Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Ağrı
Ağrı Emniyet Müdürü Önder, Özel Harekât personeliyle iftarda bir araya geldi
10 Mart 2026 Salı - 17:07:19
Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, Özel Harekât Şube Müdürlüğü personeli için düzenlenen iftar programında polislerle bir araya geldi. Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda, Özel Harekât Şube Müdürlüğü personeli iftar sofrasında buluştu. İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, programda personelle sohbet etti. İftarın ardından konuşan Önder, Türk Polis Teşkilatı’nın ülkenin huzur ve güvenliği için büyük bir sorumluluk üstlendiğini söyledi. Görevlerini zor şartlar altında sürdüren özel harekât personelinin büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Önder, "Milletimizin huzur ve güvenliği için görev yapan siz değerli personelimiz, cesaretiniz ve disiplininizle teşkilatımızın gurur kaynağısınız. Ülkemizin güvenliği için üstlendiğiniz görevler büyük bir sorumluluk taşıyor. Bu sorumluluğu yerine getirirken ortaya koyduğunuz gayret ve kararlılık her türlü takdirin üzerindedir." ifadelerini kullandı. Ramazan ayının birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini dile getiren Önder, teşkilat mensuplarının her zaman birbirine destek olan büyük bir aile olduğunu kaydetti. Programın ardından atış ve spor sınavlarında dereceye giren personele hediyeleri İl Emniyet Müdürü Göksel Önder tarafından verildi. Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
10 Mart 2026 Salı - 16:17
Taşlıçay’da Ramazan etkinliğinde minik kızın ilahiye eşliği tebessüm oluşturdu
Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde bir ilkokulda düzenlenen Ramazan etkinlikleri sırasında ilahiye kendisini kaptırarak içinden geldiği gibi ritimle hareket eden 5 yaşındaki bir kız çocuğunun görüntüleri sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenerek büyük ilgi gördü. Taşlıçay ilçesindeki Yukarı Düzmeydan İlk Ortaokulu tarafından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Maarifin Kalbinde Ramazan" etkinlikleri kapsamında Ramazan programı düzenlendi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerden oluşan koro çeşitli ilahiler seslendirdi. Program sırasında öğrencilerin söylediği "Kabe’de Hacılar Hu Der Allah" ilahisi okul bahçesinde coşkulu anlar yaşanmasına neden oldu. Etkinliğe katılan öğretmenlerden birinin yanında getirdiği 5 yaşındaki kız çocuğu ise ilahinin ritmine kendisini kaptırarak içinden geldiği gibi hareket etmeye başladı. İlahinin temposuna uyum sağlayarak doğal ve içten hareketlerle ritme eşlik eden minik kız çocuğu, programı izleyen öğretmen ve öğrencilerin yüzünde tebessüm oluşturdu. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede binlerce kullanıcı tarafından paylaşılırken, video milyonlarca izlenmeye ulaştı. Türkiye’de ve yurt dışında çok sayıda sosyal medya hesabı tarafından paylaşılan görüntüler, sosyal medyanın en çok konuşulan videolarından biri haline geldi. Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Maarifin Kalbinde Ramazan" etkinliklerinin öğrencilerin kültürel ve manevi değerlerle buluşmasına önemli katkı sunduğunu belirtti. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma duygularını güçlendirdiğini ifade eden Kökrek, "Okullarımızda düzenlenen bu tür etkinlikler öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerle büyümesine katkı sağlıyor. Taşlıçay’daki okulumuzda gerçekleştirilen program sırasında yaşanan bu samimi an da toplumumuzun Ramazan sevincini yansıtan güzel bir görüntü oldu. Çocuklarımızın içtenliği ve doğallığı hepimizin yüzünde tebessüm oluşturdu." dedi. Programın sonunda öğrenciler çeşitli Ramazan etkinlikleriyle vakit geçirirken, ilahi eşliğinde gerçekleşen o anlar sosyal medyada büyük ilgi görmeye devam ediyor.
10 Mart 2026 Salı - 12:37
Ağrı’da futbol heyecanı başladı
Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları Yıldızlar Kız-Erkek Futbol Grup Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor. Vali Lütfü Yiğenoğlu Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen turnuvanın açılışı, sporcuların ve teknik ekibin katıldığı seremoni töreniyle gerçekleştirildi. Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda düzenlenen organizasyon, bölgenin dört bir yanından gelen genç yetenekleri bir araya getirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seremoni töreninde, sporcuların geçit töreni renkli görüntülere sahne oldu. Törende konuşma yapan Gençlik Hizmetleri Müdürü Cemil Budak, sporun gençler üzerindeki birleştirici gücüne dikkat çekti. Budak, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Ağrı olarak böylesine anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Sahada sergileyeceğiniz mücadele sadece skor tablosuna değil, aynı zamanda dostluk ve kardeşlik hanenize de yazılacaktır. Tüm sporcularımıza fair-play çerçevesinde başarılar diliyorum. Müsabakalarda ev sahibi Ağrı’nın yanı sıra şu illerden gelen başarılı okul takımları temsil ediliyor; Van, Mardin, Muş, Bitlis, Kars, Iğdır ve Şanlıurfa. Yıldız erkekler ve yıldız kızlar kategorilerinde düzenlenen maçlar, 3 gün boyunca Ağrı’daki spor komplekslerinde devam edecek. Gruplarını lider tamamlayan ekipler, Türkiye finalleri yolunda dev bir adım atmış olacak.
10 Mart 2026 Salı - 12:36
Patnos’ta liseler arası bilgi yarışması düzenlendi
Ağrı’nın Patnos ilçesinde Patnos İlçe Halk Kütüphanesinde düzenlenen liseler arası bilgi yarışmasının finalinde Patnos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Patnos Mimar Sinan Anadolu Lisesi’ni geride bırakarak birinciliği elde etti. Yarışmada büyük bir bilgi, beceri ve heyecan yaşanırken, öğrenciler rakiplerine karşı üstünlük sağlamak için ellerinden geleni yaptılar. Patnos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin zaferiyle sonuçlanan yarışmanın ardından Kaymakam Dertlioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksek Zorlu, öğrencilere hediyelerini takdim ederek, tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.
10 Mart 2025 Pazartesi - 09:24
Ağrı Süper Amatör Liginde "Patnos Derbisi" yaşandı
Ağrı Süper Amatör lig 3. haftasında Patnos Belediye Spor ile Patnos İdman Yurdu karşı karşıya geldi. Patnos ilçe Stadyumunda oynanan derbiyi, Patnos Belediye Spor 2-1’lık skorla kazandı. Patnos Belediye Spora galibiyeti getiren golleri, Osman Arslan ve Baran Taşdemir atarken Patnos İdman Yurdu’nun tel golü ise Muhammed Akdağ’dan geldi. 7 Puanla grupta lider olan Patnos Belediye Spor Kulübü Başkanı Sefa Taşdemir, her iki takımında çok iyi mücadele ettiklerini futbol severlere keyifli bir maç izlettiklerini söyledi. Hedeflerinin namağlup grubu lider bitirmek olduğunu söyleyen Başkan Taşdemir, ’’Amacımız Bölgesel Amatör Ligine (BAL) çıkmak, bu doğrultuda takım kurduk ve karşılığını almaya başladık. Derbide galip geldiğimiz için mutluyum, Patnos İdman yurdu takımını ve teknik ekibini gösterdikleri harika mücadele için tebrik ediyorum’’ dedi. Patnos Belediye Spor Kulübü As Başkanı Fatih Işık , maçtan sonra soyunma odasında futbolcular ile teknik ekibi ve yöneticileri tebrik etti. As Başkan Işık, ‘’Patnos’un gurur kaynağı iki kulübümüz, Patnos Belediye Spor ve Patnos İdman Yurdu, sahada kıyasıya bir mücadeleye imza attılar, İlçemizin bu güzide iki kulübümüzü verdikleri mücadeleden dolayı ayrı ayrı tebrik ederim. Yenen taraf biz olduk mutluyuz ‘’diye konuştu.
09 Mart 2025 Pazar - 21:31
Ağrı’da 31 yaşındaki şahıs gece kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Ağrı’da 31 yaşındaki şahıs, gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Olay, dün sabaha karşı Fırat Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iki çocuk babası Yunus Söğüt (31), sahur için eşi tarafından saat 04.00 sıralarında uyandırılmaya çalışıldı. Söğüt eşinin tüm çabalarına rağmen tepki vermeyince 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekipleri, Söğüt’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Söğüt’ün cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan otopsi sonucunda genç adamın kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği tespit edildi. Otopsi işlemlerinin ardından Yunus Söğüt’ün cenazesi, Ağrı merkeze bağlı Eğribelen köyünde toprağa verildi.
09 Mart 2025 Pazar - 17:20
Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Takımı, Silopi Belediyesi Spor Kulübü’nü 2-1 mağlup etti
TFF Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, kendi sahasında karşılaştığı Silopi Belediyesi Sportif Faaliyetler Spor Kulübü Kadın Takımı’nı 2-1 mağlup etti. Ağrı Vali Lütfü Yeğenoğlu Stadı’nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, mücadeleye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından başlatılan 2025 Aile Yılı kapsamında "Ailemiz İstikbalimiz" yazılı pankartla çıkarak ailenin önemine dikkat çekti. Hakem Uğur Yıldız’ın yönettiği, yardımcı hakemler Recep Gündüz ve Özlem Kaya’nın görev aldığı müsabakada, Ağrı ekibi üstün bir futbol sergiledi. Maçta Ağrı temsilcisine galibiyeti getiren goller, İrem Başaral ve Ceylan Tatar’dan geldi. Konuk ekip Silopi Belediyesi Sportif Faaliyetler Spor Kulübü ise bir gol bulmasına rağmen mağlubiyetten kurtulamadı. "Üstün ve kaliteli bir futbol oynadık" Maçın ardından açıklama yapan futbolculardan İrem Başaral, takım olarak sahada mücadele etmekten ve galibiyet almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Takım arkadaşı Ceylan Tatar ise takımın kaliteli futbol oynadığını vurgulayarak, "Hedeflerimize doğru adım adım ilerliyoruz" dedi. Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ertuğrul Alp, 2025 Aile Yılı kapsamında gerçekleştirilen farkındalık çalışmasının önemine değinerek, takımın başarısından dolayı oyuncuları ve teknik ekibi tebrik etti. Karşılaşmayı tribünden takip eden taraftarlar, maç boyunca takımlarına destek vererek galibiyet sevincini futbolcularla birlikte yaşadı.
09 Mart 2025 Pazar - 17:20
Ağrı Valisi Mustafa Koç, huzurevi sakinleriyle iftarda buluştu
Ağrı Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, Huzurevi Müdürlüğünü ziyaret ederek yaşlılarla iftar programında bir araya geldi. Ağrı Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, huzurevi sakinleriyle aynı sofrada oruçlarını açarak, onların istek ve taleplerini dinledi. Yaşlılarla yakından ilgilenen Koç çifti, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yaparak, hayırlı Ramazanlar dileğinde bulundu. Vali Koç, devletin her zaman yaşlıların yanında olduğunu belirterek, "Yaşlılarımız bizlerin en kıymetli değerleridir. Bizim kültürümüzde büyüklerimize saygı göstermek, onların bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak en önemli toplumsal değerlerimizden biridir. Devletimiz, sosyal devlet anlayışıyla her zaman başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere yaşlılarımızın, kadınlarımızın ve çocuklarımızın yanında olmaya devam etmektedir. Onların hayatlarını kolaylaştırmak, ihtiyaç duydukları her an yanlarında olmak bizim en büyük sorumluluklarımızdan biridir." dedi. Ziyaretten memnuniyet duyan huzurevi sakinleri, Vali Koç ve eşine teşekkür ederek, Ramazan ayının huzur ve bereket getirmesini temenni etti.
09 Mart 2025 Pazar - 14:54
Ağrı İl Jandarma Komutanlığı’ndan Trafik Denetimi
Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince il genelinde yapılan kapsamlı kontrol ve denetimler sonucunda, 2 bin 145 araç ve 4 bin 197 şahıs sorgulandı. Trafik kurallarına uymayan sürücüler ve eksiklikleri bulunan araçlar tespit edilerek gerekli işlemler yapıldı. Denetimlerde, trafik kurallarını ihlal eden ve emniyet kemeri takmayan 36 araç sürücüsüne trafik idari para cezası uygulanırken, 9 araç ve sürücü trafikten men edildi. Ayrıca, yakalama kararı bulunan 12 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.
09 Mart 2025 Pazar - 14:52
Ağrı’da genç yetenekler keşfediliyor
Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, gençlere yönelik spor faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Yeteneği keşfetme programları kapsamında düzenlenen sportif taramalar ve müsabakalar, kentin farklı noktalarında devam ediyor. Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirilen sportif yetenek taramalarını ziyaret ederek, geleceğin yıldız sporcularıyla bir araya geldi. Sporcularla sohbet eden Çelebi, genç yeteneklerin keşfedilmesi ve desteklenmesi için yürütülen çalışmaların önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Çelebi, 24-26 Mart 2025 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan Para Atıcılık Federasyon Kupası’nda Ağrı’yı temsil edecek özel sporcuların antrenmanlarını yerinde izleyerek sporculara başarı dileklerinde bulundu. Öte yandan, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen Okul Sporları Küçükler Yüzme İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Dereceye giren sporculara ödülleri takdim edilirken, yöneticiler genç sporcuların başarılarının devamını diledi. Eleşkirt ilçesinde gerçekleştirilen Okul Sporları 2. Küme Masa Tenisi müsabakalarında küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde dereceye giren sporcular madalyalarına kavuştu. Ağrı’da spor heyecanı Okul Sporları Yıldızlar 3x3 Basketbol İl Birinciliği ile de devam etti. Çekişmeli karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlar ödüllerini alırken, sporcular grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
08 Mart 2025 Cumartesi - 16:28
AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız, öğrencilerle iftar sofrasında buluştu
AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız, Ramazan ayı dolayısıyla İshak Paşa Erkek Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen iftar programında öğrencilerle bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden AK Parti Ağrı İl Başkanı Yıldız, eğitim hayatlarında başarılı olmaları için her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini belirtti. Ramazan’ın birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olduğuna vurgu yapan Yıldız, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve kültürel gelişimlerine de katkı sunmayı sürdüreceklerini ifade etti. Programın sonunda, öğrencilerle aynı sofrayı paylaşmanın kendisi için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu dile getiren Yıldız, tüm öğrencilere başarılar dileyerek, Ramazan ayının tüm halka huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu. Öğrenciler ise, iftar programında kendileriyle bir araya gelen Yıldız’a teşekkür etti.
08 Mart 2025 Cumartesi - 16:23
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek, kadın çalışanlarla iftarda bir araya geldi
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kurumda görev yapan kadın personellerle iftarda bir araya geldi. Burçin Uysal Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar programına İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ve eşi Nurcan Güler Kökrek’in yanı sıra Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Neriman Karakoç ve kurumda çalışan kadın personeller katıldı. Program kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ve eşi Nurcan Güler Kökrek, kadın çalışanlara çiçek takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. İftar öncesinde kadın çalışanlarla sohbet eden Kökrek, eğitim camiasında kadınların üstlendiği önemli role vurgu yaparak, "Kadınlarımız, eğitim sistemimizin temel taşlarından biridir. Fedakârlıkları, azimleri ve emekleriyle geleceğimizi şekillendirmede büyük bir rol üstleniyorlar. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum." dedi. Programda müzik eşliğinde yöresel oyunlar oynanarak keyifli anlar yaşandı. Kadın personeller, düzenlenen organizasyon için Kökrek’e teşekkür etti.
08 Mart 2025 Cumartesi - 16:22
Ağrı’da Ramazan şenliklerine yoğun ilgi
Ağrı Valiliği himayelerinde, Proje Koordinasyon Merkezi (PKM) koordinasyonunda Türk Kızılayı ve Yeşilay Ağrı Şubelerinin katkılarıyla düzenlenen Ramazan Şenlikleri kapsamında sahnelenen Hacivat ve Karagöz oyunu büyük ilgi gördü. Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe çocuklar ve aileleri yoğun katılım sağladı. Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak düzenlenen etkinliklerde, geleneksel Türk gölge oyunu Hacivat ve Karagöz, minik izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Program kapsamında sahnelenen oyunda, tiyatro sanatçıları Hacivat ve Karagöz’ün eğlenceli diyaloglarıyla çocukları hem güldürdü hem de düşündürdü. Salona sığmayan izleyiciler, etkinliğe büyük ilgi gösterirken, çocuklar gösteri boyunca neşeli anlar yaşadı. Ağrı Valisi Mustafa Koç, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, Ramazan Şenlikleri’nin devam edeceğini belirterek, "Ramazan ayının manevi iklimini vatandaşlarımızla birlikte yaşamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çocuklarımızın geleneksel kültürümüzle buluşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliklerimize halkımızın yoğun ilgisi bizleri sevindiriyor" dedi. Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinliklerin devam edeceği bildirildi.
08 Mart 2025 Cumartesi - 15:33
Ağrı Valisi Mustafa Koç, şehit annesi Makbule Doğan’ın iftar sofrasına konuk oldu
Ağrı Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 2018 yılında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tuncer Doğan’ın annesi Makbule Doğan ve ailesinin iftar sofrasına misafir oldu. Ağrı Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, şehit ailesiyle birlikte iftar yaparak onlarla sohbet etti. Ailenin istek ve taleplerini dinleyen Vali Koç, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu vurguladı. Vali Koç, "Şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleriyle her zaman bir aradayız. Onların yanlarında olmak, destek olmak bizim en büyük görevimizdir" dedi. Şehit annesi Makbule Doğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, destekleri için Vali Koç ve eşine teşekkür etti. Ziyaret, duaların edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
08 Mart 2025 Cumartesi - 09:03
Kızılay Kadın Kolları, "kadınları" unutmadı
Türk Kızılayı Ağrı Şubesi Kadın Kolları, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" münasebetiyle birçok farklı meslek grubunda çalışan kadınlarla bir araya geldi. Türk Kızılay Ağrı Şubesi Kadın Kolları, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında birçok farklı meslek grubunda çalışan kadınlarla bir araya geldi. Kadınların toplumsal hayattaki rollerine vurgu yapılan programda Kızılay Kadın Kolları gönüllülerinin yaptığı faaliyetler gösterildi. Program sonunda katılımcı tüm kadınlara plaket takdim edildi. Programa Kızılay Kadın Ağrı Saha Sorumlusu ve Yetim Koordinatörü Zehra Erdevir, Kızılay Kadın Ağrı Gönüllü Kazanım Sorumlusu Duygu Taş ve farklı meslek gruplarından kadınlar katıldı.
07 Mart 2025 Cuma - 17:05
Yurt Eğitim Sen Ağrı Şubesi, kadın üyelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı
Yurt Eğitim Sen Ağrı Şube Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kurumlarda görev yapan kadın üyelerini ziyaret ederek günlerini kutladı. Sendika yöneticileri, çeşitli kurumlarda çalışan kadın personeli tek tek ziyaret ederek onlara çiçek ve çikolata hediye etti. Etkinlik kapsamında kadın çalışanlara yönelik yapılan jest, büyük memnuniyetle karşılandı. Yurt Eğitim Sen Ağrı Şube Başkan Yardımcısı İlyas Kızıl, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, kadınların toplumdaki önemine vurgu yaparak, "Kadınlarımız, hayatın her alanında fedakârca görev yaparak büyük bir özveri sergiliyor. Biz de Yurt Eğitim Sen olarak, onların bu özel günlerini kutlamak ve değerlerini bir kez daha vurgulamak adına kendilerine küçük bir hediye takdim etmek istedik. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyoruz" dedi. Kadın çalışanlar, yapılan jestten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Yurt Eğitim Sen Ağrı Şube yönetimine teşekkür etti.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder