Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Ordu
Ordu’da jandarmadan çığda arama kurtarma tatbikatı
11 Mart 2026 Çarşamba - 15:40:07
Ordu’nun Mesudiye ilçesinde jandarma ekiplerince çığda arama ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi. İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama ve Kurtarma (JAK) ile komando timleri, Mesudiye ilçesinde çığda arama ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdi. Kış şartlarında çığ, kaybolma ve mahsur kalma olayları canlandırıldı. Zorlu arazide ilerleyen ekip senaryo gereği kar altında kalan kişileri kurtarmak için çalışma başlattı. Bölgede zorlu şartlarda yürütülen tatbikatta kar altına kalanlara ulaşıldı ve ekiplere teslim edildi.
11 Mart 2026 Çarşamba - 12:54
Ordu’da Ramazan Bayramı öncesi fiyat denetimi
Ordu’da, Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri tarafından, Ramazan Bayramı öncesi gıda ve market işletmelerine yönelik fiyat denetimi sıkılaştırıldı. Ordu Ticaret İl Müdürü Şenel Çakır, "2025 yılında il genelinde yapılan denetimler neticesinde bin 629 firmada denetim yapıldı, 197 firmada 312 aykırılık tespit edilmiş, bu tespit edilen ürünler için 998 bin 840 lira idari para cezası uygulanmıştır" dedi. Ticaret Bakanlığı ekipleri, Ramazan ayında temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik 81 ilde kafe, restoran, fırın, marketlerde fiyat denetimlerine devam ediyor. Ordu’da da Ticaret İl Müdürlüğü yetkililerince yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi temel gıda ürünleri başta olmak üzere, vatandaşların günlük yaşamında doğrudan etkili olan ve bayram öncesinde talep gösterilen ürünlerde denetimleri yoğunlaştırıldı. Tüketici haklarının korunması amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde, ürünlerin fiyat etiketi, raf ve kasa fiyat uyumu ile ürün etiket bilgilerinin mevzuata uygunluğuna bakıldı. Bir markette yapılan denetime katılan Ordu Ticaret İl Müdürü Şenel Çakır, burada yaptığı açıklamada, içerisinde bulunduğumuz Ramazan ayının önemine dikkat çekti. Çakır, bayram öncesi daha sıkı bir denetim gerçekleştirdiklerini belirterek, denetimlerin 12 ay boyunca devam ettiği kaydetti. "Denetimler sürekli olarak devam ediyor" Bakanlığın talimatları ve valilik koordinesinde bu denetimlerin devam ettiğini ifade eden Çakır, denetimlerde başta temel gıda olmak üzere ihtiyaç maddeleri olmak üzere ulusal ve yerel marketlerde yürütüldüğünü ifade ederek, "Bunun yanı sıra kasap, tatlıcı, fırın, kafe, pastane ve lokanta gibi yiyecek ce içecek hizmeti sunan yerlerde fiyat etiketi, fiyat listesi ve haksız fiyat artışına yönelik çalışmalar yapılmaktadır" diye konuştu. Çakır, müdürlüğün 2025’te yürüttüğü denetimlere yönelik, "İl genelinde yapılan denetimler neticesinde 1629 firmada denetim yapıldı. Bu denetimde 112 bin 881 ürün denetlenmiş 197 firmada 312 aykırılık tespit edilmiş, bu tespit edilen ürünler için 998 bin 840 lira idari para cezası uygulanmıştır" ifadelerine yer verdi ve tüketicilerin karşılaştıkları şikayetleri ALO 175 Tüketici Hattı’na ve CİMER üzerinden yapabileceklerini sözlerine ekledi.
10 Mart 2026 Salı - 17:51
Ordu’da trafik kazası: 6 yaralı
Ordu’nun Fatsa ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
10 Mart 2026 Salı - 14:28
Ordu’da jandarma aranan 49 şüpheliyi yakaladı: 21 tutuklama
Ordu’da jandarma ekipleri tarafından son 1 haftada yürütülen asayiş faaliyetlerinde aranması bulunan ve yakalanan 49 kişiden 21’i tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesinde son bir haftada yürüttüğü çalışmalar kapsamında 15 bin 373 kişinin sorgusunu gerçekleştirdi. Yapılan kontrollerde çeşitli suçlardan hakkında arama kararı bulunan 49 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 21’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca trafik faaliyetleri kapsamında 15 bin 187 araç kontrol edildi. 13 şüpheliye uyuşturucudan işlem Uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen 12 operasyonda 13 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 2’si hakkında "uyuşturucu madde imal ve ticareti", 11’i hakkında ise "kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçlarından adli işlem yapıldı. Yapılan aramalarda 3 gram metamfetamin, 1 gram esrar ve 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Kaçakçılık operasyonlarında 7 şüpheliye işlem Kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında yürütülen operasyonlarda ise 7 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Operasyonlarda 58 litre etil alkol, 2 litre votka, 1 litre viski, 1 adet alkollü içki kiti, 1.080 adet içi tütün doldurulmuş makaron, 6 kilogram tütün, 60 adet elektronik sigara likiti ve 1 adet gümrük kaçağı otomobil ele geçirildi. Jandarma ekiplerinin il genelinde asayiş, narkotik ve kaçakçılıkla mücadele çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.
08 Ocak 2025 Çarşamba - 10:58
Ordu’da bir haftada 12 binden fazla araç ve sürücüsü denetlendi
Ordu’da polis ekipleri tarafından trafik kazalarını azaltmaya yönelik yapılan denetimlerde son bir haftada 12 bin 422 araç ve sürücüsü kontrol edildi. Emniyetten yapılan açıklamada, son bir haftada Ordu genelinde 39 yaralanmalı trafik kazasının meydana geldiği, bu kazalarda 54 kişinin yaralandığı bildirildi. İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından trafik kazalarını azaltmaya yönelik yapılan denetimler çerçevesinde 51 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan, 50 sürücüye modifiyeli araç kullanmaktan, 26 araç sürücüsüne drift ve hatalı şerit değiştirmekten, 49 araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlalinden, 453 araç sürücüsüne hız sınırlarını aşmaktan, 69 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan, 90 araç sürücüsüne emniyet kemeri kullanmamaktan ve 71 araç sürücüsüne kask kullanmamaktan cezai işlem yapıldı. Ekiplerin yapmış oldukları diğer denetimler ile birlikte toplam 12 bin 422 araç kontrol edildi, bin 983 araç sürücüsüne çeşitli maddelerden işlem yapıldı, 28 araç trafikten men edildi ve 51 araç sürücüsünün sürücü belgesi geri alındı. Denetimlerin devam edeceği belirtildi.
07 Ocak 2025 Salı - 16:09
Ordu’da fabrikada akıma kapılan işçi hayatını kaybetti
Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir tekstil fabrikasında elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti. Olay, Bolaman Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir tekstil fabrikasında çalışan Zihni Özgan (29), arızalanan buharlı ütü kazanını tamir ettiği sırada elektrik akımına kapıldı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Özgan, yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Evli ve 1 çocuk babası Özgan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
07 Ocak 2025 Salı - 16:02
Ordu’da elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti
Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir tekstil fabrikasında elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti. Olay, ilçeye bağlı Bolaman Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir tekstil fabrikasında çalışan Zihni Özgan (29), arızalanan buharlı ütü kazanını tamir ettiği sırada elektrik akımına kapıldı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Özgan, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Evli ve 1 çocuk babası olan Özgan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (AA-
07 Ocak 2025 Salı - 11:35
Organik atıklar toprağa geri kazandırılarak verim elde ediliyor
Ordu Büyükşehir Belediyesi, park ve bahçeler ile mesire alanlarından toplanan organik atıkları öğüterek, yine bu alanlarda kullanılacak olan topraklar ile karıştırıyor. Bu sayede zirai gübreye ihtiyaç duyulmadan verimli topraklar elde ediliyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi doğaya uyumlu çalışmalarını sürdürüyor. Geri dönüşüme özen gösteren Büyükşehir Belediyesi, park ve bahçeler ile mesire alanlarındaki organik atıklar toplayıp öğütüldükten sonra yine aynı alanda kullanmak üzere verimli topraklara dönüştürüyor. Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar, inşa edilen parklarda kullanılıyor, dikimi yapılan bitkilerin daha sağlıklı ve güçlü yetişmesini sağlıyor. “Sürdürülebilir bir atık yönetimi sistemi kuracağız” Yapılan çalışma ile ilgili açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, doğaya saygılı bir gelecek inşa etmek istediklerini söyledi. Tüm bu çalışmaların yanı sıra yakın zaman içerisinde ‘Kompost Gübre Üretim Tesisi’ kuracaklarını aktaran Başkan Güler, “Parklarımız, bahçelerimiz ve mesire alanlarımızdaki temizlik çalışmalarından elde ettiğimiz organik atıkları, modern öğütme makineleriyle küçük parçalara ayırıyor ve toprakla en verimli şekilde karıştırmak üzere hazırlıyoruz. Yapılan işlemlerin sonucunda zirai gübreye ihtiyacı olmayan yüksek kaliteli topraklar elde ediyoruz. Şehrimize kazandırdığımız parklarımızda ve yeşil alanlarımızda bu toprakları kullanarak, bitkilerin daha sağlıklı ve güçlü yetişmesini sağlıyoruz. Yakın zamanda faaliyete geçireceğimiz Kompost Gübre Üretim Tesisi ile sürdürülebilir bir atık yönetimi sistemi kuracağız. Doğaya katkı sağlamak ve geleceğimizi korumak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. “Parklarımızda kullandığımız toprakların su tutma kapasitelerini arttırıyoruz” Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Hayati Ağıl, yapılan uygulama ile ilgili teknik bilgiler verdi. Daire Başkanı Ağıl, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde her geçen gün kentsel yeşil alanlarımızın sayısını arttırmaktayız. Bu alanlarda ekiplerimiz tarafından yapılan budama başta olmak üzere organik atıkları atmıyor, organik madde miktarını arttıracak kompostlar oluşturuyoruz. Bu kompostları topraklarımızla karıştırarak su tutma kapasitelerini arttırıyoruz. Bu sayede hem zirai gübre kullanımını en aza indiriyoruz hem de su tasarrufu sağlamış oluyoruz. Parklarımızda kullandığımız toprakları bu şekilde zenginleştirerek kullanıyor, bitkilerimizin de daha sağlıklı ve güçlü bir şekilde yetişmesini sağlıyoruz” diye konuştu.
07 Ocak 2025 Salı - 11:23
Engelsiz taksi, 90 yaşındaki adamın Boztepe hayalini gerçekleştirdi
Ordu’nun Altınordu ilçesinde ikamet eden ve tekerlekli sandalye ile hayatını sürdüren 90 yaşındaki Yılmaz Doğan, gençliğinde gittiği Boztepe’yi yıllar sonra Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Engelsiz Ordu Taksi’ hizmeti ile görebilme imkanına kavuştu. Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Ordu Taksi hizmeti, engelli ve yaşlı vatandaşların kamu kurum ve kuruşları başta olmak üzere çeşitli işlerinin tamamlanması için yardımcı oluyor. Kimi hastaneye, kimi spora, kimi sınava, kimi ise bankaya gitmek için Büyükşehir Belediyesi’ne talepte bulunarak ihtiyaçlarını kolayca giderebiliyor. Bu hizmetten yararlanmak Doğan ailesi, en son gençliğinde Boztepe’ye giden, 45 yaşından bu yana tekerlekli sandalye ile hayatını devam ettiren babalarının yıllar sonra tekrar burayı görmesi için talepte bulundu. Talebe kayıtsız kalmayan Büyükşehir Belediyesi, 90 yaşındaki Yılmaz amca için harekete geçti. Engelsiz Ordu Taksi ile evinden alınan Doğan ailesi, Ordu turizminin gözde mekanlarından biri olan Boztepe’ye götürüldü. Doğan ailesi Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin eşliğinde bir süre Boztepe turu yaparak hatıralarını tazeledi, özlem giderdi. Yıllar sonra Ordu’nun simgesi Boztepe’yi gören Yılmaz Doğan, en son gençliğinde Boztepe’ye geldiğini ifade ederek, hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı. Yılmaz Doğan’ın ailesi, taleplerinin kabul edilerek Engelsiz Ordu Taksi hizmeti ile Boztepe’yi tekrar görme fırsatı yakaladıkları için Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Öte yandan bu hizmetten yararlanmak isteyenler Ordu Büyükşehir Belediyesi ile irtibata geçerek başvuruda bulunabiliyor.
07 Ocak 2025 Salı - 11:19
Başkan Güler: “Sanatın ve sanatçının yanındayız”
Türk müziğinin sevilen topluluklarından Engin Candan Türk Müziği Topluluğu, Ordu’da konser verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduklarını söyledi. Ordu Valiliği himayelerinde, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün katkılarıyla Ocak ayı kültürel etkinlikleri kapsamında, Türk müziğinin sevilen topluluklarından Engin Candan Türk Müziği Topluluğu, Ordu’da unutulmaz bir müzik ziyafetine imza attı. Altınordu ilçesi Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilen ‘‘İz Bırakan Nağmeler’’ konseri, Ordulu sanatseverlerden tam not aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de katıldığı konserde, Engin Candan Türk Müziği Topluluğu salonu dolduran Ordululara birbirinden güzel türküleri seslendirdiler. Konser sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Güler, “Ordu’muzda kültür ve sanatın ne kadar güçlü bir yer tuttuğuna, hınca hınç dolu salon sayesinde bir kez daha şahit olduk. Türk müziğinin eşsiz melodileriyle dolu bu özel gecede, hem geçmişe özlem duyduk hem de geleceğe umutla bakma fırsatı bulduk. Unutulmaz konser, salona gelen tüm dinleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkardı. Cenk Sönmez ve Engin Candan Türk Müziği Topluluğu başta olmak üzere, bu muhteşem gecede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
07 Ocak 2025 Salı - 11:18
Ordu Şehir Hastanesi sonbaharda açılacak
Ordu’ya sağlık alanında sınıf atlatacak olan, 250 bin metrekare arazi üzerine kurulan ve bin 200 yatak kapasiteli şehir hastanesinin sonbaharda açılması planlanıyor.
07 Ocak 2025 Salı - 10:28
Gururlandıran fotoğraf
Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gösterdiği fotoğraf ortaya çıktı. Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Ordu ziyareti sırasında telefonundan bir fotoğraf gösterdi. 2002 yılında Gençlik Kolları’nda görev yaparken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ordu teşkilatını ziyareti sırasında hemen arkasında dururken çektirdiği kareyi gösteren Başkan Albayrak, partinin kuruluşundan bu zamana kadar tüm kademelerde görev yaptığını anlattı. Fotoğrafa tebessüm eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başkan Albayrak arasında kısa süreli bir sohbet gerçekleşti.
06 Ocak 2025 Pazartesi - 13:22
Ordu’da ihtiyaç sahiplerine ‘on-line’ kolaylık
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal market, online sipariş sistemi ile 19 ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşların markete gelmeden ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılamasını imkan sağlıyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde şehre kazandırılan sosyal marketin on-line sipariş sistemi ile bir ilke öncülük ediliyor. Türkiye’de bulunan örneklerinden farklı bir sistemle hizmet veren sosyal market ile 19 ilçedeki vatandaşlar markete gelmeden de ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabiliyor. İhtiyaçlar kapılarına teslim ediliyor Vatandaşlar, cep telefonlarından online sipariş uygulamasına girerek, koli yardımlarından uzak sadece kendi belirledikleri kişisel ihtiyaçlarını sepetlerine ekliyor. Sosyal markette onaylanan siparişler hazırlanıyor ve kısa sürede Ordu’nun tüm ilçelerine kadar götürülerek vatandaşlara teslim ediliyor. Vatandaşlar için en ince ayrıntısına kadar düşünen Büyükşehir Belediyesi, internet erişimi olmayan, yaşı ve diğer nedenlerden dolayı sistemi kullanamayanlar için de tüm ilçe belediyeleri ile ortak çalışarak yetkin kişilerce vatandaşlara yardımcı oluyor. Vatandaşlar, kendilerine bir telefon uzaklığında olan bu hizmet sayesinde hayatlarının kolaylaştığını belirtiyor.
06 Ocak 2025 Pazartesi - 10:36
Ünye’de kadınlara özel havuz projesi
Ordu’nun Ünye Belediyesi tarafından, kadınlara özel açık havuz projesi başlatıldı. Ünye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 2024 Temmuz ayında hizmete açılan Yeni Kadınlar Plajı, Çınarsuyu mevkiinde hizmet veriyor. 30 bin metrekare alan içerisinde bulunan tesis, kafeterya, giyinme odaları, ıslak zeminleri, duşlar, özel plajı, cankurtaran hizmeti, mesire alanları, çocuk oyun alanları ve otopark gibi çok sayıda hizmeti içerisinde bulunduruyor. Tesis içerisinde başlatılan açık havuz projesi ise yaz aylarında denizin müsait olmadığı günlerde kadınların yüzme imkanından faydalanmasını sağlayacak. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Karadeniz ikliminin yaz aylarında da olsa sezonda yağış alabildiğini ve bu nedenle böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, “Geçen yaz hizmete açtığımız yeni kadınlar plajı oldukça fazla rağbet gördü. Sadece ilçemiz değil, bölgemizden misafirlerimizi ağırladığımız tesisimizde yüzme imkanından vatandaşlarımızın sonuna kadar faydalanabilmesi için açık yüzme havuzu projemizi başlattık. Bu yaz sezonunuzda hizmet alarak Yeni Kadınlar Plajımızı bu anlamda da tam kapasiteli bir hale getireceğiz. Hayırlı olsun” diye konuştu.
06 Ocak 2025 Pazartesi - 09:45
Sarıkamış Şehitleri için 1900 rakımlı yaylada anıldı
Sarıkamış Harekatı’nın 110. yılı anma etkinlikleri kapsamında Ordu’nun Kumru ilçesinde bulunan bin 900 2 Düzoba Yaylası’nda yürüyüş düzenlendi. Sarıkamış Harekatı’nın 110. yıl dönümü nedeniyle, Kumru Kaymakamlığı ve Kumru Belediyesi tarafından ‘Sarıkamış’tan Sarıkaya’ya, Kumru Şehitlerin İzinde’ anma programı düzenlendi. Yaklaşık 300 kişilik ekip, 3 kilometrelik yürüyüş için Düzoba Yaylası Sarıkaya mevkiine hareket etti. Kumru Kaymakamı İbrahim İşleyen, Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva ve katılımcılar, kar yağışı ve soğuk havaya karşı Türk bayrakları ile yürüyüşü tamamladı. Katılımcılar, yürüyüşün ardından Türk bayrağı ile hilal oluşturularak hatıra fotoğrafı çektirdi. Programda şehitler için okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından tilavetinin ardından katılımcılara çorba ve çay ikram edildi.
05 Ocak 2025 Pazar - 16:41
Ordu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı
Ordu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu, bazı noktalarda kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Ordu’nun şehir merkezinde ve sahil kesimlerinde etkili olan sağanak, dün geceden itibaren yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü. Kabadüz, Aybastı, Akkuş, Gürgentepe, Mesudiye, Korgan ve Kumru ilçelerinin yüksek kesimleri beyaz örtüyle kaplandı. Gece saatlerinde ve bugün de etkili olan kar yağışı sonrası yeşil bitki örtüsü büyük oranda beyazla kaplandı.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder