Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Muğla
Sefer Yılmaz: "Yolun sonu inşallah Konya’da şampiyonluk"
07 Mayıs 2026 Perşembe - 23:33:26
Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Pendikspor galibiyetinin ardından, "Yolun sonu inşallah Konya’da şampiyonluk" dedi. Trenyol 1. Lig play-off çeyrek finalinde Bodrum FK sahasında Pendikspor’u 2-0 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz. İnşallah devamı gelecektir diyoruz. Maça gelince de tabii Pendikspor bu ligin en güçlü takımlarından bir tanesi. Tek maçlık bir maç olduğu için de iki taraf da biraz dengeli başladı maça. İlk yarı çok fazla pozisyon olmadı belki ama ikinci yarıda gerçek oyunumuzu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Art arda gelen gollerle de güzel bir galibiyet aldık. Buradan Pendikspor oyuncuları ve teknik sorumlusu Sinan Hocayı da tebrik ediyorum, iyi bir takımları var. Biz yolumuza devam ediyoruz. Daha önceki röportajlarımızda söylediğimiz gibi; inşallah 4 tane maçımız vardı, şimdi 3 tane maçımız kaldı. Önce pazartesi günü Çorum’la burada oynayacağız, sonra deplasmana gideceğiz. İnşallah o maçı da kazanıp finalde yeniden bütün Bodrum halkının, Bodrum seyircisinin, bizlerin de özlediği Süper Lig’e kavuşmak istiyoruz. Yolun sonu inşallah Konya’da şampiyonluk" diye konuştu.
07 Mayıs 2026 Perşembe - 23:29
Sinan Kaloğlu: "Bu çocukların emeklerini çaldılar"
Pendikspor Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Bodrum FK’ya mağlup oldukları maçın ardından, "Tahkim Kurulu’na yazıklar olsun, bu maçın hakemlerine yazıklar olsun. Gerçekten bu çocukların emeklerini çaldılar. Hepinizi Allah’a havale ediyorum" dedi. Trendyol 1. Lig play-off çeyrek finalinde Pendikspor deplasmanda Bodrum FK’ya 2-0 mağlup olarak elendi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Pendikspor Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, açıklamalarda bulundu. Kaloğlu, hakemleri eleştirerek hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Maalesef mağlup olduk ve elendik. Rakibimiz Bodrumspor’u tebrik ediyorum, yoluna devam ediyorlar ama tabii bence hak edilen bir galibiyet de değildi, onu da söylemem lazım. İstediğimiz oyunu ilk yarı oynadık, üstün taraftık zaten. Top genel olarak bizdeydi, zaten iyi hazırlanmıştık karşılaşmaya. Saha içinde de bunu bunu gösterdik. Kenarlarda genişledik, iç koridorları kullandık ve ceza sahasına girdik de ama maalesef o beceriyi gösteremedik ilk yarı. İkinci yarı yine iyi başladık ama tabii olmayan bir kornerden bir korner verdi Ömer Hoca. Gerçekten bugün bütün takdir haklarını onlardan yana kullandı. Çok basit onlara faulleri çalıp bizlere sarı kart gösterirken, aynı düşünceyi, aynı yapıyı onlara karşı yapmadı. Açıkçası çok formsuzdu bugün. Zaten çok da iyi bir hakem değil ama maalesef böyle önemli maça böyle atanıyor. Bu arada bir VAR hakemi var, Davut Çelik. Tanımam etmem ama bugün 1-0 iken, lütfen tüm spor kamuoyuna söylüyorum, Wilks’in pozisyonuna bir baksınlar 1-0 iken. Bu pozisyon nasıl olur da penaltı olmaz? Ya bunu bana bir izah etsinler yani. Şimdi Wilks topa vurmuş ceza sahasında ve rakip gelmiş, indirmiş yere, vurmuş ve burada Davut hocamızın söylediği. Pozisyona bir bakın. Nasıl hakkımızın yendiğini göreceksiniz yani, orada penaltıyı verse belki maç 1-1 olacak, şimdi farklı şeyler de konuşacağız. Onun haricinde, buradan Tahkim Kurulu Başkanı’na ve oradaki üyelere de sesleniyorum; Ali Aytemur iyi bir çocuk, ben cezadan yana değilim ama şimdi Amedspor karşılaşmasında bir direkt kırmızı kart görmüş bir oyuncu var ve prosedür gereği de zaten iki maç ceza alması gerekiyor. Hiç kimseye haber vermeden cezası onanmış şekilde bugün, iki maç cezası onanmış şekilde açıklama yapılıyor daha önce. Peki nasıl oluyor da bu karşılaşma öncesi sessiz sedasız Ali Aytemur’un cezası bire indiriliyor? Bizim itiraz etmeye, düşünmeye zamanımız bile olmadı, karşımıza çıktı futbolcu birden maçta. Yani nasıl oluyor? Tüm hazırlıklarımızı biz defanstaki etkili bir oyuncusu olan Ali Aytemur, onun üstüne yapıyoruz; oynamayacak diye biliyoruz. Bir bakıyoruz karşımızda. Pendikspor güzel ve güzide bir kulüp. Çocuklar bütün sezon uğraştılar, play-off’a kaldık. Play-off’tan da umutlarımız vardı, herkesin umutlarını çaldınız. Hepinize yazıklar olsun, Tahkim Kurulu’na yazıklar olsun, bu maçın hakemlerine yazıklar olsun. Gerçekten bu çocukların emeklerini çaldılar. Hepinizi Allah’a havale ediyorum" diye konuştu.
07 Mayıs 2026 Perşembe - 22:04
Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Pendikspor: 0
Trendyol 1. Lig’in Play-off çeyrek finalinde Bodrum FK, sahasında Pendikspor’u 2-0 yenerek yarı finale çıktı. Muğla ekibi yarı finalde Çorum FK ile karşılaşacak. Maçtan dakikalar 55. dakikada Hotic’in sol kanattan kullandığı kornerde Soldo ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. 1-0. 81. dakikada sağ kanattan yapılan ortada Habeşoğlu’nun kafa pasında topu önünde bulan Seferi, meşin yuvarlağı filelere yolladı. 2-0 Stat: Bodrum İlçe Hakemler: Ömer Faruk Turgay, Özcan Sultanoğlu, Osman Gökhan Bilir Bodrum FK: Diogo Sousa, Omar Imeri (Cenk Şen dk. 90+3), Ajeti, Ali Aytemur, Mustafa Erdilman, Brazao (Gökdeniz Bayrakdar dk. 87), Berşan Yavuzay, Yusuf Sertkaya, Hotiç (Ege Bilsel dk. 79), Ali Habeşoğlu, Seferi (İsmail Tarım dk. 90+3) Yedekler: Haqi, Alper Potuk, Mert Yılmaz, Bahri Tosun, Furkan Apaydın, Emirhan Arkutcu Teknik Sorumlu: Sefer Yılmaz Pendikspor: Deniz Dilmen, Soldo, Sequeira, Kitsiou, Yiğit Fidan, Hakan Yeşili (Hüseyin Maldar dk. 85), Thuram (Harris dk. 80), Mesut Özdemir, Bekir Karadeniz, Denic, Görkem Bitin (Wilks dk. 73) Yedekler: Berkay Sülüngöz, Hamza Akman, Enis Safin, Efehan Pekdemir, Furkan Doğan, Tarık Tekdal, Utku Yuvakuran Teknik Direktör: Sinan Kaloğlu Goller: Soldo (dk. 55 k.k.), Seferi (dk. 81) (Bodrum FK) Sarı kartlar: Soldo, Denic, Kitsiou, Yiğit Fidan (Pendikspor), Ali Habeşoğlu (Bodrum FK)
07 Mayıs 2026 Perşembe - 22:01
Bodrum’da Barış Manço’nun sahne arkadaşı tüfekle vurulmuş halde bulundu
Bir dönem Barış Manço ile birlikte sahneye çıkan müzisyen Hüseyin Cebeci, Muğla’nın Bodrum ilçesindeki evinde tüfekle vurulmuş halde bulundu. Edinilen bilgiye göre, Ortakent Müsgebi Mahallesi Müsgebi Caddesi’nde yaşayan Hüseyin Cebeci’den (59) iki gündür haber alamayan arkadaşları evine gitti. Cebeci’nin evde göğsünden av tüfeğiyle vurulmuş halde bulunması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, Cebeci’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, olay yeri ve çevresinde incelemelerde bulundu. Cebeci’nin cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İntihar ettiği ihtimali üzerinde durulan Hüseyin Cebeci’nin bir süre önce kanser tedavisi gördüğü ve yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle bunalıma girdiği öğrenildi. Bateri ve çeşitli enstrümanlar çalan Cebeci’nin gençliğinde merhum sanatçı Barış Manço ile birlikte sahneye çıktığı öğrenildi. Cebeci’nin yakın zamanda Bodrum’daki Herodot Kültür Merkezi’nde verilecek bir konserde sahneye çıkmaya hazırlandığı da bildirildi.
25 Aralık 2025 Perşembe - 10:38
Köyceğiz Kaymakamı Kumcu, Zaferler Mahallesi’nde halkı dinledi
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Kaymakam Mert Kumcu mahalle ziyaretleri kapsamında Zaferler Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla buluştu. Köyceğiz Kaymakamı Mert Kumcu, ilgili kurum amirleri ile birlikte Zaferler Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. İlgili kurum amirleri vatandaşların sorun ve taleplerini tek tek not aldı. Kaymakam Mert Kumcu sorunların çözülmesi noktasında gereğinin yapılması için çalışacaklarını belirtti. Vatandaşlar Kaymakam Kumcu’ya ziyareti ve gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür etti. Kaymakam Mert Kumcu, Zaferler Mahallesi’nde bulunan Anasınıfını, İlkokulu ve Ortaokulu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Okul müdürü ve öğretmenlerden eğitim-öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Kaymakam Kumcu, başarı dileğinde bulundu. Kaymakam Kumcu, kurum amirleri ile birlikte Zaferler Mahallesi’nde ikamet eden Gazi Mustafa Yerlikaya ve Kıbrıs Gazisi Mehmet Doğan’ı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.
25 Aralık 2025 Perşembe - 10:36
Datça’daki beş çeşmeye "Su içilemez" uyarısı
Muğla’nın Datça ilçesinde yol kenarlarında bulunan beş çeşmeden akan suların içme suyu kriterlerine uymadığı tespit edilerek, bu çeşmelerden su içilmemesi konusunda vatandaşlar uyarıldı. Datça Marmaris karayolu üzerinde yol kenarlarında bulunan çeşmelerden su içilmemesi istendi. Emecik Mahallesi ile Marmaris arasında bulunan çeşmelerde su analizi sonrası uyarı levhaları yerleştirildi. Datça Kumluk Deniz Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Hacı Dağ, çeşmelerden akan suyun insan sağlığını tehdit ettiğini iddia ederek durumu yetkililere bildirdi. Toplum Sağlığı Merkezi tarafından yapılan su analizlerinde içme suyu kriterlerini karşılamadığı belirlenen yol kenarında bulunan Emecik Mahallesinde bulunan beş çeşmeye Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ) ekipleri tarafından bilgilendirici uyarı levhaları asıldı. Yetkililer, uygulamanın önleyici ve bilgilendirici nitelik taşıdığını belirtirken, vatandaşların uyarı levhalarını dikkate almaları gerektiğini vurguladı.
25 Aralık 2025 Perşembe - 10:00
Muğla’da kovan barınakları tekrar ayağa kaldırılıyor
Muğla’da meydana gelen büyük yangınların ardından yaban hayatından korunmak için kullanılan kovan barınakları, sürdürülebilir arıcılık ve ekolojik restorasyon projeleriyle yeniden gün yüzüne çıkıyor. Muğla ormanlarında, ayı ve yaban domuzu gibi yaban hayvanlarının kovanlara erişimini engellemek amacıyla inşa edilen ve 1970’li yıllardan sonra fenni kovanların yaygınlaşmasıyla terk edilen "arı avluları", modern üretim modellerine ilham oluyor. Natura Doğa ve Kültür Koruma Derneği tarafından yürütülen proje kapsamında, bu tarihi yapılar kayıt altına alınarak restorasyon sürecine başlandı. Büyük yangınlar sonrası ekolojik restorasyon sahalarını inceleyen uzmanlar, geçmişin arıcılık mirasını "bal ormanı" potansiyeliyle yeniden keşfediyor. Çalışmalar kapsamında, bu avluları geçmişte aktif olarak kullanan yöre arıcılarıyla bir araya gelinerek; kovan barınaklarının hangi şartlarda ve nasıl kullanıldığına dair bilgiler derlendi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Biyolojik Çeşitlilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Yasin İlemin, projenin önemine dikkat çekerek şunları söyledi "Mega yangınlar sonrası çam balı üretiminden uzaklaşmak zorunda kalan birçok Muğlalı arıcımız için kadim arı avluları; doğa ile uyumlu, yaban hayatını gözeten ve sürdürülebilir bir üretim modeli sunuyor. Yangın sonrası restorasyon görmüş alanlardaki bazı avluları aslına uygun şekilde restore etmeye başladık. Bu çalışmalarla arıcılara, ormancılara ve yaban hayatı yöneticilerine örnek bir model sunmayı hedefliyoruz" ifadesi kullanıldı.
25 Aralık 2025 Perşembe - 09:33
Muğla’da "İletişim ailede başlar" konferansı gerçekleştirildi
Muğla, toplumun temel taşı olan aile kurumunu güçlendirmeye yönelik önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İletişim Uzmanı Dr. Fatih Akbaba, "İletişim Ailede Başlar" konulu konferansıyla katılımcılara rehberlik etti. Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilgili kurumların iş birliğiyle düzenlenen organizasyona katılım yoğun oldu. Konferans, sağlıklı bir toplumun ancak sağlıklı aile içi iletişimle kurulabileceği mesajını ön plana çıkardı. Konferansta konuşmacı olarak yer alan ünlü İletişim Uzmanı Dr. Fatih Akbaba, aile içi iletişimin sadece ev içindeki huzurla sınırlı kalmadığını, aynı zamanda bireysel gelişimi ve genel toplumsal yapıyı nasıl şekillendirdiğini çarpıcı örneklerle anlattı. Etkinlik sonunda, aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesi için bu tür eğitim ve farkındalık çalışmalarının devam edeceği mesajı verildi. Program, protokol üyelerinin konuşmacıya teşekkürleri ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.
25 Aralık 2025 Perşembe - 09:31
Muğla’ya soğuk hava uyarısı
Muğla ve çevresinde yarından itibaren hava sıcaklıklarının düşerek, soğuk ve yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Muğla genelinde mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklıkları, önümüzdeki günlerde sert bir düşüş yaşayacak. Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, Cuma gününden itibaren sıcaklıkların 4 ila 10 derece birden azalması bekleniyor. Kıyı ve sahil şeridi için şiddetli sağanak yağışlar bekleniyor. İç ve yüksek kesimlerde ise yağışların karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji yetkilileri, özellikle gece ve sabah saatlerinde oluşabilecek buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşları uyardı. Düşen sıcaklıklar nedeniyle, kara, hava ve deniz trafiğinde aksamalar yaşanabileceği, devam eden tarımsal faaliyetlerde "zirai don" riskinin arttığı bildirildi.
25 Aralık 2025 Perşembe - 06:57
Menteşe’de tıra arkadan çarpan otomobil, hurda yığınına döndü: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Muğla-Aydın karayolu Bayır Mahallesi mevkiinde yol kenarında duran tıra arkadan çarpan otomobilde C.Ö.(24) hayatını kaybetti, sürücü ise ağır yaralandı.
25 Aralık 2025 Perşembe - 06:31
Bodrum’da sağanak yağış: Yollar kapandı, ev ve iş yerlerini su bastı
Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağışta yollar kapandı, ev ve iş yerlerini su bastı. Bir binanın istinat duvarı çöktü, 9 kişi tahliye edildi.
24 Aralık 2025 Çarşamba - 23:52
Muğla’da Hz. Mevlana 752. Vuslat Yıldönümünde anıldı
Muğla’da Hz. Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin vefatının 752. yıldönümü dolayısıyla ’Şeb-i Arus’ programı düzenlendi. Muğla’da faaliyet gösteren Konya Karamanlılar Derneği’nin organizasyonuyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen anma töreninde protokol üyeleri ve sayıda vatandaş bir araya geldi. Gecede, Mevlana’nın öğretileri ve insanlığa mirası üzerine önemli vurgular yapıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Konya Karamanlılar Derneği Başkanı Erol Kütahyalı, Mevlana’nın sadece söz söyleyen değil, söylediklerini bizzat hayatına tatbik eden bir şahsiyet olduğunu vurguladı. Kütahyalı konuşmasında, "İnsan, bildiği için değil, bildiğini yaşadığı zaman insandır. Hz. Mevlana’nın asırlardır gönüllerde diri kalmasının asıl sebebi budur. O, sadece süslü sözler söyleyen biri değil, öğütlerini bizzat yaşayan bir kişi olduğu için hala aramızdadır. Geçmişte olduğu gibi, önümüzdeki asırlarda da hoşgörü timsali Hz. Mevlana’yı anmaya ve onun felsefesini içimizde yaşatmaya devam edeceğiz" dedi. Törene katılan Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan ise Mevlana’nın evrensel değerlerine dikkat çekti. Soykan, Mevlana’nın 1207 yılında Belh şehrinde doğup 17 Aralık 1273’te Konya’da vuslata erdiğini hatırlatarak şunları söyledi: "Mevlana’nın insan anlayışının temelinde; nefsini arındırarak ilahi aşka ulaşmak vardır. Bu yolun temel taşları aşk, sabır, tevazu ve hoşgörüdür. Bu özellikler o dönemde olduğu gibi bugün de toplum olarak en çok ihtiyaç duyduğumuz değerlerdir. Bu felsefeyi ve Hz. Mevlana’nın ruhunu yaşatan bu güzel geceyi organize eden Konya Karamanlılar Derneği Başkanı’na ve üyelerine teşekkür ediyorum." Konuşmaların ardından programın finalinde gerçekleştirilen ve manevi atmosferin doruğa çıktığı semazen gösterisi, katılımcılar tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle izlendi.
24 Aralık 2025 Çarşamba - 20:15
Muğla’da yenil yıl öncesi 1 ton 235 litre kaçak içki ele geçirildi
Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yeni yıl öncesi Jandarma sorumluluk bölgelerinde 384 personel ile kaçak, merdiven altı ve sahte içki uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada 859 umuma açık işyeri kontrol edilirken, 3 bin 520 şahıs sorgulandı, çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan adli arama faaliyetlerinde; Bin 19 litre kaçak şarap (bir ton on dokuz litre), 216 litre etil alkol olmak üzere toplam Bin 235 litre (bir ton iki yüz otuz beş litre) sahte/kaçak alkollü içki, 120 kg kaçak nargile tütünü, kurusıkı tabanca, şarjör, 13 adet bıçak, 13 adet tabanca mermisi ele geçirilirken, 5 şüpheli şahıs hakkında ise adli işlem yapıldı.
24 Aralık 2025 Çarşamba - 19:30
Köyceğiz’de Regaip Kandili nedeniyle özel programlar düzenlenecek
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi Regaip Kandili çeşitli programlarla idrak edilecek. Köyceğiz Müftülüğü tarafından 25 Aralık 2025 Perşembe günü mübarek üç ayların ilk kandili olan Regaib Kandili nedeniyle özel programlar düzenlenecek. Regaib Kandili dolayısıyla Köyceğiz İlçe Müftülüğü tarafından Perşembe günü saat 10.30’da Toparlar Mahallesi Merkez Camii’nde kadınlara yönelik kandil özel programı yapılacak. Akşam namazından sonra da tüm camilerde olduğu gibi Merkez Hacıbey Camii ve Toparlar Merkez Camii’nde kandil özel programı gerçekleştirilecek. Köyceğiz Müftülüğü düzenlenen özel programlara tüm halkı davet etti.
24 Aralık 2025 Çarşamba - 18:20
8 yıldır aranan FETÖ firarisi kadın Fethiye’de yakalandı
Muğla Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı İstihbarat, KOM ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla, FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan 8 yıldır firari olan şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ silahlı terör örgütü mensuplarının faaliyetlerinin deşifresi, engellenmesi ve firari şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen müşterek çalışmalarda, "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak" suçundan yaklaşık 8 yıldır firari olarak aranan E.Ö. isimli şahıs Fethiye ilçesinde yakalandı. Yapılan kimlik sorgulamasında şahsın, kardeşi D.Ö.’ye ait kimlik bilgilerini ibraz ettiği tespit edildi. Bu nedenle E.Ö. hakkında ayrıca "Başkalarına Ait Kimlik Bilgilerini Kullanmak" suçundan, kardeşi D.Ö. hakkında ise "Suçluyu Kayırmak" suçundan adli işlem yapıldı. Yakalanan E.Ö., FETÖ silahlı terör örgütüne üye olma suçundan yürütülen adli işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.
24 Aralık 2025 Çarşamba - 17:47
Aydınlatma direğine sıkışan buzağıyı itfaiye ekipleri kurtardı
Muğla’nın Milas ilçesinde aydınlatma direğine sıkışarak mahsur kalan buzağıyı itfaiye ekipleri kurtardı. Olay, İkiztaş Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D.A. isimli bir kadına ait buzağı aydınlatma direğinde sıkışarak mahsur kaldı. Buzağıyı kendi imkanları ile bulunduğu yerden çıkartamayan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri buzağıyı kurtarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin uğraşları sonucu aydınlatma direğindeki demirler genişletilerek sıkışan buzağı bulunduğu yerden çıkartılarak sahibine teslim edildi.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder