Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Ordu
Ordu’da sel ve heyelan
21 Mayıs 2026 Perşembe - 17:37:57
Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili olan sağanak, sel ve heyelanlara yol açtı. İlçede sağanak yağışlar etkili olurken, Tepealan Mahallesi’nde sel ve heyelanlar meydana geldi. Kot farkından dolayı arka tarafı bahçeye yakın olan bir evin içerisine giren sel suları, ön tarafta bulunan balkonundan caddeye aktı. Bu esnada evde bulunan eşyalar da caddeye savruldu. Vatandaşlar, balkonundan sel suları akan evi meraklı gözlerle inceledi. Yağışlarla birlikte bazı noktalarda heyelanlar da meydana geldi. Bölgede incelemelerde bulunan Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan yetkililerden bilgi alarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bölgede can kaybı ve yaralanma olmamasının en büyük teselli olduğunu belirten Korgan, "Bölgede büyük bir afet oldu. 2 araç göçük altında kaldı, onları çıkartacağız. Bir evimizi boşaltıyoruz. Halı sahamızı sel çamurla doldurmuş. Halkımıza geçmiş olsun. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sahadayız, iş makineleri çalışıyor. Gündüz olduğu için çok şükür can kaybı yok, bu da tek tesellimiz. Halkımızın yanındayız" dedi. Bölgede çalışmaların devam ettiği kaydedildi.
21 Mayıs 2026 Perşembe - 17:35
Ordu’da sel ve heyelan
Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili sağanak, sel ve heyelanlara yol açtı.
21 Mayıs 2026 Perşembe - 16:29
Ordu’da heyelan nedeniyle kısmen kapanan yol ulaşıma açıldı
Ordu’nun Kumru ilçesinde yağışların ardından etkili olan heyelan nedeniyle kısmen ulaşıma kapanan yol, ekiplerin çalışması sonucu açıldı. İlçede etkili olan sağanak nedeniyle Kadıncık Mahallesi’nde dün gece saatlerinde heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle mahallelerden ilçe merkezine ulaşımı sağlayan yol, kısmen ulaşıma kapandı, bölgede ise güvenlik önlemi alındı. İş makineleri yardımıyla yapılan temizlik çalışmalarının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı. Öte yandan ilçenin farklı noktalarında da küçük çaplı heyelanlar olduğu öğrenildi.
21 Mayıs 2026 Perşembe - 16:17
Ordu’da sel suları evin içinden şelale gibi aktı
Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili olan aşırı yağışlar sonucu sel suları bir evin içerisinde şelale gibi aktı.
26 Ocak 2021 Salı - 14:04
Ordu’da kaçak silah atölyesine baskın
Ordu’nun Korgan ilçesinde bir kaçak silah atölyesine yapılan baskında çok sayıda silah yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.
26 Ocak 2021 Salı - 12:51
Ordu’da asfalt rekoru
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.
26 Ocak 2021 Salı - 10:35
Ordu’da kumar oynayan 30 kişiye 103 bin lira para cezası
Ordu’nun Fatsa ilçesinde korona virüs tedbirlerini ihlal ederek kumar oynayan 30 kişiye toplam 103 bin 374 lira idari para cezası uygulandı.
26 Ocak 2021 Salı - 10:10
Hilmi Güler’den kuraklığa çözüm projesi: SUVER
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde, Enerji Verimliliği (ENVER) yasasını çıkararak Türkiye’nin ampul, beyaz eşya, yalıtım, otomotiv ve taşıt sektörlerinde reform yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, şimdi de Su Verimliliği (SUVER) yasa taslağını hazırlıyor.
26 Ocak 2021 Salı - 09:56
Vali Sonel yetim ve öksüzleri sevindirmeyi sürdürüyor
Yetim ve öksüz çocuklara mektup yazarak isteklerini soran Ordu Valisi Tuncay Sonel, Trabzonspor sevdalısı Yaşar’ın imzalı forma talebini de yerine getirdi.
25 Ocak 2021 Pazartesi - 23:26
Halk Eğitim Merkezi’nde yangın paniği
Ordu’nun Kumru ilçesinde Halk Eğitim Merkezi’nin çatısında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
25 Ocak 2021 Pazartesi - 17:47
Ordu’da ihtiyaç sahiplerine eşya desteği
Ordu Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal yardımlarını sürdürüyor.
25 Ocak 2021 Pazartesi - 17:47
ODÜ Güz Dönemi Uzaktan Eğitim süreci tamamlandı
Ordu Üniversitesi (ODÜ) 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi uzaktan eğitim süreci, öğrencilerin yüzde 95,2 oranında katılımı ile tamamlandı.
25 Ocak 2021 Pazartesi - 15:41
Ordu’da vaka sayısı tekrar artıyor
Ordu’da son günlerde düşüşe geçen Kovid-19 vaka sayısında bir miktar artış olduğu açıklandı.
25 Ocak 2021 Pazartesi - 15:21
Kıran’dan yerli tebrik
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Ankara’da mukim 134 ülke büyükelçisi ve 21 uluslararası kuruluş temsilcisinin yeni yıllarını Türkiye’nin yerli ürünü olan Ordu fındığı göndererek tebrik etti.
25 Ocak 2021 Pazartesi - 15:02
Ordu’daki kar yağışı, fındığın verimini arttıracak
Kumru Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Öngen, geçen günlerde etkili olan kar yağışının, fındıktaki verimin yükselmesini sağlayacağını belirtti.
25 Ocak 2021 Pazartesi - 14:41
Bu binada 3 günde 8 kere yangın çıktı
Ordu’nun Altınordu ilçesinde bulunan 6 katlı bir binada, 3 gün içerisinde 8 kere küçük çaplı yangın çıktı.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder