Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Yalova
Dr. Baran’dan böbrek sağlığı uyarısı
12 Mart 2026 Perşembe - 21:23:20
Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nefroloji Uzmanı Dr. Erdem Baran, Dünya Böbrek Günü dolayısıyla böbrek sağlığı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kronik böbrek hastalığının çoğu zaman erken dönemde belirti vermeden ilerlediğine dikkati çeken Nefroloji Uzmanı Dr. Erdem Baran, bu nedenle düzenli sağlık kontrollerinin büyük önem taşıdığını belirtti. Yapılan araştırmaların toplumda yaklaşık her 10 kişiden birinde böbrek hastalığı bulunduğunu gösterdiği ifade edildi. Özellikle diyabet, hipertansiyon, obezite ve sağlıksız yaşam alışkanlıklarının böbrek hastalıkları açısından önemli risk faktörleri arasında yer aldığı vurgulandı. Dr. Erdem Baran, bu hastalıkların kontrol altında tutulmasının böbrek sağlığının korunmasında kritik rol oynadığını belirtti. Dünya Böbrek Günü vesilesiyle vatandaşları böbrek sağlıkları konusunda daha bilinçli olmaya ve düzenli sağlık kontrollerini ihmal etmemeye davet etti. Böbrek sağlığını korumak için yeterli su tüketilmesi, tuz tüketiminin azaltılması, sağlıklı ve dengeli beslenilmesi, sigara kullanımından kaçınma, düzenli egzersiz yapılması ve gereksiz ilaç kullanımından kaçınılması gerektiğini söyledi.
11 Mart 2026 Çarşamba - 19:49
Yalova’da 12 yaşındaki Kerem’in ölümüne ilişkin davaya devam edildi
Yalova’da 2018 yılında 12 yaşındaki Kerem Karakaya’nın sınıf arkadaşı tarafından kazayla tüfekle vurularak öldürüldüğü iddiasıyla ilgili davaya devam edildi. Yalova’nın Termal ilçesine bağlı Akköy’de 3 Haziran 2018 tarihinde meydana gelen olayda Kerem Karakaya (12), sabah saat 08.30’da okul arkadaşı F.B.’nin evine gitmiş, burada iddiaya göre evin odunluk kısmında bulunan kırma av tüfeği ile oynayan F.B., arkadaşı Kerem Karakaya’yı başından vurmuştu. F.B.’nin cezai ehliyetinin bulunmaması nedeniyle annesi S.B., Yalova 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde ’taksirle ölüme neden olma’ suçundan yargılanıyordu. Mahkeme, tüfeğin ağırlığı, 2 kez ateş edilmesi, kartuşun değiştirilmesi ve silahın ateş mekanizmasının suça sürüklenen çocuk tarafından bilinemeyeceği, delillerin tam toplanmamış olması ve kasten adam öldürme şüphesinin varlığı nedeniyle Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu. Soruşturmayı tamamlayan savcılık, S.B. hakkında hazırladığı iddianamede sanığın kasten öldürme suçundan hapsini talep etmişti. Yalova 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya Trabzon ilinden SEGBİS ile katılan sanık S.B’nin kardeşi R.B., silah sesiyle uyanarak dışarı çıktığını ve Kerem Karakaya’yı yerde, yanında tüfekle gördüğünü söyledi. R.B, Kerem’in başının altına bez bıraktığını, ardından ambulansı aradığını anlattı. Kerem’in annesi Rahime Karakaya ise olaydan 38 dakika sonra R.B’nin kendisini arayıp, "Kerem, F.B. kavga etti. F.B, Kerem’i vurdu" dediğini söyledi. R.B ise bu iddiayı yalanladı. Ailenin avukatı Şermin Tankut, sanık ve tanık ifadelerin çelişkilerle dolu olduğunu kaydetti. Mahkeme heyeti, sanık S.B.’nin tutuklanma talebinin reddine karar verdi ve duruşmayı 15 Nisan tarihine erteledi. Dava sonrasında avukat Şermin Tankut, yaptığı açıklamada, "Mahkeme heyetine biz tevzi tahkikat taleplerimizi gönderdik. 9-10 noktada büyük çelişkiler, açıklanmayan olaylar mevcut olduğunu bildirdik. Mahkeme bütün taleplerimizi reddetti. Hala tutuklamaya karar vermedi. Yakın tarihe duruşma 15 Nisan’da tekrar duruşma olacak. Mahkeme heyetince bir nolu ve iki nolu ara karar gereği adli tıptan raporlar bekleniyor. Yani büyük umudumuz şu ki, artık bütün dosya içerisinde deliller, çelişkiler, vesaire S.B.’yi göstermektedir. İnşallah 15 Nisan’da biz sanığı tutuklu olarak göreceğiz" dedi. Kerem Karakaya’nın annesi Rahime Karakaya ise, "Ben çocuğuma katilini istiyorum. Yeter artık karşımıza çıkıyorlar, böyle yalan yanlış konuşuyorlar. ‘Bilmiyorum, unutmuşuz.’ diyorlar. 7 senedir biz niye bir şey unutmamışız? İşine gelenleri niye unutmuyorlar? Çocuğumun katilini istiyorum" ifadesini kullandı.
10 Mart 2026 Salı - 10:59
Yalova’da telefon dolandırıcısı 5 şüpheli tutuklandı
Yalova’da telefonda kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak bir vatandaşı dolandırdığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 5’i tutuklandı. Alınan bilgiye göre, dolandırıcılar telefonla ulaştıkları vatandaşı çeşitli bahanelerle kandırarak 2 altın bilezik, 29 adet çeşitli türlerde altın takı, 1 altın kaplama saat, bin dolar, 2 bin İsviçre frangı ve bin avroyu elden teslim aldı. Olay, mağdur vatandaşın polise yaptığı başvuru ile ortaya çıktı. Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda, dolandırıcılık olayına karıştığı belirlenen 2 şüpheli Yalova merkezli olarak İstanbul’da düzenlenen operasyonla yakalanarak Yalova’ya getirildi. Şüphelilerden biri çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğeri hakkında adli kontrol kararı uygulandı. Soruşturmanın devamında kimlikleri belirlenen 4 şüpheli daha, Yalova merkezli operasyonla İstanbul’da yakalandı. Şüpheliler, ’nitelikli dolandırıcılık’ suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. Öte yandan, yapılan çalışmalar sonucunda yakalanan 4 şüphelinin Kocaeli ve Kırklareli’nde toplam 4 milyon 400 bin lira tutarında 3 ayrı dolandırıcılık olayının da faili olduğu tespit edildi.
09 Mart 2026 Pazartesi - 11:15
Yalova’da uyuşturucu operasyonları: 1 tutuklama
Yalova’da polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 6 şüpheliden biri tutuklandı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Çiftlikköy ve Altınova ilçesinde sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Zanlılardan 555,33 gram çeşitli türlerde uyuşturucu madde ve 90 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 3 şahıs hakkında ’uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti’ suçundan adli işlem başlatıldı. Adliyeye sevk edilen zanlılarda biri tutuklandı, 2 şüpheli ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. 3 şahıs ise ’uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve bulundurmak’ suçu kapsamında serbest bırakıldı. Ayrıca hakkında TCK Madde 188 ’uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti’ ve ’hırsızlık’ suçlarından 22 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası ve 25 bin TL adli para cezası, bulunan hükümlü yakalanarak cezaevine teslim edildi.
04 Aralık 2023 Pazartesi - 12:31
Deprem anı Yalova’da güvenlik kameralarında
Merkez üssü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5.1 büyüklüğündeki deprem Yalova’da da şiddetli şekilde hissedildi. Deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı.
04 Aralık 2023 Pazartesi - 11:13
Gemlik merkezli deprem Yalova’da da hissedildi
Merkez üssü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5.1 büyüklüğündeki deprem Yalova’da da hissedildi. Deprem sonrasında bazı okullardaki öğrenciler tedbir amaçlı bahçeye tahliye edildi. Yalova’da da hissedilen deprem sonrasında bazı okullardaki öğrenciler tedbir amaçlı okul bahçesine çıkarıldı. Bir süre bahçede bekletilen öğrenciler yeniden sınıflara alındı.
03 Aralık 2023 Pazar - 19:50
Yalova’da baca yangını
Yalova’nın Çınarcık ilçesinde bir işletmenin tandır bacasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Çınarcık ilçesi Karamürsel Caddesi’nde lavaş üretimi yapılan iş yerinde tandır bacasında yangın çıktı. Olay yerine gelen Çınarcık Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü.
03 Aralık 2023 Pazar - 16:23
Bahadır Yenişehirlioğlu, Yalova’da söyleşiye katıldı
Yalova Belediyesi Yürüyen Köşk Kültür ve Sanat Sezonu çerçevesinde AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu Yalovalılarla buluştu. Aynı zamanda oyuncu, yazar ve hukukçu kimliği de tanından Bahadır Yenişehirlioğlu, Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde söyleşiye katıldı. Yenişehirlioğlu, konuşmasında Türkiye yüzyılının, gücün yüzyılı olduğunu belirerek, “Yerli ve millî kalkınma stratejileri doğrultusunda attığımız her adım ve kazandığımız her başarı, ülkemizin gücüne güç katmaktadır” dedi. Programın sonunda Dr. Hülya Kaya, Yenişehirlioğlu’na çiçek, Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ise geleneksel yöntemlerle Yalova kağıdından yapılan plaketi Yenişehirlioğlu’na takdim etti. Programı AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü de takip etti.
03 Aralık 2023 Pazar - 15:47
Yalova’da kış lastiği denetimi yapıldı
Yalova Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ve Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerince ortaklaşa kış lastiği uygulaması ve servis araçları denetimi yapıldı. Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ve Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerince ortaklaşa kış lastiği uygulaması yapıldı ve servis araçları denetlendi. Ticari araçlar için kış lastiği kullanım zorunluluğu, Türkiye genelinde 1 Aralık’ta başladı. Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ve Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerinin denetiminde, kış lastiği, lastik diş derinlikleri ve araç evrakları kontrol edildi. Otobüs lastiklerinin kış lastiği olup olmadığı ve diş derinliklerinin 4 milimetre şartına uyup uymadığı "kumpas" adlı aletle ölçülerek, polis ekiplerince incelendi. Ekipler otomobil, minibüs, kamyonet gibi araçların lastiklerinin 1,6 milimetre, otobüs, kamyon ve çekicilerin lastiklerinin ise 4 milimetre kuralına uyup uymadıklarını kontrol etti. Öte yandan, uygulamada servis araçları da denetlendi. Cezası 2 bin 568 lira Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının düzenlemeleri kapsamında, 1 Aralık-1 Nisan döneminde, tüm ticari araçlar için kış lastiği kullanma zorunluluğu bulunuyor. Özel otomobiller için ise yasal zorunluluk olmamasına rağmen kış lastiğinin kullanılması öneriliyor. Zorunlu olduğu halde araçlarına kış lastiği taktırmayan işletmelere 2023 yılı için 2 bin 568 lira ceza uygulanacak. Kış lastiği taktırmama cezası, Hazine ve Maliye Bakanlığınca açıklanacak yeniden değerleme oranı çerçevesinde 1 Ocak 2024 itibarıyla güncellenecek.
02 Aralık 2023 Cumartesi - 17:15
Atatürk Bilim ve Sanat Merkezi’nde Bilim Fuarı
Yalova Atatürk Bilim ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Bilim Fuarı’nda 20 proje görücüye çıktı. Bilim Fuarı’nda, 54 öğrencinin 7 ana alanın yanı sıra 12 tematik alandaki göç ve uyum, değerler eğitimi, insan hakları ve demokrasi, bilim tarihi ve felsefesi üzerine hazırladığı 20 proje beğeniye sunuldu. Projeler, hem bilimsel hem de sosyal açıdan güncel ve önemli konuları ele aldı. Fuarın açılışı Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Akmeşe, şube müdürleri Mehmet Kalkan, Fırat Sarıkaya, kurum öğretmenleri, öğrenciler, velilerin katılımıyla gerçekleşti. Vali Yardımcısı Doğan ve Müdür Akmeşe, fuarda stantları tek tek gezerek öğrenci ve danışman öğretmenlerden projeler hakkında bilgiler aldı. Doğanöğrencileri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.
02 Aralık 2023 Cumartesi - 10:19
Kavgayı ayırırken yediği kurşunla felç olan Eyüp, yaşama basketbolla tutundu
Yalova’da 21 yaşındayken bir kavgayı ayırırken omuriliğine isabet eden kurşunla felç olduktan sonra hayata tekerlekli sandalye basketbol sporuyla bağlanan eski milli sporcu Eyüp Atırcıoğlu, 20 yıldır kendisi gibi engellilere rol model olarak onların da yaşama tutunmasında yardımcı oluyor.
01 Aralık 2023 Cuma - 16:46
Yalova’da 6 kişinin yaralandığı trafik kazası kamerada
Yalova’nın Çınarcık ilçesinde ana yola kontrolsüz çıkan servis minibüsü ve minibüsün çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Alınan bilgiye göre, Çınarcık’a bağlı Koru beldesi Harbiş kavşağından ana yola kontrolsüz ve hızlı bir şekilde giren H.K. idaresindeki 77 P 0306 plakalı servis minibüsüne, 77 DN 211 plakalı minibüs çarptı. Kazada sürücülerin yanı sıra tersane işçilerini taşıyan servis minibüsündeki 4 işçi yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen 112 acil servis ekipleri tarafından ambulansla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Sabah saatlerinde meydana gelen kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
01 Aralık 2023 Cuma - 16:16
Nutuk’un Yalova’da basılan 100.yıl özel serisi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verildi
Yalova’da hazırlanan Nutuk Yalova 100. Yıl Özel Serisi Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Yalova Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Yalova Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Nazlı Uslu tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilmek üzere Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sabri Demir’e teslim edildi. Cumhuriyetin 100. Yılı anısına 100 kişinin çalıştığı ve tamamen el emeği ile Yalova’da üretilen Nutuk Yalova 100. Yıl Özel Serisi’nin 1923/0001 Numaralı ilk basımı Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Yalova Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Nazlı Uslu tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilmek üzere Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sabri Demir’e verildi. TÜKD Yalova Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Yalova Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi İş Kadını Nazlı Uslu konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Yalova’mızda hazırlanan Nutuk Yalova 100. Yıl Özel Serisini Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’a verilmek üzere Cumhurbaşkanımızın Değerli Başdanışmanı Sabri Demiri Bey’e teslim ettim. Beni makamında ağırlayan çok değerli Sabri Bey’e teşekkürlerimi sunarım” dedi. Nutuk’un özel serisinin satışından elde edilecek gelir Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Yalova Şubesinin bursiyer öğrencilerine burs olarak kullanılmak üzere aktarılacak.
01 Aralık 2023 Cuma - 16:14
Yalova Belediyesi’nden sokak hayvanlarına 11 ayda 28,5 ton mama
Yalova Belediyesi sokak hayvanlarını besleme çalışmaları çerçevesinde 11 ayda 28,5 ton mama kullandı. Yalova Belediyesi kent merkezinde sokak hayvanlarının beslenmesi adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Günlük olarak belirlenen noktalardaki sokak hayvanları beslenirken ihtiyaçları da ekipler tarafından gideriliyor. Zaman zaman vatandaşlardan gerek sosyal medya aracılığıyla gerekse de 153 Alo Evim Merkezi’ni arayarak sokak hayvanları adına talep geldiğini belirten Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Kimsenin gözü arkada kalmasın. Alanında uzman ekibimizle birlikte hayvanlarımızın bakımları yapılıyor. Bununla birlikte onları sıcak yuvalarına da yaptığımız kedi evleri ile kavuşturuyoruz. Havaların soğuması bizim besleme faaliyetlerimizi arttırmıyor. Zaten planlamalarımız doğrultusunda sokak hayvanlarımız düzenli besleniyor. Şunu söyleyebiliriz ki Yalova’da hiçbir sokak hayvanı aç değil. Sağ olsun hem vatandaşlarımız hem de bizler onları yeteri kadar besliyoruz. Ama içleri yine de rahat etmeyen vatandaşlarımız bir kap su ve mamayı gördükleri sokak hayvanının yanına bırakabilirler. Geçtiğimiz 11 ayda 10 bin 400 kg kedi maması, 18 bin 100 kg köpek maması ile hayvanlarımızı besledik. Faaliyetlerimiz 2024 yılında da artarak devam edecek” açıklamasında bulundu.
01 Aralık 2023 Cuma - 15:55
Yalova’da engellilerden ritim konseri
Türkiye Beyazay Derneği Yalova Şubesi Ritim Grubu Engelliler Günü nedeniyle verdiği konserle büyük beğeni topladı. Yalova Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını Türkiye Beyazay Derneği Yalova Şube Başkanı Fatih Olğun yaptı. Oğlun, Beyazay Derneği’nin Yalova Şubesi’nin 2016 yılında Genel Başkan Lokman Ayva’nın arzusu üzerine kurulduğunu belirterek, “Bugün kocaman bir aile olduk ve çok güzel işlere imza atmaya başladık. İlimiz genelinde ikamet eden engelli kardeşlerimizin her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olmaya, onlarla birlikte yol yürümeye, sevinçlerine ve hüzünlerine ortak olmaya çalışıyoruz. Bugün burada bir emeğe şahit olacaksınız. Biz ilimiz genelindeki tüm sivil toplum kuruluşlarıyla, tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte hareket etmeye çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda zaman zaman zorluk yaşasak da en güzeli gittiğimiz her kapının açılması işlerimizi kolaylaştırıyor” diye konuştu. Açılış konuşmalarının ardından ilk olarak sema gösterisi yapıldı. Sonrasında ise Türkiye Beyazay Derneği Yalova Şubesi Ritim Grubu şef Eteri Dalakishvili yönetiminde konserini gerçekleştirdi. Konser büyük beğeniyle dinlendi. Konseri Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe de takip etti.
01 Aralık 2023 Cuma - 14:22
Tutuk, “Yalova’mıza hak ettiği yatırımları kazandırıyoruz”
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Ankara’da bir dizi ziyarette de bulunan Başkan Tutuk, parti teşkilatıyla birlikte Türkiye Yüzyılı vizyonu kapsamında hemşehrileri için eser ve hizmet anlayışıyla çalıştıklarını bildirdi. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Ankara programı kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen 163. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yer aldı. AK Parti İl Başkan Vekili Hüseyin Özyılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, İl Başkan Yardımcısı Abdullah Çam ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan’ın da yer aldığı toplantıda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan alkışlarla salona girdi. Burada konuşan ve yerel seçim çalışmalarıyla ilgili partililere seslenen Erdoğan, hedefin tüm belediyeleri kazanmak olduğunu ve teşkilatın gece gündüz demeden çalışacağını bildirdi. Başkan Tutuk, parti teşkilatıyla birlikte buradaki toplantının ardından AK Parti Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sırakaya’ya ziyarette bulundu. Başkan Tutuk, AK Parti Genel Merkezi’nde ayrıca AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Semiha Ekinci’ye de bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Tutuk, Ankara programı kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol’a da birer ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerin adından açıklamada bulunan Başkan Tutuk, değerli milletvekilleri ile Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sırakaya ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Semiha Ekinci’ye misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür etti. Ankara’da yoğun bir tempoda çalışma yürütüldüğünü söyleyen Başkan Tutuk, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da vurguladığı gibi bizler eser ve hizmet anlayışıyla parti teşkilatımızla birlikte Yalova’mız için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gönül Belediyeciliği anlayışıyla Türkiye Yüzyılı inşası yolunda Yalova’mızda birçok çalışmayı hayata geçireceğiz. Allah’ın izni, milletimizin desteğiyle Yalova’mıza hak ettiği yatırımları kazandırıyoruz, kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder