Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Şanlıurfa
Siverek’te ceviz büyüklüğünde dolu yağdı
23 Mayıs 2026 Cumartesi - 18:19:54
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. Özellikle kırsal mahallelerde etkili olan dolu yağışı, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kısa sürede etkisini artıran dolu nedeniyle ekili tarım arazileri zarar gördü. Bazı çiftçiler dolunun ardından tarlalarında inceleme yaptı. Dolu yağışı nedeniyle cadde ve sokaklarda da su birikintileri oluşurken, vatandaşlar araçlarını korumak için kapalı alanlara yöneldi. Bölgede yağışlı havanın yer yer devam edebileceği belirtildi.
23 Mayıs 2026 Cumartesi - 15:38
Jandarmanın dikkati kayıp çocukları ailelerine kavuşturdu
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde devriye görevi yapan jandarma ekiplerinin yol kenarında yürürken fark ettiği 2 çocuğun kayıp olarak atandığı ortaya çıktı. Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, devriye görevi yaparken yol kenarında yürüyen 2 çocuk fark etti. Çocukları durdurup kontrollerini yapan ekipler, kayıp olarak aranan E.K. ve B.D. olduklarını belirledi. Araca konularak karakola götürülen çocuklar, ailelerine teslim edildi.
23 Mayıs 2026 Cumartesi - 15:37
Siverek’te çalınan büyükbaş hayvan jandarma tarafından bulundu
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde çalındığı belirlenen büyükbaş hayvan, jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucu bulunarak sahibine teslim edildi. Edinilen bilgilere göre, 13 Mayıs 2026 tarihinde E.İ. isimli vatandaşa ait bir büyükbaş hayvanın kaybolduğu ihbarı üzerine Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Yapılan araştırmalarda hayvanın çalındığı tespit edilirken, ekipler olayın aydınlatılması için geniş çaplı inceleme gerçekleştirdi. Soruşturma kapsamında 20 farklı noktadan toplam 40 saatlik güvenlik kamerası kaydı incelendi ve saha çalışmaları yürütüldü. Jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucu bulunan büyükbaş hayvan sahibine teslim edildi. Olayla ilgili 2 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.
23 Mayıs 2026 Cumartesi - 15:10
Aziz Yıldırım taraftarla bir araya geldi
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Şanlıurfa’da taraftarla bir araya geldi. Yıldırım, kulübü şampiyon yapmak için aday olduğunu söyledi. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Şanlıurfa’ya bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Karaköprü ilçesindeki Fenerbahçeliler Derneği’ne giden Yıldırım, neden tekrar aday olduğunu açıkladı. Aziz yıldırım, takımı şampiyon yapmak için aday olduğunu söylerken, kendi döneminde yapılan hizmetlere anlattı.
16 Ocak 2024 Salı - 12:04
Şanlıurfa’da 85 kilogram skunk ele geçirildi
Şanlıurfa’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 85 kilo 750 gram skunk ele geçirildi. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve satışıyla mücadele çalışmalarını yürütüyor. Ekipler, gece saatlerinde uyuşturucu taşıdığı belirlenen bir aracı takibe alarak operasyon düzenledi. Narkotik köpeklerinin de hazır bulunduğu operasyonda Karaköprü ilçesi sınırlarında durdurulan araçta çuvallar içerisine gizlenmiş 85 kilo 750 gram skunk maddesi ele geçirilirken, araçtaki bir kişi gözaltına alındı. Operasyon sonrası detayları paylaşan Vali Hasan Şıldak, “Azimle çalışan polisimizi tebrik ederim. Uyuşturucu ile mücadelemiz sürecektir” ifadelerini kullandı.
16 Ocak 2024 Salı - 12:03
Gençler spor alışkanlığı kazanıyor
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, salon sporları başta olmak üzere Belediye bünyesinde hizmet veren kurslarla spora, sporcuya ve gençliğe önem veriyor. Gençlerin sporla tanışmasına fırsat sunan kurslar ile öğrenciler, spor alışkanlığı kazanarak, kaliteli zaman geçirmenin keyfini yaşıyor. Şampiyon sporcular yetiştirme parolası ile yeni kursları hizmete sunan Haliliye Belediyesi, gençleri yetiştirmeye devam ediyor. Gençlerin sağlıklı ve düzgün ortamlarda spor yapmasını, sporla tanışması ve kötü alışkanlıklardan uzak durmasını hedefleyen Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, şampiyon sporcuların yetiştirildiği salon sporlarına büyük destek veriyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan spor okulları ile Eyüp Cenap Gülpınar Spor Merkezi, Aliya İzzetbegoviç Spor Merkezi ve Sabiha Özlek Spor Salonunda gençler için hizmet veriliyor. Gençlerin boş zamanlarının değerlendirdikleri kurslar yoğun ilgiyle devam ederken; voleybol, basketbol, tekvando, judo, futbol ve BESYO-POMEM dallarında eğitimler veriliyor. Belediye bünyesindeki spor merkezlerinde hizmet veren bu kurslara katılan gençler, hem ilgilendikleri spor dalıyla ilgili teknik bilgi sahibi oluyor hem de uygulamalı eğitim alma fırsatı buluyor. Alanında uzman eğitmenler tarafından 7-14 yaş grubuna yönelik verilen kurslar, gençlerin yoğun katılımıyla sürüyor. Çeşitli dallarda eğitimlerin verildiği bu kurslara katılan gençler, yeni hobiler edinerek kaliteli zaman geçiriyor. Gençler, verilen eğitimlerle sporun dallarıyla tanıştıklarını ve geleceğin yıldız sporcularından olma hedefiyle çalıştıklarını ifade ediyor. futbol okulunda genç yıldızlar yetişiyor Genç yetenekler yetiştirmeyi hedefleyen Haliliye Belediyesi, Futbol Okuluyla da geleceğin yıldız sporcularını yetiştiriyor. Alanında uzman antrenörler tarafından verilen Futbol Okulu kursuna katılan gençlere futbolun teknik kuralları öğretiliyor. Verilen teorik eğitimin yanında halı sahada sürdürülen eğitimde futbol terimlerini de öğrenen gençler, Futbol Okuluna yoğun ilgi gösteriyor. Forma desteğinin de sağlandığı Futbol Okuluyla hayallerine hazırlanan gençler, sıkı antrenmanlarla ter döküyor. Besyo ve pomem sınavı için özel parkurlar kuruldu Özel yetenek parkur sınavıyla öğrenci alan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları (BESYO) ve Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) sınavını kazanmak isteyen öğrencilerin tercihi Haliliye Belediyesi oluyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan BESYO ve POMEM Hazırlık Kursunda ücretsiz olarak hayallerine hazırlanan gençler parkurlara çalışıyor. Bu parkurlar ile yetenek sınavına emin adımlarla hazırlanan gençler, verilen destekten ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletiyor. Haliliye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise spor kurslarından faydalanmak isteyen gençler için kayıtların sürdüğü ve kurs kayıtlarının Spor Merkezleri aracılığıyla oluşturulabileceği belirtildi.
16 Ocak 2024 Salı - 11:23
Arkadaşı tarafından kazara vurulan genç hayatını kaybetti
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 genç silahla atış yaptıkları sırada gençlerden biri kazara arkadaşını vurdu. Vurulan genç hayatını kaybetti. Olay gece geç saatlerde ilçeye bağlı Taşıkara (Bitik) Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre M.Ö. (17) isimli genç Emniyet Müdürlüğüne giderek, arkadaşı F.Y’yi (17) kazara vurduğunu iddia ederek teslim oldu. Jandarma ve emniyet güçleri M.Ö.’nun gösterdiği yerde yapılan incelemede F.Y.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. F.Y.’nin cesedi otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
16 Ocak 2024 Salı - 11:07
Kadınlardan kurslara yoğun ilgi
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın Destek Merkezleri kış sezonunda da yoğun ilgi görüyor. Şanlıurfalı kadınlar, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan merkezlerde meslek sahibi oluyor. Şanlıurfalı kadınların en uğrak mekanları haline gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın Destek Merkezleri kış sezonunda da yoğun ilgi görüyor. Meslek edindirme kurslarının düzenlendiği merkezlerde kadınlar meslek öğreniyor. Dikiş nakıştan el sanatlarına, okuma yazma kursunda Kuran kursuna, Bilgisayar kursundan spora kadar birçok kursun düzenlendiği Kadın Destek merkezlerinde kursiyer sayısı her geçen gün artıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sırrın Karşıyaka Kadın Destek Merkezine gelen kadın kursiyerler burada el becerilerini geliştirip meslek sahibi oluyor.
15 Ocak 2024 Pazartesi - 14:36
Şanlıurfa’da asfalt çalışmaları sürüyor
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezinde asfalt çalışması devam ediyor. Ekipler, Sırrın Mahallesi’nde alt yapı çalışmasını tamamladığı caddelerde sıcak asfalt serimine başladı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, kent genelinde sıcak asfalt çalışmasını sürdürüyor. Kendi öz sermayesi ve ekipleri ile çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi deforme olan yollarda alt yapı çalışmasını tamamlayarak sıcak asfalt serimine başladı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Sırrın Mahallesi’nde İdare ve Vergi Mahkemeleri binasının bulunduğu 602. Cadde de asfalt çalışmasını sürdürüyor. Mahallede alt yapı çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmasıyla birlikte vatandaşlara konforlu ulaşım ağı sağlıyor.
15 Ocak 2024 Pazartesi - 14:26
Şanlıurfa’da korkutan yangın
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde sünger deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın, öğle saatlerinde Viranşehir ilçesindeki Eski Sanayi Sitesinde yer alan bir sünger deposunda meydana geldi. Elektrik kontağından çıktığı öne sürülen yangın, içerideki süngerlerin tutuşmasıyla kısa sürede tüm depoyu sardı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrası kontrol altına alınan yangında, depo kullanılamaz hale geldi, maddi hasar oluştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
15 Ocak 2024 Pazartesi - 13:00
Haliliye’de eğitim seferberliği
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın eğitime önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla hem gençlere hem de kadınlara eğitim alacakları yeni alanlar sunuluyor. Gençler, üniversiteye hazırlık ve kütüphane ile geleceğini inşa ederken, hobi kurslarında ise keyifli zaman geçiriyor. Kadınlar da meslek sahibi oldukları milletevleri ile aile ekonomisine katkı sağlıyor. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın eğitime ve gençlere öncelik verilmesi yönündeki talimatlarıyla çalışmalarını sürdüren kültür ve sosyal işler müdürlüğü, üniversite sınavı başta olmak üzere Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ve Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girecek olan öğrencileri hayallerine hazırlıyor. İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi bünyesindeki kütüphane ve üniversiteye hazırlık kursu ile gençlere, sessiz ve nezih bir ortamda ders çalışma imkanı sağlanıyor. Alanında uzman eğitmenler tarafından eğitimlerin verildiği üniversiteye hazırlık kursunda 4 gün konu anlatımlarıyla eksik konularını tamamlayan gençler için periyodik olarak deneme sınavları gerçekleştiriliyor. Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Temel Yeterlilik Testi (TYT) ile öğrencilere kendilerini ölçme şansı veriliyor. ÖSYM formatında gerçekleştirilen deneme sınavlarıyla hem heyecanlarını yenen hem de sınav esnasında zaman kontrolünü daha iyi sağlamayı öğrenen kursiyerler, sınav maratonu için ter döküyor. Ücretsiz dershane hizmetini verildiği üniversiteye hazırlık kursu, öğrencilerin yoğun katılımıyla devam ediyor. Bu kapsamda Haliliye Belediyesi’nin Kısas Mahallesine kazandırdığı kültür merkezi vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla kültür ve sosyal işler müdürlüğü tarafından Kısas Mahallesinde bulunan eski belediye hizmet binası, kültür merkezine dönüştürüldü. Kısa süre içerisinde hizmete sunulan Kısas Kültür Merkezi, kadınlara ve gençlere hitap eden kurslarıyla bölge sakinlerinin uğrak adresi oluyor. Kadınlar, dikiş-nakış kursu, el sanatları atölyesiyle bir yandan keyifli zaman geçirirken, bir yandan da meslek öğreniyor. Gençler ise okuma salonu, ders ve bilgisayar kursu ile eğitim alırken, müzik sınıfından aldıkları saz kursuyla Aşıklık geleneğini yaşatıyor. Kısas Kültür Merkezi içerisinde, müzik sınıfı, bilgisayar kursu, dikiş atölyesi, el sanatları atölyesi, 45 kişilik okuma salonu ve 15 kişilik ders sınıfları ile Kısas mahalle muhtarlığı yer alıyor. Milletevleri ile kadınlar meslek sahibi oluyor Haliliye Belediyesi, kadınlara yönelik pozitif ayrımcılıklarını hizmete sunduğu merkezler ile de devam ettiriyor. Milletevleri ve hanımlar konağı ile kadınlara yönelik meslek edindirme ve hobi kurslarını devam ettiren belediye, kursiyer kadınlara vakit geçirecekleri yeni yaşam alanları sunuyor. Ahmet Yesevi, Süleymaniye ve Sırrın Milletevinde el sanatları, dikiş nakış, kuaför ve okuma yazma kurslarına katılan kadınlara usta öğreticiler tarafından teorik ve uygulamalı eğitimler veriliyor. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği bu kurslara çocuklarıyla katılan anneler ise çocuklarını kreşe bırakmanın rahatlığını yaşıyor. Kreş hizmetinin de sunulduğu milletevlerinde anneler kurslardan aldıkları eğitimlerle meslek öğrenirken, çocukları da akranlarıyla eğlenceli zaman geçirmenin keyfini yaşıyor. Kadınların hem meslek öğrenip, hem de aile ekonomisine katkı sağladığı bu kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere ise Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika veriliyor.
15 Ocak 2024 Pazartesi - 12:43
Vali Hasan Şıldak uyuşturucu operasyonları ile ilgili verileri açıkladı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte son bir hafta içerisindeki uyuşturucu operasyonlarıyla ilgili verileri açıklayarak vatandaşların desteği ile uyuşturucuyla mücadelede daha da etkili çalışma yapacaklarını söyledi. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, son bir hafta içerisinde uyuşturucu operasyonları ile ilgili verileri açıkladı. Vali Şıldak sosyal medya aracılığıyla yaptığı paylaşımında uyuşturucu ile mücadelede kararlılığın devam edeceğinin altını çizerek, “Kıymetli vatandaşlarımız, gençlerimize yönelik bu büyük tehdide karşı daha etkili bir mücadele ortaya koyabilmek için lütfen 112 hattına veya Uyuma Programına ihbarda bulunun” diyerek vatandaşların daha da duyarlı olmaları yönünde çağrıda bulundu. Operasyonlar ile ilgili ayrıntılarda ise 7 kilo 302 gram skunk, 1 kilo 16 gram esrar, 330 gram metamfetamin, 45 gram bonzai, 531 gram eroin maddesi ile 170 adet sentetik hapın ele geçirildiği ve yakalanan 45 ‘torbacı’ diye tabir edilen şahıslardan 18’inin tutuklandığına yer verildi.
15 Ocak 2024 Pazartesi - 11:37
Şanlıurfa merkezli 10 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 29 tutuklama
Şanlıurfa merkezli 10 ilde iletişim yoluyla dolandırıcılık suçunu işleyenlere yönelik düzenlenen operasyonda 29 şüpheli tutuklandı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, iletişim yoluyla nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen faillerin tespit edilmesine ve yakalanmasına yönelik 4 aydır sürdürdüğü çalışmalarını tamamladı. Kendilerini hakim, savcı, polis gibi tanıtan şüpheli şahısların ülke genelinde özellikle öğretmenleri hedef alarak dolandırdıkları ve müştekileri zarara uğrattıkları tespit edildi. Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışmaların sonlandırılması çerçevesinde Şanlıurfa merkezli İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, İzmir, Antalya, Ankara, Gaziantep, Van, Ağrı illerinde 64 ekip 208 personelin katılımıyla şüphelilerin yakalanmasına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 31 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 33 adet cep telefonu, 33 adet sim kart, 1 adet ses kayıt cihazı, 1 adet dizüstü bilgisayar ve 7 adet hafıza kartı ele geçirildi. Yapılan detaylı araştırmalarda 31 mağdur vatandaşın dolandırıldığı ve toplamda 4 milyon 396 bin 460 TL maddi zarara uğratıldığı tespit edildi. 31 şüpheli, emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 29’u tutuklandı, 2’si adli kontrol şartları uygulanarak serbest bırakıldı.
14 Ocak 2024 Pazar - 16:11
Büyükşehir gençlerin geleceğine yatırım yapıyor
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, “Gençliğe Yatırım Geleceğe Yatırımdır” sloganıyla kent merkezi ve ilçelerde kurmuş olduğu gençlik merkezleri, spor salonları ve kurslarla ücretsiz spor eğitimleri veriyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan tesislere gelen çocuk ve gençler vakitlerini daha verimli geçirirken fiziksel ve sosyal gelişimlerine de katkıda bulunuyorlar. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlarıyla gençlerin hizmetine sunulan merkezlerde futbol, voleybol, badminton, masa tenisi, kick boks, judo, kort tenisi, atletizm, tekvando, çim hokeyi, basketbol, yüzme, karate, güreş, satranç, hentbol, dart, jimnastik, izcilik, ve okçuluk eğitimleri gibi birçok branşta eğitimler veriliyor. Uzman eğitmenlerin nezaretinde kurslara katılan gençler katıldıkları ulusal, uluslararası yarışmalarda Şanlıurfa’ya derecelerle dönerek kentin gurur kaynağı oluyorlar. Paşabağı tekvando salonunda eğitim alan gençler sokakta karşılaşabilecekleri muhtemel tehlikelerden uzak dururken sporla iç içe sağlıklı olarak yetişiyor. Kurs hakkında bilgi veren tekvando Antrenörü Hasan Bakırcı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Paşabağı tekvando salonunda yüzlerce sporcuya eğitim verdiklerini belirterek eğitimlerin sonunda önemli dereceler elde eden sporcular yetiştirdiklerini kaydetti.
14 Ocak 2024 Pazar - 15:34
Büyükşehir modern bir merkezi daha kadınların hizmetine sundu
Şanlıurfa’da Başkan Beyazgül öncülüğünde Kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık sunan Büyükşehir Belediyesi, Narlıkuyu Sağlıklı Yaşam ve Kadın Destek Merkezini hizmete açtı. Yeni açılan kurs merkezine kadınlar yoğun ilgi gösterirken çocuklar ise kreş hizmeti veriliyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik düzenlediği Kadın Destek Merkezi sayısını her geçen gün arttırıyor. Kentte kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin açtığı kurslar sayesinde kadınlar kendi ayaklarının üzerinde duruyor. Ev ekonomisine katkının yanı sıra el becerilerini de geliştiren Kadınlar, merkezler sayesinde iş sahibi oluyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Narlıkuyu Sağlıklı Yaşam ve Kadın Destek Merkezi hizmete açtı. Narlıkuyu Sağlıklı Yaşam ve Kadın Destek Merkezine gelen kadınlara buradaki uzman öğreticiler tarafından temel kurslar veriliyor. Kursa gelen kadınlar, çocuklarını buradaki kreşe bırakıyor. Eğitmenler tarafından sosyal aktivitelerin verildiği kurs merkezinde çocuklar şarkılar söyleyip resim yapıyor.
14 Ocak 2024 Pazar - 15:28
TSK Şanlıurfa'daki saldırıya misliyle karşılık verdi
PKK-YPG terör örgütünün kontrolündeki Suriye’nin Ayn El Arap (Kobani) bölgesinden Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine gerçekleştirilen saldırıya karşılık veren TSK, bir çok terör hedefini vurdu.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder