Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Uşak
Uşak’ta kilit parke ve altyapı çalışmaları hız kesmeden sürüyor
15 Mayıs 2026 Cuma - 14:48:29
Uşak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kilit parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürürken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de altyapı çalışmalarına kent genelinde devam ediyor. Uşak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehrin farklı noktalarında yürütülen çalışmalarla bozulan yollar yenilenerek vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlaması hedefleniyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise kentte altyapı güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Planlı şekilde yürütülen çalışmalarla mevcut altyapının iyileştirilmesi ve uzun vadede şehir yaşam kalitesinin artırılması amaçlanıyor. Uşak Belediyesi’nden yapılan açıklamada, "Kentimizin yollarını sadece taşla değil, emekle döşüyoruz. Altyapıda attığımız güçlü adımlarla daha yaşanabilir bir şehir inşa ediyoruz" ifadelerine yer verildi. Öte yandan, belediye ekiplerince kent genelinde çalışmalarını planlı şekilde sürdüreceği öğrenildi.
15 Mayıs 2026 Cuma - 14:18
Uşak’ta tarımsal üretim ve kooperatifçilik için İnay köyünde saha incelemesi yapıldı
Uşak İl Tarım ve Orman Müdürü Serkan Bilir, beraberindeki heyetle birlikte Ulubey ilçesine bağlı İnay Köyü’nde vatandaşlar ve üreticilerle bir araya gelerek tarımsal üretim, kooperatifçilik ve kırsal kalkınmaya yönelik incelemelerde bulundu. Uşak İl Tarım ve Orman Müdürü Serkan Bilir, İl Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Gürcan ve Ulubey İlçe Müdürü Ali Karaca ile birlikte Ulubey ilçesine bağlı İnay Köyü’nde bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştirdi. Program kapsamında ilk olarak köyde vatandaşlar ve üreticilerle bir araya gelen heyet, tarımsal faaliyetler, üreticilerin talepleri ve bölgedeki mevcut çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda üreticilerin görüş ve önerileri dinlenirken, tarımsal üretimin geliştirilmesi ve kırsal kalkınmanın desteklenmesine yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı. Heyet daha sonra İnay Sınırlı Sorumlu Kalkınma Kooperatifi’ni ziyaret ederek kooperatifin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Kooperatifin bölgesel kalkınmaya sunduğu katkılar ile üretim kapasitesinin artırılmasına yönelik çalışmaların değerlendirildiği ziyarette, kooperatifçiliğin kırsal kalkınmadaki önemine dikkat çekildi. Kooperatif Başkanı Veysel Kahya eşliğinde gerçekleştirilen program kapsamında İnay Un Fabrikası da ziyaret edildi. Fabrikadaki üretim süreçlerini yerinde inceleyen İl Müdürü Bilir ve beraberindeki heyet, yerel üretimin güçlendirilmesi ve tarımsal katma değerin artırılmasına yönelik yapılan çalışmaları değerlendirdi. Bölgesel kalkınma, üretim kapasitesinin artırılması ve kooperatifçiliğin güçlendirilmesine yönelik istişarelerin yapıldığı ziyaret programı, karşılıklı görüş alışverişiyle verimli şekilde tamamlandı.
15 Mayıs 2026 Cuma - 14:16
Vali Kartal, Sigorta Semt Pazarını ziyaret etti
Uşak Valisi Serdar Kartal, Sigorta Semt Pazarını ziyaret ederek üreticiler, pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pazar alanında kurulan tezgâhları tek tek ziyaret eden Uşak Valisi Serdar Kartal, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Ziyaret sırasında vatandaşların görüş ve taleplerini dinleyen Vali Kartal, üretim yapan esnafın gösterdiği emek ve gayretin yerel ekonomiye önemli katkılar sunduğunu ifade etti. Semt pazarlarının üretici ile vatandaş arasında doğrudan bağ kurduğunu belirten Vali Kartal, yerel üretimin desteklenmesinin ekonomik canlılığın korunması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Vali Kartal, "Üreticimizin emeğinin karşılığını bulduğu, vatandaşlarımızın kaliteli ürünlere doğrudan ulaşabildiği semt pazarları, sosyal dayanışmanın ve ekonomik hareketliliğin önemli merkezlerinden biridir. Emek veren tüm üreticilerimize ve esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum." dedi. Ziyareti sırasında Vali Serdar Kartal’a İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Dr. Sabri Ceylan ve İl Tarım ve Orman Müdürü Serkan Bilir eşlik etti.
15 Mayıs 2026 Cuma - 13:39
İzmit Körfez Pisti güç ve performansa ev sahipliği yaptı
BOM Akademi performans sürüş deneyimi etkinliği, Gedik Piliç sponsorluğunda gerçekleştirildi. Türkiye’nin köklü gıda markalarından Gedik Piliç, motor sporlarının öncü kurumlarından Borusan Otomotiv Motorsport Akademi (BOM Akademi) ile gerçekleştirdiği sponsorluk iş birliğini güçlü adımlarla sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Körfez Pisti’nde düzenlenen BOM Akademi Performans Sürüş Deneyimi etkinliği, hız, disiplin ve profesyonelliğin bir araya geldiği özel anlara sahne oldu. Etkinlikte, üst düzey performans ve güvenlik detaylarıyla donatılmış olan BMW 3.20 model araçlar tercih edildi. Etkinlikte yer alan katılımcılar, performans sürüş tekniklerini deneyimleme fırsatı bulurken, pistte sergilenen yüksek tempo ve profesyonel yaklaşım yoğun ilgi gördü. Gedik Piliç ile BOM Akademi arasındaki iş birliği, iki markanın ortak değerleri olan sürekli gelişim, yüksek performans ve başarı odaklı yaklaşımı yansıtıyor. 1968 yılından bu yana faaliyet gösteren Gedik Piliç, Türkiye’nin lider piliç eti üreticileri arasında yer alıyor. Kalite odaklı üretim anlayışı, ileri teknoloji yatırımları ve yenilikçi ürün portföyüyle sektörde güçlü konumunu sürdüren marka, sporun ve genç yeteneklerin gelişimine katkı sağlayan projelere destek veriyor. BOM performans sürüş deneyimi nedir? BOM Akademi Performans Sürüş Deneyimi, katılımcılara trafikte hayat kurtarabilecek önemli bilgileri öğretirken, profesyonel eğitmenler eşliğinde heyecan verici ve unutulmaz bir sürüş deneyimi sunuyor. Program, güvenli sürüş bilincini artırmayı hedeflerken aynı zamanda yüksek tempolu ve keyifli bir eğitim atmosferi sağlıyor. Etkinlik kapsamında katılımcılar, ileri sürüş tekniklerini uygulamalı olarak öğrenme fırsatı buluyor. Trafikte karşılaşılabilecek riskler ve tehlikeli senaryolar, kontrollü ve güvenli bir ortamda uzman eğitmenler eşliğinde deneyimleniyor. Böylece sürücüler hem araç hakimiyetini geliştiriyor hem de muhtemel risk anlarında doğru refleksler kazanıyor.
27 Mayıs 2022 Cuma - 09:35
Ortaokulu öğrencileri engelli bireyler için robot el yaptı
Uşak Şehit Mehmet Çetin İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak için robot bir el üretti.
26 Mayıs 2022 Perşembe - 16:17
Moda Fest, Simge konseriyle başlıyor
Uşak Belediyesi bünyesinde kurulan Kadın Koordinasyon Merkezi’nin (UKAMER) düzenlediği Moda Fest, 28 Mayıs günü çeşitli etkinlik ve konserle başlıyor.
25 Mayıs 2022 Çarşamba - 13:35
Uşak’taki orman yangınında 1,5 dekar alan zarar gördü
Uşak’ta meydana gelen orman yangınında 1,5 dekar alan zarar gördü.
25 Mayıs 2022 Çarşamba - 13:34
Uşak’ta ’Sağlıklı Gelecek Bisikletle Gelecek’ projesi hayata geçirildi
Uşak Belediyesi ve Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü anlaşmasıyla hayata geçirilen “Sağlıklı Gelecek Bisikletle Gelecek” projesinde yer alan pilot okullara bisiklet, koruyucu ekipman ve akıllı saat dağıtımı gerçekleştirildi.
25 Mayıs 2022 Çarşamba - 12:46
Başkan Çakın, festivalde dereceye giren vatandaşların ödüllerini verdi
Uşak Belediyesi Genç Kuşak Topluluğu tarafından düzenlenen Genç Kuşak Fest’te takım oyunlu ve bireysel yarışmalarda dereceye giren vatandaşların ödülleri verildi.
23 Mayıs 2022 Pazartesi - 21:46
Dünya Şampiyonu Ali Peker, memleketinde coşkuyla karşılandı
Gymnasiade 2022’de gülle atmada 20.
22 Mayıs 2022 Pazar - 13:22
Uşak’ta kumar oynayan 14 kişiye para cezası verildi
Uşak’ta 2 kıraathane ve 1 derneğe yapılan kumar operasyonunda 14 kişiye 25 bin TL para cezası kesildi.
21 Mayıs 2022 Cumartesi - 12:36
Uşak’ta gürültü sorun olmaktan çıkacak
Çevreye duyarlı çalışmaları ile dikkati çeken Uşak Belediyesi’nin gürültü kirliliğinin azaltılmasına yönelik olarak hayata geçirdiği “Uşak İli Gürültü Azaltım Senaryolarının Geliştirilmesi" projesi 26 Mayıs’ta tamamlanıyor.
21 Mayıs 2022 Cumartesi - 07:20
Uşak’ta iki grup arasındaki silahlı kavgada 2 kişi ağır yaralandı
Uşak’ta iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi ağır yaralandı.
20 Mayıs 2022 Cuma - 12:34
1 kilo esrarla yakalanıp serbest bırakıldılar
Uşak’ta bir otomobilin içinde 1 kilodan fazla esrarla yakalanan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.
20 Mayıs 2022 Cuma - 00:16
Uşak’ta 19 Mayıs coşkusu fener alayıt ile sürdü
Uşak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yüzlerce vatandaşın katıldığı “Fener Alayı” yürüyüşü gerçekleşti.
19 Mayıs 2022 Perşembe - 22:39
Uşak’ta bin 815 sürücüye para cezası
Uşak’ta trafik polislerinin yaptığı uygulamada bin 815 sürücüye idari para cezası kesilirken, 19 araç da trafikten men edildi.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder