Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Ordu
Ordu’da yedikleri yemek sonrası rahatsızlanan 21 işçi hastanelik oldu
14 Mayıs 2026 Perşembe - 23:14:51
Ordu’da bir tekstil fabrikasında çalışan 21 işçi, yedikleri yemeğin ardından rahatsızlanınca hastaneye başvurdu.
14 Mayıs 2026 Perşembe - 14:44
Ordu’da deniz turizmine yeni hamle
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon süreci tamamlanan Şehit Necati Gürkaya Gemisi, yaz sezonunda deniz turizmine katkı sunmak üzere hizmete hazır hale getirildi. Gemi, vatandaşlara denizden Ordu’yu seyretme imkanı sunacak. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde kentin denizle bağını güçlendirmek ve turizm potansiyelini artırmak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, daha önce hizmet veren Şehit Temel Şimşir Gemisi’nde çıkan yangının ardından deniz turizminin kesintiye uğramaması için Şehit Necati Gürkaya Gemisi hizmete alındı. Kapsamlı bakım ve restorasyon sürecinden geçirilen gemide teknik altyapıdan iç donanıma kadar birçok noktada yenileme çalışması gerçekleştirildi. Vatandaşların güvenli ve konforlu şekilde deniz yolculuğu yapabilmesi amacıyla modernize edilen gemi, yenilenen yüzüyle dikkat çekti. Modern görünümü ve donanımıyla yaz sezonuna hazırlanan Şehit Necati Gürkaya Gemisi’nin, yaz boyunca düzenlenecek gezi ve tur organizasyonlarıyla Ordu sahiline hareketlilik katması hedefleniyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin deniz turizmi kapsamında hizmet veren Kuzey Yıldızı ve Yoroz Rüzgarı tekneleri de yeni sezona başladı. Kuzey Yıldızı teknesi, hafta içi ve hafta sonu 11.00, 13.00 ve 15.00 saatlerinde düzenlenecek seferlerle vatandaşlara hizmet verecek. Yoroz Rüzgarı teknesi ise özel tur organizasyonlarında kullanılacak. Öte yandan sefer saatlerinin yaz aylarıyla birlikte artırılacağı belirtildi.
14 Mayıs 2026 Perşembe - 10:41
Ordu’da öğrencilerden bilim fuarı
Ordu’nun Ünye ilçesinde öğrencilerin, öğretmenlerinin desteği ile hazırladıkları projeler, düzenlenen bilim fuarında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Toplam 16 projenin yer aldığı etkinlikte öğrencilerin bilimsel çalışmaları ilgi gördü. TOKİ Ömer Çam Ortaokulu tarafından okul bahçesinde düzenlenen 4006 Bilim Fuarı, öğretmen ve öğrencilerin aylar süren hazırlıklarının ardından ziyarete açıldı. Uzun bir aranın ardından gerçekleştirilen fuarda, öğrencilerin hazırladığı araştırma, inceleme ve tasarım projeleri sergilendi. "16 özgün proje sergilendi" Proje Sorumlusu ve okulun Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Fatma Köse Acar, fuarda 14 öğretmen ve 40 öğrencinin aktif görev aldığını belirterek, "7 araştırma, 4 inceleme ve 5 tasarım olmak üzere toplam 16 projemizi ziyaretçilerle buluşturduk. Bu tür organizasyonlar çocuklarımız için farklı bir öğrenme ortamı oluştururken özgüvenlerine de önemli katkı sağlıyor" dedi. "Okul olarak vizyonumuz her alanda daha ileriye gitmek" Özel Eğitim Öğretmeni ve Proje Danışmanı Fatih Yıldırım ise, 4006 Bilim Fuarı’nı 4 yıllık aranın ardından yeniden gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "450 öğrencimizin tamamı büyük bir heyecanla sürece katkı sundu. Çaybaşı ilçesinden iki okul ve iki sınıfın da etkinliğe katılması bizleri ayrıca sevindirdi. Okul olarak hedefimiz her alanda daha ileriye gitmek. 4008 projesine yönelik hazırlıklarımız sürerken, TEKNOFEST çalışmalarımızda da ikinci aşama sürecine devam ediyoruz. Ayrıca 4007 Bilim Şenlikleri’ne aktif katılım sağlıyoruz" diye konuştu. Projelerde görev alan 7/A sınıfı öğrencisi Evra Köse de öğretmenlerine teşekkür ederek, "Bu projelerde yer almak bizim için çok değerliydi. Hem güzel bir performans sergiledik hem de yeni bilgiler öğrendik" ifadelerini kullandı. Etkinlik, projelerin incelenmesinin ardından sona erdi. Programa okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve farklı okullardan gelen davetliler katıldı.
13 Mayıs 2026 Çarşamba - 17:37
2. Karadeniz Ordu Tarım, Hayvancılık ve Fındık Fuarı açıldı
Ordu’nun Fatsa ilçesinde düzenlenen 2. Karadeniz Ordu Tarım, Hayvancılık ve Fındık Fuarı açıldı. Fatsa ilçesindeki kapalı pazar alanında düzenlenen fuara, Ordu’nun yanı sıra farklı illerden çok sayıda firma ve sektör temsilcisi katıldı. Tarım, hayvancılık ve fındık sektörünün önemli temsilcilerini bir araya getiren fuarda toplam 110 stant ve 175 marka yer aldı. Fuarın açılış programında konuşan Ordu Valisi Muammer Erol, fuarın hayırlı olması temennisinde bulunarak organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ise tarım ve hayvancılık sektörünün bölge ekonomisi açısından önemine dikkat çekti. Programda ayrıca kurum müdürleri ve ilgililer de söz alarak fuarın bölge ekonomisine katkı sağlayacağını ifade etti. Dört gün sürecek olan fuarın hem üreticilere hem de yatırımcılara önemli iş birliği fırsatları sunması bekleniyor. Programa Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Korgan Kaymakamı Kerem Tunçer, İl Tarım ve Orman Müdürü Bayram Ay, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman ile ilgililer katıldı.
20 Haziran 2021 Pazar - 17:57
‘Babalar Günü’nde şehit babaları unutulmadı
Ordu’nun Altınordu Belediyesi tarafından, kentteki şehit babalarının günü kutlanarak, hediye takdim edildi.
20 Haziran 2021 Pazar - 11:25
(Özel haber) 83 yaşındaki antrenör 58 yıldır takımın başında
Ordu 1.
20 Haziran 2021 Pazar - 10:55
Ordu’da ilk kurbanlıklar pazara indi
Kurban Bayramı’na bir ay kala Ordu’nun Ünye ilçesinde ilk kurbanlıklar pazara indi.
20 Haziran 2021 Pazar - 07:38
Yaylada mantar bereketi
Ordu’nun Çambaşı Yaylasında heverek mantarı bereketi yaşanıyor.
19 Haziran 2021 Cumartesi - 12:01
Herkes alay etti, o resim hayallerinden vazgeçmedi
Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki lise öğrencisi Aslı Tapçı, 10 yıl ailesiyle beraber yaşadığı Kayseri’de, memleketi olan Ünye özlemini resimlere aktararak hayallerini kurmaya başladı.
19 Haziran 2021 Cumartesi - 11:53
Emniyetten gece yarısı şok denetim
Ordu’nun Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin giriş noktasında gece yarısı şok denetim gerçekleştirildi.
19 Haziran 2021 Cumartesi - 09:13
Bahçesinde meteor buldu
Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Mithat İsevi, 27 Şubat’ta gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ışık hüzmesi sonucu yeryüzüne düşen meteoru kendi fındık bahçesinde bulduğunu iddia etti.
19 Haziran 2021 Cumartesi - 09:10
Ordu Çevre Yolu’ndaki 1280 metrelik tünelde ışık görüldü
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Çevre Yolu’nda 1280 metre uzunluğundaki çift tünelin bugün itibarıyla açıldığını ve ışığın görüldüğünü söyledi.
19 Haziran 2021 Cumartesi - 08:58
Organik yumurta üretimi yapan karı-koca, ihracata başladı
Ordu’nun Fatsa ilçesinde, halk eğitim merkezinde aldıkları kurs sonrası 4 yıl önce tavuk çiftliği kuran çift, ürettikleri yumurtaları Dubai ve Almanya’ya ihraç etmeye başladı.
18 Haziran 2021 Cuma - 18:26
Yaylada yazar-okul etkinliği
Ordu’nun Aybastı ilçesindeki yaylada çocuklar, ’Kitaplar Masamıza Yazarlar Evimize’ projesi kapsamında gezici kütüphane ile buluştu.
18 Haziran 2021 Cuma - 18:24
Kamyonetin çarptığı engelli, 2 hafta sonra hayatını kaybetti
Ordu’nun Fatsa ilçesinde geri manevra yapan kamyonetin çarptığı engelli şahıs, iki hafta sonra tedavi gördüğü hastanede öldü.
18 Haziran 2021 Cuma - 13:00
Ordu’da hız radarı affetmiyor
Ordu’da trafik denetimlerinde hız sınırını aşan sürücülerin gözünün yaşına bakılmıyor.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder