Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Osmaniye
Osmaniye’de öğrencilere engellilik farkındalığı eğitimi
12 Mayıs 2026 Salı - 12:46:49
Osmaniye’de Rahime Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda farkındalık etkinliği düzenlendi. Programda engelli bireylerin günlük hayatta karşılaştıkları zorluklar ve toplumsal duyarlılığın önemi ele alındı. Osmaniye Rahime Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Engelliler Kulübü tarafından konferans salonunda düzenlenen programa, Osmaniye Altı Nokta Körler Derneği Şube Başkanı Ziya Demez ile dernek temsilcileri konuşmacı olarak katıldı. Konferansta engelli bireylerin hayat deneyimleri paylaşılırken, engelsiz yaşam konusunda yapılabilecek çalışmalar hakkında öğrencilere bilgiler verildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte empati ve farkındalık duygusunun geliştirilmesine yönelik önemli mesajlar verildi. Program boyunca öğrenciler, merak ettikleri soruları konuşmacılara yöneltme fırsatı buldu. Etkinlik sonunda öğrenciler tarafından konuşmacılara teşekkür edildi. Okul yönetimi tarafından, özel bireylerin hayatın her alanında eşit ve aktif şekilde yer alabilmesi adına farkındalık çalışmalarına destek vermeye devam edileceği belirtildi.
12 Mayıs 2026 Salı - 12:13
Osmaniye’de uçurtma şenliği festivale dönüştü
Osmaniye’de düzenlenen Uçurtma Şenliği, yoğun katılımla festivale dönüştü. Gökyüzünü süsleyen rengarenk uçurtmalar renkli görüntüler oluştururken, çocuklar için hazırlanan 80 metre uzunluğundaki açık büfede 80 çeşit ürün ikram edildi. Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce Doğa Park’ta düzenlenen Uçurtma Şenliği’ne aileler ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Şenlik alanında yüzlerce uçurtma gökyüzünü renklendirirken, çocuklar gün boyunca çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi. Etkinlik kapsamında çocuklara özel olarak hazırlanan 80 metre uzunluğundaki açık büfede 80 çeşit yiyecek ve içecek ikram edildi. Renkli görüntülere sahne olan şenlikte bazı ailelerin de festival coşkusuna kapılarak çocuklarıyla birlikte eğlendiği görüldü. Festivale katılan çocuklar ve aileleri, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.
11 Mayıs 2026 Pazartesi - 16:11
Osmaniye’de elektrikli motor alevlere teslim oldu
Osmaniye’de park halindeki elektrikli motorda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın, Osmaniye merkeze bağlı Adnan Menderes Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park halindeki elektrikli motorda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Osmaniye Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.Kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerin müdahalesiyle yangın çevreye sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında yaralanan ya da hayatını kaybeden olmazken, elektrikli motorda maddi hasar oluştu. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
11 Mayıs 2026 Pazartesi - 14:43
Akıntıya kapılarak kaybolan 9 yaşındaki Mendul’un cansız bedeni 3 kilometre uzaklıkta kütüğün altında çıktı
Osmaniye’de ailesiyle birlikte geziye çıktığı sırada Karaçay Deresi’ne düşerek akıntıya kapılan 9 yaşındaki Suriye uyruklu Mendul D. cansız bedeni, düştüğü noktanın yaklaşık 3 kilometre aşağısında bir kütüğün altına bulundu.
09 Ekim 2018 Salı - 10:01
Mantar yetiştirmeyi öğrendiler
Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde Mantar Yetiştiriciliği kursuna katılan 23 kişiye sertifikaları verildi.
06 Ekim 2018 Cumartesi - 11:24
Motosiklet kazasında ağır yaralanan liseli genç yaşam mücadelesi veriyor
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan motosiklet sürücüsü 17 yaşındaki genç, kaldırıldığı yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor.
04 Ekim 2018 Perşembe - 16:32
Hayvan barınağında resim atölyesi kuruldu
Osmaniye Belediyesi’nin 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle hayvan sevgisini konu alan ödüllü resim yapma yarışması yapıldı.
04 Ekim 2018 Perşembe - 11:03
Osmaniye merkezli fuhuş operasyonunda 8 tutuklama
Osmaniye merkezli 7 ilde düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 20 şüpheliden 8’i tutuklandı.
03 Ekim 2018 Çarşamba - 14:11
Osmaniye’de yetenek taramasında ikinci dönem başladı
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen proje kapsamında il genelinde çalışma başlatıldı.
02 Ekim 2018 Salı - 09:53
80 bin lira bulursa hayata yeniden gözlerini açacak
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 7 yıl önce gözleri tamamen görmez olan 46 yaşındaki Bülent Karaca, kök hücre nakliyle tekrardan görebilmek için yardım bekliyor.
01 Ekim 2018 Pazartesi - 14:17
Cebelibereket Geleneksel Okçuluk Turnuvası yapıldı
Osmaniye Belediyesi, Cebelibereket Geleneksel Okçuluk Turnuvası’nın üçüncüsünü düzenledi.
01 Ekim 2018 Pazartesi - 10:34
Okul önünde zincirleme kaza: 5 yaralı
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde okul önünde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1’i çocuk 5 kişi yaralandı.
29 Eylül 2018 Cumartesi - 14:07
Vali Coşkun, muhtarların taleplerini dinledi
Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun köy muhtarlarının sorun ve taleplerini dinledi.
29 Eylül 2018 Cumartesi - 12:15
AFAD personellerine eğitim verildi
Osmaniye ve Adana İl Afet ve Acil Durum Müdürlükleri tarafından, AYDES (Afet Yönetim ve Karar Destek Sistemi) eğitimi verildi.
29 Eylül 2018 Cumartesi - 10:26
Osmaniye’de birlik üyelerine koç dağıtımı yapıldı
Osmaniye ili Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından üyelerine 78 adet koç dağıtımı yapıldı.
28 Eylül 2018 Cuma - 20:30
Toprakkale’de trafik kazası: 1 ölü, 5 yaralı
OSMANİYE (İHA) – Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder