Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Kocaeli
Selçuk İnan: "Her maçı kazanmak istiyoruz"
11 Mart 2026 Çarşamba - 18:09:47
Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Konyaspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada "Her maçı kazanmak istiyoruz. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bu maç da onlardan biri olacak" dedi. Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında cumartesi günü saat 13.30’da Kocaeli Stadyumu’nda Konyaspor’u konuk edecek olan Kocaelispor’da hazırlıklar sürüyor. Körfez ekibinde teknik direktör Selçuk İnan, antrenman öncesinde değerlendirmelerde bulundu. "Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz" Eyüpspor galibiyetinin ardından morallerinin yerinde olduğunu belirten Selçuk İnan, "Her maçı kazanmak istiyoruz. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bu maç da onlardan biri olacak. İnşallah kazanan taraf biz oluruz" dedi. "Konya güçlü bir takım" Rakipleri Konyaspor’un güçlü bir ekip olduğunu ifade eden İnan, "Konya güçlü bir takım. Hocaları yeni, devre arasında önemli takviyeler yaptılar. Oynadıkları oyunu her zaman skora çeviremeseler de iyi oyunlar oynadılar. Bireysel olarak yetenekli oyunculara sahipler. Biz kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde oynayacağız ve bu avantajı kullanmak istiyoruz" diye konuştu. Eksik oyuncular hakkında bilgi verdi Takımdaki sakat oyuncularla ilgili de bilgi veren Selçuk İnan, "Takımda bazı sakatlıklar var. Muharrem Cinan bugün dönecek. Can Keleş yarın takımla çalışmalara başlayacak. Bruno Petkovic ve Jovanovic ise aramızda olmayacak. Haidara’nın sıkıntılı bir durumu var, ona da bakacağız. Susoho henüz tam olarak dönmedi. Eksiklerimiz var ama yarın itibarıyla daha netlik kazanacak" ifadelerini kullandı.
11 Mart 2026 Çarşamba - 18:06
Serdar Dursun: "Hedefimiz 3 puan"
Kocaelispor’un tecrübeli futbolcusu Serdar Dursun, Konyaspor maçı öncesinde takımın moralinin yüksek olduğunu belirterek, iç sahada taraftarlarının desteğiyle sahaya çıkacaklarını ve hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Kocaelispor, cumartesi günü saat 13.30’da Kocaeli Stadyumu’nda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Körfez ekibi mücadelenin hazırlıklarını sürdürürken, antrenman öncesinde Serdar Dursun basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "Bu 3 puanla ligde kaldık diyebilirim" Takımın son haftalardaki performansını değerlendiren Serdar Dursun, "Mutluyuz tabii. Tesise geldik, herkesin keyfi yerinde. Böyle galibiyetler gelince insan ister istemez rahatlıyor. Futbol böyle bir oyun, kazandıkça hem sahada hem günlük hayatta daha rahat oluyorsun. Zor bir maçtı. Ondan önce üç mağlubiyetimiz vardı ve bu bizim için önemli bir virajdı. Eyüpspor bizi yakalamaya çalışıyordu. Bu 3 puanla ligde kaldık diyebilirim, çok önemli bir hedefe ulaştık. İlk geldiğim haftalarda yalnızca 1 puanımız vardı, şimdi 33 puana ulaştık. Bu süreçte önemli çıkışlar yaptık" dedi. "Böyle mental oyunlar futbolda önemli" Penaltı pozisyonu ve rakip kaleciyle yaşadığı diyalog hakkında konuşan deneyimli futbolcu, "Rakip kaleciyi izliyorum, o da beni izliyor. Sağıma mı atıyor, soluma mı atıyor diye bakıyor. O anda kaleciyi biraz irite etmeye çalıştım, köşeyi gösterdim. Sanırım aklı biraz karıştı ve topa geç yöneldi. Böyle mental oyunlar futbolda önemli. Tecrübeli oyuncuyuz, rakip kaleci de genç bir kaleci. Biraz mental bir mücadeleydi ve kazanan ben oldum" ifadelerini kullandı. "Milli takımda pivot eksikliği olduğunu düşünüyorum" A Milli Takım hakkında da konuşan Serdar Dursun, "Vincenzo Montella daha önce de söyledi; kendi takımında oynayan ve hazır olan oyuncuları seçeceğini ifade etti. Bu sezon 5 gol, 1 asistle oynuyorum. 11 maç ilk 11 başladım ve son haftalarda sürekli ilk 11’de sahadayım. Şu an fitim ve hazırım. Milli takımda pivot eksikliği olduğunu düşünüyorum. Haftaya kadrolar açıklanacak, ben de bunun için çalışıyorum. İnşallah kendimi orada görürüm. İster 1 dakika ister ilk 11 olsun, önemli maçlarda tecrübeli oyunculara ihtiyaç olur. Hayalim yeniden milli takımda olmak ve Türkiye’nin Dünya Kupası’na gitmesine katkı sağlamak" diye konuştu. "Galatasaray maçını kazanarak çıkış yaptılar" Konyaspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Serdar Dursun, "Zor bir maç olacak. Konya sezona iyi başlamıştı ancak sonrasında düşüş yaşadılar ve teknik direktör değişiklikleri oldu. Şu an İlhan Hoca orada. Galatasaray maçını kazanarak çıkış yaptılar. Bizim için önemli bir maç olacak. İç sahada taraftarımızın desteğiyle bambaşka bir Kocaelispor oluyor. Daha ofansif oynuyoruz ve daha çok ceza sahasına giriyoruz. Cumartesi günü iyi bir oyunla, topa hakim olarak taraftarımızla birlikte 3 puanı almak istiyoruz" şeklinde konuştu.
11 Mart 2026 Çarşamba - 18:02
Kendisine istismarda bulunduğunu iddia ettiği şahsı adliye önünde kalbinden bıçakladı
Kocaeli’de bir yıl önce iki arkadaşı birbirine düşüren istismar iddiasının davasında facia yaşandı. Mahkeme salonunda yaşadıklarını anlatan kadın, duruşma çıkışında kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia ettiği şahsı kalbinden bıçaklayarak öldürdü.
11 Mart 2026 Çarşamba - 17:34
Futbolcu Mesut Özdemir’in babası Kocaeli’de son yolculuğuna uğurlandı
Pendikspor forması giyen İzmitli futbolcu Mesut Özdemir’in vefat eden babası Ahmet Özdemir, Kocaeli’de son yolculuğuna uğurlandı. Bir süredir amansız hastalıkla mücadele eden ve 66 yaşında hayatını kaybeden Ahmet Özdemir için Derince Merkez Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törende, Mesut Özdemir ve kardeşleri Ramazan ile Cihan Özdemir taziyeleri kabul etti. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına; Pendikspor Kulübü Başkanı Atakan Yüce, Başkanvekili Süleyman Turan, teknik direktör Sinan Kaloğlu, Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Güler ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaelispor eski yönetim kurulu üyesi Haşmet Uçar, Pendikspor Magnifico taraftar grubu yönetimi ile spor, iş ve siyaset camiasından çok sayıda isim katıldı. Ahmet Özdemir’in cenazesi, kılınan namazın ardından Derince Şehitlik Mezarlığı’nda toprağa verildi.
10 Kasım 2025 Pazartesi - 12:25
Darıca Belediyesi sporcularından uluslararası başarı
Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları, katıldıkları uluslararası şampiyonalarda elde ettikleri derecelerle Türkiye’yi ve Darıca’yı gururlandırdı. Hırvatistan’da düzenlenen Balkan Karate Şampiyonası’nda Milli takım kadrosunda yer alan Darıca Belediye Spor Kulübü sporcuları büyük başarı elde etti. Genç Erkekler 55 kilogram kategorisinde mücadele eden Kerem Yaray, Balkan Şampiyonu olurken, Ümit Erkekler 70 kilogramda yarışan Aras Ege Beyhanoğlu ise Balkan ikincisi olmayı başardı. İslam Oyunları’nda üçüncülük Bir diğer önemli başarı da Suudi Arabistan’da gerçekleştirilen Dünya İslam Oyunları’ndan geldi. Milli Boksör Semih Gümüş, güçlü rakipleri arasında verdiği mücadeleyle şampiyonayı üçüncülükle tamamladı. Başkan Bıyık’tan tebrik Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, elde edilen dereceler dolayısıyla sporcuları tebrik etti. Spora ve sporcuya yatırım yapmaya devam ettiklerini belirten Bıyık, "Sporcularımızın uluslararası arenada elde ettiği başarılar bizleri gururlandırıyor. Darıca olarak spora ve sporcuya yatırım yapmaya devam ediyoruz. Kerem Yaray’ı, Aras Ege Beyhanoğlu’nu ve Semih Gümüş’ü yürekten tebrik ediyorum. Bu başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.
10 Kasım 2025 Pazartesi - 11:43
Kocaeli’de desibel rekoru kırılamadı
Süper Lig’de Kocaelispor’un ev sahipliği yaptığı ve lider Galatasaray’ı 1-0 yendiği karşılaşmada hedeflenen desibel rekoru kırılamadı. Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Kocaelispor dün oynanan müsabakada Galatasaray’ı konuk etti. 32 binin üzerinde biletli seyircinin takip ettiği karşılaşmada desibel rekoru denemesi yapılacağı günler öncesinden ilan edildi. Türkiye’ye örnek tribün performansı sergilenmesine karşın Kocaeli Stadyumu’nda hedeflenen 130 desibel aşılamadı. Kalibrasyonu yapılmış cihazlarla mühendisler gözetiminde yapılacağı açıklanan ölçümde sonuçlarla ilgili veri paylaşılmazken umulanın olmadığı ifade edildi.
10 Kasım 2025 Pazartesi - 11:39
Körfez’in yeni yaşam alanları için geri sayım başladı
Körfez Spor Kompleksi ve Çamlıtepe Spor Kompleksi projelerinin kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçede yapımı devam eden spor ve sosyal yaşam projelerini yerinde inceledi. Başkan Söğüt’e teknik ekipler de eşlik ederken, Söğüt yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. İnceleme programında, Körfez Spor Kompleksi ve Çamlıtepe Spor Kompleksi projeleri ile Çamlıtepe Kapalı Pazar Alanı’ndaki genişletme çalışmaları yer aldı. Spor ve sosyal yaşamın merkezi olacak projelerin kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulmasının hedeflendiği bildirildi. Başkan Söğüt, yaptığı açıklamada, Körfez’in yaşam kalitesini artırmak için yatırımlara devam ettiklerini vurguladı. Spora ve sağlıklı yaşama daha fazla alan açmak istediklerini belirten Söğüt, şunları söyledi: "Körfezli hemşerilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek, spora ve sağlıklı yaşama daha fazla alan açmak için yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu projeler tamamlandığında, hem gençlerimiz hem de ailelerimiz için önemli sosyal yaşam alanları ortaya çıkacak."
10 Kasım 2025 Pazartesi - 10:55
Kocaeli’deki kütüphaneler ara tatile özel programla hizmet verecek
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin ara tatillerini verimli geçirebilmeleri amacıyla 7 ilçedeki 9 kütüphanesinde özel program ve genişletilmiş hizmet sunacak. Öğrencilerin ara tatillerini verimli şekilde değerlendirmeleri için kütüphanelerde bir haftalık özel program hazırlandı. Bu kapsamda, 7 ilçedeki 9 aktif kütüphanede zengin kitap koleksiyonları, konforlu çalışma alanları ve ücretsiz ikramlarla öğrencilere keyifli bir öğrenme ortamı sağlanacak. Toplam 94 bin 690 kitap ve 29 bin elektronik kitaba erişim sunan kütüphanelerden, halihazırda 56 bin 865 aktif üye faydalanıyor. Ayrıca, tüm kütüphanelerde ziyaretçilere poğaça, simit, çay ve kahve gibi ikramlar ücretsiz olarak sunuluyor. Ara tatile özel hazırlanan program ile İzmit Milli İrade Meydanı içerisinde yer alan Millet Kütüphanesi, haftanın 7 günü 24 saat boyunca ziyaret edilebilecek. Yaşam Kütüphanesi haftanın 7 günü 10.00-19.00 saatleri, Gölcük Kütüphanesi ise 09.00- 22.00 saatleri, Çayırova Ahmet Haluk Dursun, Darıca Millet, Derince, Seka, Gebze ve Dilovası Kütüphanesi ise pazartesi günleri kapalı olmak üzere haftanın 6 günü 09.00-22.00 saatleri arasında hizmet veriyor.
10 Kasım 2025 Pazartesi - 10:16
Seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu
Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde seyir halindeki otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, Sapanca-Maşukiye yolunda seyir halinde olan otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Durumu fark eden sürücü, aracı yol kenarına çekerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve soğutma çalışması yaptı. Yangın sonucu araç kullanılamaz hale gelirken, olayda yaralanan olmadı.
10 Kasım 2025 Pazartesi - 09:52
Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu’da "Ata’ya saygı" için hayat durdu
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu’da düzenlenen törenler ve saygı duruşlarıyla anıldı. Saatler 09.05’i gösterdiğinde çalan siren sesleriyle birlikte dört ilde de vatandaşlar, bulundukları yerlerde saygı duruşuna geçti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 87. yılı dolayısıyla 10 Kasım anma programları kapsamında, saat 09.05’te tüm yurtta olduğu gibi Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu’da da sirenler çaldı. Siren seslerinin duyulmasıyla birlikte kentlerin en işlek caddeleri, meydanları ve kavşaklarında adeta hayat durdu. Kocaeli’de, D-100 kara yolu ve şehrin ana arterlerinde seyir halindeki sürücüler araçlarını durdurarak saygı duruşuna katıldı. Araçlarından inen vatandaşlara, o sırada yolda yürüyen yayalar da eşlik etti. Sakarya’da, Demokrasi Meydanı gibi yoğun noktalardaki esnaf ve vatandaşlar saygı duruşunda bulundu. Düzce ve Bolu’da da benzer sahneler yaşandı. Bolu’da Bahçelievler Mahallesi’nde ve İzzet Baysal Caddesi’nde saat 09.05’te hayat durdu. Kimi vatandaşlar araçlarından inerek saygı duruşunda bulunurken, kimileri araçlarından inmedi. Düzce’de ise Vali Selçuk Aslan ve Belediye Başkan Vekili Hasan Günden Anıtpark Meydanı’nda çelenk bıraktı. Kent merkezlerindeki işlek noktalarda bulunan vatandaşlar, siren sesiyle birlikte tüm işlerini bırakarak saygı duruşuna geçti.
10 Kasım 2025 Pazartesi - 01:03
Otomobil ile çarpışan işçi servisi devrildi: 8 yaralı
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde işçileri taşıyan midibüs otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.
09 Kasım 2025 Pazar - 22:09
Başkan Büyükakın’dan acılı ailelere taziye ziyareti: "Bu acı hepimizin"
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Dilovası ilçesinde parfüm dolum tesisinde çıkan yangında hayatını kaybeden 6 kişinin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Dilovası’nda bir parfüm dolum tesisinde çıkan yangında Tuğba Taşdemir (18), kardeşi Nisanur Taşdemir (16), Cansu Esetoğlu (15), Şengül Yılmaz (59), Hanım Gülek (52) ve Esma Gikan (31) yaşamlarını yitirmişti. Faciada hayatlarını kaybedenlerin cenazeleri bugün düzenlenen cenaze törenlerinin ardından toprağa verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, cenaze törenlerinin ardından acılı aileleri evlerinde ziyaret ederek taziyelerini iletti. Başkan Büyükakın, acılı ailelere başsağlığı dileyerek, "Bu acı hepimizin acısı. Rabbim sabır versin; mekanları cennet, makamları ali olsun" dedi. Taziye ziyaretlerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Kocaeli milletvekilleri Veysel Tipioğlu ve Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu da katıldı.
09 Kasım 2025 Pazar - 20:56
Serdar Dursun: "Kocaelispor ve taraftarı karşısında oynamak kolay değil"
Kocaelisporlu futbolcu Serdar Dursun, Galatasaray maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, "Türkiye’ye çok iyi Kocaeli izletiyoruz. Kocaelispor ve taraftarı karşısında oynamak kolay değil" dedi.
09 Kasım 2025 Pazar - 20:49
Agyei: "Çok önemli gol ve üç puandı"
Kocaelisporlu oyuncu Daniel Agyei, Galatasaray galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Çok önemli gol ve üç puandı. Takıma katkıda bulunduğum için çok mutluyum" dedi.
09 Kasım 2025 Pazar - 20:47
Ahmet Oğuz: "Taraftar sayesinde kazandık"
Kocaelisporlu futbolcu Ahmet Oğuz, Galatasaray maçını taraftarları sayesinde kazandıklarını söyledi.
09 Kasım 2025 Pazar - 20:46
Recep Durul: "Bizi burada yenecek hiçbir güç yok"
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, Galatasaray maçının ardından, "Maça çok iyi hazırlandık, biz yeneceğimizi biliyorduk. Biz bugün Ajax’tan daha iyi oynayacağımızı zaten söylemiştik. Biz gücümüzü biliyorduk. Bizi burada yenecek hiçbir güç yok" dedi. Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Kocaelispor, sahasında Galatasaray’ı 1-0 mağlup etti. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kocaelispor Başkanı Recep Durul, "Maça çok iyi hazırlandık, biz yeneceğimizi biliyorduk. Taraftar, şehri bütünleştirdi. Üstesinden gelemeyeceğimiz maç yok. Aslında daha önceden de çok iyi oynuyorduk, iki maçımız gasp edildi. Puanlarımız gitti, yine aynı oyunu oynuyorduk. Dolaysısıyla bizim buradaki haklarımız gitti, adalet olduğunda sahada neler yapacağımızı herkes gördü. Taraftarımızın büyüklüğünü bugün herkes gördü. Bugün Kocaelispor’un ne kadar büyük bir camia olduğunu gördük. Biz, Avrupa’da başarılı olmuş bir takım, şu anda iyi gidiyorlar, ülkemiz adına gurur duyuyoruz ama bu lig maçı, biz bugün Ajax’tan daha iyi oynayacağımızı zaten söylemiştik. Biz gücümüzü biliyorduk. Bizi burada yenecek hiçbir güç yok. Bundan sonrada çıkışımız sürecek, Avrupa hedefi koyduk, 16 yıl sonra dedik ki şampiyon olacağız. Türkiye futbolunda olması gerekenleri Kocaelispor yapıyor. Uzun yıllar sonra bu şehir kendine geldi" diye konuştu.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder