Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Zonguldak
Miting ve açılışların unutulmaz ismi Seyfi Usta’nın heykeli açıldı
18 Mayıs 2026 Pazartesi - 22:53:38
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde yıllarca miting, düğün, şenlik ve toplumsal etkinliklerin aranan ismi olan zurna sanatçısı Seyfullah Çetin’in heykeli açıldı. 1972 yılında Iğdır’dan Çaycuma’ya gelerek burada yaşam kuran ve "Seyfi Usta" adıyla tanınan sanatçı, 18 Mart 2024 tarihinde hayatını kaybetmişti. Çaycuma Belediyesi tarafından, Seyfi Usta’nın yaşadığı eve yakın bir noktada hizmete açılan Halk Lokantası’nın önüne yaptırılan heykelin açılışı bugün gerçekleştirildi. Çaycuma’nın kültürel yaşamına uzun yıllar renk katan Seyfi Usta; düğünlerden festivallere, 1 Mayıs kutlamalarından çeşitli toplumsal etkinliklere kadar birçok organizasyonda zurnasıyla yer aldı. Çaycuma,’nın hafızasında önemli bir yer edinen sanatçı, mütevazı kişiliği ve emek mücadelesine verdiği destekle de tanındı. Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi İsmet Akyol, yaptığı açıklamada Seyfi Usta’nın Çaycuma için önemli bir değer olduğunu belirterek, "Seyfi Usta’nın hatırası Çaycuma’da yaşamaya devam ediyor" dedi. Akyol, Bülent Kantarcı’nın 29 Mart 2024 tarihinde Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği’ni ziyaretinde, Seyfi Usta’nın isminin yaşatılması yönündeki taleplerini ilettiklerini ifade etti. Çaycuma Belediyesi tarafından yaptırılan heykelin, Seyfi Usta’nın kent yaşamındaki izini ve halk nezdindeki değerini gelecek kuşaklara taşıyacağı belirtildi.
18 Mayıs 2026 Pazartesi - 22:53
Zonguldak çevre yolu yapım sözleşmesi imzalandı
AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Çevre Yolu yapım işi sözleşmesinin DEMCE Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile A S L İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İş Ortaklığı arasında 26 milyar 409 milyon 872 bin TL bedelle imzalandığını açıkladı. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Zonguldak’ımızın ulaşım altyapısını güçlendirecek ve şehrimizin geleceğine önemli katkılar sunacak Zonguldak Çevre Yolu Km: 36+300-49+362,26 Arası Yapım İşi’nin sözleşmesi, DEMCE Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile A S L İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İş Ortaklığı arasında 26 milyar 409 milyon 872 bin TL bedelle 14 Mayıs 2026 tarihinde imzalanmıştır. Şehrimizin ulaşım konforunu artıracak, trafik yükünü azaltacak ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak bu önemli yatırımın Zonguldak’ımıza hayırlı olmasını diliyorum"dedi.
18 Mayıs 2026 Pazartesi - 22:24
Zonguldak-Bartın kara yolunda kaza: 3 yaralı
Zonguldak-Bartın karayolu Saltukova mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, 67 AEG 747 plakalı araçta bulunan sürücü Fuat T. ile yanında yolcu olarak bulunan Duygu T. kazada hafif şekilde yaralandı. 64 DM 600 plakalı aracın sürücüsü Furkan Y. ise çarpışmanın etkisiyle araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, jandarma ve Çaycuma Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu araçtan çıkarılan Furkan Y.’nin ilk belirlemelere göre vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi. Yaralı sürücü, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
18 Mayıs 2026 Pazartesi - 15:25
Haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı yapıldı
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında "Haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı" gerçekleştirildi. Toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen ile İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen katıldı. Toplantıda, il genelinde yürütülen asayiş hizmetleri, güvenlik tedbirleri ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar ele alındı. Kent genelindeki mevcut güvenlik uygulamaları değerlendirilirken, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
10 Şubat 2023 Cuma - 13:47
Eren Enerji deprem bölgesinde madencileri yalnız bırakmadı
Zonguldak’tan deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılan maden işçilerinin ısınma ve barınma ihtiyaçları yaşadığı yönündeki problemin kamuoyuna yansıması sonrasında harekete geçen Zonguldak Belediyesi’nden sonra şimdi de Eren Enerji harekete geçerek madencilerin ihtiyaç duyduğu teknik ekipman ve malzemeleri afet bölgesine yola çıkardı.
10 Şubat 2023 Cuma - 13:46
Otomobilin camını kırarak para çalan 2 şüpheli tutuklandı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde park halindeki bir otomobilin camını kırarak yüklü miktarda para çalan 3 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10 Şubat 2023 Cuma - 11:36
Başkan Alan, deprem bölgesindeki madenciler için devreye girdi
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak’tan deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılan maden işçilerinin ısınma ve barınma ihtiyaçları için Milli Savunma Bakanlığı ile görüştü.
10 Şubat 2023 Cuma - 11:20
Zonguldak Belediyesi; “Onlar arama kurtarma değil ama hepsi madenci torunları”
Zonguldak Belediyesi ekipleri ilk günden itibaren adeta canla başla çalışıyor.
09 Şubat 2023 Perşembe - 22:28
ASKON’dan depremzedelere yardım
Kdz Ereğli’li sanayici ve işadamlarının kurduğu ASKON Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği, Kahramanmaraş a teslim edilmek üzere 3 tır yardımı yola çıkarttı.
09 Şubat 2023 Perşembe - 16:23
Karla mücadele veren ekipler hasta kadına güçlükle ulaştı
Zonguldak’ta kar nedeniyle yolların kapanmasının ardından evinde hastalanan 85 yaşındaki kadının imdadına ekipler yetişti.
09 Şubat 2023 Perşembe - 16:10
Depremde hayatını kaybeden aile son yolculuğuna uğurlanacak
Ereğli depremde hayatını kaybeden aileyi uğurlayacak.
09 Şubat 2023 Perşembe - 15:29
Çay ocağında toplanan hasılat depremzedelere bağışlandı
Zonguldak’ta kent merkezinde bulunan bir çay evi bir günlük hasılatı olan 2 bin 100 TL’yi depremzedelere destek olmak amacıyla Valilik Sosyal Yardımlaşma hesabına bağışladı.
09 Şubat 2023 Perşembe - 14:07
Alaplı’da kahvehanedeki çay 5 lira oldu
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Kahveciler Esnaf Odası kahvehanelerde satılan çay fiyatının 2 TL zamlanarak 5 TL’ye yükseldiğini açıkladı.
09 Şubat 2023 Perşembe - 13:01
3 bin 550 madenci deprem bölgesinde hayat kurtarıyor
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, deprem bölgesinde arama ve kurtarma çalışmalarına devam eden 3 bin 550 maden işçisine destek vermek için Hatay’a gitti.
09 Şubat 2023 Perşembe - 13:00
Direksiyon hakimiyetini kaybeden araç şarampole uçtu
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil yoldan çıkarak şarampole uçtu.
09 Şubat 2023 Perşembe - 11:26
Başkan Selim Alan deprem bölgesine gidiyor
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere Kahramanmaraş’a hareket etti.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder