Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Kahramanmaraş
Operatör enkaz altında kaldı: 1 yaralı
27 Nisan 2026 Pazartesi - 16:47:34
Kahramanmaraş’ta yıkım sırasında enkaz altında kalan operatör yaralandı. Olay, Onikişubat ilçesi Hayrullah Mahallesi’nde meydana geldi. Bölgedeki katlı otoparkın yıkımı sırasında iş makinesi operatörü enkaz altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaptıkları çalışmada 23 yaşındaki operatör Y.K.’yi kurtardı. Sağlık ekiplerine teslim edilen yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay sonrası polis ekipleri inceleme başlattı.
27 Nisan 2026 Pazartesi - 16:29
Kahramanmaraş’ta kısa süreli dolu etkili oldu
Kahramanmaraş’ta kısa süreli etkili olan dolu yağışı, kentte kısa süreli tedirginliğe neden oldu. Kahramanmaraş’ta öğleden sonra etkili olan yağış dolu şeklinde başladı. Kent merkezinde kısa süreli devam eden dolu yağışı nedeniyle bazı vatandaşlar araç camlarını kapattı. Yaklaşık 5 dakika süren ve hafif şekilde görülen dolunun ardından yağmurun aralıklarla devam ettiği gözlendi. Kentte dolu yağışı yerine sağanak yağmura bıraktı .
27 Nisan 2026 Pazartesi - 15:20
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kadın voleybol takımı 2. Lig’e yükseldi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Osmaniye’de düzenlenen Bölgesel Amatör Lig final etabında karşılaştığı rakiplerini tek tek geride bırakarak adını 2. Lig’e yazdırdı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in "Sporla Yükselen Kahramanmaraş" vizyonu doğrultusunda kurulan Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, önemli bir başarıya imza attı. Kurulduğu günden bu yana disiplinli çalışması, güçlü kadro yapısı ve mücadeleci kimliğiyle öne çıkan takım, Bölgesel Amatör Lig final etabında gösterdiği üstün performansla Kadınlar Voleybol 2. Ligi’ne yükseldi. Osmaniye Tosyalı Spor Salonu’nda büyük bir heyecana sahne olan final etabında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, hem oyun kalitesi hem de saha içindeki uyumuyla dikkat çekti. Final etabında Gaziantep Burak Eğitimspor ve Siverek Belediyespor ile karşılaşan takım, rakiplerini geride bırakarak adını Kadın Voleybol 2. Ligi’ne yazdırdı. Final etabının ilk maçında Gaziantep Burak Eğitim Spor ile kozlarını paylaşan Büyükşehir Belediyespor, müsabakanın ilk setinden son setine kadar üstün bir oyun sergiledi. İlk seti 25-12, ikinci seti 25-17 ve üçünü seti de 25-17 toplamda 3-0’lık net sonuçla sahadan ayrılan Büyükşehir Belediyespor, adını finale yazdırdı. Final karşılaşmasında Siverek Belediyespor ile karşılaşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, zorlu rakibi karşısında da etkili oyununu sürdürdü. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada her iki takım da ortaya yüksek tempolu bir mücadele koyarken, kritik anlarda daha az hata yapan taraf Kahramanmaraş temsilcisi oldu. İlk seti 25-20 kazanan Büyükşehir Belediyespor, ikinci sette de üstünlüğünü sürdürerek 25-22’lik skorla durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü set ise adeta nefesleri kesti. Karşılıklı sayılarla uzayan sette 27-25 üstünlük sağlayan Kahramanmaraş ekibi, maçı 3-0 kazanarak şampiyonluğa ulaştı ve Kadınlar Voleybol 2. Ligi’ne yükselme başarısı gösterdi. Elde edilen bu başarı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin spora yaptığı yatırımların ve ortaya koyduğu vizyonun somut bir sonucu olarak dikkat çekiyor. "Sporla Yükselen Kahramanmaraş" anlayışıyla hayata geçirilen yatırımlar, özellikle kadın sporunun gelişimine katkı sağlarken, genç sporcular için de önemli bir motivasyon kaynağı oluşturuyor.
27 Nisan 2026 Pazartesi - 15:19
Kahramanmaraş, gastronomisi ve el sanatlarıyla Antalya’da göz doldurdu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) şehrin yöresel lezzetleri ve geleneksel el sanatlarını yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıttı. 5 gün süren fuarda Kahramanmaraş standı en yoğun ilgi gören alanların başında geldi. Kahramanmaraş’ın zengin mutfak kültürü ve köklü el sanatları geleneği, Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) bu yıl da geniş kitlelerle buluştu. ANFAŞ Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde 22 - 26 Nisan tarihleri arasında düzenlenen organizasyonda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan stant, yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Fuarda Kahramanmaraş’a özgü birçok lezzet bir arada tanıtıldı. Coğrafi işaretli ürünleriyle öne çıkan şehir, özellikle Maraş dondurması ve fıstık ezmesiyle dikkat çekerken; Kahramanmaraş Çöreği, Çağlayancerit Cevizi, samsa ve tarhana gibi geleneksel tatlar da ziyaretçilere sunuldu. Standı ziyaret eden katılımcılar, ürünleri tatma fırsatı bulurken aynı zamanda bu lezzetlerin üretim süreçleri hakkında da bilgi edindi. Büyükşehir Belediyesinin fuardaki tanıtım çalışmaları yalnızca gastronomiyle sınırlı kalmadı. Kahramanmaraş’ın kültürel mirasının önemli bir parçası olan geleneksel el sanatları da ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Ceviz oyma sandıklar, ince işçilikle hazırlanan bakır ürünler, yemeniler ve sim sırma işlemeleri, standın dikkat çeken unsurları arasında yer aldı. El emeği göz nuru ürünler hem estetik değerleri hem de kültürel derinlikleriyle büyük ilgi gördü. Ziyaretçiler hem yöresel tatları deneyimleme hem de geleneksel sanatları yakından inceleme fırsatı bulurken, Kahramanmaraş’ın zengin kültürel dokusu ulusal ve uluslararası platformda bir kez daha gözler önüne serildi.
21 Aralık 2022 Çarşamba - 17:29
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticareti 1 tutuklama
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
21 Aralık 2022 Çarşamba - 17:28
Uyuşturucu ticareti yapan 3 şüpheli gözaltına alındı
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticareti yapan 3 şüpheli gözaltına alındı.
21 Aralık 2022 Çarşamba - 17:26
Evden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Kahramanmaraş’ta bir evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
21 Aralık 2022 Çarşamba - 16:54
31 yıl önce şehit edilen siviller için anıt mezar yapıldı
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, 1991 yılının Ramazan Bayramı arifesinde teröristlerce şehit edilen 6 sivil için anıt mezar yaptırıldı.
21 Aralık 2022 Çarşamba - 12:18
Kahramanmaraş’ta 80 bin liralık bakır boruları çalan hırsızlar tutuklandı
Kahramanmaraş’ta bir iş yerinden 80 bin lira değerinde bakır boru çalan 4 şüpheli tutuklandı.
21 Aralık 2022 Çarşamba - 09:57
Hayvanlara ’Nalbulans’ ile manikür-pedikür bakımı
Kahramanmaraş’ta Kenan Kaya, tamamen kendisinin tasarladığı ve ’Nalbulans’ adını verdiği seyyar sistemli aracıyla gezerek, büyükbaş hayvanların manikür-pedikür bakımını gerçekleştiriyor.
21 Aralık 2022 Çarşamba - 00:15
Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde eğitime kar engeli
Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.
20 Aralık 2022 Salı - 20:59
Kahramanmaraş’ta motosiklet hırsızları tutuklandı
Kahramanmaraş’ta motosiklet çaldığı tespit edilen 2 kişi tutuklandı.
20 Aralık 2022 Salı - 16:01
Elbistan’da 200 sokak köpeği kısırlaştırıldı
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, belediye tarafından ruhsatlandırılan hayvan barınağında, gönüllü veteriner hekimlerce 200 sokak köpeğinin kuduz aşısı ve kısırlaştırılması yapıldı.
20 Aralık 2022 Salı - 11:59
Berit Dağı sise büründü
Kahramanmaraş’ın en yüksek dağı olmasıyla dikkat çeken Berit Dağı sise bürünerek kartpostallık görüntüler oluşturdu.
20 Aralık 2022 Salı - 09:52
10 saat dinlendikten sonra hazırlanıyor: Soğuk algınlığının kalkanı kelle paça
Kahramanmaraş’ın coğrafi işaretli ürünlerinden, geleneksel lezzetleri arasında yerini alan ve özellikle kış mevsiminde soğuk algınlığının ilacı olarak bilinen kelle paça çorbasının malzemeleri, 10 saatlik dinlenme sonrasında hazırlanarak müşteriyle buluşuyor.
19 Aralık 2022 Pazartesi - 23:52
Termik santralde asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti
Elbistan A Termik Santrali’nde asansör boşluğuna düşen 23 yaşındaki işçi hayatını kaybetti.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder