Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Kırklareli
Babaeski’de trafik kazası: 3 yaralı
09 Mayıs 2026 Cumartesi - 21:49:26
Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza, İstanbul-Edirne yolu Pehlivanköy kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 22 ED 042 plakalı Toyota marka otomobil ile 59 TJ 140 plakalı Seat marka otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobillerde bulunan 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve Babaeski Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada otomobil içerisinde sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu bulundukları yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
09 Mayıs 2026 Cumartesi - 10:17
Babaeski’de oto yıkamaya ‘kadın eli’ değdi
Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki iki çocuk annesi Şenay Türkçü, yaklaşık 5 yıldır sürdürdüğü oto yıkama işiyle hem geçimini sağlıyor hem de kadınlara örnek oluyor. Otomobillerin ve dış temizliğiyle birebir kendisi ilgilenen Türkçü, azmi ve çalışkanlığıyla müşterilerden takdir topluyor. Babaeski’de faaliyet gösteren oto yıkama işletmesinde yoğun tempoda çalışan Şenay Türkçü, mesleğe ilk olarak aile araçlarını yıkayarak başladığını söyledi. Zamanla işi profesyonel olarak yapmaya karar verdiğini belirten Türkçü, kendi işletmesini açarak hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. Türkçü, "İlk başta ailemin araçlarını yıkıyordum. Daha sonra bu dükkanı aldık, self servis kısmı açıktı. Orada uğraşırken ‘Ben kendi yerimde bu işi yapacağım’ dedim ve böylelikle başlamış oldum. Yaklaşık 5 yıldır oto yıkama işiyle uğraşıyorum. Araçların iç ve dış temizliğiyle kendim ilgileniyorum. İşimi severek yapıyorum" dedi. İşe ilk başladığı dönemde çevresinden tepkiler aldığını anlatan Türkçü, zamanla insanların desteğini kazandığını belirtti. Türkçü, "İlk zamanlarda ‘Sen mi araç yıkayacaksın?’ diye şaşırıyorlardı. Ama sonradan çok güzel tepkiler aldım. İnsanlar kadınların her alanda başarılı olabileceğini gördü. İşimi severek yapıyorum" diye konuştu. Kadınların çalışma hayatında her alanda yer alabileceğini vurgulayan Şenay Türkçü, kadınlara korkmadan adım atmaları tavsiyesinde bulundu. Türkçü, "Kadınlara tavsiyem korkmadan çalışsınlar. Biz kadınlar her işi yapabiliriz, her alanda başarılı olabiliriz" ifadelerini kullandı.
06 Mayıs 2026 Çarşamba - 18:45
Vali Turan: "Okul çevrelerinde denetimler artırılacak"
Kırklareli Valisi Uğur Turan, okul çevrelerinde denetimlerin artırılacağını, risk oluşturan unsurların ortadan kaldırılması için ilgili kurumların iş birliği içinde hareket edeceğini vurguladı. Okul ve çevresinde güvenliğin artırılmasına yönelik alınacak tedbirlerin ele alındığı "Okul ve Çevresi Güvenlik Tedbirleri Toplantısı" Vali Uğur Turan başkanlığında ilgili kurum yöneticilerinin katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda; okul çevrelerinde alınan mevcut güvenlik tedbirleri, denetim faaliyetleri, servis güvenliği, okul giriş-çıkış saatlerinde yaşanan yoğunluk, bağımlılıkla mücadele çalışmaları, trafik düzenlemeleri ve risk oluşturan unsurlar ele alınarak kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıda konuşan Vali Turan, çocukların ve gençlerin güvenli bir eğitim ortamında bulunmasının en öncelikli konuların başında geldiğini belirtti. Turan, "Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın huzur ve güven içerisinde eğitimlerini sürdürebilmeleri için tüm kurumlarımızla koordinasyon içerisinde çalışıyoruz. Okul ve çevresinde alınacak her türlü tedbir, sadece güvenliği değil aynı zamanda eğitim kalitesini de doğrudan etkilemektedir" dedi. Turan, okul çevrelerinde denetimlerin artırılacağını, risk oluşturan unsurların ortadan kaldırılması için ilgili kurumların iş birliği içinde hareket edeceğini vurgulayarak, öğrencilerin güvenliği için tüm imkanların seferber edildiğini ifade etti. Toplantı, ilgili kurumların sunumları ve alınacak tedbirlerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.
06 Mayıs 2026 Çarşamba - 18:18
Kırklareli’nde miniklere uygulamalı trafik eğitimi
Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Trafik Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte çocuklara uygulamalı trafik eğitimi verildi. Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince, İstasyon Caddesi ve Trafik Eğitim Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikte geleceğin sürücü ve yayaları olan çocuklara trafik kuralları uygulamalı olarak anlatıldı. Eğitimlerde doğru karşıdan karşıya geçiş yöntemleri, trafik ışıklarının anlamı ve emniyet kemeri kullanımı gibi temel konular üzerinde duruldu. Polis ekipleri, çocuklara trafik bilincinin küçük yaşlarda kazandırılmasının önemine dikkat çekerek, trafikte kurallara uymanın hayati önem taşıdığını vurguladı. Etkinlikte çocukların hem eğlenerek öğrendiği hem de trafik kurallarına dair farkındalık kazandığı gözlendi. Yetkililer, trafikte güvenliğin sevgi ve bilinçle başladığını belirterek, bu tür eğitim faaliyetlerinin devam edeceğini ifade etti.
09 Mart 2023 Perşembe - 10:45
Belediye başkanının babası da rüşvetten hakim karşısında: Tanıklara rüşvet verdiği iddiası
Kırklareli’de rüşvet iddiasıyla görevden uzaklaştırılan Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç’in de aralarında bulunduğu 12 kişinin davasında, tanıklara "rüşvet karşılığı ifadelerini değiştirmelerini" teklif ettiği iddiasıyla Sevinç’in babası ve sözde avukatın yargılaması başladı.
08 Mart 2023 Çarşamba - 17:03
Kırklareli’den deprem bölgelerine soba desteği
Kırklareli’de öğrenciler tarafından hazırlanan sobalar, deprem bölgelerine yola çıktı.
08 Mart 2023 Çarşamba - 15:06
Kırklareli’nde dolandırıcılık şüphelisi yakalandı
Kırklareli’nde çalıştığı iş yeri sahibini dolandırıldığı iddia edilen şüpheli yakalandı.
08 Mart 2023 Çarşamba - 14:41
Kırklareli’de züccaciye malzemeleri yüklü araç alev aldı
Kırklareli’de seyir halindeyken alev alan züccaciye malzemeleri yüklü araç, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
08 Mart 2023 Çarşamba - 13:55
İlknur’u öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde 2021 yılında bıçaklanarak öldürülen İlknur Gökay Tuncel’in davasının sanık Gezici ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı.
07 Mart 2023 Salı - 18:00
Kırklareli’nde 16 kaçak göçmen yakalandı
Kırklareli’nde yurda yasadışı yollarla girdiği belirlenen 16 kaçak göçmen yakalanırken, organizatörlük yaptığı iddiasıyla 3 şüphelinden 1’i tutuklandı.
07 Mart 2023 Salı - 12:11
Deprem tehlikesinden kaçan İstanbullular o ile göç etmeye başladı
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem endişesi yaşayan çok sayıda İstanbullu vatandaş, deprem riski az olan Kırklareli’nde göç etmeye başladı.
06 Mart 2023 Pazartesi - 21:11
Kırklareli’nde Berat Kandili dualarla ihya edildi
Kırklareli’nde Ramazan ayının habercisi Berat Kandili’nde camilere akın eden vatandaşlar, dua ve ibadetle geceyi idrak etti.
06 Mart 2023 Pazartesi - 16:03
Kırklareli’nde hırsızlık şüphelileri yakalandı
Kırklareli’nde jandarma ekipleri 4 şüpheliyi bir bağ evinden hırsızlık yaparken suçüstü yakaladı.
06 Mart 2023 Pazartesi - 11:49
Trakya’da 14 barajın doluluk oranı düşüşte
Trakya’da bulunan 14 barajın doluluk oranları geçtiğimiz seneye göre yüzde 17 azaldı.
05 Mart 2023 Pazar - 12:12
İstanbul’da barajlar alarm veriyor
İstanbul’un su ihtiyacını karşılayan 10 barajın doluluk oranı düştü.
03 Mart 2023 Cuma - 16:14
Kırklareli’nden deprem bölgelerine kuru gıda desteği sürüyor
Deprem bölgelerine gönderilmek üzere Kırklareli’nde başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde toplanan kuru gıda ve yağlar yola çıktı.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder