Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Kırşehir
Kırşehir’de uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı
14 Mayıs 2026 Perşembe - 16:55:12
KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 6 bin 328 sentetik hap ele geçirilirken, gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı. Edinilen bilgiye göre İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Çiçekdağı İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yürütüldü. Çalışmalar kapsamında durdurulan araçlar, araçlarda bulunan şahıslar ile şüphelilerin boş araziye bıraktıkları poşet üzerinde yapılan kontrollerde toplam 6 bin 328 sentetik hap ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan M.K., H.Y., O.Ö. ve M.E.G. hakkında ’Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak’ suçundan adli işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli; çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
14 Mayıs 2026 Perşembe - 15:52
Eşine böbreğini verdi, sevgileri örnek gösterildi
KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir’in Boztepe ilçesinde yaşayan Elibol çifti, fedakarlıklarıyla ’örnek aile’ olarak gösterildi. 2011 yılında böbrek rahatsızlığı yaşayan eşi Bilal Elibol’a böbreğini bağışlayan Remziye Elibol, eşinin diyalize girmeden hayata tutunmasını sağladı. Aile Haftası dolayısıyla Boztepe Kaymakamı Abdülhamit Bayram, Elibol çiftini evlerinde ziyaret etti. Ziyarette aileyle sohbet eden Kaymakam Bayram, çiftin fotoğraf albümlerini de inceledi. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Kaymakam Bayram, ailenin toplumun temel taşı olduğunu belirterek, "Ziyaret bizim için çok kıymetli oldu. Aile, sevgi, sadakat, dayanışma ve fedakarlığın yaşandığı en güçlü birimdir. Elibol çifti bunun en güzel örneğini gösterdi. Burada sadece tıbbi bir bağ değil, aile bağının en güçlü örneklerinden birini gördük. Bu hikaye toplumumuza örnek olsun" dedi. Eşinin fedakarlığı örnek oldu Eşine genç yaşta böbreğini veren Remziye Elibol ise yaptığı fedakarlığı sevgiyle açıklayarak, "Ben onu sadece eş olarak değil, hayat arkadaşı olarak gördüm. İhtiyaç olsa iki böbreğimi de verirdim" ifadelerini kullandı. Nakledilen böbrekle sağlığına kavuşan Bilal Elibol da eşine teşekkür ederek, "Eşimden Allah razı olsun. Böbreğim iflas ettiğinde hiç düşünmeden bana böbreğini verdi. Bana ikinci bir hayat verdi. Diyalizle yaşam kalitesi düşüyor. Nakilden sonra normal hayatıma döndüm. Aşkımız var, problemimiz yok" diye konuştu.
14 Mayıs 2026 Perşembe - 15:51
Eşine böbreğini verdi, sevgileri örnek gösterildi
Kırşehir’in Boztepe ilçesinde yaşayan Elibol çifti, fedakarlıklarıyla ’örnek aile’ olarak gösterildi. 2011 yılında böbrek rahatsızlığı yaşayan eşi Bilal Elibol’a böbreğini bağışlayan Remziye Elibol, eşinin diyalize girmeden hayata tutunmasını sağladı. Aile Haftası dolayısıyla Boztepe Kaymakamı Abdülhamit Bayram, Elibol çiftini evlerinde ziyaret etti. Ziyarette aileyle sohbet eden Kaymakam Bayram, çiftin fotoğraf albümlerini de inceledi. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Kaymakam Bayram; ailenin toplumun temel taşı olduğunu belirterek, "Ziyaret bizim için çok kıymetli oldu. Aile; sevgi, sadakat, dayanışma ve fedakarlığın yaşandığı en güçlü birimdir. Elibol çifti bunun en güzel örneğini gösterdi. Burada sadece tıbbi bir bağ değil, aile bağının en güçlü örneklerinden birini gördük. Bu hikaye toplumumuza örnek olsun" dedi. Eşinin fedakarlığı örnek oldu Eşine genç yaşta böbreğini veren Remziye Elibol ise yaptığı fedakarlığı sevgiyle açıkladı. Elibol; "Ben onu sadece eş olarak değil, hayat arkadaşı olarak gördüm. İhtiyaç olsa iki böbreğimi de verirdim" ifadelerini kullandı. Nakledilen böbrekle sağlığına kavuşan Bilal Elibol da eşine teşekkür ederek; "Eşimden Allah razı olsun. Böbreğim iflas ettiğinde hiç düşünmeden bana böbreğini verdi. Bana ikinci bir hayat verdi. Diyalizle yaşam kalitesi düşüyor. Nakilden sonra normal hayatıma döndüm. Aşkımız var, problemimiz yok" diye konuştu.
14 Mayıs 2026 Perşembe - 15:07
Kırşehir’de 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi
Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda; 2 farklı ikamette ruhsatsız av tüfeği ve fişek ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre polis ekipleri aldıkları ihbarla bir ikamette arama yaptı. Yapılan aramada 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 şarjör ve 28 fişek ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Öte yandan Çukurçayır Mahallesi’nde bir şahsın av tüfeği ile havaya ateş ettiği yönünde gelen ihbar üzerine ekipler harekete geçti. Yapılan incelemelerde havaya ateş açtığı belirlenen tüfek tespit edilerek el konuldu. Olayla ilgili Y.P. hakkında ’genel güvenliğin tehlikeye sokulması’ suçundan adli işlem başlatıldı.
27 Aralık 2017 Çarşamba - 10:00
Belediye kış dönemi kurslarına yoğun ilgi
Kırşehir Belediyesi bünyesinde Belediye Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi, Kervansaray Mahallesi Konağı Kurs Merkezi ve Bahçelievler Nene Hatun Konağı Kurs Merkezi’nde kış dönemi kursları yoğun ilgi ile devam ediyor.
26 Aralık 2017 Salı - 14:44
Kırşehir’de DEAŞ’li teröristlerin evinde parmak izi kalıpları çıktı
Kırşehir’de DEAŞ’lı teröristlerin evinde parmak izi kalıpları bulundu.
26 Aralık 2017 Salı - 12:58
Kırşehir’de yaşlı adam insanlık ölmedi dedirtti
Hastane otoparkında çarptığı otomobilin bir gün sonra sahiplerini bulan yaşlı adam, hasarın masraflarını karşılayarak Kırşehir’de insanlık ölmedi dedirtti.
26 Aralık 2017 Salı - 12:54
Kaman İlçesinde Atatürk’ün gelişinin 98. Yıl dönümü töreni düzenlendi
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Temsil Heyeti’nin Kaman ilçesine gelişinin 98.
26 Aralık 2017 Salı - 12:53
Kaman İlçesinde ağır vasıtalar için ilçe merkezine giriş saatlerinde düzenleme yapıldı
Kaman İlçesinde ağır tonajlı vasıtaların ilçe merkezlerine giriş saatleri ile ilgili düzenleme yapıldı.
25 Aralık 2017 Pazartesi - 17:19
Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan:
Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, Yayınlanan 696 Sayılı KHK’da şehit çocukları ve kardeşleriyle ilgili ‘İstekli olmadıkça silah altına alınmayacak, silah altındakiler istemeleri durumunda terhis edilecek’ maddesinin şehit aileleri adına sevindirici olduğunu fakat her şehit evladının vatan görevini sonuna kadar yapacağını söyledi.
25 Aralık 2017 Pazartesi - 14:03
FETÖ duruşmasında eski polis müdürü ve yurt müdürüne hapis cezası
Kırşehir’de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında yargılanan eski yurt müdürüne 15 yıl, eski polis müdürüne 10 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
25 Aralık 2017 Pazartesi - 13:40
Cacabey Otoparkı yeni görünümü çalışmaları tamamlandı
Kırşehir Belediyesine bağlı olarak işletilmekte olan Cacabey Otoparkında asfaltlama çalışmaları tamamlandı.
25 Aralık 2017 Pazartesi - 13:21
AEÜ Rektörü Vatan Karakaya: “BM’deki öncülük sürdürülebilir bir süreç olarak algılanmalı”
Ahi Evran Üniversitesinde düzenlenen ‘Türkiye’nin Avrasya Politikası’ panelinde konuşan Rektör Vatan Karakaya, BM’lerde yapılan öncülüğün bir günlük zafer olarak değil sürdürülebilir bir süreç olarak algılanması gerektiğini söyledi.
25 Aralık 2017 Pazartesi - 08:44
Atatürk’ün Kırşehir’e gelişinin 98’inci yıldönümü kutlandı
Mustafa Kemal Paşa ve Temsil Heyetinin Kırşehir’e gelişinin 98. Yıldönümü törenlerle kutlandı.
23 Aralık 2017 Cumartesi - 18:47
Okul önünde 9 yaşındaki kızı zorla aracına bindirmek isteyen şüpheli yakalandı
Kırşehir’de okul önünde bekleyerek 9 yaşında bir kızı aracına bindirmek isteyen şüpheli yakalandı.
23 Aralık 2017 Cumartesi - 18:45
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müsteşarı Tunç: “Tarıma elverişli alanlar etkin kullanılacak”
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müsteşarı Mehmet Hadi Tunç, Kırşehir’de çeşitli ziyaretlerde bulundu ve açılış programına katıldı.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder