Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Kütahya
Kütahya’da Hıdırellez ve Fetih coşkusu bir arada yaşandı
06 Mayıs 2026 Çarşamba - 16:57:18
Baharın müjdecisi Hıdırellez Bayramı ile Kütahya’nın fethinin 952. yıl dönümü, Kütahya Kalesi’nde düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Kütahya Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğinde Hisar Kalesi’nde gerçekleştirilen programa; Vali Musa Işın’ın yanı sıra Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal, il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. "Kütahya Saklı Bir Cennettir" Programda konuşan Vali Musa Işın, Kütahya’nın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle müstesna bir şehir olduğunu belirterek, "Kütahya saklı bir cennettir, gizli bir hazinedir. Her geçen gün bu güzellikleri aziz milletimizin hizmetine sunmak için gayret ediyoruz" dedi. Türkiye Cumhuriyeti’nin köklü bir medeniyet mirasının son halkası olduğunu belirten Vali Musa Işın, birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Biz Selçukluların, Osmanlı’nın, Germiyanoğulları’nın torunları; Türkiye Cumhuriyeti’nin aziz vatandaşlarıyız. Birbirimizi sevecek, saygı gösterecek, bizi birbirimize düşürmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. Kütahya’nın her ilçesiyle ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu ifade eden Vali Musa Işın, vatandaşların Hıdırellez’ini ve Kütahya’nın fetih yıl dönümünü tebrik etti. Programda Kütahya Belediye Başkanı Sayın Eyüp Kahveci, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal da günün anlam ve önemine dair konuşmalar yaptı. Kutlamalar, mehteran gösterisi ve halk oyunlarıyla sona erdi.
06 Mayıs 2026 Çarşamba - 10:45
AK Parti’den CHP’ye "Hastane" tepkisi
AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Göktekin, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap’ın kamuoyuna yansıyan son açıklamalara ilişkin yaptığı değerlendirmede, siyasi sorumluluk ve tutarlılık açısından ciddi bir güven sorunu oluştuğunu belirtti. Göktekin, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap’ın hastane projesine yönelik "yapılamaz" açıklamasına dikkat çekerek, aynı gün içerisinde CHP’li bir başka yönetici tarafından projenin "yapılacağı" yönünde ifadeler kullanıldığını hatırlattı. Bu durumun kamuoyunda kafa karışıklığına yol açtığını ifade eden Göktekin, "Aynı gün içinde hem ‘yapılamaz’ hem ‘yapılacak’ denilmesi siyasi ciddiyetle örtüşmemektedir" dedi. Açıklamasında Kasap’ın milletvekillerine yönelik "Pinokyo" benzetmesine de tepki gösteren Göktekin, söz konusu ifadelerin siyasi eleştiri sınırlarını aştığını ve kabul edilemez olduğunu vurguladı. Göktekin, "Siyasi rekabetin hakaret ve alay üzerinden yürütülmesi toplumsal birlik ve saygı kültürüne zarar vermektedir" ifadelerini kullandı. Siyasetin tutarlılık, şeffaflık ve sorumluluk üzerine inşa edilmesi gerektiğini belirten Göktekin, aynı konuda çelişkili açıklamalar yapılmasının kamu vicdanında karşılık bulmadığını dile getirdi. Göktekin, "Vatandaşlarımızın aklıyla alay eden bu çelişkili söylemleri kabul etmiyoruz. Yapılan yakışıksız benzetmeyi şiddetle kınıyoruz. Tüm siyasi aktörleri daha sorumlu, daha tutarlı ve daha saygılı bir dil kullanmaya davet ediyoruz" diye konuştu.
06 Mayıs 2026 Çarşamba - 10:03
Emet’te kükürt kokusuna ilişkin İlçe Kaymakamlığı’ndan açıklama
Kütahya’nın Emet ilçesinde sülfürik asit fabrikasının faaliyete geçmesiyle birlikte bazı bölgelerde hissedilen kükürt kokusuna ilişkin Emet Kaymakamlığı tarafından kamuoyunu rahatlatan bir açıklama yapıldı. Emet Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine konunun uzun süredir takip edildiğini belirterek, işletme tarafından sorunun tamamen çözümüne yönelik çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade etti. Kaymakamlık açıklamasında, geçmişte yaşanan koku ve çevre kirliliği iddialarıyla ilgili gerekli temas ve denetimlerin yapıldığı, tesisin çevre mevzuatına uygunluğunun titizlikle incelendiği vurgulandı. Açıklamada, sülfürik asit fabrikası için tüm çevresel etkilerin kapsamlı şekilde değerlendirildiği ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından "ÇED Olumlu" kararı verildiği belirtildi. Tesisin faaliyete geçmeden önce Geçici Faaliyet Belgesi aldığı, faaliyet sürecinde emisyon ölçümleri ve deşarj analizlerinin yapıldığı, ardından çevre izin başvurusunun tamamlanarak 23 Ocak 2026 tarihinde Çevre İzin ve Lisans Belgesi alındığı ifade edildi. "Emisyonlar anlık takip ediliyor" Tesisin proses bacasında sürekli emisyon ölçüm sistemi bulunduğu belirtilen açıklamada, bu sistem sayesinde değerlerin anlık olarak Bakanlık ve İl Müdürlüğü tarafından takip edildiği kaydedildi. Soğutma suyunun kapalı devre sistemiyle yeniden kullanıldığı, üretimde kullanılan demineralize suyun ise ürün içinde kaldığı aktarıldı. Personelden kaynaklanan evsel atık suların 150 kişilik paket biyolojik arıtma tesisinde arıtıldığı ve çevre izinleri kapsamında deşarj edildiği belirtilirken, bu değerlerin de düzenli olarak yetkili laboratuvarlar aracılığıyla kontrol edildiği ifade edildi. "Koku sorunu için çalışmalar tamamlanmak üzere" Üretim sırasında oluşan ve rüzgarın etkisiyle yerleşim yerlerine ulaşabilen kokunun giderilmesi için başlatılan çalışmaların son aşamaya geldiği vurgulandı. Planlanan sistemin kısa süre içinde devreye alınacağı ve ilgili kurumlara bilgi verileceği bildirildi. Ayrıca, tesis sahasında muhtemel çevresel risklere karşı çeşitli önlemler alındığı; üretim ve depolama alanlarının beton havuzlar içine alınarak muhtemel sızıntı ve kazalara karşı güvenlik sağlandığı belirtildi. "Tesis 8 kez denetlendi" Açıklamada, sülfürik asit üretim tesisinin Çevre İzin süreci kapsamında İl Müdürlüğü tarafından 8 kez denetlendiği, ayrıca Bakanlık tarafından da incelemeler yapıldığı kaydedildi. Tesisin 2026 yılı Birleşik Denetim Programı kapsamında olduğu ve habersiz denetimlerin de sürdüğü ifade edildi. Kaymakamlık, tesisin çevre mevzuatı kapsamında tüm ölçüm, analiz, raporlama ve bildirim süreçlerinin titizlikle yürütüldüğünü belirtti.
06 Mayıs 2026 Çarşamba - 09:50
Kütahyaspor Teknik Direktörü İlker Avcıbay görevinden ayrıldı
TFF 3. Lig Şampiyonu Kütahyaspor’un Teknik Direktörü İlker Avcıbay, görevinden ayrıldığını duyurdu. Avcıbay, yaptığı veda açıklamasında görev süresince yaşadığı gurur ve mutluluğu dile getirdi. Göreve başladığı ilk günden itibaren büyük bir hedefle yola çıktıklarını belirten Avcıbay, "Kurulan hayalin, verilen mücadele ve inançla birleşerek 24 yıl sonra gelen şampiyonlukla taçlanması benim için büyük bir şeref ve gurur oldu" ifadelerini kullandı. Kütahya’dan sadece bir teknik direktör olarak değil, kalbini bu şehirde bırakan bir Kütahyalı olarak ayrıldığını vurgulayan Avcıbay, şampiyonluk sürecinde yaşanan anların ve tribün coşkusunun hayatının en unutulmaz hatıraları arasında yer alacağını belirtti. Taraftarlardan helallik isteyen deneyimli teknik adam, "Kalbim her zaman sizinle olacak. Sizleri çok seviyorum" dedi. Avcıbay, Kütahyaspor’a bundan sonraki süreçte başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.
18 Temmuz 2024 Perşembe - 13:24
Tavşanlı’da orman yangını
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın Orman İşletme Müdürlüğü yangın ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Tavşanlı ilçesine yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki Yaylacık ormanları Kelepir mevkiinde yangın çıktı. Yaylacık kule görevlilerinin dikkati üzerine yangın mahalline Orman İşletmeye ait ilk müdahale aracı, 2 su tankeri, 10 orman işletme arazözü ve Tavşanlı Belediyesine ait su tankerleri ve işçiler sevk edildi. Yoğun çabalar sonucu yaklaşık yarım saatte söndürülen yangında 3 hektar ormanlık alan zarar gördü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
18 Temmuz 2024 Perşembe - 11:50
Köyün geleneksel aşuresini 14 yıldır imam pişiriyor
Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Kutluhallar köyünde görev yapan cami imamı İsmail Kocabıyık, 14 yıldan beri köyün geleneksel aşure tatlısını pişiriyor. Aşurenin nasıl pişirildiğini daha önce köye gelen aşure ustalarından görerek öğrendiğini söyleyen İmam Kocabıyık, ”Köyümüzdeki aşure hazırlıkları bir gün öncesinden başlıyor. Köydeki kadınlar elbirliğiyle aşure için gerekli tüm malzemeleri hazır hale getiriyoruz. Önceki yıllarda aşure yapımı için dışarıdan usta getiriyorduk. Bende bu ustalardan nasıl yapıldığını öğrenerek 14 yıl önce eşim ve iki çocuğumun da yardımlarıyla köyün aşuresini yapmaya başladım. Her yıl birlik ve beraberliğimizin simgesi olan aşureyi yapmaya gayret ediyoruz. Aşure etkinliğinde köy halkı elinde ne malzeme varsa veriyor, olmayan ise parasını veriyor. İnşallah bundan sonra da aşure programını köylülerimizle birlikte yapma gayreti içerisinde olacağız. Aşure yapımında bize her türlü desteği veren Köy Muhtarımız Talip Deve’ye ve köy halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.
18 Temmuz 2024 Perşembe - 10:16
Tavşanlı Tepecik beldesinde aşure ikramı
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Aşure ayı ile birlikte birlik ve beraberlik ruhu da doruğa çıktı. Tavşanlı Tepecik beldesinde vatandaşlar, bu özel günde bir araya gelerek hazırladıkları aşure ikramı ile kutladılar. Komşular, akraba ve dostlar bir araya gelerek aşurelik malzemelerini hazırladılar. Buğday, nohut, fasulye, kuru üzüm ve ceviz gibi malzemeler büyük kazanlarda pişirildi. Pişen aşureler, kaplara doldurularak mahalle sakinlerine ikram edildi. Aşure ikramına katılan vatandaşlar, bu geleneğin önemini vurguladılar. Komşuluk ve dayanışma ruhunu yaşattıklarını belirten vatandaşlar, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini ifade ettiler.
17 Temmuz 2024 Çarşamba - 22:50
Kütahya Gediz’e 15 milyon 657 bin TL bütçeli yatırım geliyor
AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Birlikte Üretiyoruz, Birlikte Kazanıyoruz” projesi çerçevesinde Gediz ilçesi Dörtdeğirmen ve Erdoğmuş bölgelerine toplam 15 milyon 657 bin 236 TL bütçeli yatırım geleceğini ifade etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Mustafa Önsay, "Bu projeyle birlikte, kooperatifin ürün sağlayıcıları olan çevre köy ve ilçelerdeki çiftçiler, domates, vişne ve çilek gibi ürünleri yetiştirmekte, ancak, sezon boyunca ürünlerini değerinde satmakta zorluklar yaşamaktadırlar. Proje hayata geçirildiğinde, bu sorunların ortadan kalkması bekleniyor. Ayrıca, üretim dinamiklerine Gediz, Şaphane, Pazarlar ve Simav ilçeleri de dahil edilerek, tarımsal üretimde geniş bir yelpaze oluşturulacak" dedi. "Üretim ve pazar problemlerine çözüm olacak” Başkan Önsay, "Mevcut durumda, bu ilçelerde toplam 36 bin 500 dekar alanda 30 bin 269 ton vişne ve 300 dekar alanda 600 ton çilek üretilmektedir. Ancak, bölgede bu ürünleri işleyen bir tesisin bulunmaması, pazara erişim konusunda ciddi sorunlar yaşanmaktadır. Proje ile birlikte, üreticilerin yaşadığı pazar problemleri çözüme kavuşturulacak ve bu sayede çiftçilerin gelirleri artırılacaktır. Bununla birlikte yerli üreticilerin ekonomik anlamda güçlenmesi, bölge ekonomisine önemli bir katkı sağlayacaktır. Yaklaşık 700 bin kişi, kooperatif aracılığıyla üretilen ürünlere, rakiplerine göre daha ekonomik, sağlıklı ve güvenilir bir şekilde ulaşma imkanına sahip olacak. Bu durum, hem tüketicilerin hem de üreticilerin faydasına olan bir döngü oluşturacaktır. Proje çerçevesinde ayrıca, Gediz, Şaphane, Pazarlar ve Simav ilçelerinde 400 üreticiye İyi Tarım Uygulamaları konusunda eğitim verilecektir. Bu eğitimlerle bölge üreticileri, modern tarım yöntemleri hakkında bilgilendirilerek, verimliliklerini artıracak ve sürdürülebilir tarım uygulamalarına yönlendirilecektir" dedi. "Sosyal ve ekonomik etkiler" Projenin Sosyal ve ekonomik etkilerinden de söz eden Önsay, "Erdoğmuş köyü başta olmak üzere Gediz ilçesi ve çevresindeki kırsal alanda yaşayan dezavantajlı kesimlere iş ve gelir imkanı sağlayacak. Bu sayede nüfusun azalması yavaşlatılacak ve göçün önlenmesine katkıda bulunulacaktır. Projenin sosyal etkileri, sadece ekonomik faydalarla sınırlı kalmayacak; aynı zamanda toplumsal dayanışmayı da güçlendirecektir. Proje yerel kalkınmayı destekleyerek, hem üreticilerin hem tüketicilerin hem de çevrede ikamet eden vatandaşların yaşam standartlarını artırmayı hedeflemektedir. Bütün bu çalışmalar, bölgenin sürdürülebilir bir şekilde büyümesine katkı sağlayacaktır" diye konuştu.
17 Temmuz 2024 Çarşamba - 18:00
Emet’te devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti
Kütahya’nın Emet ilçesinde meydana gelen kazada devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Konuş köyünde Ömer Aksu (68) yönetimindeki traktör Küçükalan mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. İhbar üzerine olay yerine güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Devrilen traktör altında kalarak hayatını kaybeden Ömer Aksu’nun cenazesi bulunduğu yerden Emet Belediyesine ait kepçe yardımı ile çıkarıldı. Savcılık incelemesinin ardından Aksu’nun cansız bedeni Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
17 Temmuz 2024 Çarşamba - 16:33
Emet’te yeni muhtar eski muhtarı tabanca ile vurarak öldürdü
Kütahya’nın Emet ilçesinde, yeni muhtarın kendisini tabancayla vurduğunu iddia eden eski muhtar Fehmi Tarım, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Abaş köyü eski muhtarı Fehmi Tarım (47) ağır yaralı halde kendi aracıyla geldiği Çavdarhisar ilçesinde yolda ambulansa alındı. Kendisini yeni muhtar Bahattin G’nin (51) vurduğunu iddia eden Tarım, kaldırıldığı Çavdarhisar Devlet Hastanesinde doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Yapılan araştırmada, olayın Abaş köyü yakınlarındaki arazide meydana geldiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
17 Temmuz 2024 Çarşamba - 16:30
Tavşanlı’da arazi yangını
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde makilik alanda meydana gelen arazi yangını kontrol altına alındı. İlçeye bağlı Ayvalı Köyü ile Derecik Köy yakınlarında bulunan makilik alanda henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine belirtilen mevkiye Tavşanlı ve Tunçbilek itfaiyeleri ile Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri sevk edildi. Yangını gören köylüler itfaiye ekiplerine su tankerleri ile yardım etti. Yangın dahada büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonucu 2.0 ha ormanlık alan 3,5 ha ziraat alanı zarar gördüğü tespit edildi. Soğutma çalışmaları sürüyor.
17 Temmuz 2024 Çarşamba - 12:16
Kütahya’da biçerdöverlerin yanında su tankeri bulundurma zorunluluğu
Kütahya’da Orman Yangınları ile Mücadele Komisyon kararı gereği vatandaşların hasat yaparken biçerdöverlerin yanında su tankeri bulundurma zorunluluğu getirildi. Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde konuyla ilgili yapılan açıklamada, ”Orman yangınları acısından risk taşıyan şu günlerde hasat mevsiminin başlaması ve anız yangınlarının birçok orman yangınlarına sebep olmasından dolayı Orman Yangınları ile Mücadele Komisyon kararlarının 34. maddesi gereği vatandaşlarımızın hasat yaparken biçerdöverlerin yanında su tankeri bulundurma zorunluluğu getirilmiştir. Bu çerçevede ilimizde vatandaşlarımız bu zorunluluğa uymakta olup ekiplerimizce denetim ve kontroller devam etmektedir. Bir kıvılcım geleceğimizi yakmasın” ifadelerine yer verildi.
17 Temmuz 2024 Çarşamba - 11:59
Simav’da hastane personeline aşure ikramı
Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesinde görev yapan manevi danışman Yasin İpek, hastane idari personeline aşure ikramında bulundu. İlçe Müftülüğü personeli olan Yasin İpek, konuyla ilgili olarak “Hastane idari personeline aşure ikramında bulunmaktaki amacımız, birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmek, çalışan personelle iç içe olabilmektir. Paylaşma kültür ve kardeşliği yaşanan etkinlikte hep beraber olmaktan mutlu olduk” dedi.
17 Temmuz 2024 Çarşamba - 10:27
Çavdarhisar’da otomobil ile traktör çarpıştı: 1 ölü
Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde, otomobil ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında köy muhtarı hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Çamköyü muhtarı Mehmet Gözkara (64) idaresindeki 11 AS 488 plakalı otomobil, Çavdarhisar-Hacımahmut yolunda, N.Y’nin kullandığı 43 ADC 937 plakalı traktörle çarpıştı. Kazada yaralanan otomobil sürücü Gözkara, ambulansla sevk edildiği Çavdarhisar Devlet Hastanesi’nde doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
17 Temmuz 2024 Çarşamba - 10:07
Tavşanlı’da 15 Temmuz Futbol Turnuvası tamamlandı
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Ak Parti Tavşanlı İlçe Başkanlığı’nin, ilçeler arası altyapı hocalarıyla birlikte organize ettiği futbol turnuvası coşkuyla tamamlandı. Ak Parti Tavşanlı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen turnuva, 15 Temmuz Demokrasi Bayramı adına Tavşanlı’da gerçekleştirildi. Bu etkinlik, ilçeler arası altyapı hocalarının bir araya gelmesiyle organize edildi ve çocukların daha fazla maç yapabilmesi için önemli bir fırsat sundu. Turnuvaya Tavşanlı İdmanyurdu, Tavşanlı Altınordu FO, Emetspor, Gazi Emet FO, Simav Altay FO, Gediz Gençlik Spor, Gediz Dayınlar Spor ve Tavşanlı Futbol Akademisi takımları katıldı. Turnuvaya Ak Parti Milletvekili Mehmet Demir, Ak Parti İlçe Başkanı Himmet Özer ve ekibi, İlçe Spor Müdürü Mehmet Demiralp katılım sağladı. Etkinlik sırasında takımlara katılımları için plaketler verildi. Ayrıca, Ak Parti İlçe Başkanı Himmet Özer ve Yunus Kavuncu, turnuvaya sponsor olarak katkıda bulundular. Ak Parti İlçe Başkanı Himmet Özer, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, bu tür sosyal ve sportif etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Turnuvanın gerçekleştirilmesinde sponsorların da büyük rolü oldu. Himmet Özer ve Yunus Kavuncu, turnuvanın sponsorluğunu üstlenerek çocukların daha iyi şartlarda spor yapmasına katkı sağladılar. Bu yıl ilk kez düzenlenen turnuvanın, gelecek yıllarda da devam etmesi planlanıyor. İlçeler arası futbol turnuvası, çocukların spora olan ilgisini artırmak ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla düzenleniyor. Bu tür etkinliklerin devam etmesi, çocukların hem fiziksel hem de mental gelişimine büyük katkı sağlayacak. Etkinliğin sonunda, tüm katılımcılara teşekkür edilerek, turnuvanın geleneksel hale getirilmesi için çalışmaların süreceği belirtildi.
16 Temmuz 2024 Salı - 23:07
Domaniç’te makilik alanda çıkan yangın korkuttu
Kütahya’da bir okulun önündeki makilik alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Kütahya’nın Domaniç İmam Hatip Lisesi önündeki makilik alanda çıkan yangın korkuttu. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede okula doğru ilerleyen yangın, Domaniç Belediyesi İtfaiye ve kepçelerinin hızlı müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı. Yangının söndürülmesinin ardından ortaya çıkan elektrik kabloları facianın boyutunu ortaya çıkardı. Yangının kopan tellerden kaynaklı olabileceği tahmin ediliyor.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder