Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Kahramanmaraş
Polis memuru eşini ayaklarından vurdu
08 Mayıs 2026 Cuma - 16:34:06
Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde bir polis memuru, yaşanan tartışma sonucu eşini ayaklarından vurdu. Edinilen bilgiye göre, 4 ay önce evlenen Afşin İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde hemşire olarak çalışan N.G. öğle arasında evine gitti. N.G., Elbistan ilçesinde polis memuru olarak görev yapan eşi B.G. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine polis memuru B.G. silahıyla eşini ayaklarından vurdu. Afşin Devlet Hastanesi’ne kaldırılan N.G. tedavi altına alınırken polis memuru B.G. meslektaşları tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
08 Mayıs 2026 Cuma - 15:24
583 yıllık Ulu Cami’de cuma namazı
KAHRAMANMARAŞ (İHA) – Kahramanmaraş’ta 6 Şubat depremlerinin ardından hasar gören ve restore edilen 583 yıllık Ulu Cami’de resmi açılışının ardından ilk cuma namazı kılındı. Kahramanmaraş’ta 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan kentin simge yapılarından 583 yıllık Ulu Cami, yürütülen restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kadir Gecesi yeniden ibadete açıldı. Tarihi Ulu Cami’nin resmi açılış programı ise geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle katılımıyla gerçekleştirildi. Tarihi çeşmesi gün yüzüne çıktı Geçmiş yıllarda üzeri kapatılan tarihi çeşmede restorasyonda ortaya çıkarıldı. Restorasyon sırasında eski kitabeler de ortaya çıktı. Tarihi dokusuna uygun yenilenen camide resmi açılış sonrası ilk cuma namazı eda edildi. Cuma namazında cemaat, camiyi doldurdu. "Restorasyonda camimiz aslına uygun bir şekilde yapıldı" Cami İmam Hatibi Mustafa Arifoğlu, "Asrın felaketinde camimiz hasar aldı ve yaklaşık 3 yıl ibadete kapatıldı. Restorasyonda camimiz aslına uygun bir şekilde yapıldı ve yeniden ibadete açıldı" dedi. "Çok güzel olmuş" Cemaatten Hasan Hüseyin Hançerkıran, "Devletimize ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Çok güzel olmuş aslına uygun restore edilmiş. Biz de bugün cuma namazı nedeniyle buraya geldik, namazımızı kıldık" diye konuştu. Camiye gelen vatandaşlardan Birgül Doğan ise "Camideki su inşallah şifadır" ifadelerini kullandı. Vatandaşlardan Hasan Ayva, "Depremde camimiz zarar görmüştü ve devletimizin yardımları ile ibadete açıldı, çok mutluyuz cemaati bol olsun" dedi.
08 Mayıs 2026 Cuma - 10:18
Kahramanmaraş’ta iş yeri yangını
Kahramanmaraş’ta bir iş yerinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesi Küçük Sanayi Sitesi’ndeki bir iş yerinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine adrese itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle çevreye yayılmadan söndürülen yangında iş yerinde maddi hasar oluşurken polis olaya ilişkin inceleme başlattı.
08 Mayıs 2026 Cuma - 10:11
MADO Anneler Günü’ne yakışan lezzetlerini misafirleriyle buluşturuyor
Anneler Günü yaklaşırken, sevdiklerine hem anlamlı hem de lezzetli bir sürpriz hazırlamak isteyenler için MADO, bu özel güne yakışan lezzetlerini misafirleriyle buluşturuyor. Özenle hazırlanan Anneler Günü pastaları; zarif tasarımları, taze içerikleri ve paylaşmanın mutluluğunu büyüten lezzetleriyle Anneler Günü’ne tatlı bir dokunuş katıyor. Bu özel güne anlam kazandırmak isteyenler için hazırlanan özel tasarım pastalar, hediyelik çikolatalar ve Anneler Günü’ne özel kurabiyeler, MADO’nun klasikleşen lezzetleriyle birlikte beğeniye sunuluyor. "Annelerimiz bugün yorulmasın, kahvaltısı bizden olsun" anlayışıyla hazırlanan MADO kahvaltısı ise Anneler Günü’nün öne çıkan lezzetleri arasında yer alıyor. Gün boyu devam eden kahvaltı keyfi, 25’ten fazla çeşidiyle her damak zevkine hitap eden zengin sofraları ve ailece paylaşmaya uygun sunumlarıyla Anneler Günü’nü unutulmaz bir buluşmaya dönüştürüyor. Geleneksel lezzetlerden yöresel tatlara uzanan geniş kahvaltı seçkisi, anneler için sıcacık bir sofra deneyimi sunarken, yıllardır ailelerin özel günlerine eşlik eden MADO da bu Anneler Günü’nde "anne emeği", "sevgi" ve "birliktelik" duygularını lezzetle buluşturuyor. Bazı teşekkürlerin kelimelerden çok, birlikte paylaşılan güzel hatıralar anlatıldığına dikkat çekilen özel günde, MADO’nun hazırladığı lezzetler aile sofralarına tatlı bir hatıra bırakmayı hedefliyor.
16 Şubat 2022 Çarşamba - 15:09
Gençlik merkezi gençleri kurslara bekliyor
Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi İngilizce, coğrafya, tarih, müzik ve resim kurslarıyla gençlerin eğitimine katkı sağlamayı hedefliyor.
16 Şubat 2022 Çarşamba - 14:35
Mahçiçek: "Eren’de vücut bulan ruhu gençlerimize aşılıyoruz"
Kahramanmaraş’ta kırsalda eğitim gören öğrenciler, Onikişubat Belediyesi’nin organizasyonunda "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmini izledi.
16 Şubat 2022 Çarşamba - 14:32
Kahramanmaraş’ta KDV indirimi sonrası denetim
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri şehir genelinde denetimlerini sürdürüyor.
15 Şubat 2022 Salı - 23:41
Yazıcıoğlu’nun ölümüne ilişkin soruşturmalara FETÖ’nün müdahalesi davasına devam edildi
Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili soruşturmalara FETÖ’nün talimatıyla müdahale ettikleri iddiasıyla 19 sanığın yargılandığı davaya devam edildi.
15 Şubat 2022 Salı - 20:52
Kahramanmaraş’ta kablo hırsızları yakalandı
Kahramanmaraş’ta durdurulan otomobildeki kabloların çalıntı olduğunun anlaşılması üzerine araçta bulunan 3 kişi gözaltına alındı.
15 Şubat 2022 Salı - 19:29
Kahramanmaraş’ta feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı
Kahramanmaraş’ta kontrolden çıkan otomobil önce bir araca ardından yayaya çarptı.
15 Şubat 2022 Salı - 11:59
Kahramanmaraş’ta 2 zehir taciri tutuklandı
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, narkotik ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonda suçüstü yakalanan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.
15 Şubat 2022 Salı - 11:46
Gündüz fırından aldığı çuvalla gece baskülü çaldı
Kahramanmaraş’ta yaşlı bir adam, gündüz çalışanlardan aldığı çuval ile gece girdiği lahmacun fırınındaki baskülü çaldı.
14 Şubat 2022 Pazartesi - 22:07
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüne ilişkin soruşturmalara FETÖ’nün müdahalesi davasında üçüncü duruşma
Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili soruşturmalara FETÖ’nün talimatıyla müdahale ettikleri iddiasıyla 19 sanığın yargılandığı davanın üçüncü duruşması görüldü.
14 Şubat 2022 Pazartesi - 17:30
Elbistan’da, servet değerinde sahte dolar ve TL ele geçirildi
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda servet değerinde olan 300 bin ABD doları ile toplam 135 bin lira değerinde sahte para ele geçirildi.
14 Şubat 2022 Pazartesi - 16:46
Aranan hükümlü kumar denetiminde yakalandı
Kahramanmaraş’ta 10 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü, kumar denetiminde yakalandı.
14 Şubat 2022 Pazartesi - 14:54
Muhsin Yazıcıoğlu davası için imza kampanyası
Kahramanmaraş’taki Yazıcıoğlu davasının ana dosyada birleştirilmesi için Ülküde Birlik Derneği, imza kampanyası başlattı.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder