Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Kütahya
Kütahya’nın tarihi Ilıca Aslanlı Hamamı’nda yangın
02 Mayıs 2026 Cumartesi - 18:29:38
Kütahya’nın Ilıca bölgesinde bulunan tarihi Aslanlı Hamamı’nda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, Ilıca bölgesinde bulunan ve tarihi Aslanlı Hamamı’nda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın büyümeden kontrol altına alınırken, ardından soğutma çalışmaları gerçekleştirildi. Yangında hamamın bazı bölümlerinde maddi hasar meydana geldi. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Yangının çevredeki diğer yapılara sıçramadan söndürülmesi olası bir facianın önüne geçti. Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.
02 Mayıs 2026 Cumartesi - 17:49
Kütahya’da Mayıs ayında kar sürprizi
Kütahya’da Mayıs ayının ilk günlerinde etkili olan kar yağışı vatandaşları şaşırttı. Kar yağışı, başta Kumarı Mahallesi olmak üzere birçok bölgede etkisini hissettirirken, beyaza bürünen cadde ve sokaklar kış manzaraları oluşturdu. Vatandaşlar mayıs ayında yağan karı şaşkınlıkla karşılarken, bazı bölgelerde araçların ve çiçek açmış ağaçların üzerinin karla kaplandığı gözlendi. Yetkililer de üreticilere, özellikle gece saatlerinde sıcaklık düşüşlerine karşı dikkatli olmaları uyarısında bulundu. Bölgede üretim yapan Halil İbrahim İbiş, "Mayıs ayında kar görmek gerçekten çok nadir. Ağaçlarımız çiçek açtı, tam ürün bağlama dönemindeyiz. Eğer don olursa bu yılki mahsulümüz ciddi zarar görebilir" dedi.
02 Mayıs 2026 Cumartesi - 17:42
Kütahya’da mayıs ayında kar sürprizi
Kütahya’da mayıs ayının ilk günlerinde etkili olan kar yağışı, bahar ortasında yaşanan sıra dışı hava koşullarıyla birlikte hem vatandaşları şaşırttı hem de üreticileri endişeye sevk etti. Hava sıcaklıklarının ani düşüş göstermesiyle birlikte kent genelinde etkili olan yağış, özellikle yüksek kesimlerin yanı sıra merkez mahallelerde de görüldü. Kar yağışı, başta Kumarı Mahallesi olmak üzere birçok bölgede etkisini hissettirirken, beyaza bürünen cadde ve sokaklar kısa süreli kış manzaraları oluşturdu. Vatandaşlar mayıs ayında yağan karı şaşkınlıkla karşılarken, bazı bölgelerde araçların ve çiçek açmış ağaçların üzerinin karla kaplandığı gözlendi. Özellikle tarımsal üretimle geçimini sağlayan çiftçiler açısından ise durum daha kritik bir hal aldı. Meyve ağaçlarının çiçek açtığı döneme denk gelen kar yağışı, beraberinde zirai don riskini de gündeme getirdi. Uzmanlar, hava sıcaklıklarının gece saatlerinde sıfırın altına düşmesi halinde çiçeklerin zarar görebileceği ve bunun da rekoltede ciddi kayıplara yol açabileceği uyarısında bulunuyor. Bölgede üretim yapan Halil İbrahim İbiş, yaşanan hava olayının alışılmışın dışında olduğunu belirterek, "Mayıs ayında kar görmek gerçekten çok nadir. Ağaçlarımız çiçek açtı, tam ürün bağlama dönemindeyiz. Eğer don olursa bu yılki mahsulümüz ciddi zarar görebilir" dedi. Yetkililer ise üreticilere, meteorolojik uyarıları yakından takip etmeleri ve mümkün olan durumlarda don riskine karşı önlem almaları çağrısında bulundu. Özellikle gece saatlerinde sıcaklık düşüşlerine karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulanıyor.
02 Mayıs 2026 Cumartesi - 16:51
Kütahya’da sağlık altyapısı güçleniyor, 500 odalı yeni hastane
AK Parti Kütahya İl Başkanı ve milletvekilleri, 500 odalı yeni hastanenin yapılacağı Hacıazizler bölgesinde basın açıklaması yaparak projenin detaylarını paylaştı. AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler ile AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, Kütahya’da yapılması planlanan 500 odalı yeni hastane projesine ilişkin açıklamalarda bulunmak üzere hastanenin inşa edileceği alanda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Milletvekili Mehmet Demir, hastanenin konumuna ilişkin kamuoyunda oluşan soru işaretlerini gidermek amacıyla yerinde açıklama yaptıklarını belirterek, projenin şehrin doğu kesiminde, Hacıazizler bölgesinde hayata geçirileceğini ifade etti. Demir, hastanenin özellikle Simav ve Gediz hattına daha hızlı sağlık hizmeti sunacağını vurgulayarak yatırımın Kütahya için önemli olduğunu söyledi. Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı ise hastanenin 90 bin metrekare kapalı alana sahip olacağını ve 500 odadan oluşacağını belirtti. Bayırcı, projenin şehir trafiğine ek yük getirmemesi amacıyla bu bölgede planlandığını ifade ederek, Dumlupınar, Altıntaş, Şaphane, Pazarlar, Gediz, Simav, Çavdarhisar ve Aslanapa ilçelerinin hastaneye kolay ulaşım sağlayabileceğini dile getirdi. Arazinin yaklaşık 300 bin metrekare büyüklüğünde olduğunu aktaran Bayırcı, alanın 2011 yılından bu yana Sağlık Bakanlığı’na tahsisli olduğunu ve kamulaştırma yapılmayacağını kaydetti. Projenin seçim yatırımı olarak değerlendirilmesine de tepki gösteren Bayırcı, hastanenin tamamen kamu yatırımı olduğunu vurguladı. Milletvekili Adil Biçer de yeni hastanenin Kütahya’daki sağlık hizmetlerinin kalitesini artıracağını belirterek, şehir hastanesinin ardından önemli bir sağlık yatırımı daha kazandırıldığını ifade etti. Biçer, projenin özellikle doğu bölgelerinde yaşayan vatandaşlar ile çevre ilçeler için büyük kolaylık sağlayacağını söyledi. Ayrıca hastanenin yapılacağı alanın genişleme imkânına sahip olduğunu ve ilerleyen süreçte ek tesislerin de inşa edilebileceğini belirtti. AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler ise hastanenin daha önce Germiyan Kampüsü’nde planlandığını ancak fay hattı nedeniyle Hacıazizler bölgesine alındığını açıkladı. Erenler, yaklaşık 275 bin metrekarelik sağlık alanı içerisinde yer alacak hastanenin, kentin doğu yakasındaki mahalleler ve ilçeler için önemli bir hizmet sunacağını ifade etti.
28 Ağustos 2024 Çarşamba - 11:26
Aslanapa’da “Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri” projesi
Kütahya’nın Aslanapa ilçesine bağlı 14 mahalle ve köyde “Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri” projesi sözleşmesinin imzalandığı bildirildi. AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Aslanapa ilçesine bağlı 14 mahalle ve köyde 180 bin dekar alanı kapsayan “Kütahya Aslanapa Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri” projesi sözleşmesinin Devlet Su İşleri 3. Bölge Müdürlüğü ile yüklenici firma arasında imzalandığını söyledi. Başkan Önsay, "Aslanapa ilçesine bağlı Çukurca, Esenköy, Adaköy, Haydarlar, Nuhören, Gölbaşı, Çalköy, Dereköy, Kureyşler, Çömlekçi, Çakmak, Pazarcık, Ortaca ve Karadiğin köylerimizin yer aldığı proje ile birlikte Aslanapa İlçesindeki tarım alanlarının yüzde 60’ı toplulaştırılmış olacaktır. Devlet Su İşleri 3. Bölge Müdürlüğü tarafından planlanan çalışmalar çerçevesinde, Aslanapa’da 800 kilometre stabilize tarla içi yol yapımı,150 bin metreküp taş toplanması, 250 bin metreküp tesviye çalışması gerçekleştirilecektir. Proje, tarım alanlarını modern tarım işletmeciliğine uygun hale getirerek verimliliği artırmayı ve kırsal kesimdeki hayat standartlarını yükseltmeyi hedeflemektedir. Tüm Kütahyalı hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.
28 Ağustos 2024 Çarşamba - 11:24
Kütahya’da 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı heyecanı
Kütahya’da 9 Eylül’de başlayacak olan 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı öncesinde velileri de okul alışverişi telaşı sardı.
28 Ağustos 2024 Çarşamba - 11:14
(ÖZEL) İş yerini saran sarmaşığın kökü nerede bulamıyorlar
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesindeki esnaf, iki katlı iş yerinde saran sarmaşığın kökünü bulamamanın hayreti içinde. Tavşanlı ilçesi Durak Mahallesi Kemal Zeytinoğlu caddesinde av malzemeleri satan işyeri sahibi İsa Gündüz, "Bundan 2 yıl önce işyerimizde bir sarmaşık belirdi. Kışın kuruyor, yazın yine ortaya çıkıyor. Kökünü bulamıyoruz. Dışarıda da içeride de kökü yok. Hayretler içerisindeyiz. İşyerimize ayrı bir renk kattı. Gelen müşterilerimiz de şaşırıp nasıl olduğunu soruyor" dedi. İş yeri komşusu Tahsin Kiriş ise, "İsa kardeşim benim kapı karşım, dükkan komşum oluyor. İş yerini saran sarmaşık onu da bizi de hayli şaşırtıyor. Ne içeriden ne de dışarıdan sarmaşığın kökünü bulamadık. Dükkanın içini de dışını da bu sarmaşık sardı. İsa kardeşim bizi şaşırtmaya devam ediyor" diye konuştu.
28 Ağustos 2024 Çarşamba - 11:06
Kütahya’da ’Milli mücadele’ konulu konferans
Kütahya Belediyesi tarafından Zafer Haftası etkinlikleri çerçevesinde, ’Milli mücadele’ konulu konferansı düzenlendi. Belediye Konferans Salonunda, saygı duruşu ve İstiklal marşı okunmasının ardından başlayan etkinlikte, Tünel kitabıyla Türk Tarih Kurumu Ödülü’ne layık görülen Prof. Dr. Vahdettin Engin ve Yakınçağ Osmanlı Tarihi hakkında çalışmalara imza atan Prof. Dr. Arif Kolay konuşmacı olarak katıldı. Konuşmacılar, milli ruhun ve zaferin önemini vurgu yaptı. Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Belediye Başkan Yardımcısı Kemalettin Ekici ve Kent Konseyi Başkanı Bülent Cebeci’nin katılımıyla, Emel Engin’in moderatörlüğünde gerçekleşen konferansta, Türk tarihine ışık tutan saygın akademisyenler tarafından yapılan detaylı analizler, konferansa katılan vatandaşlara tarihine yönelik derin bir farkındalık kazandırdı.
27 Ağustos 2024 Salı - 16:33
Tavşanlılı genç çift gözyaşları ile toprağa verildi
Kütahya’dan Ankara’ya bir iş için gittikleri esnada geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden genç çift, toprağa verildi. Dün sabah saatlerinde Eskişehir Ankara yolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Tavşanlı’ya bağlı Tepecik Beldesi dondurma işletmecisi Halil Kayıhan (38) ve yanında yolcu konumunda bulunan eşi Derya Kayıhan hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden genç çiftin cenazeleri Tepecik Beldesi Orta Cami’de kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ile belde mezarlığına defin edildi. Cenazeye Tavşanlı ve ilçelerinden binlerce kişi katıldı. Cenaze namazından önce genç çiftin aileleri taziyeleri kabul etti. Genç çiftin 12 yaşında bir çocukları olduğu öğrenildi. Cenaze namazı ile helallik alınmasının ardından genç çift Tepecik Belde mezarlığına yan yana defnedildi.
27 Ağustos 2024 Salı - 14:58
GLİ Arama ve Kurtarma Ekibine depremde arama ve kurtarma eğitimi
Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce Tavşanlı Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Arama ve Kurtarma Ekibine “Depremde Arama ve Kurtarma” eğitimi verildiği bildirildi. Konuyla ilgili Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden yapılan açıklamada,” Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarında müdahale kapasitesinin arttırılmasına yönelik olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Bin Arama ve Kurtarma Personeli yetiştirilmesi hedefine yönelik çalışmalar ilimizde Müdürlüğümüz koordinasyonunda devam etmekte olup GLİ Depremde Arama ve Kurtarma Ekibine "Depremde Arama ve Kurtarma Egitimi" başarılı bir şekilde tamamlanmıştır” ifadelerine yer verildi.
27 Ağustos 2024 Salı - 14:52
Emet Belediyesinden, “Sağlıklı Üretim Tesisi İle Süt’ün Zaferi” başlıklı proje
Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, “Sağlıklı Üretim Tesisi İle Süt’ün Zaferi” başlıklı proje çerçevesinde mandırada sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Belediye teknik ekiplerinin mandırada yürüttüğü çalışmaları yakından takip eden Başkan Koca, projede ilerlemenin aralıksız sürdüğünü ve çalışmaların yakında tamamlanacağını ifade etti.
27 Ağustos 2024 Salı - 12:17
’Kurtuluşun Eşiği Dumlupınar 1922’ isimli sergi açıldı
Kütahya Belediyesinin ev sahipliği yaptığı, Kütahya Kent Konseyi katkılarıyla, Kütahya Kültür ve Sanat Derneği tarafından hazırlanan “KÜSAD Kurtuluşun Eşiği Dumlupınar 1922” isimli sergi Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin’in katılımıyla açıldı. Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında, Kütahya Belediyesi Fuaye alanında sanatçılar ve vatandaşların yoğun ilgisiyle açılan sergide, Kurtuluş Savaşı’nın en çetin cephelerinden biri olan Dumlupınar’da yaşanan kahramanlık dolu mücadeleyi yansıtan eserler yer aldı. Belediye Başkan Yardımcısı Ertekin, sergilenen eserlerin önemine dikkat çekerek, “Bu sergi, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük için verdiği mücadeleyi, gelecek nesillere aktarma görevimizin bir parçasıdır. Dumlupınar’daki mücadelemiz, tüm dünyaya bağımsızlık sevdamızın ne kadar güçlü olduğunu göstermiştir” ifadelerini kullandı. KÜSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yıldız ve Kent Konseyi Başkanı Bülent Cebeci gibi önemli isimlerin de katılım gösterdiği sergi vatandaşlardan büyük beğeni topladı.
27 Ağustos 2024 Salı - 11:25
Tavşanlı’dan köy köy dolaşan ekip, kültürel mirası tanıtıyor
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinden Niyazi Turgut ve Tuna İşleyen, yöresel sanatçı Aşık Mustafa Yaman ile birlikte köy kültürünü tanıtıyor. Köyün eksiklerini yerinde gören ekip, Muhtar Hikmet Sevis’ten de Hereke köyünün sorunları hakkında bilgi aldı. Çekilen görüntülerle birlikte hazırlanacak olan tanıtım filmiyle, Hereke köyünün kültürel mirası ve doğal güzellikleri tüm Türkiye’ye duyuruluyor. Niyazi Turgut ve Tuna İşleyen’in bu anlamlı çalışması, köylerin turizme kazandırılması ve unutulmaya yüz tutmuş geleneklerin yaşatılması açısından büyük önem taşıyor. Yöresel sanatçı Aşık Mustafa Yaman’ın türküler eşliğinde yapılan çekimler, köylerin kültürel kimliğini daha da güçlendiriyor. Köylerin sesini duyuran ekip, sosyal medyada da büyük ilgi görüyor. Özellikle kırsal kesimde yaşayan insanlar, bu tür tanıtım çalışmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirtiyor.
27 Ağustos 2024 Salı - 11:22
Osmanlı’nın ilk şehidi Saru Batu Savcı Bey, şehadetinin 737’nci yılında anıldı
Kütahya’nın Domaniç ilçesinde Osmanlı’nın ilk şehidi olarak bilinen Ertuğrul Gazi’nin oğullarından Saru Batu Savcı Bey, şehadetinin 737’inci yılında Domaniç Karaköy’deki kabri başında törenle anıldı. Şehit Saru Batu Savcı Bey Derneği Başkanı Orhan Sarıca, anma töreninde yaptığı konuşmada, Ertuğrul Gazi’nin büyük oğlu, Osman Gazi’nin ağabeyi Şehit Saru Batu Savcı Bey’i anma törenlerinin asırlardır devam ettiğini söyledi. 1287 yılında gerçekleşen İkizce Zaferi’nin heyecanını yeniden yaşadıklarını belirten Sarıca, "Bugün, 1287 yılında kazanılan İkizce Zaferi’ni ve Savcı Bey’in şehadet yıldönümünü anmanın onurunu yaşıyoruz. Bu zafer, ecdadımızın fedakârlıklarıyla kazanılmış ve bizlere vatan sevgisi ile milli birlik bilinci aşılamıştır. Şehadetinin 737’inci yılında Savcı Bey’i ve tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, vatanımızın sonsuza dek varlığını yüce Allah’tan diliyorum" diye konuştu. Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, “Ben emekli askerim, insanın geçmişi ve tarihi ile bağlarını koparmamasını isteyen biriyim. Tarihimizi ve köklerimizi hiçbir zaman unutmamalıyız. Bir daha ki dönemde bizim de katkılarımızla daha güzel bir tören yaparız” dedi. Törenin ardından İkizce Alçay Mesire Alanı’nda katılımcılara etli bulgur, gözleme ve ayran ikram edildi.
27 Ağustos 2024 Salı - 11:21
DPÜ’de ilahiyat ve fen edebiyat fakültelerine yeni dekanlar atandı
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Bülent Zeybek, İlahiyat Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. İsmail Yalçın atandı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığına getirilen Prof. Dr. Bülent Zeybek ve İlahiyat Fakültesi Dekanlığına getirilen Prof. Dr. İsmail Yalçın düzenlenen törenlerle görevi devraldı. Fen Edebiyat Fakültesinde gerçekleşen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ile birlikte görevi devreden Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları, görevi devralan Prof. Dr. Bülent Zeybek ve fakülte personeli yer aldı. Prof. Dr. Zeybek, burada yaptığı konuşmada akademik birikim ve yönetim tecrübesiyle fakülteyi daha ileriye taşımayı hedeflediğini belirtti. Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ise Dekan Zeybek’e yeni görevinde başarılar diledi. Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın vekaleten yürüttüğü İlahiyat Fakültesi dekanlığı görevine ise Türkiye’nin önde gelen ilahiyat fakültelerinde uzun süre görev yapmış başarılı ilahiyatçılardan Prof. Dr. İsmail Yalçın’ın göreve başlaması nedeniyle dekanlık makamında tören düzenlendi. Burada bir konuşma yapan Prof. Dr. Kızıltoprak, Prof. Dr. Yalçın’ın görevi devralmasıyla birlikte fakültede yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.
27 Ağustos 2024 Salı - 10:04
Kütahya’da Gençlik ve Spor Festivali
Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi tarafından 2024 Hareketlilik Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gençlik ve Spor Festivali, Zafer Meydanı’nda gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Kütahya Valisi Musa Işın, festivale katılarak etkinlikler hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürü Bülent Küçük’den bilgi aldı. Sporcularla bir araya gelen Vali Işın, masa tenisi, dart ve tenis gibi spor dallarında gençlere eşlik ederek keyifli anlar yaşadı.Gençler, festival boyunca çeşitli spor ve eğlence aktiviteleriyle dolu dolu vakit geçirdi. Etkinlikler, sağlıklı yaşamı teşvik etmek, gençleri spora yönlendirmek ve onların sosyal ve sportif gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlendi. Aynı zamanda şehirdeki spor kültürünü ve gençlik faaliyetlerini desteklemeyi hedefleyen festivalde, masa tenisi, tenis, dövüş sporları, dart, curling gibi birçok spor branşı tanıtıldı. Festival, Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak düzenlenerek büyük bir coşkuya sahne oldu. Vali Işın’a, AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı ve AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay’da eşlik etti.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder