Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Şanlıurfa
Eyyübiye’de kaykay turnuvası
25 Nisan 2026 Cumartesi - 16:04:19
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa okullar arası il kaykay müsabakaları finali ve ödül törenine ev sahipliği yaptı. Eyyübiye Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen törende, dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde, Türkiye Kaykay Federasyonu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleşen Şanlıurfa okullar arası kaykay müsabakaları final karşılaşmaları ve ödül töreni Eyyübiye Millet Bahçesi’nde gerçekleştirildi. 20 okuldan yaklaşık 150 sporcunun katıldığı müsabakalar sonucunda derece elde edenlere madalyaları ve başarı belgeleri verildi. Farklı yaş kategorilerinde dereceler elde eden sporcuların, Şanlıurfa’ya temsil etmek üzere Türkiye finallerine katılacağı belirtildi. Genç sporcuları tebrik eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, böyle bir buluşmaya ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Şanlıurfa’da bir ilk olan kaykay müsabakalarını Eyyübiye Millet Bahçesi’nde gerçekleştirmiş olduklarını ifade eden Kuş, bu sporun yaygınlaşması amacıyla Millet Bahçesi içerisindeki kaykay pistini daha profesyonel hale getireceklerini söyledi. Çocukların ve gençlerin sporun farklı alanlarına iştirak etmesini sağlamak amacıyla destek olmaya devam edeceklerini dile getiren Kuş, kaykay yarışmalarına katılan sporcuları tebrik ederek, Türkiye şampiyonasında başarılar diledi. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı da Şanlıurfa’nın genç nüfus potansiyeli yüksek bir il olduğunu Eyyübiye’nin de en genç nüfusa sahip ilçesi olduğunu belirterek, okul sporları kapsamında Kaykay Federasyonu’nun destekleriyle düzenlenen şampiyonayı icra ettiklerini söyledi. Bugün turnuvayı tamamladıklarını kaydeden Yazıcı, gençlerin ekstrem sporlara katılmasını kıymetli bulduklarını dile getirerek, bu branşı Şanlıurfa’da yaygınlaştırmak istediklerini dile getirdi.
25 Nisan 2026 Cumartesi - 13:44
Şanlıurfa’da 10 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
Şanlıurfa’da hakkında "kasten öldürme" suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında, hakkında "kasten öldürme" suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.T., Suruç ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalandı. Suruç İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan hükümlü, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek. Soruşturma sürüyor.
25 Nisan 2026 Cumartesi - 10:18
Şanlıurfa’da aranan şahıs jandarma operasyonuyla yakalandı
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından "Nitelikli Suçlardan Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik" yürütülen çalışmalar kapsamında, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı. Yapılan çalışmalar neticesinde, "kasten yaralama" suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.A. isimli şahıs, Hilvan ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahsın, adli makamlara sevk edilmek üzere işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
25 Nisan 2026 Cumartesi - 10:04
Siverek’te "Huzur-63" uygulaması: 2 aranan şahıs yakalandı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde huzur ve güven ortamının devamlılığının sağlanması, asayiş olaylarının önlenmesi ile suç ve suçluların tespitine yönelik "Huzur-63 / Siverek Uygulaması" gerçekleştirildi. 11 sabit nokta ile 8 umuma açık yer bölgesinde eş zamanlı olarak yapılan uygulamada, 36 ekip ve 357 personel görev aldı. Denetimlerde 2 bin 345 şahıs, 670 araç ve 71 umuma açık işyeri kontrol edildi. Uygulama kapsamında 2 aranan şahıs yakalanırken, 33 araca ve 2 işyerine cezai işlem uygulandı. Ayrıca yapılan aramalarda 25 adet fişek ele geçirildi.
07 Ekim 2025 Salı - 11:38
Yuttuğu toplu iğne akciğerine saplandı
Şanlıurfa’da genç kızın eşarbını düzeltirken yanlışlıkla yuttuğu toplu iğne, akciğerine saplandı. Doktor, bronkoskopi yöntemiyle sol akciğere saplanan toplu iğneyi başarılı bir operasyonla çıkardı.
07 Ekim 2025 Salı - 09:53
Şanlıurfa’da aşk mesafe tanımadı, ayrı ülkelerde aynı anda nişan yapıldı
Şanlıurfa’da yaşanan sıra dışı nişan töreninde gelin ve damat bir arada değil, farklı ülkelerdeyken nişanlandı. Gelin Suriye’de, damat ise Türkiye’deyken gerçekleşen nişan töreni görenleri hem şaşırttı hem de duygulandırdı. Suruç ilçesinde sıra dışı bir nişan töreni gerçekleşti. Suriye uyruklu Abdullah Hafız, barış sürecinin etkisiyle Suruç’un hemen karşısındaki Aynelarap (Kobani) kentinde yaşayan Siya Egit İsa ile nişanlandı. Ancak bu nişan diğerlerinden oldukça farklıydı. Gelin ve damat farklı ülkelerdeyken aynı anda nişan töreni düzenleyip, aynı anda pasta keserek nişan törenlerini gerçekleştirdiler. Damat Abdullah Hafız, Suruç’ta ailesi ve yakınlarıyla birlikte davul zurna eşliğinde geleneksel bir nişan töreni yaptı. Gelin Siya Egit İsa ise aynı anda Suriye’nin Kobani kentinde kendi ailesiyle sade bir tören düzenledi. Nişan töreninde takı merasimi de gerçekleştirildi. Gelinin yerine sembolik olarak damat Hafız’ın yakın bir akrabası yanına oturtularak hatıra fotoğrafları çekindi. "Sınırlar ayırsa da kalpler birleşti" Nişan törenine davetli olarak katılan Deniz Bilgin, "Burada gördüğümüz sıra dışı nişan aslında ilk defa tanık olduğumuz bir durum. Gelinin olmadığı bir yerde damatla nişan yapıyoruz. Burada 2 kilometre ötede olan Suriye’de de aynı anda bir nişan töreni var ve gelin de orada damatsız nişanlanıyor. Bu durum barış sürecine bağlı olarak gelişti. Gelinin mi buraya geleceği, damadın mı orada kalacağı süreci seyrine göre belli olacak. Biz bu töreni aslında barışın akıbetine olan inançla yapıyoruz. Umarım her iki taraf da kendi topraklarında huzurlu bir şekilde aile birliğini oluştururlar" dedi. "İnşallah onu Türkiye’ye getirebiliriz" Damat Abdullah Hafız ise, "Şu anda Suruç’ta nişan yapıyoruz, ama nişanlım Suriye’de. İnşallah Türk vatanımıza onu getirebilirsek çok güzel olur. Onlar da orada aynı anda nişan yapıyorlar. Bu da bizim için hem duygusal hem anlamlı bir gün" ifadelerini kullandı. Nişan törenine davetli olarak katılan İbrahim Halil Yağmurlu ise, "Gelinimiz şu anda burada değil, 2 kilometre ötede, sınırın diğer tarafında. Hem orada bir tören var hem burada. Bu da aslında barış süreciyle başlayan güzel bir gelişme. Ancak gönül isterdi gelinimiz de burada olsaydı. Yetkililerden ricamız, böyle durumlar için bir kolaylık tanınması. Bu tür birliktelikler iki halk arasındaki dostluğu daha da güçlendiriyor" şeklinde konuştu. Düğüne katılan diğer davetliler ise bu farklı töreni "Sınır ötesi sevginin ve barış umudunun sembolü" olarak değerlendirdi.
07 Ekim 2025 Salı - 00:57
Şanlıurfa’da saman yüklü tır alev alev yandı
Şanlıurfa’da alev alan saman yüklü tır kullanılamaz hale geldi. Edinilen bilgiye göre olay, Viranşehir-Şanlıurfa karayolunda meydana geldi. Plakası ve sürücüsü belirlenemeyen tır, seyir halindeyken bir anda alev aldı. Yangını fark eden sürücü aracı yol kenarına çekerek durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Ölü ve yaralının olmadığı yangında, tır tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme çalışması başlatıldı.
06 Ekim 2025 Pazartesi - 17:28
Şanlıurfa’da gümrük kaçağı 2 bin 370 paket sigara ele geçirildi
Şanlıurfa’da jandarma ekipleri tarafından gümrük kaçağı cep telefonu, çay ve 2 bin 370 paket sigara ele geçirildi. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından tütün ve alkol kaçakçılarına yönelik Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerinde çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde; 2 bin 370 paket gümrük kaçağı sigara, 3,5 kilogram gümrük kaçağı çay, 3 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, tütün ve alkol kaçakçılarına yönelik faaliyetlerin devam ettiği bildirildi.
06 Ekim 2025 Pazartesi - 17:27
Şanlıurfa’da silah, uyuşturucu ve 196 kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Şanlıurfa’da jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında silah, uyuşturucu madde ve çok sayıda kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından narkotik suçlarla mücadele kapsamında Halfeti, Siverek, Birecik ve Akçakale ilçelerinde çalışma başlatıldı. Çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde bulundurduğu tespit edilen şüpheli şahısların kaba üst aramaları ile ev ve eklentilerinde arama yapıldı. Yapılan aramalar sonucunda, 1 adet piyade tüfeği, 2 adet piyade tüfeği şarjörü, 28 adet farklı tür ve ebatlarda fişek, 196 kök kenevir bitkisi, 11 adet içime hazır esrar maddesi karıştırılmış sigara, 2 gram kubar esrar maddesi, 1 gram metamfetamin esrar maddesi, 6 adet uyuşturucu madde tüketiminde kullanılan aparat ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından tespit edilen şüpheli şahıslar hakkında adli işlemler başlatıldı.
06 Ekim 2025 Pazartesi - 16:07
Ceylanpınar’da bir evi kanalizasyon suyu bastı
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bir ailenin evini kanalizasyon suyunun basması sonucu ev gölette dönerken, birçok elektronik eşya da zarar gördü. Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Sultan Abdülhamithan Caddesi üzerinde ikamet eden Mehmet Emin Taş, evini defalarca kanalizasyon sularının bastığını belirterek evindeki birçok elektronik ve mutfak eşyasının bozulduğunu aktardı. Cadde üzerindeki altyapı sorunları nedeniyle dışarıdan gelen kanalizasyon suyu ailenin evini adeta göle çevirirken, evin içindeki birçok eşya da zarar görerek kullanılamaz hale geldi. Defalarca evini bu şekilde kanalizasyon sularının bastığını dile getiren Mehmet Emin Taş, "Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Evimizin içi defalarca göl oldu. Sular çekildikten sonra geriye sadece pislik ve büyük bir mağduriyet kalıyor" dedi. Su baskınları nedeniyle evlerindeki eşyaların kullanılamaz hale geldiğini, özellikle buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi elektronik mutfak eşyalarının sular altında kalması sonucu bozulduğunu belirten Taş, "Maddi zararım çok yüksek. Yetkililerden bir an önce bu soruna kalıcı çözüm bulunmasını talep ediyoruz. Suları tahliye etmeye çalışıyoruz ancak bu geçici bir çözüm oluyor. Bu caddedeki altyapı sorununun kökten çözülmesini ve zararımızın karşılanmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı. Mahalle sakinleri de benzer sorunları yaşadıklarını belirterek, Ceylanpınar Belediyesi yetkililerine çağrıda bulunarak, altyapı sorununa çözüm bulunmasını istedi.
06 Ekim 2025 Pazartesi - 14:47
Şanlıurfa’da foseptik çukuruna düşen köpek yavrusu kurtarıldı
Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde foseptik çukuruna düşen köpek yavrusu, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı kırsal Örcünlü Mahallesi’nde bir köpek yavrusu, foseptik çukuruna düştü. Köpek yavrusunun foseptik çukuruna düştüğünü fark eden çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda köpek yavrusu düştüğü çukurdan çıkartıldı. İtfaiye ekipleri kurtardıkları köpeği su verildikten sonra doğal yaşam alanına bıraktı.
06 Ekim 2025 Pazartesi - 13:44
Belçika’dan yola çıkan klasik araçlar, tarihin sıfır noktası Gökbekitepe’de
Şanlıurfa’da Belçika’dan yola çıkan klasik otomobil tutkunları, Gürcistan ve Azerbaycan turunun ardından Türkiye’ye gelerek UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki Göbeklitepe’yi ziyaret etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen etkinlik kapsamında gezginler, Göbeklitepe’yi gezerek yetkililerden bilgi aldı ve klasik araçlarını sergiledi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar yaptığı açıklamada, şehrin bu tür etkinliklerde yer almasının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Gülpınar, "Dünyada sayılı olan klasik araç sahipleriyle beraber Göbeklitepe’yi ziyaret ediyoruz. Bu etkinlik Şanlıurfa için güzel bir tanıtım ve reklam olacağının kanaatindeyiz. Turizm, hayat ve gelecek demektir. Şanlıurfa’da ise bu potansiyel fazlasıyla mevcut. Un var, şeker var, yağ var, bize de helva yapmak kalıyor. İnşallah hep beraber bunu başaracağız. Onların en eski araçları, bizim en eski tarihimiz burada birleşiyor, tarihin sıfır noktasında. Çok güzel bir etkinlik oldu" ifadelerini kullandı. Belçika’dan yola çıkan klasik otomobil tutkunları daha önce Azerbaycan ve Gürcistan’ı gezmişti. Ziyaretçiler, Göbeklitepe’yi görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, herkesin görmesi tavsiyesinde bulundu.
06 Ekim 2025 Pazartesi - 13:37
Antika klasik araçlar tarihin sıfır noktasında
Şanlıurfa’da Belçika’dan yola çıkan klasik otomobil tutkunları, Gürcistan ve Azerbaycan turunun ardından Türkiye’ye gelerek UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki Göbeklitepe’yi ziyaret etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen etkinlik kapsamında gezginler, Göbeklitepe’yi gezerek yetkililerden bilgi aldı ve klasik araçlarını sergiledi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, yaptığı açıklamada, şehrin bu tür etkinliklerde yer almasının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Gülpınar, "Dünyada sayılı olan klasik araç sahipleriyle beraber Göbeklitepe’yi ziyaret ediyoruz. Bu etkinlik Şanlıurfa için güzel bir tanıtım ve reklam olacağının kanaatindeyiz. Turizm, hayat ve gelecek demektir. Şanlıurfa’da ise bu potansiyel fazlasıyla mevcut. Un var, şeker var, yağ var, bize de helva yapmak kalıyor. İnşallah hep beraber bunu başaracağız. Onların en eski araçları, bizim en eski tarihimiz burada birleşiyor, tarihin sıfır noktasında. Çok güzel bir etkinlik oldu" ifadelerini kullandı. Belçika’dan yola çıkan klasik otomobil tutkunları daha önce Azerbaycan ve Gürcistan’ı gezmişti. Ziyaretçiler, Göbeklitepe’yi görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, herkesin görmesi tavsiyesinde bulundu.
06 Ekim 2025 Pazartesi - 13:33
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Gıda OSB’de incelemelerde bulundu
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, hafta sonu mesaisinde ilk olarak Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi İdari Binası’nı ziyaret edip daha sonra üretim tesislerine giderek incelemelerde bulundu. Üretim tesilerini yakından inceleyen Vali Şıldak, ürünler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bölgenin gün geçtikçe geliştiğini belirten Vali Şıldak, "Şanlıurfa’mızın önemli istihdam merkezi olan Gıda İhtisas Organize Sanayi, üretim merkezi haline gelmeye adım adım yaklaşıyor. Bugün Şanlıurfa Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyetimizin değerli üyeleri ve bölge müdürümüzle birlikte buradaki işletmelerimizi ziyaret ettik. Bölgemiz 2018 yılında kuruldu ve 2020’de alt yapı ihalesi yapılarak alt yapı çalışmalarına başlandı. 2022 yılı itibariyle de sanayi parsellerimizin, fabrikaların, işletmelerin yapımına başlanılmış oldu. 2023 Aralık ayında ise ilk sanayi tesisimiz, gıda işleme tesisimiz faaliyete geçti. Şu anda bölgemizde 18 personelimiz idari ve teknik personel olarak görev yapıyor. Toplamda 235 hektarlık bir alan üzerine kurulu yani 2 bin 350 dekar bir alan ve sanayi parsel sayımız 168 olarak planlanmış ve parselasyonu yapılmış. Bunların 162’si tahsis edilmiş durumda, 6 boş parselimiz var. Bu da buraya olan talebin güçlü olduğunu ve yerinde bir yatırım olduğunu gösteriyor. 2 tane parsel için ilana çıkmış durumdayız ve değerlendirme süreci yapılıyor. Kalan 4 parselimiz için ise Pazartesi gününden itibaren yine ilana çıkıyoruz. Bunların da inşallah en kısa süre içerisinde sanayicilerimize tahsisini gerçekleştirmek istiyoruz. 49 parselimiz için yapı kullanma izni alınmış durumda yani bunun anlamı inşaatın başladığı veya başlamak üzere olduğu şeklinde, iskân ruhsatı alınmış durumda. Bunların artık kullanıma hazır hale geldiğini ve üretim aşamasında olduğunu söyleyebiliriz. 36’sı iş yeri açma çalıştırma ruhsatını almış ve faaliyete başlamış durumda. 113 parselde ise inşa, yapım faaliyetleri devam ediyor. Şu an faal olan 36 tesisimizde 730 kişi istihdam ediliyor, tabi başlangıç aşamasında olduğu için bu sayı şu an böyle. Zamanı geldiğinde istihdam sayısında 5 binleri ve 10 binleri göreceğiz. Birkaç yıl sonra en az 5 bin kişiyle sanayi çarklarının, gıda işleme tesislerinin faal olduğunu göreceğiz" diye söyledi. İncelemelerinde Vali Hasan Şıldak’a Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürü Muhammed Şansal’ın yanı sıra müteşebbis heyeti üyeleri de eşlik etti.
05 Ekim 2025 Pazar - 20:56
Korku dolu anlar yaşandı!
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki aile arasında yaşanan silahlı çatışma, cep telefonu kamerasına yansıdı.
05 Ekim 2025 Pazar - 20:48
Siverek’te silahlı çatışma kamerada
ŞANLIURFA (İHA) Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Karakeçili bölgesinde iki aile arasında çıkan silahlı çatışma yaşandı. Olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı. İddiaya göre, Karakeçili bölgesinde aralarında husumet bulunan Canpolat ve Sancar aileleri arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, silahlı çatışmaya dönüştü. Silah seslerinin yükseldiği bölgede çevredekiler büyük panik yaşarken, olayda yaralanın olup olmadığı öğrenilemedi. Çatışma anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olayla ilgili güvenlik güçlerinin soruşturma başlattığı öğrenildi.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder