Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Kahramanmaraş
Kahramanmaraş’ta trafik kazası güvenlik kamerasında
09 Nisan 2026 Perşembe - 17:18:44
Kahramanmaraş’ta bir yayanın yaralandığı trafik kazası iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Edinilen bilgilere göre kaza, Elbistan ilçesi Kışla caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerindeki yaya yolundan yolun karşısına geçmek isteyen N.D. isimli kadına cadde üzerinde seyir halindeki bir otomobil çarptı. Kazada kadın yaralanırken o anlar biri iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobilin çarptığı ve havada savrulduğu görüldü. Hastaneye kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
09 Nisan 2026 Perşembe - 16:38
Kahramanmaraş’ta asfalt çalışmaları sürüyor
Kahramanmaraş’ta yol yenileme ve asfalt çalışmaları belediye ekiplerince sürdürülüyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin çalışma adreslerinden biri de şehir merkezinin en işlek güzergahlarından biri olan Sait Zarifoğlu Bulvarı oldu. Altyapı imalatları ve bölgede devam eden inşaat faaliyetleri nedeniyle zamanla deforme olan yol yüzeyi, ekipler tarafından sıcak asfalt serimiyle yenileniyor. Gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde bulvarın daha konforlu ve güvenli bir hale getirilmesi hedefleniyor. Sait Zarifoğlu Bulvarı; Azerbaycan, Ertuğrul Gazi, Hacı Bayram Veli, Mevlâna ve Dumlupınar mahalleleri başta olmak üzere geniş bir yerleşim alanına hizmet veriyor. Günlük araç yoğunluğunun oldukça yüksek olduğu arterde yürütülen çalışmalar hem mahalle sakinleri hem de şehir içi ulaşımı kullanan sürücüler açısından büyük önem taşıyor. Büyükşehir Belediyesi, Sait Zarifoğlu Bulvarı’ndaki çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgedeki bir diğer yoğun güzergah olan Hakkı Kısakürek Caddesi’nde de asfalt yenileme çalışmalarına başlayacak.
09 Nisan 2026 Perşembe - 16:36
Kahramanmaraş’ta ikamet yangını
Kahramanmaraş’ta çıkan ikamet yangını ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü. Yangın, Andırın ilçesi Çiçekli Mahallesindeki bir ikamette çıktı. Elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen yangına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmazken ikamette maddi hasar oluştu.
09 Nisan 2026 Perşembe - 16:34
Kahramanmaraş Tanıtım Günleri, İstanbul’da kapılarını açtı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenlenen "Kahramanmaraş Tanıtım Günleri" başladı. Kahramanmaraş’ın zengin kültürel mirası ve eşsiz lezzetleri, İstanbul’da kapılarını açan "Kahramanmaraş Tanıtım Günleri" ile ziyaretçilerle buluştu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde; Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu, Kahramanmaraş Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen organizasyon, ilk gününde yoğun ilgi gördü. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Kahramanmaraş’ın köklü tarihi, kültürel değerleri ve zengin mutfak mirası geniş kitlelere tanıtılıyor. Yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği organizasyon, adeta Kahramanmaraş’ın İstanbul’daki vitrini oldu. Tanıtım günlerinde en büyük ilgiyi şehrin yöresel lezzetleri görüyor. Kahramanmaraş denince akla ilk gelen tatlardan olan dondurma, tarhana ve fıstık ezmesi, ziyaretçilerin uğrak noktası olurken; geleneksel yöntemlerle hazırlanan ürünler hem tadıldı hem de yakından incelendi. Katılımcılar, Kahramanmaraş mutfağının özgün tatlarını deneyimleme fırsatı buldu. Diğer yandan organizasyonda yalnızca gastronomi değil, şehrin asırlara dayanan el sanatları da ön plana çıkarıldı. Yemeniden sim sırmaya, ceviz oyma sandıklardan bakır mutfak eşyalarına kadar pek çok geleneksel ürün sergilenirken, ustaların canlı performansları da ziyaretçilerin beğenisini topladı. El emeği göz nuru ürünler hem kültürel mirasın yaşatılması hem de gelecek nesillere aktarılması açısından büyük önem taşıyor. Etkinliğin ilk gününde sahne alan halk oyunları ekipleri de izleyenlere görsel bir şölen sundu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 12 Nisan Pazar akşamına kadar devam edecek tanıtım günlerine tüm vatandaşlar davet edildi.
23 Haziran 2023 Cuma - 13:03
Depremin merkezinde her yıl dolup taşan kurbanlık satış yerleri bu sene boş kaldı
Kahramanmaraş’ta Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, satış yerlerinde sessizlik hakim oldu.
23 Haziran 2023 Cuma - 10:52
Dolu yağışı, çiftçinin bir yıllık emeği ve alın terini götürdü
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde etkili olan dolu yağışı sonrasında birçok mahalledeki tarım arazilerinde zarar meydana geldi.
23 Haziran 2023 Cuma - 10:06
Konteyner kentte doğum günü
Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından ailesiyle beraber konteyner kentte kalan Elife Sude’nin doğum günü düzenlenen mini etkinlikle kutlandı.
22 Haziran 2023 Perşembe - 17:17
Kahramanmaraş’ta ak pelikanlar görsel şölen oluşturdu
Su kaynakları yönünden oldukça zengin olan Kahramanmaraş’ta ak pelikanlar görüntülendi.
22 Haziran 2023 Perşembe - 16:58
Bakan Kacır: "Afet bölgelerinde 1 milyar TL’lik kalkınma odaklı eylem planını hayata geçirdik "
Kahramanmaraş’ta konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Altyapının ve yaşam kapasitesinin güçlendirilmesi, planlanmanın hızlanması, sosyal ve kültürel yaşamın canlandırılması, bölgenin afetlere dayanıklı hale getirilmesi amacı ile 1 milyar TL kaynak aktardığımız kalkınma odaklı toparlanma eylem planını hayata geçirdik” dedi.
22 Haziran 2023 Perşembe - 09:20
Şimşekleri görüntülerken 5 metre yanına yıldırım düştü
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, sağanak yağışla birlikte çakan şimşekleri görüntüleyen vatandaşın 5 metre yakınına yıldırım düşme anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
22 Haziran 2023 Perşembe - 09:16
Abdal Halil Ağa Din Bahsi Camii Kurban Bayramı’na hazır
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından hasar almayan ve inşaatı tamamlanan Abdal Halil Ağa Din Bahsi Camii’nin Kurban Bayramı’na hazır olarak ibadete açılacağı belirtildi.
21 Haziran 2023 Çarşamba - 16:32
Yol kesip araçları durduran şahsa vatandaş müdahale etti
Kahramanmaraş’ta yol kesip araçları durduran şahsa, çevrede bulunan vatandaşlar müdahale etti.
21 Haziran 2023 Çarşamba - 15:27
’Uçan Raketler’ Kahramanmaraş konteyner kentteki çocuklarla buluştu
Havayolu teknolojisinin öncü markası Hitit, spor alanında yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi Uçan Raketler’i Kahramanmaraş’ta depremden etkilenen çocuklarla buluşturdu.
20 Haziran 2023 Salı - 15:26
AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı Kahramanmaraş’ta yapıldı
Deprem bölgesi 11 ilden gelen belediye başkanları Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı’nda bir araya geldi.
20 Haziran 2023 Salı - 10:54
Demirel’in cekete imza atıp ’il oldu’ dediği Elbistan’ın 100 yıllık heyecanı tazelendi
Dönemin başbakanı Süleyman Demirel’in muhtarın ceketini imzalayarak ‘Elbistan il oldu’ yazdığı Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin yaptığı "Yeni yüzyılda 100 il" çağrısıyla bu heyecanı tazeledi.
20 Haziran 2023 Salı - 10:52
Baba ve oğlunun öldürüldüğü arazi kavgasında sanıklara ceza yağdı
Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde, akraba aileler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı belirtilen ve baba ile oğlunun ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili yargılanan 8 sanığa ceza yağdı.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder