Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Ordu
Belediye personeline satırla saldırı anı kamerada
27 Nisan 2026 Pazartesi - 14:18:06
Ordu’nun Aybastı ilçesinde 6 gün önce belediye binasında bir kişinin, belediye başkanının sekreterini satırla yaraladığı anların güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.
27 Nisan 2026 Pazartesi - 11:16
Ordu’nun yükseklerinde nisan sonunda 4 metre kar
Ordu’nun yüksek kesimlerinde nisan ayının son günlerine gelinmesine rağmen, Çambaşı-Yeşilce yolunda yer yer 4 metreyi bulan kar yığınları, ekiplerin yoğun mesaisiyle temizleniyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 5 aydır sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarına mayıs ayı yaklaşırken de devam ediyor. Doğal güzellikleriyle dikkat çeken yaylalarda yürütülen çalışmalarda, zaman zaman etkili olan kar yağışı nedeniyle özellikle Çambaşı-Yeşilce yolunda kar kalınlığı yer yer 4 metreye kadar ulaşıyor. Nisan ayının sonuna gelinmesine rağmen bölgede yüksek kar kalınlığının görülmesi çalışmaları zorlaştırırken, ilginç görüntüleri de beraberinde getiriyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, iş makineleriyle yolu ulaşıma açmak için titizlikle çalışmalarını sürdürürken, kar duvarlarını andıran kütleler metrelerce yüksekliğe ulaşıyor. Zorlu coğrafi şartlara rağmen sürdürülen çalışmalarla yayla ve mahalle yollarının yeniden ulaşıma açılması hedefleniyor.
26 Nisan 2026 Pazar - 13:04
Başkan Güler: "Uluvahta Göleti bölgenin cazibe merkezi oluyor"
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in hem kuraklığa karşı önlem almak hem de tarım, hayvancılık ve turizme katkı vermesi amacıyla çalışmalarını başlattığı Gölköy Uluvahta Yayla Göleti, yapılan çevre düzenleme çalışmalarıyla bölgenin çekim merkezi oluyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar ile 7 yılda kırsal mahalleler başta olmak üzere ilçe merkezlerinde içme suyu, hayvancılık, tarım ve turizm alanında kullanılmak üzere göletler hayata geçirildi. Yağan kar ve yağmur sularının kaynağında tutulduğu göletler, doğal yapıyı ve estetiği bozmayacak şekilde inşa edildi. Bir yandan su kaynaklarını artırmak için çalışma yapan Başkan Güler, bir yandan da Ordu’ya yeni turizm destinasyonları kazandırıyor. Bu kapsamda çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Gölköy ilçesine bağlı Uluvahta Yaylası’nda inşa edilen göleti turizme kazandırdı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, göl ve çevresinde kamelya kurulumu, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları yaparak yaylayı ziyaret edenler için sosyal yaşam alanları oluşturdu. "Gölet sayımızı 100’e çıkarmayı hedefliyoruz" Gölköy Uluvahta Yayla Göleti’nde çalışmaları takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kazandırılan göletin bölgenin cazibe merkezlerinden biri olacağını söyledi. Gölet çalışmalarının kuraklığa karşı bir önlem olmasının yanı sıra turizme de katkısı olduğuna dikkat çeken ve Ordu’daki gölet sayısını 100’e çıkarmayı hedeflediklerini aktaran Başkan Güler, "Uluvahta’mıza yaptığımız gölet ile bölge güzel bir çekim alanı haline geldi. Yaylayı ziyaret edenler için güzel alanlar oluşturduk, oluşturmaya da devam ediyoruz. Burada bir köprü planlaması yapıyoruz. Yine çay bahçesi oluşturacağız. Lavaboları ve diğer unsurları ile burayı hazırlıyoruz. Festival kapsamında yaylamızı 35 bin kişi ziyaret etmişti. Burada çok özel ve güzel bir iş yaptığımızı düşünüyoruz. Aynı zamanda burayı belediyemiz ve OSKİ’nin imkânları ile yaptık. Su ihtiyaçlarının karşılanması için şimdi gölet ve baraj yapımında 100’ü hedefliyoruz" diye konuştu.
26 Nisan 2026 Pazar - 12:41
Poizi, Ordu’da sahne aldı
Ordu Büyükşehir Belediyesi, sevilen sanatçı Poizi’yi Ordulularla buluşturdu. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği konser programı, Altınordu Tayfun Gürsoy Parkı’nda binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonda sevilen sanatçı Poizi sahne aldı. Tayfun Gürsoy Parkı’nı dolduran kalabalık, konser boyunca şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlendi. Konserde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler sahneye çıkarak vatandaşlara hitap etti. Başkan Güler, Büyükşehir Belediyesi olarak kültür ve sanat faaliyetlerine büyük önem verdiklerini belirtti. Poizi konserinin süper geçtiğini ifade eden Başkan Güler, bu tür organizasyonların artarak devam edeceğini söyledi. Konuşmanın ardından Başkan Güler, sanatçı Poizi’ye çiçek takdim ederek teşekkür etti. Konser alanında vatandaşlarla buluşan Başkan Güler, burada yoğun ilgi ile karşılaştı. Vatandaşlar burada Başkan Güler’e hem konser için teşekkür etti hem de bol bol fotoğraf çektirdi.
15 Nisan 2022 Cuma - 09:58
Kurduğu sistemle elektrik faturasını 3’te bire düşürdü
Ordu’da yaşayan emekli imam Ahmet Ergin, dere kenarına hurda malzemeleri de kullanarak kurduğu sistem ile evinin elektrik ihtiyacının büyük bir kısmını bedava karşılayabiliyor.
14 Nisan 2022 Perşembe - 16:50
Ordu’da fuhuş operasyonunda 8 şüpheli yakalandı
Ordu’da polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 8 kişi yakalandı.
14 Nisan 2022 Perşembe - 11:45
Kapaklıkaya: “Çağı yakalamak için çok okumalıyız”
Fatsa Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın daveti üzerine konferans vermek için ilçeye gelen Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, “Çağı yakalamak için çok okumalıyız” tavsiyesinde bulundu.
14 Nisan 2022 Perşembe - 10:22
Çocuklar için sinema günleri başladı
Ordu’nun Altınordu Belediyesi, çocuklar için sinema günleri etkinliklerini başlattı.
13 Nisan 2022 Çarşamba - 14:07
Ordu’da bir haftada 10 binden fazla araç denetlendi
Ordu’da polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde bir haftada 10 bin 363 araç kontrol edildi, 93 araç trafik men edildi.
13 Nisan 2022 Çarşamba - 14:07
Ordu’da kaçak cep telefonu operasyonu
Ordu’da polis ekiplerince yürütülen çalışmalar dahilinde piyasa değeri yaklaşık 30 bin TL olan 78 adet yasa dışı cep telefonu ele geçirildi.
13 Nisan 2022 Çarşamba - 13:22
’Bir gecenizi fındık bahçesinde geçirin’
Kar yağışının ardından fındık bahçelerinde eksperlerin çalışmaları devam ederken, bir uyarıda meteorolojiden gelen bugün ve yarın fındıkta don tehlikesi ile karşı karşıya kalınabileceği uyarıları üreticiyi kara kara düşündürmeye başladı.
13 Nisan 2022 Çarşamba - 12:56
Fındıkta zirai don riskine karşı yakın takip
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, kar yağışı sonrası fındıkta zirai don tehlikesinin önümüzdeki günlerde belli olacağını söyledi.
13 Nisan 2022 Çarşamba - 12:52
Alman firması sistemi kapatınca OBB kendi yazılımını üretti
Ordu’da, Alman firmasının yazılımını geri çekmesiyle kullanılmaz hale gelen bisikletler, Ordulu gençlerin ürettiği yerli yazılım ile günlük hayatta yeniden kullanılmaya başlıyor.
13 Nisan 2022 Çarşamba - 11:24
Başkan Tavlı: “Pandemi sürecini en iyi şekilde yönetmeye gayret ettik”
Ordu’nun Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, pandemi sürecini en iyi şekilde yönetmek adına gayret gösterdiklerini belirtti.
13 Nisan 2022 Çarşamba - 10:13
Çatı katındaki yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
Ordu’nun Kumru ilçesinde bir binanın çatı kısmında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
12 Nisan 2022 Salı - 20:36
Kaymakam Işık: “Bağımlılıkla mücadele, topluma zarar verecek her türlü sorunu içermektedir”
Ordu’nun Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, bağımlılıkla mücadelenin topluma zarar verecek her türlü sorunu içerdiğini belirterek, “İlçemizdeki bağımlılık oranları incelendiğinde Türkiye ortalamasının altında olduğu görünmektedir” dedi.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder