Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Kütahya
Kütahya’da "Orman Benim" etkinliği düzenlendi
18 Mayıs 2026 Pazartesi - 14:27:06
Kütahya’da, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak ve alınacak önlemler konusunda vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla başlatılan "Orman Benim" kampanyası kapsamında etkinlik gerçekleştirildi. Orman yangınlarının önlenmesi, yangın sayısı ile şiddetinin azaltılması ve çevreye verilen zararların en aza indirilmesi amacıyla Türkiye genelinde düzenlenen kampanya, Kütahya’da da yoğun katılımla yapıldı. Etkinlikte vatandaşlara orman yangınlarının nedenleri ve alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirme yapıldı. Programda konuşan Kütahya Orman Bölge Müdürü Yusuf Karartı, son yıllardaki yangın verilerinin durumun ciddiyetini ortaya koyduğunu söyledi. Karartı, son 10 yılda Türkiye genelinde yıllık ortalama 2 bin 700 orman yangını meydana geldiğini belirterek, "2025 yılında ise 3 binden fazla orman yangını çıktı ve sadece ilk 6 ayda 80 bin hektardan fazla orman alanı zarar gördü" dedi. Yangınların yüzde 90’ından fazlasının insan kaynaklı olduğuna dikkat çeken Karartı, anız yakılması, bakımsız tarım makineleri, söndürülmeden bırakılan kamp ve piknik ateşleri, araçlardan atılan sigaralar, açık alanda yapılan ateşli faaliyetler, metal kesimi ve kaynak işlemlerinden çıkan kıvılcımlar ile doğaya bırakılan cam ve pet şişelerin yangınların başlıca nedenleri arasında yer aldığını ifade etti. Kütahya’daki yangın bilançosunu da paylaşan Karartı, 2025 yılı içerisinde kentte meydana gelen 58 orman yangınında 158 hektar, 94 kırsal alan yangınında ise yaklaşık 500 hektar alanın zarar gördüğünü açıkladı. Yangın sezonunun yaklaşmasıyla birlikte orman kenarlarındaki yanıcı maddelerin temizlenmesi ve çöplerin toplanmasının büyük önem taşıdığını vurgulayan Karartı, "Orman Benim anlayışı, ormanların yalnızca ormancıların değil, tüm vatandaşların ortak değeri ve sorumluluğu olduğunu hatırlatan bir çağrıdır. Ormanları korumak, geleceğimizi korumaktır" ifadelerini kullandı. Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nün koordinesinde 100. Yıl Mahallesi yakınlarında bulunan ormanlık alanda düzenlenen etkinliğe Kütahya Valisi Musa Işın, kurum müdürleri, bazı kurumların personelleri ile öğrenciler katıldı. Etkinlik, ormanlık alanda katılımcılar tarafından çöplerin ve yanıcı unsurların toplanması ile tamamlandı.
18 Mayıs 2026 Pazartesi - 11:39
Simav’da "Çocuk İlmihali" bilgi yarışması yapıldı
Kütahya’nın Simav ilçesinde hafızlık Kur’an kurslarına kayıtlı öğrencilere yönelik "Çocuk İlmihali" bilgi yarışması" gerçekleştirildi. Kütahya İl Müftülüğü koordinesinde düzenlenen yarışma, Simav İlçe Müftülüğü bünyesindeki hafızlık Kur’an kurslarında eğitim gören ortaokul seviyesindeki öğrencilerin katılımıyla yapıldı. Öğrencilerin dini bilgiler alanındaki bilgi seviyelerini artırmak, öğrenmeyi teşvik etmek ve motivasyonlarını güçlendirmek amacıyla düzenlenen yarışmada, "Çocuk İlmihali" kitabı kapsamında çeşitli sorular yöneltildi. Yarışmaya katılan öğrenciler, bilgilerini sergileyerek kıyasıya mücadele etti.
18 Mayıs 2026 Pazartesi - 11:11
Kütahya, uluslararası ’bayram’ sempozyumuna ev sahipliği yapacak
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi bünyesinde 20-21 Mayıs 2026 tarihlerinde düzenlenecek "Uluslararası Din, Tarih, Kültür ve Toplum Boyutları ile Bayram Sempozyumu", yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda akademisyeni Kütahya’da buluşturacak. Bayram olgusunun dinî, tarihî, kültürel ve toplumsal yönleriyle ele alınacağı sempozyum, DPÜ İlahiyat Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Sempozyumun açılışı, DPÜ Rektörü Süleyman Kızıltoprak’ın himaye ve ev sahipliğinde, Kütahya protokolünün katılımıyla 20 Mayıs Çarşamba günü İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılacak. Açılış programında gerçekleştirilecek protokol konuşmalarının ardından, Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Sosyolojisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Vejdi Bilgin tarafından açılış konferansı verilecek. Sempozyuma ilişkin açıklamalarda bulunan DPÜ Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Dekanı İsmail Yalçın, organizasyona Türkiye’nin yanı sıra Suudi Arabistan, Lübnan, Umman ve Makedonya’dan yaklaşık 50 akademisyenin bildirileriyle katılacağını söyledi. Yalçın, sempozyum kapsamında 10 ayrı oturum düzenleneceğini ve ilahiyat, tarih, sosyoloji, psikoloji, kültür ve edebiyat alanlarında önemli bilimsel çalışmaların sunulacağını ifade etti. Bayramların yalnızca dinî bir ritüel olarak değil, aynı zamanda toplumsal dayanışma, kültürel hafıza ve medeniyet tasavvuru açısından da değerlendirileceğini belirten Yalçın, program kapsamında Hz. Peygamber’in bayram uygulamalarından Osmanlı’daki bayram geleneklerine, bayram namazlarının fıkhî boyutundan modern dünyadaki bayram algısına kadar birçok başlığın ele alınacağını kaydetti. Uluslararası katılımın sempozyuma ayrı bir değer kattığını vurgulayan Yalçın, Arapça ve Türkçe sunumların yapılacağı oturumlarda farklı coğrafyalardaki bayram geleneklerinin karşılaştırmalı şekilde değerlendirileceğini söyledi. Özellikle Balkanlar, Orta Doğu ve Batı toplumlarındaki bayram anlayışlarını konu alan bildirilerin dikkat çekici olacağını ifade eden Yalçın, sempozyumun Kütahya’nın akademik ve kültürel hayatına önemli katkılar sağlayacağını dile getirdi. Yalçın, sempozyuma Kütahya İl Müftülüğü, Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve DİMAM gibi kurumların destek verdiğini belirtti. Prof. Dr. İsmail Yalçın, akademisyenleri, öğrencileri ve konuya ilgi duyan vatandaşları sempozyuma davet ederek, "Bayram kültürünün geçmişten günümüze taşıdığı anlamı birlikte değerlendirmek üzere herkesi sempozyumumuza bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
18 Mayıs 2026 Pazartesi - 11:10
Emet’te minik eller toprakla buluştu
Kütahya’nın Emet ilçesinde minik öğrenciler, düzenlenen fide dikim etkinliğinde doğayla iç içe bir gün geçirdi. Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli ile Gazi Emet İlkokulu öğrencileri okul bahçesinde bir araya gelerek fideleri toprakla buluşturdu. Etkinlik kapsamında öğrenciler kendi elleriyle fide dikimi yaparken, bitki bakımı, üretim süreci ve doğanın korunmasının önemi hakkında da bilgilendirildi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte çocukların heyecanı dikkat çekti. Yetkililer, küçük yaşlarda çevre ve tarım bilincinin kazandırılmasının önemine vurgu yaparak benzer etkinliklerin devam edeceğini belirtti.
05 Şubat 2024 Pazartesi - 15:13
Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne 42 sözleşmeli personel alınacak
Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile 42 sözleşmeli personel alınacak. Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kütahya’ya; 14 Ziraat Mühendisi, 9 Veteriner Hekim, 3 Gıda Mühendisi, 5 Büro Personeli, 4 Şoför ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne 7 Adet, toplamda 42 kadro tahsis edildiği bildirildi. Adaylar tercihlerini, 31 Ocak-7 Şubat 2024 tarihleri arasında yapabilecek. Tercih işlemleri, 31 Ocak 2024 tarihinde saat 10.30’da başlayacak ve 7 Şubat 2024 tarihinde saat 23.59’da sona erecek. KPSS-2024/4 Tercih Kılavuzu kurallarına göre ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak tercih işlemleri bireysel olarak yapılacak.
05 Şubat 2024 Pazartesi - 13:07
Tavşanlı’da okul servis sürücülerine eğitim verildi
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde ilçe jandarma, ilçe emniyet ve belediye iş birliğinde okul servis sürücüleri ve rehber personel eğitimi verildi. 2024 Eğitim ve Öğretim yılı başlamadan önce, Tavşanlı Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda, ilçe jandarma, ilçe emniyet ve belediye paydaş kurumları ile bir araya gelindi. Toplantıda, okul servis sürücüleri ve rehber personele, okul taşıma faaliyetleri ile ilgili önemli eğitimler verildi. Eğitim kapsamında, okul taşıma faaliyetleri ile ilgili mevzuat, görev ve sorumluluklar, iletişim becerileri ve davranış kuralları gibi konular ele alındı. Sürücülerin ve rehber personelin bu konularda bilinçlenmesi ve güvenli taşıma hizmeti sunabilmesi hedeflendi.
05 Şubat 2024 Pazartesi - 13:07
Kütahya 30 Ağustos OSB’de, “Afet Risk Azaltma ve Tedbir Alma” konulu eğitim
Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce (AFAD) Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıları, “Afet Risk Azaltma ve Tedbir Alma" konusunda bilgilendirildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kütahya 30 Ağustos OSB Müdürü Murat Demir, "İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkililerinin ve yatırımcılarımızın katılımıyla geçen yıl 10 ilimizde yaşanan deprem ve büyük kayıplarımızı anmak ve afet farkındalığını oluşturmak için "Afet Risk Azaltma ve Tedbir Alma" konusunda eğitim gerçekleştirildi. AFAD yetkililerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
05 Şubat 2024 Pazartesi - 12:21
Burslarla onlarca öğrenci okuttu
Kütahya’nın Gediz ilçesinde yaşayan Mehmet Özdemir. hayırsever vatandaşlarla irtibata geçerek üniversite okuyan öğrencilere burs imkânı sağlıyor. Esnaf Mehmet Özdemir aynı zamanda ilçede yardıma muhtaç insanların ilk başvuruda bulunduğu kişi konumunda. Gediz’de camcılık yaptığını ve 10 seneye yakındır hayır işleriyle uğraştığını dile getiren Mehmet Ödemir, “Gediz ilçesinde camcılık yapıyorum. Bunun yanında talebelere burs vermekle meşgulüz. 10 yıla yakın bir sürede 100’ün üstünde talebe mezun ettik. Çok insanımız var. Savcı, doktor ve mühendislerimiz var. Bilgisayar mühendisi bir kızımız arayarak Mehmet Amca ben mezun oldum. Sen bana dört senedir burs verdin. Ben göreve başladım bana bir iban numarası verir misin? Başka bir evladımız savcı olmuş aradı, ben savcı oldum bana iban numarası gönderdim. Bunlar geri dönen talebelerimiz” dedi. "Allah bize bunu nasip etmiş" Şu an itibariyle 38 öğrenciye burs verdiklerini belirten Özdemir, “12 bin liranın üzerinde aylık burs veriyoruz. Bu işleri yıllardır yapa yapa tecrübe sahibi olduk. Sevdiğimiz saydığımız insanların ayağına giderek burs talep ediyoruz. Mümkün olduğu kadar para işine girmeden otomatik ödeme yaptırıyoruz. Burada ben devre dışı kalıyorum. Parayı aldıktan sonra çocukların bana Mehmet Amca bursumu aldım, Allah razı olsun demesi dünyadaki birçok şeyden daha önemli. Camcı Mehmet denildiğinde Gediz’de bilmeyen insan azdır. Allah bize bunu nasip etmiş” şeklinde konuştu. Burs veren ve burs alanların listesini tutuğunu kaydeden Özdemir, “Ayın hangi günlerinde burs verildiğinin listesini tutuyoruz. Otomatik ödeme şeklinde benim dışımda gerçekleşir. Ödemelerde aksama olduğunda bize iletildiğinde bu aksamayı gideriyoruz. Her ay yüklü bir miktarda burs miktarımız var. Allah razı olsun bu bursları verenlerden vesile olanlardan. Burs verenlerle burs alanların isimlerini sadece ben bilirim. Bunun mahremiyeti bana ait. Benden başka hiç kimse bilmez. O emanetler benim Elhamdülillah” ifadelerini kullandı.
05 Şubat 2024 Pazartesi - 12:08
Bölgesel Amatör Lig maçına çıkan olaylar damga vurdu
Bölgesel Amatör Lig’de dün oynanan Tepecikspor-Manisa 1965 maçının bitiş düdüğünün ardından Manisa 1965 Kulübü yöneticileri ile İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli arasında arbede yaşandı. Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta Tepecikspor ile Manisa 1965 takımları karşı karşıya geldi. Tavşanlı ilçesi Ada Stadı’nda oynanan müsabakaya yaşanan olaylar damga vurdu. Manisa 1965 futbolcularının, kadın hakeme ve rakip takım oyuncularına sürekli tepki göstermesi, atmosferi gerilime sürükledi. Maçın bitiş düdüğünün ardından, Manisa 1965 Kulübü yöneticileri ile İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli arasında arbede yaşandı. Konuk takım futbolcuları da soyunma odasından çıkarak hakeme ve rakip takım oyunculara tepki gösterdi. Karşılaşma ise 1-1 eşitlikle sona erdi.
05 Şubat 2024 Pazartesi - 12:01
Gediz’de umreciler dualarla uğurlandılar
Kütahya’nın Gediz ilçesinde Umreye gidecek vatandaşlar için program düzenlendi. İlk program Aksaklar Köyünde gerçekleştirildi. Köyde aynı aileden umreye gidecek 12 vatandaş için köy camisinden düzenlenen programa İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, umreye gidecek vatandaşların yakınları ve civar köylerde görev yapan din görevlileri katıldı. Programda Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okundu, Müftü Sebahattin Turan sohbet ve dua yaptı. İkinci program ise ilçe Ulu Camiinde gerçekleştirildi. Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umreye gidecek olan umreciler dualarla uğurlandı. Öğle namazına müteakip gerçekleştirilen uğurluma töreninde konuşan Müftü Sebahattin Turan, “Müftümüz mübarek bir yolculuğa çıkıyorsunuz orada vaktinizi dolu dolu geçirin, ülkemize, milletimize ve devletimize çok dua edin” dedi. Sonrasında umreye gidecek vatandaşlar kutsal topraklara gitmek üzere ilçeden ayrıldılar.
05 Şubat 2024 Pazartesi - 11:48
Süper Amatör Play Off maçlarına katılmaya hak kazanan Altınkent Spor kupasını aldı
Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Amatör liginde ikinci olarak Süper Amatör Play Off maçı oynamaya hak kazanan Altınkent Spor Gediz İlçe Stadında düzenlenen törenle kupasını aldı. Gediz Amatör Ligi müsabakaları sonucunda ilk ikiye girerek süper amatör öncesi 13 takımın yer aldığı Playoff müsabakalarına hak kazanan Altınkent Spor Kulübü taraftarlarının tezahüratları eşliğinde ikincilik kupasını aldı. Gediz İlçe Stadında düzenlenen törende futbolcular isim isim anons edilerek yöneticilerle birlikte antrenörler Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İşlek ve Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin’in elinden kupalarını aldı. Kupa töreninde konuşan Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, “Başarı bir bütündür. Yöneticisinden, antrenörüne, sporcusuna, ailesine ve seyircisine kadar başarı birlik ve beraberlik içerisinde kazanıldı. Altınkent Sporu tebrik ederim” dedi. Kupa töreni sonrası Altınkent Spor Kulübü ile Tavşanlı Gençlik Gücü Spor Kulübü arasında Playoff mücadelesi oynandı.
05 Şubat 2024 Pazartesi - 11:48
Emet’te başarılı öğretmenler ödüllendirildi
Kütahya’nın Emet ilçesinde görev yapan ve görevi sırasında başarı gösteren öğretmenler Kütahya Valiliği tarafından ödüllendirildi. 2022-2023 eğitim öğretim yılında Eğitim ve Gelişim Programı (EGEP) çerçevesinde yapılan çalışmalarda göstermiş oldukları başarılı, gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı öğretmenler Havva Korkmaz ve Mehmet Eroğlu’na, Vali Musa Işın tarafından gönderilen başarı belgeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Şen tarafından takdim edildi.
05 Şubat 2024 Pazartesi - 11:42
Müdür Başyiğit: “Amacımız her çocuğun aynı kalitede ve eşit şartlarda eğitim almasını sağlamak”
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 2. Döneminin başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajında, her çocuğun aynı kalitede ve eşit şartlarda eğitim almasını sağlamak üzere başlattıkları eğitim seferberliğini bu eğitim öğretim döneminde de sürdüreceklerini ifade etti. Müdür Hasan Başyiğit mesajında,” İki hafta süren bir tatilin ardından eğitim öğretim faaliyetlerimize aynı coşku, heyecan ve kararlılıkla tekrar başlıyoruz. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 2. döneminde ülkemizin bugünü, yarını ve geleceği olan çocuklarımızı milli ve manevi değerlerimize haiz olarak yetiştirebilmek için faaliyetlerimizi kaldığımız yerden kararlı bir şekilde devam ettirecek; İlimizin dört bir yanında eğitim gören her çocuğumuzun aynı kalitede ve eşit şartlarda eğitim almasını sağlamak üzere başlattığımız eğitim seferberliğini bu eğitim öğretim döneminde de sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 2. döneminin ülkemiz, çocuklarımız, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve tüm paydaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.
05 Şubat 2024 Pazartesi - 11:42
Gediz Belediyesi yaşlılar için vefa sosyal destek programını devreye soktu
Kütahya’nın Gediz ilçesinde, sosyal belediyecilik alanında dikkat çeken çalışmalara imza atan Gediz Belediyesi 65 yaş ve üstü vatandaşlar için “Vefa Sosyal Destek” hizmetini devreye soktu. Gediz Belediyesi ilçede yaşayan bakıma muhtaç, kimsesiz ve yaş almış vatandaşların hayat standartlarını yükseltmek adına hizmet soktuğu Vefa Sosyal Destek programı ile 65 yaş ve üzeri vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak. 7 gün 24 saat yaşlı vatandaşların hizmetinde olduklarını belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Gece gündüz demeden kıymetli büyüklerimizin yanındayız. Onlara bir telefon kadar yakınız. Belediye olarak nerede yardıma muhtaç bir vatandaşımız varsa yanlarında olmaya gayret ediyoruz.Hayata geçirdiğimiz bu destek programı ile yaşlı, engelli vatandaşlarımıza yardım eli uzatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim çalışma azmimiz onların duaları ile artıyor. Yaşlılarımız ben yalnızım ben ihtiyaç sahibiyim demesinler. Bilsinler ki Gediz Belediyesi olarak bizler onların yanındayız. Daha yaşanılabilir bir Gediz için mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
05 Şubat 2024 Pazartesi - 11:34
Kütahya’da valizinde binlerce sentetik ecza ele geçirilen şahıs tutuklandı
Kütahya’da valizinde binlerce sentetik ecza ele geçirilen şahıs tutuklandı. Polisi tarafından çevreyolu üzerinde şüphe üzerine durdurulan otobüsteki 18 yaşındaki yolcunun valizinde yapılan aramada, 26 bin 768 adet sentetik ecza ele geçirildi. Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu çevreyolu üzerinde şüphe üzerine durdurulan otobüsteki O.F (18 ) isimli yolcuya ait valiz içinde yapılan kontrollerde, 26 bin 768 adet sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs aynı gün çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı. Yılbaşından itibaren Kütahya genelinde uyuşturucu madde ticareti kapsamında tutuklu sayısı 18’e yükseldi.
05 Şubat 2024 Pazartesi - 11:22
Kütahya’da bir araçta 3 bin 16 gram kokain ele geçirildi
Kütahya’da şüphe üzerine durdurulan özel araçta 3 bin 16 gram kokain ele geçirildi. Araç sürücüsü gözaltına alındı. Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda çevreyolu üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan sürücülüğünü Eren D. (47) isimli şahsın yaptığı özel araçta narkotik köpeği “Thor” ile yapılan aramada, 3 paket halinde 3 bin 16 gram kokain maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan araç sürücüsünün emniyetteki işlemleri sürüyor.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder