Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Şanlıurfa
Siverek’te "sahte çürük raporu" operasyonu: 10 tutuklama
28 Nisan 2026 Salı - 20:24:57
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sahte "askerliğe elverişli değildir" raporu düzenledikleri tespit edilen şüphelilere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 14 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 10’u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Edinilen bilgilere göre, Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince sahte sağlık raporu düzenleyerek haksız kazanç sağladıkları iddia edilen şüphelilere yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu kimlikleri belirlenen 14 şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 10’u çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 3 şüphelinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı, 1 şüphelinin ise ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
28 Nisan 2026 Salı - 17:39
Şanlıurfa’da hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı
Şanlıurfa’da hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken 5 kişi ise yaralandı.Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa - Gaziantep otoyolunun 105’inci kilometresinde yaşandı. Gaziantep istikametinden Şanlıurfa istikametine gitmekte olan İbrahim Halil Y.’nin kullandığı 06 ECL 239 plakalı Volkswagen marka otomobil, aynı yönde seyreden Müslüm M.’nin kullandığı 34 DT 325 plakalı Fiat marka hafif ticari araç çarpıştı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Ebru Demir (25), Mahmut Kılıç (55) ve Naide Mermer’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan Ayşegül B. 23), Müslüm M.(54), İdan D.(50), Ebru D. (22) ve İbrahim Halil Y. (30) ise ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Birecik ve Suruç Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
28 Nisan 2026 Salı - 17:31
Şanlıurfa’da hafif ticari araç otomobille çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı
Şanlıurfa’da hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybederken 5 kişi ise yaralandı.
28 Nisan 2026 Salı - 09:17
Eski Belediye Başkanı Şeref Albayrak ile birlikte 29 kişi tutuklandı
Halfeti Belediyesine yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan eski Belediye Başkanı Şeref Albayrak ile birlikte 29 kişi tutuklandı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Halfeti Belediyesine yönelik gerçekleştirilen yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınan 46 zanlının adliyedeki işlemleri tamamlandı. Hakim karşısına çıkarılan zanlılardan Halfeti eski Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ın da aralarında olduğu 29 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 17 zanlıdan 3’ü nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakılırken 14 zanlı ise adli kontrolden şartıyla salıverildi. Beraatini istedi Halfeti eski Belediye Başkanı Şeref Albayrak, savunmasında yöneltilen suçlamaları reddederek birlikte yargılanan diğer şüphelilerin de masum olduğunu savundu. Albayrak, mahkeme salonunda yaptığı konuşmada, "Bütün arkadaşlarım suçsuzdur, hepsini bırakın. Ben de suçsuzum, suçlamaları kabul etmiyorum. Buradaki arkadaşlarımın hepsi masumdur. Onları bırakın, alacaksanız beni alın" ifadelerini kullandı. Halfeti Belediyesine yönelik 24 Nisan’da düzenlenen suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve edimin ifasına fesat karıştırma suçundan düzenlenen operasyonda aralarında Halfeti eski Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ın da olduğu 28’i kamu görevlisi toplam 50 kişi gözaltına alınmıştı.
29 Ağustos 2025 Cuma - 15:57
Şanlıurfa’da geri manevra yapan otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde geri manevra yapan otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre kaza, Birecik ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, İ.D. idaresindeki 27 VY 711 plakalı otomobil, geri manevra yaparken 2 yaşındaki Şevket Aras’a çarptı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Birecik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Aras, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Sürücü, polis ekiplerince gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
29 Ağustos 2025 Cuma - 15:43
Şanlıurfa işçi servisi ile kamyon çarpıştı: 5 yaralı
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde kamyonla çarpışan işçi servisindeki 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, Eyyübiye ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi girişinde meydana geldi. Henüz sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 63 S 1451 plakalı işçi servisi ile 02 HM 589 plakalı kamyon çarpıştı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada serviste bulunan 5 işçi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
29 Ağustos 2025 Cuma - 15:04
Damda kitap okurken yorgun mermiyle yaralanan çocuk 3 buçuk ay sonra hayatını kaybetti
Şanlıurfa’da evinin damında kitap okuduğu sırada başına isabet eden yorgun mermiyle yaralanan çocuk, 3 buçuk ay sonra hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre olay, 11 Mayıs günü Eyyübiye ilçesine bağlı Hayati Harrani Mahallesi’nde meydana geldi. Evinin damında kitap okuyan Mehmet Yeşilay’a (9) iddiaya göre, nereden ateşlendiği belirlenemeyen yorgun mermi isabet etti. Yere yığılan çocuk, ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede Yeşilay’ın yorgun mermiyle yaralandığı tespit edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan talihsiz çocuk 3 buçuk ay sonra yaşam mücadelesini kaybetti. Cenazesi yakınlarına teslim edilen çocuk gözyaşlarıyla toprağa verildi. Öte yandan, çocuğun ölümüne neden olan mermiyi ateşleyen kişinin bulunması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
29 Ağustos 2025 Cuma - 13:48
Şanlıurfa’da toplu sünnet şöleni
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şehit, Gazi, yetim ve öksüz ailelerin çocukları ve yakınları için toplu sünnet töreni düzenledi. Şehir turuyla başlayan program, Cumhuriyet Tesisleri’nde coşkulu anlara sahne oldu. Palyaçolar, müzik gösterileri ve yöresel ikramlarla çocuklara unutulmaz bir gün yaşatıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Sosyal Yardım Dairesi Başkanlığı, hayırsever iş adamı Ahmet İpar’ın da desteğiyle, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. Cumhuriyet Tesislerindeki Havuzbaşı Düğün Salonunda düzenlenen toplu sünnet töreni, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Sünnet olacak çocuklara bu özel günlerinde unutamayacakları bir deneyim yaşatmak isteyen Büyükşehir Belediyesi, etkinliği ilgi çekici bir şehir turu ile başlattı. Bazı çocuklar, Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın makam aracı başta olmak üzere süslenmiş belediye araçlarıyla evlerinden tek tek alınarak, şehir turuna çıkarıldı. Aileleriyle birlikte yapılan bu şehir turu, hem çocuklara hem de ailelerine neşeli anlar yaşattı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Aksoy, Genel Sekreter Murat Beşikci, Sosyal Hizmetler ve Sosyal Yardım Dairesi Başkanı Emrah Karaca, hayırsever iş insanı Ahmet İpar, sünnet olacak çocuklar ve aileleri katıldı. Program başında tek tek masaları dolaşan Başkan Vekili Ahmet Aksoy, Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın selamlarını iletti ve ailelerle yakından ilgilendi. Başkan Vekili Aksoy, programda yaptığı konuşmada, "Bugün çocuklarımızın hayatındaki en özel ve unutulmaz günlerinden birine şahitlik ediyoruz. Onların mutluluğu bizim en büyük kazancımızdır" dedi. İş adamı Ahmet İpar da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdikleri anlamlı organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür etkinliklerin sadece maddi değil, aynı zamanda manevi açıdan da büyük önem taşıdığını söyledi. Çocuklar eğlenceli anlar yaşadı Tören boyunca misafirlere Urfa’ya özgü yöresel yemekler ikram edildi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, Urfa Ahengi Müzik Topluluğu sahne alırken, çocuklar palyaçolar eşliğinde doyasıya eğlendi. Ayrıca halayların da çekildiği programda, unutulmaz anlar yaşandı. Katkılarından dolayı iş adamı Ahmet İpar’a teşekkür eden Başkan Vekili Ahmet Aksoy, kendisine özel olarak hazırlanan tablo hediye etti. Program, çocuklar için hazırlanan pastanın kesilmesi ve ardından gerçekleşen temsili sünnetle sona erdi. Çocukların aileleri de yaptıkları açıklamada, çocuklarını mutlu eden böyle anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Çocuklar ise heyecanlı ve mutlu olduklarını belirterek, unutulmaz bir gece yaşadıklarını söyledi.
29 Ağustos 2025 Cuma - 13:45
Yapı Denetim Kuruluşları Birliği’nden, kendini ihbar ederek inşaatını yıktıran müteahhide tepki
Şanlıurfa’da yapımı süren binadan alınan karot örneklerinde beton dayanımı düşük çıkınca kendini ihbar ederek inşaatı yıktıran müteahhit Ömer Çorbacı’ya, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği (YDKBD) Genel Başkanı Ramazan Fırat Toraman yaptığı açıklama ile tepki gösterdi. Toraman, "25-25 tane numune neden alınmıştır. 17 Temmuz tarihinde beton sonucunun düşük geldiğini müteahhit biliyor ve bunu söylemiyor. Kirli planlar içerisine giriyorsa neden özel olarak aldığı laboratuvar firması bunu kendisi bildirmiyor? Neden resmi makamlara bu durumu kendisi iletmiyor" dedi. Olay, Haliliye ilçesine bağlı Korkukent Mahallesi’nde yaşandı. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan bir binanın yerine yerinde dönüşüm projesi kapsamında 7 katlı bina inşaatına başlandı. Yüklenici firma müteahhidi Ömer Çorbacı, kullanılan betondan şüphelenince özel bir laboratuvara karot testi yaptırdı. Test sonucunda, C30 olması gereken betonun dayanımının yalnızca 8 çıktığı belirlendi. Bunun üzerine Çorbacı, yetkili kurumlara başvurarak kendini ihbar etti. 5’inci katına kadar tamamlanan bina, zabıta ekiplerince mühürlendi ve ardından iş makineleriyle yıkıldı. Yıkım sırasında açıklamada bulunan Çorbacı, "Depremde yıkılan binanın yerine dönüşüm kapsamında yeni bir bina yapmak istedik. Bizim yapımızın projesi C25 beton, bizim satın aldığımız beton C30 ama beton dayanımımız 8 mukavemet gösteriyor. Bu durumda biz gerekli yasal işlemleri başlattık. Yetkili mercilere başvurduk. Takdirini idari makamlara bırakıyoruz, binamızı da yıkıyoruz. Biz burayı insanlar öldüğü için yeniden inşa ediyoruz, yani bu depremde yıkılan bir yer, daha da özen göstermemiz gerekiyor" dedi. "İnşaattan neden 25 karot örneği alındı" Şanlıurfa’ya gelerek açıklama yapan YDKBD Genel Başkanı Ramazan Fırat Toraman ise süreci eleştirerek, "25-25 tane numune neden alınmıştır. 17 Temmuz tarihinde beton sonucunun düşük geldiğini müteahhit biliyor ve bunu söylemiyor. Kirli planlar içerisine giriyorsa neden özel olarak sonuç aldığı laboratuvar firması bunu kendisi bildirmiyor, neden resmi makamlara bu durumu kendisi iletmiyor. Peki bu süre zarfında 17 Temmuz ile 29 Temmuz tarihleri arasında bu düşük gelen sonucu bilmelerine rağmen son kat betonun döküldüğünü biliyor muydunuz? 12 gün boyunca karot raporları resmi mercilerden saklanıyor. Anlaşma usulüne ne gidiliyor ve kendileri anlaşamayınca o süre zarfında son kat betonu dökülüyor. Aralarında anlaşma sağlanamayınca bu durumu kamuoyuna yansıtıyor. Orası yıkılırken, yapı güvenliği alındı mı? Çevresinde resmi merci var mıydı? Bunların hiçbir olmadan amacı sadece kendini ihbar edip haber yaptırmak, belki de çok değişik kirli amaç içerisinde olan müttehittin planlarıdır. Burada hiçbir şekilde resmi kurumun, ilgili firmaların sorumluluğu söz konusu değildir" şeklinde konuştu. ’Bu süreç karanlıkta kalmıştır’ YDKBD Şanlıurfa Şube Başkanı Reşat Uçan ise "Öncelikle böyle bir durumun şehrimizde vuku bulmasından dolayı büyük üzüntü duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Olayda karanlıkta kalan bazı kısımlar var. 17 Temmuz tarihinde müteahhit, yapı denetimin bilgisi dışında özel bir laboratuvardan karot aldırıyor. 12 gün boyunca bu sonuçları yapı denetime bildirmiyor. Daha sonra raporla gelip betonun düşük çıktığını söylüyor ve belediyeye başvurarak inşaatı mühürletiliyor. Bizim öğrenmek istediğimiz, bu karotun kim tarafından, hangi şartlarda alındığıdır. Ayrıca neden çok sayıda karot numunesi alındı ve neden alelacele yıkım kararı uygulandı? Bu süreç şüpheli yönleriyle karanlıkta kalmıştır" diye konuştu.
29 Ağustos 2025 Cuma - 13:42
Şanlıurfa’da silahlı kavga: 1 yaralı
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde çıkan kavgada silahla vurulan şahıs ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçe merkezinde iki kişi arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kurşunların hedefi olan Mahmut T. (28), ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı Mahmut T., Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
29 Ağustos 2025 Cuma - 13:36
Şanlıurfa’da 554 adet ruhsatsız ilaç ele geçirildi
Şanlıurfa’da gerçekleştirilen denetimlerde ruhsatsız 554 adet ilaç ele geçirildi. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü ve zabıta ekiplerince dün ortak yapılan denetimlerde, ruhsatsız ilaç satışı yapıldığı tespit edildi. Denetimde ele geçirilen 554 paket ilaca el konulurken, iş yeri hakkında Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 193. maddesi ile 6197 sayılı Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Kanun kapsamında cezai işlem başlatıldı. Yetkililer, halk sağlığını tehdit eden ruhsatsız ilaç satışlarının önlenmesi amacıyla denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini bildirdi.
29 Ağustos 2025 Cuma - 13:12
Şanlıurfa’da jandarmadan dron destekli trafik denetimi
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Birecik ve Harran ilçelerinde dron destekli trafik denetimi gerçekleştirdi. İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan uygulamada 142 araç sorgulandı. Denetimlerde 9 araca idari para cezası uygulanırken, 2 araç ve 1 sürücü trafikten men edildi. Yetkililer, trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik denetimlerin aralıksız süreceğini bildirdi.
29 Ağustos 2025 Cuma - 13:12
Zafer Bayramı Dart Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve iki gün süren Dart Turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü, 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. Yıl dönümü kapsamında Minik Kızlar, Minik Erkekler, Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler Genç Kızlar ve Genç Erkekler kategorisinde Dart Turnuvası düzenlendi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Spor Salonunda gerçekleşen turnuvaya 82 öğrenci katılım sağladı. Kıran kırana gerçekleşen ve iki gün süren turnuvada dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle ödülleri verildi. Öğrencilere ödülleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Mehmet Küçük, Büyükşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Torgut, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Nurullah Süzen ile Gençlik ve Spor Dairesi şube müdürlerince verildi. 30 Ağustos Zafer Bayramı Dart Turnuvasında Minik Kızlarda Damla Taş, Minik Erkeklerde Yasin Kılıç birinci olurken, Yıldız Kızlarda Aysel Demir, Yıldız Erkeklerde İbrahim Halil Beyazkuş, Genç Kızlarda Zeynep Başboğa ile Genç Erkeklerde Süleyman Can Durmuş birinci oldular.
28 Ağustos 2025 Perşembe - 19:58
Şanlıurfa’daki otele silahlı saldırı olayında 5 tutuklama
Şanlıurfa’da bir otele düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 9 şüpheliden 5’i tutuklandı. Eyyübiye ilçesi Sarayönü Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz kişiler bir araçla cadde üzerindeki otelin önüne gelerek silahla ateş açmıştı. Açılan ateş sonucu ölen veya yaralanan olmazken, otelde hasar oluşmuştu. Olayın ardıdan çalışma başlatan polis ekipleri, 9 şüpheliyi eş zamanlı operasyonla yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 4’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
28 Ağustos 2025 Perşembe - 15:54
Şanlıurfa’da 1 kişinin öldüğü silahlı kavgaya ilişkin 2 tutuklama
Şanlıurfa’da hayvan otlatma meselesi nedeniyle 1 kişinin öldüğü ve 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin yakalanan baba ile oğlu tutuklandı. Edinilen bilgiye göre olay, Eyyübiye ilçesine bağlı kırsal Aşağı Hamedan Mahallesi’nde 25 Ağustos’ta meydana geldi. İddiaya göre, iki grup arasında hayvan otlatma meselesi nedeniyle başlayan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Mahmut Eyser (28) ile isimleri öğrenilemeyen 2 kişi silahla vurularak yaralandı. Ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılan yaralılardan Eyser, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında kavgaya karıştığı tespit edilen baba Mehmet G. ile oğlu Abdulkadir G., jandarma ekiplerince yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen baba ve oğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
28 Ağustos 2025 Perşembe - 15:20
Şanlıurfa’da oto tamircisi dükkanında ölü bulundu
Şanlıurfa’da oto tamircisi genç, dükkanında ölü bulundu. Olay, Eyyübiye ilçesi Evren Sanayi Sitesi’nde bulunan bir tamirhane dükkanında yaşandı. İddiaya göre, 33 yaşındaki İbrahim Halil Çoban’ın yerde hareketsiz olduğunu gören çevredeki esnaf, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Ekipler, olay yerindeki incelemede Çoban’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ceset, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder