Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Kırıkkale
Parkta motosiklet keyfi 180 bin liraya mal oldu
03 Mayıs 2026 Pazar - 18:49:15
Kırıkkale’de araç trafiğine kapalı park alanına motosikletleriyle giren 2 sürücü, bankta oturdukları sırada karşılarında polisi buldu. Dron destekli denetimde tespit edilen 2 sürücüye toplam 180 bin lira idari para cezası uygulandı. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik dron destekli denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde 2 motosikletli sürücünün araç trafiğine kapalı park alanına girdiği belirlendi. Park içerisinde motosikletleriyle ilerleyen sürücüler, daha sonra bankta oturdukları sırada polis ekipleriyle karşılaştı. Ekipler, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu kapsamında sürücülere ehliyetsiz araç kullanmak, kask kullanmamak ve yaya yolunda araç kullanmak maddelerinden işlem yaptı. 2 sürücüye toplam 180 bin lira idari para cezası kesildi. Trafikte güvenliğin sağlanmasına yönelik denetimlerin aralıksız sürdürüleceği bildirildi.
03 Mayıs 2026 Pazar - 17:43
Kızılırmak Vadisi’nde sis bulutları görsel şölen oluşturdu
Kırıkkale’de sis bulutları, Kapulukaya Barajı ve tarihi Çeşnigir Köprüsü çevresinde etkileyici bir doğa manzarası oluşturdu. Kırıkkale’nin Keskin ilçesine bağlı Köprü köyü çevresinde etkili olan sis bulutları, havadan görüntülendi. Kızılırmak Nehri’nin beslediği Kapulukaya Barajı, geniş göl manzarası, yeşil tarım arazileri ve köy yerleşimiyle etkileyici görüntüler oluşturdu. Bölgede etkili olan sis, zaman zaman vadinin üzerini örterken, bulutların arasından görünen doğal güzellikler izleyenlere görsel şölen sundu. Görüntülerde, Selçuklu yadigarı Çeşnigir Köprüsü de yer aldı. Baraj gölü, Kızılırmak Vadisi, kayalık alanlar ve köy manzarasıyla birleşen sis bulutları, bölgeye farklı bir atmosfer kattı.
03 Mayıs 2026 Pazar - 09:30
TEKRAR Toprak kayması meydana gelen köyde 9 yapı zarar zarar gördü
Kırıkkale’nin Delice ilçesine bağlı Derekışla köyünde kuvvetli yağışın ardından meydana gelen heyelanda 9 yapı zarar gördü. Evi kullanılamaz hale geldiği için güvenli alana yerleştirilen yaşlı kadın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek, "Bizi buraya taşıdılar, soba koydular. İyilik unutulur mu" dedi.Olay, Kırıkkale’nin Delice ilçesi Derekışla köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, etkili olan kuvvetli yağışın ardından toprak kayması meydana geldi. Yaşanan toprak kayması sebebiyle 9 yapı zarar gördü.İhbar üzerine bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Heyelan sebebiyle Kemal Karaburçak (73) ve eşi Döndü Karaburçak’ın (72) yaşadığı kerpiç evin duvarlarında çatlak ve yarılmalar oluştu. Kullanılamaz hale gelen ev, ekiplerin incelemesinin ardından tahliye edildi. Yaşlı çift, Delice Kaymakamlığı tarafından geçici olarak köyde bulunan sağlık evine yerleştirildi. Hasar gören diğer 8 yapıda ise ikamet eden vatandaşın bulunmadığı öğrenildi."Allah, Erdoğan’dan bin kat razı olsun"Evinden tahliye edilen Döndü Karaburçak, "Evler yarıldı. Sabah muhtara bildirdim. Muhtar geldi, jandarmayı aradı. Allah Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dan, jandarmadan ve Kaymakamdan bin kez razı olsun. Bizi buraya taşıdılar, yardım ettiler. ‘Şurada durun’ dediler, soba koydular. İyilik unutulur mu" dedi.Kemal Karaburçak ise sabah evinin çevresindeki yarıkları fark ettiğini belirterek, "Sabah uyandığımda evin arka tarafının yarıldığını gördüm. Aşağı indim, baktım aşağı taraf yarılmış. Muhtarı aradık. Yanına gidip durumu söyledim. O da jandarmayı aradı. Kaymakam geldi, AFAD’dan ekipler geldi" diye konuştu.Derekışla köyü muhtarı Kenan Çakıltepe, heyelanı fark etmelerinin ardından kısa sürede ilgili kurumlara bilgi verdiklerini ifade ederek, "Kemal Karaburçak’ın evinin acil olarak boşaltılması gerektiği belirtildi. Vatandaşımızı köyümüzde sağlık evi olarak kullanılan boş bir yere tahliye ettik. Sobasını yaktık, eşyalarını taşıdık. Jandarmamız da yardım etti, Allah hepsinden razı olsun. Biz müteşekkiriz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Allah hepsinden bin kat razı olsun. Her zaman onların yanında olduk, onlar da bizim yanımızda oldu" şeklinde konuştu.Köy sakinlerinden Haydar Demirtaş ise, "Allah devletimize zeval vermesin. Devletimiz şimdiye kadar her zaman bizim yanımızda oldu" ifadelerini kullandı.
02 Mayıs 2026 Cumartesi - 22:49
Yağış sonrası toprak kaydı, 9 yapı zarar gördü
Kırıkkale’nin Delice ilçesine bağlı Derekışla köyünde kuvvetli yağışın ardından meydana gelen heyelanda 9 yapı zarar gördü. Evi kullanılamaz hale geldiği için Kaymakamlık tarafından güvenli alana yerleştirilen yaşlı kadın, "Bizi buraya taşıdılar, soba koydular. İyilik unutulur mu" dedi. Olay, Kırıkkale’nin Delice ilçesi Derekışla köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, etkili olan kuvvetli yağışın ardından toprak kayması meydana geldi. Yaşanan toprak kayması sebebiyle 9 yapı zarar gördü. İhbar üzerine bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Heyelan sebebiyle Kemal Karaburçak (73) ve eşi Döndü Karaburçak’ın (72) yaşadığı kerpiç evin duvarlarında çatlak ve yarılmalar oluştu. Kullanılamaz hale gelen ev, ekiplerin incelemesinin ardından tahliye edildi. Yaşlı çift, Delice Kaymakamlığı tarafından geçici olarak köyde bulunan sağlık evine yerleştirildi. Hasar gören diğer 8 yapıda ise ikamet eden vatandaşın bulunmadığı öğrenildi. "Allah, Erdoğan’dan bin kat razı olsun" Evinden tahliye edilen Döndü Karaburçak, "Evler yarıldı. Sabah muhtara bildirdim. Muhtar geldi, jandarmayı aradı. Allah Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dan, jandarmadan ve Kaymakamdan bin kez razı olsun. Bizi buraya taşıdılar, yardım ettiler. ‘Şurada durun’ dediler, soba koydular. İyilik unutulur mu" dedi. Kemal Karaburçak ise sabah evinin çevresindeki yarıkları fark ettiğini belirterek, "Sabah uyandığımda evin arka tarafının yarıldığını gördüm. Aşağı indim, baktım aşağı taraf yarılmış. Muhtarı aradık. Yanına gidip durumu söyledim. O da jandarmayı aradı. Kaymakam geldi, AFAD’dan ekipler geldi" diye konuştu. Derekışla köyü muhtarı Kenan Çakıltepe, heyelanı fark etmelerinin ardından kısa sürede ilgili kurumlara bilgi verdiklerini ifade ederek, "Kemal Karaburçak’ın evinin acil olarak boşaltılması gerektiği belirtildi. Vatandaşımızı köyümüzde sağlık evi olarak kullanılan boş bir yere tahliye ettik. Sobasını yaktık, eşyalarını taşıdık. Jandarmamız da yardım etti, Allah hepsinden razı olsun. Biz müteşekkiriz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Allah hepsinden bin kat razı olsun. Her zaman onların yanında olduk, onlar da bizim yanımızda oldu" şeklinde konuştu. Köy sakinlerinden Haydar Demirtaş ise, "Allah devletimize zeval vermesin. Devletimiz şimdiye kadar her zaman bizim yanımızda oldu" ifadelerini kullandı.
10 Nisan 2020 Cuma - 15:20
Şehit ailesinden ’Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına duygulandıran destek
Kırıkkale’de bir şehit ailesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına destek vererek emekli maaşını bağışladı.
10 Nisan 2020 Cuma - 14:32
Yahşihan Belediyesi’nden sosyal mesafeli müdürler toplantısı
Kırıkkale’nin Yahşihan Belediyesi, haftalık müdürler toplantısını yeni tip Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında, belediye binasının bahçesinde gerçekleştirdi.
10 Nisan 2020 Cuma - 12:48
Zabıtalardan polislere marşlı kutlama
Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, korona virüsü (Covid-19) salgınına karşı birlikte mesai yaptıkları polis ekiplerinin 175.
10 Nisan 2020 Cuma - 11:03
Türk Polis Teşkilatı 175 yaşında
Kırıkkale’de, 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175.
10 Nisan 2020 Cuma - 09:29
’Biz bize yeteriz’ dedi, bir günlük gelirini kampanyaya bağışladı
Kırıkkale’deki bir çiğ köfteci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına destek vererek bir günlük gelirini bağışladı.
09 Nisan 2020 Perşembe - 16:12
15 Temmuz şehidinin ismi parka verildi
Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde, belediye tarafından yapımına başlanan ve 15 Temmuz şehidi Aydın Çopur’un isminin verildiği parkın son aşamaya gelindiği belirtildi.
09 Nisan 2020 Perşembe - 15:41
Başkan Yıldırım: "Kimse maskesiz kalmayacak"
Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde, Korona virüs (Covid-19) salgınına karşı olağan üstü önlemler alınırken, belediye esnaflara ve vatandaşlara ücretsiz maske dağıtmaya başladı.
09 Nisan 2020 Perşembe - 15:28
Bahşılı’da pazar yerlerine el dezenfekte noktaları kuruldu
Kırıkkale’nin Bahşılı Belediyesi, ilçe sınırlarında kurulan semt pazarlarının giriş ve çıkışlarına, vatandaşların kullanımı için el dezenfektanları yerleştirdi, vatandaşların ateşi ölçüldü.
09 Nisan 2020 Perşembe - 12:34
Vali Sezer’den Vefa Sosyal Destek Grubuna mesaj: "İyi ki varsınız"
Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Korona virüs tedbirleri kapsamında çalışma yapan Vefa Sosyal Destek Grubuna teşekkür mesajı yayınladı.
09 Nisan 2020 Perşembe - 12:20
Dünya ekonomisini yaralayan Korona virüs, oto lastik sektörünü etkilemedi
Dünya ekonomisini ve birçok meslek sektörünü derinden yaralayan Korona virüs (Covid-19), oto lastikçilerini etkilemedi.
09 Nisan 2020 Perşembe - 00:08
Kırıkkale’de toplum sağlığı için tıbbi atık kutuları yerleştirildi
Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Kırıkkale Belediyesi, çevrenin temiz kalması ve halk sağlığını korumak için kent merkezindeki cadde ve sokaklara tıbbi atık kutuları yerleştirdi.
08 Nisan 2020 Çarşamba - 20:55
İki yıldır aranan katil zanlısını jandarma yakaladı
Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde 2 kişiyi öldürüp kayıplara karışan katil zanlısı, 2 yıl sonra saklandığı evde yakalandı.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder