi katma değer sunduğu belirtildi. Amerika’nın ’Chandler’ cevizine rakip olan Maraş-18, Avrupa ve Ortadoğu kıtasındaki bazı ülkelere de ihraç ediliyor. Onikişubat ilçesi Avcılar mahallesinde hasat dönemi başladı. Mahalle Muhtarı Abdurrahman Kayaalp, “1600 rakımlı bölgede ceviz hasadı yapıyoruz. Tamamı kapama bahçesi. Depremin etkisi bizlere ağır oldu ama bir nebze olsun yüzümüzü ceviz hasadı güldürdü. Ürünlerimiz Maraş-18 denilen birinci kalitedir. Özellikle mahallemizde ceviz üretimi çok yaygın durumda. Tüccarlar geliyor ve ürünlerimizi alıp dünyanın farklı noktalarına ulaştırıyorlar. Ceviz, iç beyazlığı ve tadı ile yüksek rakımlı yerlerde iyi yakalıyor” dedi. (HLL-FKE-
24 Eylül 2023 Pazar - 18:47
Ebrar Sitesi sakinleri ve yakınları müze yapılmasını istemedi: "Önce sorumlular cezalandırılsın"
Kahramanmaraş depremlerinin simgesi haline gelen Ebrar Sitesi sakinleri ve yakınları, site alanına yapılması planlanan müzeye karşı çıktıklarını söyledi. Site sakinleri ve yakınını kaybeden vatandaşlar, ilk önce sorumluların cezalandırılmasını istiyor. 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde simge haline gelen, neredeyse tamamı yerle bir olan ve yaklaşık bin 400 kişinin hayatını kaybettiği Ebrar Sitesi’nde yakınlarını kaybeden ve daha önce burada oturan vatandaşlar, sitenin enkazında toplandı. Ebrar Sitesi sakinleri adına sorumluların bulunması ve cezalandırılması için bir araya gelen vatandaşlar, alana yapılması planlanan deprem müzesine ise karşı çıktı. “Bin 400 insanımız göz göre göre ölüme terk edildi” Ebrar Sitesi’nde yakınlarını kaybeden Muhammet Gültekin Taner, “Burada toplanmamızın asıl amacı, bizlere bilirkişi raporu diye verilen beton, demir örnekleri alınmadan bize yeterli denilen bilirkişi raporunu kabul etmemektir. Buna ek olarak 2020 yılında başta Ebrar Sitesi başta olmak üzere Kahramanmaraş için AFAD tarafından düzenlenen İRAP’a göre asıl sorunun zemin sıvılaşması olduğu, herhangi bir yerleşime açık olmadığı belirtildi. Bin 400 insanımız göz göre göre ölüme terk edilmiştir. Asıl istediğimiz şey, ailelerimiz için kaybettiklerimiz için adalettir. Hak için adalet için liyakat için bu bölgenin müze olmaması için siz aileleri ve bizleri yalnız bırakmayan dostlarımızı saygı ile selamlıyorum” dedi. “Enkaza yapılacak olan müzeyi kabul etmiyorum” Bir diğer vatandaş Gülhan Sarp ise, “22 yaşında kardeşini 6 Şubat depremlerinde kaybeden bir ablayım. Bir şehir olarak bizler morglara sığmayıp, spor salonlarına, yollara ve refüjlere serilmiş insanların yakınlarıyız. Asla ve asla kardeşlerime, annelerime, babalarıma, evlatlarıma mezar olan Ebrar Sitesi’nin enkazına yapılacak olan müzeyi kabul etmiyorum. Adaletin yerini bulması için bizler her ay burada toplanacağız. Artık ağzımın çıktığı kadar bağırmayacağım. Çünkü gördük ki bağırmak bu memlekette işe yaramıyor” diye konuştu. “Bizim yavrularımızın kanı yerde kalmasın” İlk başta torunları ve diğer yakınları için adalet isteyen Fındık Aksu, “Burada hepsini kurban verdim. Kendi şimdi çelik binada zevkini sürüyor. Ben çocuklarımın hakkını istiyorum. Benim yavrularım gitti. Benim çocuklarım, diğer çocuklarımız hepsi gençti. Hepimizin hakkını aradığımız için teşekkür ediyorum. Bizim yavrularımızın kanı yerde kalmasın. Buranın müze olmasını istemiyorum” ifadelerini kullandı. “Burası müze olmasın, bize adalet verilsin” Ebrar Sitesi’nde birçok yakınını kaybettiğini aktaran bir vatandaş ise, “Gerçekten yaşadığımız şeyleri anlatmanın tarifi yok. Sadece istediğimiz şey adalet, biraz olsun adalet. Buraya müze yapılmasını istemiyoruz. Ayrıca o bilirkişi raporlarını istiyoruz. Burası müze olmasın, bize adalet verilsin. Çok canımız yandı, en azından bu iyi gelecek” şeklinde konuştu. “Adaleti sağlamalısınız” Ebrar Sitesi’nde 9 saat enkazda kalan, anne ve babasını kaybeden Fatma Nur Akçelik ise şunları dile getirdi: “Annemle babamı kaybettiğim, tanıdığım insanları kaybettiğim yere müze yapmanızı istemiyorum. Adaleti sağlayın, burası imara açılmamalıydı, imara açılmayacaktı. İmara açılamaz dediniz, neden imara açtınız, neden 11-12 katlı binalar yaptınız? İlk 10 saniyede yıkılan binada annem ve babamı kaybettim, ben 9 saat sonra çıktım enkazdan. Buraya imar izni verenlerden hesap sorulmasını istiyorum. Bilirkişi raporunu kabul etmiyorum, bilirkişi raporunu çıkartacaksınız, çıkartmalısınız. Adaleti sağlamalısınız, çünkü siz de biliyorsunuz burası dere yatağı, marul tarlası. İmara açılmayacaktı, açılamazdı, açmayacaktınız.”
24 Eylül 2023 Pazar - 14:55
Kahramanmaraş’ta trafik kazası: 3 yaralı
Kahramanmaraş’ta iki aracın çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza, Dulkadiroğlu ilçesi Dereköy Mahallesi’nde saat 14.00 sularında meydana geldi. İki aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar çevrede bulunan hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
24 Eylül 2023 Pazar - 13:48
Onikişubat EXPO 14 Ekim’de kapılarını açıyor
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Elimizden gelenin daha fazlasını yaparak, gayret ederek çalıştık ve AIPH’in 75. Yıllık kongresinde alınan karar doğrultusunda 14-22 Ekim tarihleri arasında açılışını yapmaya karar verdik” dedi. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, EXPO alanında düzenlenen toplantıda konuştu. EXPO 2023’ün açılışının 14-22 Ekim olduğunu ifade eden Mahçiçek, “Yaşadığımız tüm zorluklara rağmen yılmadık ve biz çalışmaya devam ettik. 23 Nisan tarihinde açacağımız EXPO’muz maalesef deprem sebebiyle gerçekleşemedi. Elimizden gelenin daha fazlasını yaparak, gayret ederek çalıştık ve Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği (AIPH) 75. Yıllık kongresinde alınan karar doğrultusunda 14-22 Ekim tarihleri arasında açılışını yapmaya karar verdik. 70 bin metrekare büyüklüğünde bir lagün gölümüz, kelebek ve uğur böceği bahçemiz, arasta çarşımız, doğa okulumuz, daha çok ziyaretçi alsın diye nikah sarayımız ile hobi bahçelerimiz var. Baraja bir marina inşa edeceğiz, hemen karşı kıyıya 2 katlı yapacağımız villa kentle şehrimizin silüetini daha estetik hale getireceğiz. 14 Ekim’de kapılarımızı açacağız inşallah. Fuar zamanı birçok ülke bahçesi, yerli ve yabancı ziyaretçilerimiz olacak. Kahramanmaraş’ımız bu projenin katkısıyla daha çabuk ayağa kalkacak ve daha iyiye dönüşecek” dedi.
24 Eylül 2023 Pazar - 13:31
Kahramanmaraş’ta narkotik uygulaması
Kahramanmaraş’ta yapılan narkotik uygulamasında iki hükümlü yakalandı. Edinilen bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, il geneli ‘Müşterek Narkotik Uygulaması’ çerçevesinde 240 aracı kontrol etti. Ekiplerin kontrol ettiği 5 bin 608 kişiden, 8 yıl 8 ay ve 5 yıl 17 ay 15 gün hapis cezası ile aranan iki hükümlü ile farklı suçlardan aranan 6 kişiyi yakalandı. Yapılan uygulamada 1 tabanca ve şarjör ile çeşitli miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi. Uygulamada 13 uyuşturucu kullanıcısı ve satıcısı hakkında adli işlem başlatıldı.
24 Eylül 2023 Pazar - 10:06
Depremin merkezi Kahramanmaraş’ta ikinci el araç piyasası durgunlaştı
Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta ikinci el araç piyasasında sakinlik yaşanıyor.
23 Eylül 2023 Cumartesi - 19:49
Kaza sonrası sürücülerin zor anları
Kahramanmaraş’ta meydana gelen trafik kazası sonrası yol ortasında kalan yön levhası sürücülere zor anlar yaşattı. Kaza, Onikişubat ilçesi Batı Çevre Yolu’nda meydana geldi. M.K. idaresindeki 46 ACE 852 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yön levhasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil refüje çıkarak durabilirken sürücü kazayı yara almadan atlattı. Otomobilin çarptığı dubalı yön levhası ise yol ortasında kaldı. Çevredeki vatandaşların yardımı ile yol kenarına alınmaya çalışılan yön levhası, trafikteki sürücülere zor anlar yaşattı. Dubalı yön levhasına çarpmamak için manevra yapan bazı sürücüler yoluna devam etti. Kaza yerinen gelen bir vatandaş ise, “Araçlar çok hızlı geliyor. Bu bölgeye bir çözüm bulunması lazım. Üst geçit ya da başka bir şekilde sorun bulunması lazım. Araçlar da hızlı gidiyor, sürücüler en az 100 ya da 120 km ile gidiyor. Burada gün geçmiyor ki bir kaza olmasın” dedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, çekici ile otomobil götürüldü.
23 Eylül 2023 Cumartesi - 11:51
- AFAD: “Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde saat 11.22’de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.”
AFAD: “Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde saat 11.22’de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.”
23 Eylül 2023 Cumartesi - 11:37
Kahramanmaraş’ta 4.6 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
23 Eylül 2023 Cumartesi - 11:35
AFAD: “Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde saat 11.22’de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.”
AFAD: “Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde saat 11.22’de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.”
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder