Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Kahramanmaraş
Kahramanmaraş’ta offroad heyecanı
10 Mayıs 2026 Pazar - 10:03:52
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2026 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın ilk ayağı, bugün Kapıçam Tabiat Parkı’nda başladı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen 44 sporcu, zorlu parkurlarda zirve mücadelesi veriyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sporun farklı branşlarına yönelik ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmayı sürdürürken, bu kez motor sporları tutkunlarını adrenalin dolu büyük bir organizasyonda buluşturdu. Büyükşehir Belediyesi ile Kahramanlar Offroad Spor Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen 2026 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın ikinci ayağı, Kapıçam Tabiat Parkı’nda başladı. Daha önce gerçekleştirdiği başarılı spor organizasyonlarıyla dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi, offroad tutkunlarını Türkiye’nin en zorlu ve heyecan verici etaplarından birinde ağırlıyor. Doğal yapısı, engebeli arazileri ve zorlu parkurlarıyla dikkat çeken Kapıçam Tabiat Parkı, iki gün boyunca motor sporlarının kalbinin attığı merkez haline gelecek. Şampiyonaya Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen sporcular yoğun ilgi gösterdi. Organizasyonda, beşi kadın olmak üzere toplam 44 sporcu direksiyon başına geçerek zorlu etaplarda mücadele ediyor. Profesyonel pilotlar ve co-pilotlardan oluşan ekipler, çamurlu yollar, dik rampalar, keskin virajlar ve derin çukurlarla dolu parkurlarda hem zamana hem de doğaya karşı yarışıyor. Kapıçam’ın doğal dokusu içerisinde gerçekleştirilen yarışlarda sporcular, teknik sürüş becerilerini ve araç hakimiyetlerini en üst seviyede sergiliyor. Şampiyona, yalnızca sporcular için değil, izleyiciler açısından da büyük heyecana sahne oluyor. Yarışları takip etmek için Kapıçam Tabiat Parkı’na gelen vatandaşlar, doğayla iç içe gerçekleşen mücadeleleri yakından izleme fırsatı buluyor. Motor sesleri, hız, çamur ve zorlu engellerin birleştiği yarış atmosferi, seyircilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Organizasyon boyunca sporcular, araçlarının dayanıklılığı kadar kendi reflekslerini ve stratejik sürüş kabiliyetlerini de ortaya koyuyor. 2026 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın Kapıçam etabında derece elde eden sporcular için ödül töreni, 10 Mayıs Pazar günü saat 18.30’da gerçekleştirilecek. Kapıçam Tabiat Parkı’nda düzenlenecek törende başarılı sporculara madalya ve kupaları takdim edilecek.
10 Mayıs 2026 Pazar - 09:58
Kahramanmaraş’ta asfalt çalışmaları
Kahramanmaraş’ta alt yapısı tamamlanan yollarda sıcak asfalt serim çalışmalarına başlandı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde sürdürdüğü alt ve üstyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan altyapı modernizasyon çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, altyapı imalatları tamamlanan bölgelerde de üstyapı uygulamalarını eş zamanlı olarak hayata geçiriyor. Vatandaşların daha güvenli, konforlu ve modern ulaşım imkânına kavuşması amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, şehrin farklı noktalarında asfalt seferberliği aralıksız sürüyor. Üstyapı çalışmaları kapsamında ekiplerin çalışma gerçekleştirdiği adreslerden biri de Yavuz Selim Mahallesi oldu. Mahallede bulunan 73015 sokakta altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt serimine geçildi. Yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arterde sürdürülen çalışmalarla yol baştan sona yenileniyor. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında arter, toplam 2 bin ton sıcak asfaltla kaplanıyor. Yoğun iş makinesi ve personel desteğiyle sürdürülen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Altyapı imalatları sırasında deforme olan ve sürücüler açısından konfor kaybına neden olan arter, gerçekleştirilen üstyapı yatırımıyla daha modern bir görünüme kavuşuyor. Toplam 5 Milyon TL’lik yatırımla yenilenen sokakta, ulaşım standardının önemli ölçüde artırılması amaçlanıyor. Asfalt seriminin tamamlanmasının ardından yolun hem sürüş güvenliği hem de ulaşım konforu açısından bölge sakinlerine daha kaliteli bir hizmet sunması hedefleniyor.
10 Mayıs 2026 Pazar - 09:26
En hüzünlü Anneler Günü
Kahramanmaraş’ta okula düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden öğrencilerden Bayram Nabi Şişik’in annesi Mine Hayva Şişik, "Ben çok seviyorum diye o bana her gün papatya toplardı, her gün çiçek getirirdi. Ben onu çiçeksiz koymam, o benim meleğim, cennet kuşum oldu" dedi.
09 Mayıs 2026 Cumartesi - 13:34
Cinayete kurban giden Kübra Yapıcı son yolculuğuna uğurlandı
Antalya’da kaybolduktan sonra Burdur’da öldürüldüğü ortaya çıkan 30 yaşındaki Kübra Yapıcı, memleketi Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Antalya’da yaşayan ve 30 Nisan’dan beri haber alınamayan Kübra Yapıcı’nın cesedi, ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonucu yakılmış halde bulunmuştu. İncelemede Yapıcı’nın silahla öldürülerek gömüldüğü, cesedinin ardından gömüldüğü yerden çıkarılarak yakıldığı ortaya çıkmıştı. Kübra Yapıcı’nın cenazesi toprağa verilmek üzere bugün sabah memleketi Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesine getirildi. Kübra Yapıcı için Merkez Camiinde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine aile yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Genç yaşta hayatını kaybeden Yapıcı’nın cenazesinde gözyaşları sel oldu. Baba Yunus Yapıcı, ayakta durmakta güçlük çekti. Acılı aileyi yakınları ve vatandaşlar teselli etmeye çalıştı. Bir çocuğu olduğu öğrenilen Kübra Yapıcı’nın cenazesi, alınan helallik ve kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde Ekinözü İlçe Mezarlığı’nda toprağa verildi.
16 Ocak 2022 Pazar - 14:40
Kahramanmaraş’ta fırtına hayatı felç etti
Kahramanmaraş’ta etkili olan fırtına nedeniyle bir otomobilin camı patladı, çöp konteynerleri ve tabelalar devrildi.
16 Ocak 2022 Pazar - 11:00
Yeşilgöz’de kartpostallık görüntüler
Kahramanmaraş’ta hem kaynağı hem de suyunun rengi nedeniyle dikkat çeken Yeşilgöz Mesire Alanı, yaz kış kartpostallık manzaralar sunuyor.
15 Ocak 2022 Cumartesi - 13:36
Televizyon ve motorlu testere hırsızları saklandıkları evde yakalandı
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bir evden televizyon ve motorlu testere ile inşaat aletleri çaldıkları gerekçesi ile 2 şüpheli gözaltına alındı.
15 Ocak 2022 Cumartesi - 13:08
Dolandırıcılara 47 bin lirasını kaptırdı
Kahramanmaraş’ta bir okulda kantin işletmeciliği yapan vatandaş, telefon dolandırıcılarına 47 bin lirasını kaptırdı.
15 Ocak 2022 Cumartesi - 09:26
Kahramanmaraş’ta bir kişiden tabanca ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta jandarma ekiplerince bir kişiden ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
15 Ocak 2022 Cumartesi - 09:26
Kahramanmaraş’ta uyuşturucuya 1 gözaltı
Kahramanmaraş’ta düzenlenen narkotik operasyonunda bir kişi gözaltına alındı.
15 Ocak 2022 Cumartesi - 09:11
Başkan Mahçiçek’ten gazetecilere ziyaret
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Haftası münasebetiyle Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren gazetecilerin cemiyetlerini ziyaret etti.
15 Ocak 2022 Cumartesi - 09:06
Kahramanmaraş 300 kamera ile izleniyor
Kahramanmaraş’ta 300 kamera ve 13 noktadaki ekranla sürücülerin yolculukları güvenli ve hızlı hale getiriliyor.
15 Ocak 2022 Cumartesi - 09:03
Yedikuyular Kayak Merkezi’ne bir ayda 100 bin ziyaretçi
Toplam 26 Milyon liralık yatırımla yenilenen Yedikuyular Kayak Merkezi, bir ayda yaklaşık 100 Bin ziyaretçiyi ağırladı.
14 Ocak 2022 Cuma - 19:13
Baz istasyonunu soydu, kaçamadan yakalandı
Kahramanmaraş’ta kiralık otomobil ile hırsızlık yapan şahıs suçüstü yakalandı.
14 Ocak 2022 Cuma - 17:30
Akedaş’tan öğrencilere enerji tasarrufu bilinci
Her yıl ocak ayının ikinci haftasında kutlanan “Enerji Tasarrufu Haftası” dolayısıyla enerji israfının önüne geçilmesi konusunda farkındalık oluşturmak için harekete geçen Akedaş, ilkokul öğrencilerini tasarruf ve verimli enerji kullanmaya teşvik edici etkinlik düzenliyor.
14 Ocak 2022 Cuma - 17:20
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonlarına 17 tutuklama
Kahramanmaraş’ta son iki haftada düzenlenen narkotik operasyonlarında gözaltına alınan 17 kişi tutuklandı.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder