Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Şanlıurfa
Gülpınar, iftar çadırında vatandaşlarla buluştu
10 Mart 2026 Salı - 14:09:59
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Rabia Meydanı’nda (Topçu Meydanı) kurulan iftar çadırında vatandaşlarla bir araya gelerek Ramazan’ın bereketini aynı sofrada paylaştı. Şanlıurfa’da Ramazan ayının bereketi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Rabia Meydanı’nda kurulan iftar çadırlarında yaşanıyor. Her gün yaklaşık 2 bin 500 kişi, meydanda kurulan 3 ayrı iftar çadırında aynı sofrada buluşarak oruçlarını açıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar da iftar çadırını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emrah Karaca ve HARBEL Genel Müdürü Abdullah Küçük’ün de eşlik ettiği Başkan Gülpınar, vatandaşlarla sohbet ederek Ramazan ayını tebrik etti ve hayırlı Ramazanlar diledi. İftarını vatandaşlarla birlikte açan Gülpınar, Ramazan’ın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu meydanda kurulan sofralarda hep birlikte yaşadı. İftar çadırlarına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ise kurulan sofraların önemli bir hizmet olduğunu belirterek, Gülpınar’a teşekkür etti. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ramazan ayı boyunca sosyal destek çalışmalarını da sürdürüyor. Bu kapsamda bin 100 engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi aileye her gün iftar öncesinde sıcak yemek ulaştırılıyor. Evlerinden çıkamayan vatandaşlara kapı kapı ulaştırılan yemekler sayesinde Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhu hanelere taşınıyor.
10 Mart 2026 Salı - 13:35
Ramazan ayında Balıklıgöl’e ziyaretçi akını
Manevi atmosferi ve tarihi güzelliği ile dikkat çeken dünyanın en büyük doğal akvaryumu Balıklıgöl, Ramazan ayında da ziyaretçilerin uğrak noktası oldu. Şanlıurfa’nın en önemli inanç ve turizm merkezlerinden biri olan Balıklıgöl, Ramazan ayında kente gelen ziyaretçilerin uğrak noktaları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Gün boyunca göl çevresinde dolaşan ziyaretçiler, kutsal kabul edilen balıklara yem atarak dua ediyor ve bu anlamlı atmosferi hatıra fotoğraflarıyla ölümsüzleştiriyor. İftar öncesi saatlerde yoğunluk artıyor Tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken Balıklıgöl çevresi, özellikle iftar öncesi saatlerde yoğunluk yaşıyor. Bölgeyi ziyaret eden vatandaşlar, göl çevresindeki tarihi mekanları gezerek Ramazan ayının manevi iklimini hissettiklerini ifade ediyor. Hz. İbrahim ile ilgili rivayetlerle özdeşleşen ve kentte "inanç turizminin kalbi" olarak görülen Balıklıgöl, yılın her döneminde ziyaretçilerini ağırlıyor. Ramazan ayında ise oluşan manevi atmosfer, bölgeye olan ilgiyi daha da artırıyor. Kocaeli’nden Şanlıurfa’ya arkadaşları ile gezmeye gelen Onur Şahin, "Kocaeli Gebze’den geliyoruz. Şanlıurfa’yı beğendik, geziyoruz. İlk defa geldik. Arkadaşlarla Balıklıgöl’ü ziyaret ettik, çok güzel" dedi. Arkadaşları ile Balıklıgöl’ü ziyaret eden Fatma Demir ise, "Buraları görmek istedik ve arkadaşlarımla geldik. Burası çok güzel bir yer, herkese tavsiye ederim. Burayı görmeyenlerin mutlaka gelip görmesini isterim" diye konuştu.
10 Mart 2026 Salı - 12:00
Şanlıurfa’da kaçak tütün ve sigara operasyonu: 52 kişi hakkında işlem başlatıldı
Şanlıurfa’da jandarma ekiplerince tütün ve alkol kaçakçılarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. Viranşehir ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen denetim ve operasyonlarda 9 bin 130 adet gümrük kaçağı sigara, 2 gümrük kaçağı cep telefonu, 68 kilogram gümrük kaçağı çay ile 8 kilogram gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi. Operasyon kapsamında 52 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
09 Mart 2026 Pazartesi - 15:34
Bu da "APP" kuyruğu
Vatandaşlar, odada sadece bir kişinin evrak işlemleri yaptığını belirterek duruma tepki gösterdi.
29 Haziran 2025 Pazar - 15:47
Elini kaptırdığı makineyle hastaneye götürüldü
Şanlıurfa’da bir vatandaş elini kaptırdığı kıyma makinesiyle birlikte götürüldüğü hastanede itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Esentepe Mahallesinde yaşandı. Etleri kıyma yapmak için makineye atan İsmail K. isimli vatandaş, elini makinenin helezonuna kaptırdı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, vatandaşı et kıyma makinesi ile birlikte Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Hastaneye çağrılan itfaiye ekipleri, demir kesme makası ile makineyi keserek vatandaşın elini kurtarmayı başardı. Sağlık ekiplerine teslim edilen yaralı, hastanede tedavi altına alındı. (Şİ-LO-Y
29 Haziran 2025 Pazar - 13:24
Büyükşehirden çocuklara dijital sinema keyfi
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yaz tatiline giren çocuklar için kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, Şanlıurfalı çocuklar dijital sinema ile buluşturuldu. Çocukların yaz tatilini verimli ve eğlenceli geçirmesi amacıyla birçok farklı branşta kurslar başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu kez minikleri sinema keyfiyle buluşturdu. Belediyeye ait araçlarla evlerinden alınan çocuklar, Japon-Türk ortak yapımı olan Ertuğrul 1890 filmini izlemek üzere sinema salonuna getirildi. Senaryosunu Eriko Komatsu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Mitsutoshi Tanaka’nın üstlendiği film gösterimi sırasında çocuklara patlamış mısır da ikram edildi. Etkinlik, hem çocuklardan hem de velilerden büyük ilgi gördü. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yaz boyunca çocuklara yönelik farklı kültürel etkinliklere devam edecek.
29 Haziran 2025 Pazar - 13:23
Yüzlerce bisikletli tarihi yerlere ulaşmak için pedal çevirdi
Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen 1. Göbeklitepe Bisiklet Festivalinde yüzlerce bisiklet tutkunu Göbeklitepe’ye ulaşmak için pedal çevirdi. Türkiye’nin dört bir yanından ve yurtdışından yoğun katılımın olduğu festivale İngiltere, İran ile Almanya dahil olmak üzere 3 ülke ve 28 farklı şehirden toplam 160 bisikletli katıldı. Festival, Haliliye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Göbeklitepe Parkından start aldı. Yaklaşık 93 kilometrelik parkurda pedal çeviren katılımcılar, insanlık tarihine ışık tutan simge mekanları gezme fırsatı buldu. Göbeklitepe Ören Yeri, Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi, Balıklıgöl Havzası, Harran Kalesi, Bazda Mağaraları, Kümbet Evler ve Tarihi Harran Üniversitesi bu rotada öne çıkan duraklar oldu. Festival boyunca katılımcılar, Şanlıurfa’nın eşsiz tarihi dokusu ve kültürel mirasını yakından tanıma fırsatı sundu. Program kapsamında düzenlenen sıra gecesi, hediye dağıtımı, hatıra fotoğrafı çekimi ve vedalaşma etkinliği ile festival coşkusu unutulmaz anlara dönüştü. Festival alanında katılımcılarla bir araya gelen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, bu anlamlı organizasyona katkı sunmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Başkan Canpolat, "İlimizden ve dışarıdaki illerimizden, 3 farklı ülkeden aramıza katılan çok kıymetli bisiklet severler, sporseverler; Şanlıurfa, Halilliye adın Haliliye’mize hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Çok kıymetli İlçe Başkanım Mustafa Başkanım ve Muhammet, buradaki festivalle ilgili bizlerden talepte bulundular. Biz de baktık ve gördük ki gerçekten her zaman olduğu gibi yerinde bir proje, örnek bir proje, biz de belediyemizin imkanları bu hususta seferber etmek adına elimizden gelen gayreti gösterdik. İnşallah önümüzdeki yılla ilgili söz istediler, daha standartları yüksek, problemlerin giderildiği bir festivali inşallah hep birlikte daha büyük bir kalabalıkla beraber yaparız diyorum ve yine ne mutlu ki bize Şanlıurfa adına, Haliliye adına, GAP’ın başkenti adına, Göbeklitepe ile birlikte birçok medeniyete uygarlık yapmış kadim insanlığın ve kadim uygarlığın burada yetiştiği Şanlıurfa’mızda, Haliliye’mizde artık bisiklet turu yapılabildiğini bugün tüm dünyaya, tüm ülkeye ve Şanlıurfa’mıza ilan etmiş olduk. Bizler belediyeciler olarak belediye yönetimleri olarak bisiklet severlerin, sporseverlerin ve birçok branştaki spor dallarındaki kardeşlerimize imkan sağlamak, onlara rehber olmak, onlara fiili zeminleri hazırlamak adına kendimize görev ahdetmişiz. Şu anda bulunduğumuz Göbeklitepe Parkı’nda da yine bir bisiklet parkuru var. Mümkün olabildiği kadarıyla elimizden geldiği kadarıyla mevzuat, hukuk çerçevesi içerisinde bisiklet yollarını arttırmanın, imar üzerinde yeni açılacak alanlarda da önceliğimiz olduğunu ifade etmek isterim. Şanlıurfa’mız sizleri sevdi, bisiklet severleri sevdi, bizler bizi sevdik, inşallah daha güzel yarınlarda buluşmak dileğiyle" dedi.
29 Haziran 2025 Pazar - 13:10
Şanlıurfa’da havai fişek deposunda art arda patlamalar yaşandı
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesindeki bir havai fişek deposunda çıkan yangın sonrası art arda patlamalar yaşandı. İtfaiyenin müdahale ettiği yangın faciaya dönüşmeden kontrol altına alındı.
29 Haziran 2025 Pazar - 12:46
Trafo merkezindeki yangına müdahale eden işçi dumandan etkilendi
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde ağırlıklı olarak tarımsal sulama abonelerine elektrik enerjisi sağlayan Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketine (TEİAŞ) ait Yazgüneşi Trafo Merkezinde aşırı sıcak ve fazla yüklenmeden kaynaklanan bir patlama meydana geldi. Sabah erken saatlerde yaşanan patlamanın neden olduğu yangın TEİAŞ ekiplerinin özverili çalışmalarıyla öğlen saatlerine kadar güçlükle kontrol altındı. Bölgede geniş çaplı bir elektrik kesintisine neden olan patlamanın yol açtığı yangında vatandaşlara bir an önce elektrik verilmesi gayretiyle çalışan TEİAŞ ekiplerinden bir görevli de dumandan etkilenerek yaralandı. Yapılan ilk tespitler sonucunda trafoda patlamaya ve bundan kaynaklı elektrik kesintisine bölgede hüküm süren aşırı sıcaklar ve abone grubunun neredeyse tamamına yakınını oluşturan tarımsal sulamadaki yüksek tüketimin sebep olduğu belirlendi. Trafodaki patlama sonrası yaşanan elektrik kesintisinden bölgede bulunan ve buradan enerji alan çok sayıda tarımsal sulama abonesinin yanı sıra aynı bölgedeki mesken abonelerinin de etkileneceği öğrenildi. Patlamanın ardından tarımsal sulama sezonu olması ve bölgede hüküm süren aşırı sıcaklar sebebiyle halkın bu durumdan fazla etkilenmemesi için 7 gün 24 saat kesintisi hizmet veren TEİAŞ ile birlikte bölgeye elektrik dağıtım hizmeti, sunan Dicle Elektrik ekipleri de çalışma başlattı. Onarım çalışmaları sürerken, Dicle Elektrik tarafından ayrıca bölgedeki mesken abonelerinin yaşanan olumsuzluktan en az düzeyde etkilenebilmesi için jeneratör desteği sağlamak için de çalışma başlattığı öğrenildi. Bu arada, patlamanın ardından başlayan ve uzun süreç çalışmalar sonucu kontrol altına alınabilen yangın sırasında binada bulunan bir TEAİŞ görevlisi dumandan etkilenerek yaralandı. Viranşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan görevli tedavi altına alındı.
29 Haziran 2025 Pazar - 12:41
Trafo merkezindeki yangına müdahale eden işçi dumandan etkilendi
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde ağırlıklı olarak tarımsal sulama abonelerine elektrik enerjisi sağlayan Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketine (TEİAŞ) ait Yazgüneşi Trafo Merkezinde aşırı sıcak ve fazla yüklenmeden kaynaklanan bir patlama meydana geldi. Sabah erken saatlerde yaşanan patlamanın neden olduğu yangın TEİAŞ ekiplerinin özverili çalışmalarıyla öğlen saatlerine kadar güçlükle kontrol altındı. Bölgede geniş çaplı bir elektrik kesintisine neden olan patlamanın yol açtığı yangında vatandaşlara bir an önce elektrik verilmesi gayretiyle çalışan TEİAŞ ekiplerinden bir görevli de dumandan etkilenerek yaralandı. Yapılan ilk tespitler sonucunda trafoda patlamaya ve bundan kaynaklı elektrik kesintisine bölgede hüküm süren aşırı sıcaklar ve abone grubunun neredeyse tamamına yakınını oluşturan tarımsal sulamadaki yüksek tüketimin sebep olduğu belirlendi. Trafodaki patlama sonrası yaşanan elektrik kesintisinden bölgede bulunan ve buradan enerji alan çok sayıda tarımsal sulama abonesinin yanı sıra aynı bölgedeki mesken abonelerinin de etkileneceği öğrenildi. Patlamanın ardından tarımsal sulama sezonu olması ve bölgede hüküm süren aşırı sıcaklar sebebiyle halkın bu durumdan fazla etkilenmemesi için 7 gün 24 saat kesintisi hizmet veren TEİAŞ ile birlikte bölgeye elektrik dağıtım hizmeti, sunan Dicle Elektrik ekipleri de çalışma başlattı. Onarım çalışmaları sürerken, Dicle Elektrik tarafından ayrıca bölgedeki mesken abonelerinin yaşanan olumsuzluktan en az düzeyde etkilenebilmesi için jeneratör desteği sağlamak için de çalışma başlattığı öğrenildi. Bu arada, patlamanın ardından başlayan ve uzun süreç çalışmalar sonucu kontrol altına alınabilen yangın sırasında binada bulunan bir TEAİŞ görevlisi dumandan etkilenerek yaralandı. Viranşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan görevli tedavi altına alındı. (Şİ-LO-Y)
29 Haziran 2025 Pazar - 11:39
Mahalleliyi parka toplayan muhtar sürpriz yaptı
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde halkı parka toplayan mahalle muhtarı, müzik eşliğinde çiğköfte yoğurup ikram etti. Her yaştan vatandaşın katıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Turgut Özal Mahalle Muhtarı Rıdvan Aydın, duyuru yaparak vatandaşların ailece Turgut Özal Parkı’nda toplanmasını istedi. Akşam saatlerinde parka giden vatandaşlar, ilginç bir sürprizle karşılaştı. Komşuluk ilişkilerinin gelişmesi için yapılan etkinlikte çiğköfte yoğrulup müzik eşliğinde halay çekildi. Geç saatlere kadar süren etkinliğe katılan vatandaşlar, günlük yaşamın telaşından uzaklaşarak keyifli bir gece geçirdi. Ceylanpınar’da ilk defa yapılan bu tür bir etkinlikten memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirdiklerini dile getirdi. Bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğini vurgulayan mahalleli, Muhtar Rıdvan Aydın’a da teşekkür etti.
29 Haziran 2025 Pazar - 11:33
Siverek’te 32 kilo esrar ele geçirildi
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde durdurulan tırın dorsesinde yapılan aramada 32 kilogram toz esrar maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelendikleri bir tırı durdurdu. Tırın dorse kısmında arama yapan ekipler, 13 parça halinde paketlenmiş 32 kilogram toz esrar maddesi ele geçirdi. Gözaltına alınan 1 şahıs emniyete götürülürken, yaklaşık 160 bin vatandaşın tacirler tarafından zehirlenmesinin önüne geçildiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
28 Haziran 2025 Cumartesi - 17:46
Şanlıurfa’da boya fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bir boya üretim fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre olay, Eyyübiye ilçesine bağlı Kadıkendi Mahallesi’ndeki Mobilyacılar Sitesi’nde bulunan bir boya fabrikasında meydana geldi. Fabrikada, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, kısa sürede müdahale ederek yangının çevre işletmelere sıçramasını önledi. Yangın, ekiplerin yoğun çalışması sonucu tamamen söndürüldü. Olayda can kaybı yaşanmazken, fabrikada maddi hasar meydana geldi. Polis, yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlattı.
28 Haziran 2025 Cumartesi - 17:44
Şanlıurfa Büyükşehir Viranşehir’in çehresini değiştiriyor
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir ilçesinde başlattığı altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın talimatlarıyla yürütülen kapsamlı çalışmalar, vatandaşlara daha konforlu, güvenli ve modern ulaşım imkânları sunmayı hedefliyor. Ekipler, özellikle Viranşehir’in yoğun olarak kullanılan güzergâhlarında yol iyileştirme, asfaltlama, bakım ve onarım çalışmalarını hızlandırdı. Yenişehir Mahallesi başta olmak üzere, ilçenin birçok farklı noktasında kapsamlı çalışmalar sürdürülüyor. Viranşehir’de 28 Mart Caddesi’nde sıcak asfalt serimini başarıyla tamamlayan ekipler, ilçedeki diğer caddelerde de asfalt serim çalışmaları devam ediyor.
28 Haziran 2025 Cumartesi - 16:43
Şanlıurfa’da termometreler 52 dereceyi gösterdi
Şanlıurfa’da bazı termometreler 52 dereceyi gösterdi, vatandaşlar serinlemek için parklara ve yeşil alanlara akın etti. Türkiye’nin en sıcak kentlerinden biri olan Şanlıurfa’da termometreler 52 dereceyi gösterdi. Sıcaktan korunmak isteyen bazı vatandaşlar evinde, bazısı da yeşil alanlarda serinlemeye çalıştı. Adeta Afrika sıcakları etkisinin yaşandığı kentte, uzmanlar güneş çarpmasına karşı vatandaşlara dikkatli olmaları uyarısında bulundu. "Terimizi silmeye peçete yetmiyor" Hava sıcaklığının aşırı yüksek olduğunu belirten Hüseyin Aslan isimli vatandaş, "Sanki cehennem ateşi Urfa’da yanıyor. Bu nasıl bir sıcak, biberi atsak yerde pişer. 50 derece sıcaklık var. Göstergeler bile gidip geliyor. Terimizi silmeye peçete yetmiyor" ifadelerini kullandı.
28 Haziran 2025 Cumartesi - 09:52
Siverek’te nesli tükenme tehlikesi altındaki ceylanlar görüntülendi
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan ve koruma altında bulunan iki ceylan görüntülendi. Edinilen bilgilere göre, Siverek ilçesine bağlı kırsal İlyasören Mahallesi yakınlarında ilerleyen iki ceylan bir vatandaş tarafından fark edildi. Cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, iki ceylanın köyün yakınından geçerek dağlık alana doğru ilerlediği anlar yer aldı. Görüntülenen ceylanların daha sonra hangi yöne gittiği belirlenemezken, bölge halkı ilk kez bu kadar yakından ceylan gördüklerini belirtti. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından koruma altında tutulan ceylanların, kaçak avlanma tehdidine karşı özel korunuyor. Yetkililer, vatandaşların benzer durumlarda durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerine bildirmelerini istedi.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder