Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Karaman
Karaman’da motosiklet kazası: 1 yaralı
07 Mayıs 2026 Perşembe - 12:51:07
Karaman’da ticari taksi ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı. Kaza, Sakabaşı Mahallesi Zeytin Dalı Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, V.Y. idaresindeki 70 T 0030 plakalı ticari taksi ile Ö.B.’nin kullandığı 59 AAL 883 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü Ö.B. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan araçlar, polisin incelemesinin ardından yoldan kaldırıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.
07 Mayıs 2026 Perşembe - 10:46
Karaman’da takla atan otomobil sürücüsü yaralandı
Karaman’da meydana gelen kazada refüjdeki dubaya çarpıp takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Havva G. (27) idaresindeki 70 ABM 134 plakalı Hyundai marka otomobil, kontrolden çıkarak refüjdeki beton duba ile trafik levhasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil yol ortasına takla atarak ters döndü. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Özel bir hastanede hemşire olduğu öğrenilen yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Araç yapılan inceme sonrası çekiciyle yoldan kaldırılırken kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.
07 Mayıs 2026 Perşembe - 10:43
Karaman’da otomobil takla atarak ters döndü: 1 yaralı
Karaman’da refüjdeki dubaya çarptıktan sonra takla atarak ters dönen otomobilin sürücüsü yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Havva G. (27) idaresindeki 70 ABM 134 plakalı Hyundai marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak refüjde bulunan beton duba ile trafik levhasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil yol ortasına takla atarak ters döndü. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Özel bir hastanede hemşire olduğu öğrenilen yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada takla atan otomobil, polis ekiplerinin incelemesinin ardından çekiciyle yoldan kaldırıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.
07 Mayıs 2026 Perşembe - 00:44
Karaman’da fabrika işçisi evinde ölü bulundu
Karaman’da kendisinden haber alınamayan 31 yaşındaki adam evinde ölü bulundu. Olay, akşam saat 20.00 sıralarında Mümine Hatun Mahallesi 1487. Sokak’ta bulunan 3 katlı apartmanın birinci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir bisküvi fabrikasında işçi olarak çalışan 31 yaşındaki Adem Sinan’dan haber alamayan arkadaşı durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler eşliğinde girilen evde Sinan’ın yerde hareketsiz halde olduğu görüldü. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından şahsın cansız bedeni kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan hayatını kaybeden Sinan’ın kalp rahatsızlığı bulunduğu ve aşırı kilolarından dolayı Bursa’ya mide küçültme ameliyatı olmaya gideceği öne sürüldü. Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.
26 Şubat 2017 Pazar - 13:47
Karaman’da park halindeki otomobil yandı
Karaman’da park halindeki bir otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi.Olay, gece 02.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi 656 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sahibi Mehmet A. tarafından evinin önüne park edilen 70 BE 807 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle motor kısmından alev aldı. Otomobilin yandığını gören mahalle sakinleri durumu hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan otomobili kısa sürede söndürdü. Sahibi tarafından yaklaşık 3 ay önce alındığı öğrenilen otomobil motor kısmı tamamen yanması nedeniyle kullanılamaz hale geldi. İtfaiye, otomobilin elektrik kontağından dolayı yanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
26 Şubat 2017 Pazar - 10:58
Vali Tapsız’ın muhtarlarla toplantıları devam ediyor
Karaman Valisi Süleyman Tapsız, muhtarlarla buluşma toplantıları kapsamında merkeze bağlı 15 köy muhtarı ile bir araya geldi.Salur köyünde gerçekleşen toplantıya Vali Tapsız’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, Vali Yardımcısı Ahmet Günaydın, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, ilgili kurum müdürleri ve köy muhtarları katıldı. Köy muhtarlarına tek tek söz vererek köylerin nüfusu, ekonomik yapısı gibi çeşitli konularda bilgiler alan Vali Tapsız, her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri toplantılarda muhtarlarla bir araya geldiklerini ve bu sürecin sağlıklı bir şekilde işlemeye devam edeceğini söyledi. Barutkavuran, Beydili, Burunoba, Çorlu, Dinek, Eğilmez, Ekinözü, Göztepe, Hamidiye, Kameni, Karacaören, Kılbasan, Kızık, Salur ve Sazlıyaka muhtarlarının katıldığı toplantıda, bir ilk gerçekleştirilerek toplantıyı köylerde yapmanın daha etkili ve verimli olduğunu söyleyen Vali Tapsız, “Köyün ve köy halkının sağlık, eğitim, ulaşım, tarım ve hayvancılık konularındaki sorunlarını yerinde tespit edip, çözümü noktasında ilgili kurum müdürleriyle birlikte istişare ederek gereken çalışmaları yapacağız. Köylerimize hizmetin en iyisini getirebilmek, köylülerimizin yaşam seviyelerini daha yukarılara çekebilmek ve gönül birliği içerisinde çalışmak için buradayız. Zaman zaman köy ziyaretleri gerçekleştirecek ve bu suretle köy halkıyla bir araya geleceğiz. Köylerimizin ve köylülerimizin bölgelerinde yaşadıkları sıkıntıları yerinde görerek tespiti yapılacak ve sorunların çözümü noktasında başta İl Özel İdaresi olmak üzere ilgili kurumlarımızla ortak çalışmalar yürütülecek" dedi.Vali Tapsız konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Muhtarlar olarak vatandaşlarımızla ili yönetenler olarak bizlerin arasında bir köprü görevi yapıyorsunuz. Kamu görevlisi olarak çok önemli bir görev ifa ediyorsunuz. Köyün ve köy halkının dolayısıyla yaşadıklarından, sıkıntılarından, acılarından ve mutluluklarından sizler sorumlusunuz. Bu sorumluluk anlayışıyla hareket etmeli, köy ve köy halkının dertleriyle ve sıkıntılarıyla bire bir ilgilenmelisiniz. Bu toplantıları düzenlememizdeki temel amaçlardan birisi de muhtarlarımızdan bölgelerinde yaşayan insanlarımızın sıkıntı ve sorunlarını bize en doğru ve açık şekilde iletmeleridir. Unutmayın, devlet görevlisi olarak mesafeler ne kadar uzak olursa olsun bizler size bir telefon kadar yakınız. Kapımız her daim herkese açık. Yanımıza her zaman çıkıp gelebilir, bir bardak çayımızı içebilirsiniz. Sizler bizim köylerimizdeki elimiz, ayağımızsınız. İlin valisi ve ilgili kurum müdürleri olarak bizim sorumluluğumuz da sizlerin sorunlarınızı dinleyerek gereken en kısa süre içerisinde sıkıntılarınıza bir çözüm bulmak, daha rahat ve huzurlu bir ortamda hayatınızı sürdürebilmeniz için elimizden gelenin en iyisini yapmaktır."Toplantıda tek tek söz alarak sorunlarını ve taleplerini Vali Tapsız’a ileten köy muhtarları, böyle bir toplantının düzenlenmesinden ve birlikte olmaktan duydukları memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etti.
25 Şubat 2017 Cumartesi - 17:46
Karaman’da otomobil takla attı: 1 yaralı
Karaman’da bir otomobilin takla atması sonucu sürücüsü yaralandı.Kaza, Şehit Hamza Çetin Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hacı Ali Gümüş (77) yönetimindeki 42 EB 076 plakalı otomobil seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki çam ağaçlarına çarparak takla attı. Kazada yaralanan sürücü ambulansla kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
25 Şubat 2017 Cumartesi - 10:57
Karaman’da işyeri ve evlerden hırsızlık yapan şahıs tutuklandı
Karaman’da işyerleri ve evlerden hırsızlık yaptığı ileri sürülen şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinde üç ayrı işyerinde yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili aranan A.N, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Emniyet Müdürlüğüne götürülen A.N’nin yapılan sorgusunda 12 ayrı evde yaşanan hırsızlık olayının da faili olduğu ortaya çıktı. 9 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası da olduğu öğrenilen A.N, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine kondu.
24 Şubat 2017 Cuma - 18:19
Kayıp postacıyı arama çalışmalarından bir sonuç çıkmadı
Karaman’da geçtiğimiz yıl Ağustos ayında kaybolan posta dağıtıcısı ile otomobilini bulabilmek için yeniden başlatılan arama çalışmalarından da sonuç çıkmadı.Jandarma ve polis eşliğinde Karaman ve Konya AFAD ekiplerince Fisandun ile İbrala barajlarında 4 gün boyunca sonar cihazı ve su altı kamerası bulunan zodyak botla yapılan aramalarda herhangi bir bulguya rastlanmadı. Bunun üzerine ekipler barajlardaki arama çalışmalarını sonlandırdı.Karaman merkez Ahmet Yesevi Mahallesi’nde oturan ve posta dağıtıcılığı yapan 27 yaşındaki Ahmet Uysal, 15 Ağustos 2016 tarihinde gece yarısı 70 FZ 843 plakalı otomobiliyle evden ayrıldıktan sonra bir daha dönmedi. Oğullarının eve dönmemesi üzerine ailesi durumu polise bildirdi. Ancak yapılan tüm aramalara rağmen Ahmet Uysal’ın izine rastlanmadı. Baba Ramazan Uysal’ın geçtiğimiz hafta özel bir televizyon kanalında programa katılarak oğlu Ahmet Uysal’ın hala kayıp olduğunu söylemesi üzerine, kimliğinin açıklanmasını istemeyen bir kişi programa katılarak Ahmet Uysal’ın dövülerek öldürüldükten sonra otomobiliyle baraja atıldığını ileri sürdü. Bu iddianın ardından yeniden arama çalışmaları başlatılmıştı.
24 Şubat 2017 Cuma - 09:56
Kayıp postacıyı arama çalışmaları başka bir barajda devam ediyor
Karaman’da geçtiğimiz yıl Ağustos ayında kaybolan posta dağıtıcısı ile otomobilini bulabilmek için yeniden başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.AFAD ekiplerince Fisandun Barajı’nda iki gün yapılan arama çalışmalarından sonuç alınamayınca, çalışmalar Yeşildere köyünde bulunan İbrala Barajı’na kaydırıldı. Karaman ve Konya AFAD ekiplerinin sonar cihazı ve su altı kamerası bulunan zodyak botla yaklaşık 4 saat arama çalışması yaptığı İbrala Barajı’nda da bir bulguya rastlanmadı. Jandarma ve polis ekiplerinin de katıldığı arama çalışmalarının bu günde gün boyu devam edeceği öğrenildi.“Genç posta dağıtıcısı 6 aydır kayıp”Karaman merkez Ahmet Yesevi Mahallesi’nde oturan ve posta dağıtıcılığı yapan 27 yaşındaki Ahmet Uysal, 15 Ağustos 2016 tarihinde gece yarısı 70 FZ 843 plakalı otomobiliyle evden ayrıldıktan sonra bir daha dönmedi. Oğullarının eve dönmemesi üzerine ailesi durumu polise bildirdi. Ancak yapılan tüm aramalara rağmen Ahmet Uysal’ın izine rastlanmadı. Baba Ramazan Uysal’ın geçtiğimiz hafta özel bir televizyon kanalında programa katılarak oğlu Ahmet Uysal’ın hala kayıp olduğunu söylemesi üzerine, kimliğinin açıklanmasını istemeyen bir kişi programa katılarak Ahmet Uysal’ın dövülerek öldürüldükten sonra otomobiliyle baraja atıldığını ileri sürdü. Bu iddianın ardından yeniden arama çalışmaları başlatıldı.
23 Şubat 2017 Perşembe - 11:42
Karaman’da aranan 12 kişiden 3’ü tutuklandı
Karaman’da değişik suçlardan yakalanan 12 kişiden 3’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Karaman Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Çeşitli suçlardan haklarında yakalama emri bulunan şahıslara yönelik çalışma başlatılmıştır. Çalışmalar kapsamında yapılan eş zamanlı operasyonlarda haklarında 3 ay ila 5 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 12 kişi yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş, kesinleşmiş hapis cezası olan 3 kişi tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine gönderilmiştir” denildi.
22 Şubat 2017 Çarşamba - 14:37
Kayıp postacı barajda aranıyor
Karaman’da otomobiliyle evinden ayrıldıktan sonra telefonla aradığı annesinden hakkını helal etmesini isteyen genç postacı ile otomobilinin bulunabilmesi için AFAD ekiplerince Fisandun Barajında tekrar arama çalışması başlatıldı.Ahmet Yesevi Mahallesi’nde oturan ve posta dağıtıcılığı yapan 27 yaşındaki Ahmet Uysal, 15 Ağustos 2016 tarihinde gece yarısı 70 FZ 843 plakalı otomobiliyle evden ayrıldıktan sonra bir daha dönmedi. Oğullarının eve dönmemesi üzerine ailesi durumu polise bildirdi. Ancak yapılan tüm aramalara rağmen Ahmet Uysal’ın izine rastlanmadı. Baba Ramazan Uysal’ın geçtiğimiz hafta özel bir televizyon kanalında programa katılarak oğlu Ahmet Uysal’ın hala kayıp olduğunu söylemesi üzerine, kimliğinin açıklanmasını istemeyen bir kişi programa katılarak Ahmet Uysal’ın dövülerek öldürüldükten sonra otomobiliyle Fisandun Barajına atıldığını ileri sürmesinin ardında ekipler harekete geçti. Jandarma ve polis ekipleri, barajda geniş çaplı arama yapılabilmesi için Karaman ve Konya AFAD ekiplerinden yardım istedi. Sabah erken saatlerde Fisandun Barajına gelen AFAD ekipleri sonar cihazı ve sualtı kamerası bulunan zodyak botla barajda arama çalışması yaptı. Yapılan 5 saatlik çalışmada herhangi bir bulguya rastlanmadı. Yetkililer, arama çalışmalarının üç gün boyunca devam edeceğini söyledi.
22 Şubat 2017 Çarşamba - 00:31
Karaman’da kaçak kazı yapan 5 kişi yakalandı
Karaman’da kaçak kazı yaptıkları iddia edilen 5 kişi kullandıkları malzemelerle suçüstü yakalandı.Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Ekinözü köyü Çakırbağı mevkinde kaçak kazı yapıldığı ihbarını alan jandarma ekipleri hemen harekete geçti. Çakırbağı mevkine giden ekipler A.C, Z.K, A.O.E, R.E, ve D.Ş isimli şahısları kazıda kullandıkları malzemelerle birlikte suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şahıslar haklarında yasal işlem başlatılmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken, kazıda kullandıkları malzemelere de el konuldu.
21 Şubat 2017 Salı - 15:49
Karaman’da Beyazkent-Siyahser üst geçidi hizmete başladı
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Beyazkent ve Siyahser mahallesini birbirine bağlayan ve hizmete açılan yeni yaya üst geçidinde incelemelerde bulundu.Hizmete giren yeni üstgeçitte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, üst geçit projesinin hem şehir girişine estetik görünümüyle ayrı bir renk kattığını hem de yayaların ve özellikle öğrencilerin yolun karşısına daha güvenli bir şekilde geçebilmelerini sağladığını ifade etti.Başkan Çalışkan, “Siyahser ve Beyazkent mahallelerimiz arasındaki yaya trafiğini sağlamak ve daha güvenli hale getirmek için çok modern bir üst geçidi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Özellikle Siyahser İlköğretim Okulu’nda okuyan öğrenciler, çok daha güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçiş imkanına kavuşacaklar. Selçuklu motiflerinden izler taşıyan yaya üst geçidinde engelli vatandaşlarımızın kullanabileceği asansör de bulunuyor. Bu proje bir taraftan yaya geçiş güvenliğini sağlarken diğer taraftan da hem mimari yapısı, ışıklandırması ve çevre düzenlemesi ile şehir girişimize çok farklı bir güzellik kattı. Karamanımıza hayırlı olmasını diliyorum.”
20 Şubat 2017 Pazartesi - 12:37
Karaman’da kadın hırsızlar tutuklandı
Karaman’da girdikleri evlerden hırsızlık yaptıkları ileri sürülen 3 kadın tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, son zamanlarda ikametlerden hırsızlık olaylarının artması üzerine Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu evlerden hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen T.Ş., F.A, ve K.B isimli kadınlar Konya’nın Ereğli ilçesinde yakalanarak Karaman’a getirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 3 kadın hırsız daha sonra sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine kondu.
20 Şubat 2017 Pazartesi - 12:16
Karaman’da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan 2 kişi tutuklandı
Karaman’da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, O.G. isimli şahıs Kirişçi Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinden gece yarısı hırsızlık yaparken polis tarafından suçüstü yakalandı. Emniyet Müdürlüğüne götürülen O.G., ifadesinin alınmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Karaman M Tipi kapalı Cezaevine kondu. Bu arada O.G.’nin Konya’nın Akşehir ile Seydişehir ilçelerinde de hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi.18 ayrı hırsızlıktan aranan şüpheli hırsızlık yaparken yakalandıÖte yandan, Karaman Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri 18 hırsızlık olayına karışan V.C.’yi çaldığı elektronik cihazlarla birlikte suçüstü yakaladı. İfadesi tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen V.C. tutuklanarak cezaevine kondu.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder