Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Antalya
Kilometrelerce ters yönde ilerledi, kaza kıl payı atlatıldı
03 Mayıs 2026 Pazar - 19:41:28
Antalya’da kilometrelerce ters yönde ilerleyen Fiat Tofaş aracın sürücüsü, adeta ölüme davetiye çıkardı. Araç kamerasına yansıyan görüntülerde bir araç kazayı kıl payı atlattı. Edinilen bilgiye göre, Döşemealtı ilçesi Bademağacı Mahallesi Çubukbeli mevkiinde şiddetli yağış ve dolunun etkili olduğu bölgede plakası öğrenilemeyen Fiat Tofaş otomobil kilometrelerce ters yönde ilerledi. Adeta ölüme davetiye çıkartan sürücünün trafik kurallarını hiçe sayan davranışı nedeniyle normal güzergahında ilerleyen diğer sürücüler zor anlar yaşadı. Araç kamerasına da yansıyan görüntülerde bir araç sürücüsü, ters yönden gelen Tofaş ile kafa kafaya çarpışmaktan kıl payı kurtuldu.
03 Mayıs 2026 Pazar - 17:39
Mayıs ayında Antalya’nın yüksek kesimlerinde kar ve dolu sürprizi
Antalya’nın yüksek kesimlerinde mayıs ayı olmasına rağmen kar ve dolu yağışı etkili oldu. Çubukbeli’nde dolu yağışı nedeniyle yollar beyaza büründü.
03 Mayıs 2026 Pazar - 13:54
Uluslararası mozaik sanatçıları Kepez’de buluştu
Kepez Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Mozaik Sempozyumu, başladı. "Annelerin Sabrıyla Taşların Dili" temasıyla gerçekleştirilen sempozyum, sanatseverleri Dokumapark Modern Sanatlar Galerisi’nde bir araya getirdi. Taşların dili Kepez’de hayat buldu. Kepez Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Uluslararası Mozaik Sempozyumu dünyanın farklı ülkelerinden birçok sanatçıyı Dokumapark’ta ağırlıyor. Modern Sanatlar Galerisi’nde sabırla işlenen taşlar, renklerin büyüsüyle taşların diliyle sanatseverlere etkileyici bir görsel anlatı sunuyor. 2 Mayıs Cumartesi günü kapılarını açan sempozyum, Meksika’dan İtalya’ya, Rusya’dan Hollanda’ya uzanan geniş bir coğrafyadan sanatçıları Kepez’de bir araya getirdi. Farklı kültürlerin taş ve mozaik üzerinden kurduğu ortak dil, daha ilk günden ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Küratörlüğünü Rabia Alagöz’ün üstlendiği organizasyonda sanatçılar, eserlerini yalnızca sergilemekle kalmayıp üretim süreçlerini de izleyicilerle paylaşıyor. Taşın en yalın halinden başlayarak sabırla şekillenen mozaikler, galeride adeta birer hikayeye dönüşüyor. Akademisyenlerin de yer aldığı etkinlik, sadece sanatsal üretimi değil, bilgi ve deneyim paylaşımını da ön plana çıkarıyor. 24 Mayıs’a kadar devam edecek sempozyum süresince ziyaretçiler, hem sanatçıların çalışma süreçlerini yakından gözlemleme hem de ortaya çıkan eserleri inceleme fırsatı bulacak. Sempozyum kapsamında yapılan eserler 10 Mayıs’ta saat 14.00’da açılacak sergide sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Sempozyum etkinlikleri 24 Mayıs’a kadar devam edecek. Uluslararası konuklar Rodrigo Garcia, Girgis Mickail, Mireille Elkess Youhanna, Xenia Samokina, Ekatarina Shmorgun, Suzanne Blom, Darya Zharikova gibi uluslararası isimlerin yanı sıra Türkiye’den Sibel Akbaba, Gülçin Sökücü, Duygu Özkan, Meltem Yalçıkaya Temel, Ceren Karabaki, Emine Öztürk, Metin Katarcı, Nedret Yıldırım Demir gibi birçok değerli sanatçı yer alıyor. Sempozyuma Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ömer Zaimoğlu, Doç.Dr. Işılay Konak, Tunus- Sfax Yüksek Sanatlar ve Zanaatlar Enstitüsü Ögr. Gör. Hana Krichen, Akdeniz Üniversitesi’nden Havva Çetin, Başak Serçe, Hüsna Ela Akbulu ve Gülhan Özdemir gibi akademisyenlerde bilgi ve deneyimlerini sanatseverlerle paylaşıyor.
03 Mayıs 2026 Pazar - 13:52
Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki ANSET operasyonunda 27 kişi adliyeye sevk edildi
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "ihaleye fesat karıştırma, rüşvet ve suçtan elde edilen gelirin aklanması" suçları kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki ANSET’e yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 35 kişiden 27’si adliyeye sevk edildi. 113 milyon 426 bin TL kamu zararı tespit edildiği belirtilen dosyada, ilk etapta 34 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği, daha sonra 1 kişinin daha gözaltına alınmasıyla dosya kapsamındaki kişi sayısının 35’e yükseldiği öğrenildi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki ANSET’e yönelik çalışma başlatıldı. Mülkiye Başmüfettişi tarafından hazırlanan tevdi raporu ve emniyet birimlerince yapılan araştırmalar doğrultusunda, ANSET tarafından gerçekleştirilen ihalelerde usulsüzlük tespit edildiği öğrenildi. Soruşturma kapsamında, ihalelerde yetkili olan kişiler ile aralarında suçtan elde edilen geliri aklama amacıyla para geçişleri tespit edilen şüpheliler hakkında işlem başlatıldı. Dosyada, 113 milyon 426 bin TL kamu zararı tespit edildiği bildirildi. Muhittin Böcek ve Cansel Tuncer de dosyada yer aldı Soruşturma kapsamında, İçişleri Bakanlığı kararıyla Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Muhittin Böcek ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer’in de aralarında bulunduğu isimler hakkında işlem yapıldı. Şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik 30 Nisan 2026 tarihinde Antalya merkezli olmak üzere İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Denizli ve Edirne’de eş zamanlı operasyon düzenlendi. 27 kişi adliyeye sevk edildi Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 27’si, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Soruşturmanın ilk aşamasında 34 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği, süreç içinde 1 kişinin daha gözaltına alınmasıyla dosya kapsamındaki kişi sayısının 35’e yükseldiği öğrenildi. Dosya kapsamında 1 kişinin hastanedeki tedavisinin sürdüğü, 2 kişinin emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı, 3 firari şüpheli hakkında yakalama çalışmalarının devam ettiği ve 2 kişinin cezaevinde bulunduğu bildirildi.
19 Haziran 2025 Perşembe - 08:09
Bakan Yerlikaya: "Narkokapan-Antalya operasyonunda 107 şüpheli gözaltına alındı"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narkokapan-Antalya operasyonu ile 107 şüphelinin gözaltına alındığını 104’ünün tutuklandığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre mahalle ve sokak aralarında uyuşturucu madde satışı yapan "torbacı’’ diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik 4 ay süren operasyon hazırlığı yapıldı. 4 ay boyunca saha çalışmaları ve analiz yapıldı. Şüpheliler ise teknik ve fiziki takibe alındı. Antalya’nın Manavgat, Alanya, Kaş, Finike, Elmalı, Korkuteli ve Serik ilçelerinde Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Analiz ve Takip Timleri dahil; 645 jandarma personeli ve 5 özel eğitimli narkotik köpeğinin katılımıyla operasyonlar düzenlendi. Düzenlenen operasyonlar sonucu 107 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 104’ü tutuklanırken 3’ü hakkında ise adli kontrol kararı verildi. Bakan Yerlikaya yaptığı paylaşımda uyuşturucu ile mücadelede kararlılık vurgusu yaparak, "Gençlerimizin hayatını çalmaya cüret eden, o zehir tacirlerine, bir kez daha net bir şekilde gösterdik: Girdiğiniz sokak, çıkmaz sokaktır! Gençlerimize dokunmaya kalkarsanız, bunun bedelini hukuk önünde ödersiniz. Uyuşturucu, insanlığın en büyük düşmanıdır! Buna cüret eden zehir tacirleriyle; ülkemiz ve insanlık adına mücadele etmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.
19 Haziran 2025 Perşembe - 00:11
Yangında 80 bin lirasını kaybeden yaşlı adamın parası yenisiyle değiştirildi
Antalya’nın Serik ilçesinde çıkan yangında hem evini hem de parasını kaybeden Ahmet Özkan’ın yanan parası Merkez Bankası tarafından yenisiyle değiştirildi. Parasını mahalle muhtarı aracılığıyla alan vatandaş büyük mutluluk yaşadı.
18 Haziran 2025 Çarşamba - 22:14
Antalya’da yoldan çıkan kamyon boş alana yuvarlandı: Sürücüsü ağır yaralandı
Antalya’da kontrolden çıkan kamyon, demir bariyerleri aşarak 5 metre yükseklikten yuvarlandı. Kazada sürücü ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, saat 18.30 sıralarında Gündoğmuş yönünden Akseki-Manavgat karayolu kavşağı yönüne gitmekte olan Hüseyin Ç. idaresindeki 07 ATF 053 plakalı kamyon, Gündoğmuş ilçesi Topraktepe mevkiinde yaklaşık 1 kilometrelik dik rampayı inerken virajı alamayarak demir bariyerleri kırıp yolun sol tarafında boş alana yuvarlandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye 112 sağlık, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Gündoğmuş İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler sevk edildi. Kazada ağır yaralanan sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
18 Haziran 2025 Çarşamba - 21:34
Antalya’da "100 Rüzgar Çanı" projesi başladı
Antalya’nın Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AKUP ekibi koordinesinde ve çevreci Güldane Şahin rehberliğinde yürütülen "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Denizden Deniz Kaplumbağalarına 100 Rüzgar Çanı Projesi" kapsamında Kahyalar Sahili’nde farkındalık etkinliği düzenlendi. Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AKUP ekibi koordinesinde, Gazipaşa Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve çevreci kimliğiyle tanınan Güldane Şahin rehberliğinde yürütülecek olan "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Denizden Deniz Kaplumbağalarına 100 Rüzgar Çanı Projesi" kapsamında Kahyalar Sahili’nde farkındalık etkinliği gerçekleştirildi. Emniyet güçlerinin de destek verdiği etkinliğe Gazipaşa Anadolu Lisesi’nden 15 öğrenci katıldı. Programda caretta carettaların yuvaları keşfedilerek koruma altına alındı. Ayrıca öğrencilere sahildeki doğal yaşam hakkında bilgilendirme yapıldı. Kum zambakları ve boğa dikenleri gibi bölgeye özgü bitkilerin tanıtımı yapılırken, sahildeki atıklar toplanarak çevre temizliği gerçekleştirildi. Etkinlik sonunda toplam 39 caretta caretta yuvası tespit edilerek koruma altına alındı.
18 Haziran 2025 Çarşamba - 18:40
Sulama kanalına uçan otomobilde 2 kişi boğularak hayatını kaybetti
Antalya’nın Manavgat ilçesinde sulama kanalına devrilen otomobilde bulunan iki kişi, boğularak yaşamını yitirdi. Kaza, Manavgat ilçesi Taşağıl Mahallesi Kaymaz Caddesi üzerindeki sulama kanalı kenarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Raşit Akdeniz (46), arkadaşı Ali Uyanık’ı (70) evine bırakmak üzere 07 AAK 810 plakalı Dacia marka otomobiliyle yola çıktı. Gece saat 23.30 sıralarında kanal kenarındaki yoldan seyir halindeyken köprüye dönmek isteyen Akdeniz, direksiyon hâkimiyetini kaybedince otomobil sulama kanalına devrildi. Kazayı fark eden bir vatandaşın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, vatandaşlar tarafından sudan çıkarılan Raşit Akdeniz ve Ali Uyanık’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi Olay yerinde sinir krizi geçiren aile yakınları gözyaşlarına boğulurken, bazı kişiler baygınlık geçirdi. Akdeniz’in, arkadaşlarıyla vakit geçirdikten sonra Uyanık’ı evine bırakmaya çalıştığı, kazanın da Uyanık’ın evine yalnızca 50 metre kala meydana geldiği belirtildi. Hayatını kaybeden iki arkadaşın cenazeleri, jandarma, savcı ve adli tabip incelemelerinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
18 Haziran 2025 Çarşamba - 17:19
Belenobası’nda karpuz şenliği heyecanı başlıyor
Antalya’da Manavgat Belediyesi, Belenobası karpuzunu tanıtmak, yerel üreticilere destek olmak ve yaz mevsiminin coşkusunu tüm Manavgat halkıyla birlikte yaşamak amacıyla "Belenobası Karpuz Şenliği" düzenliyor. Türkiye genelinde lezzetiyle ün salmış Manavgat’ın bereketli topraklarında yetişen, tatlılığı ve aromasıyla bilinen Belenobası karpuzu, hem üreticisiyle hem tüketicisiyle bu özel şenlikte buluşacak. Yerel üreticilere ekonomik ve sosyal anlamda katkı sunmak ve ilçenin tarımsal gücünü daha geniş kitlelere duyurmayı hedefleyen ve gün boyunca sürecek etkinliklerde, Manavgat Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nca sahnelenecek renkli dans gösterileri izleyicilere görsel bir şölen sunacak. Kadir Demirağ ve Derin Müzik grubu, sevilen şarkılarla şenliğe katılanlara keyifli dakikalar yaşatacak. Karpuz tadım etkinliklerinin yanı sıra çeşitli sürprizler de katılımcıları bekliyor olacak. Belenobası Mahallesi’nde 22 Temmuz Pazar günü saat 11.00’de başlayacak olan şenlik, aynı gün 17.00’de sona erecek.
18 Haziran 2025 Çarşamba - 16:42
Antalya’da motosiklet devrildi, sürücü yaralandı
Antalya’nın Akseki ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında sürücü yaralandı. Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında Akseki-Manavgat d 695 karayolu Manayıt mevkiinde meydana geldi. Hasan Büyüksaraç sevk ve idaresindeki 07 BGR 943 plaka sayılı motosikleti ile Akseki istikametinden Manavgat istikametine doğru seyir halindeyken Manayıt mevkiine geldiği esnada, virajı alamayıp yolun sağ banket kısmına yan yattı. Kazada motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi yoldan geçenler tarafından yapılarak ihbarı üzerine kaza yerine 112 sağlık, Akseki Bölge Trafik ve Taşlıca Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı ekipler sevk edildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsüne 112 sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Akseki devlet hastanesine kaldırıldı. Motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin olmadığı belirtilirken, Jandarma kaza ile ilgili inceleme başlattı.
18 Haziran 2025 Çarşamba - 16:40
Alanya Kalesi’nde kayalık bölgede mahsur kalan dağ keçisi kurtarıldı
Antalya’nın Alanya ilçesinde Alanya Kalesi kayalık bölgesinde mahsur kalan bir dağ keçisi, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığı ekiplerinin operasyonuyla kurtarıldı. Olay, sabah saatlerinde Alanya Kalesi’nin kayalık bölgesinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, bir vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen Sahil Güvenlik ekipleri, Alanya Kalesi önlerindeki sarp kayalıklarda mahsur kalan dağ keçisi için bölgeye intikal etti. Zorlu arazi durumlarına rağmen yürütülen titiz ve dikkatli çalışma sonucu keçi bulunduğu yerden güvenli bir şekilde kurtarıldı. Mahsur kaldığı alandan alınan dağ keçisi, ekipler tarafından doğal yaşam alanına salınarak tekrar özgürlüğüne kavuşturuldu. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadığı belirtildi.
18 Haziran 2025 Çarşamba - 16:36
Alanya Kalesi’nde kayalık bölgede mahsur kalan dağ keçisi kurtarıldı
Antalya’nın Alanya ilçesinde Alanya Kalesi kayalık bölgesinde mahsur kalan bir dağ keçisi, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığı ekiplerinin başarılı operasyonuyla kurtarıldı. Olay, sabah saatlerinde Alanya Kalesinin kayalık bölgesinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre bir vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen Sahil Güvenlik ekipleri, Alanya Kalesi önlerindeki sarp kayalıklarda mahsur kalan dağ keçisi için bölgeye intikal etti. Zorlu arazi durumlarına rağmen yürütülen titiz ve dikkatli çalışma sonucu keçi bulunduğu yerden güvenli bir şekilde kurtarıldı. Mahsur kaldığı alandan alınan dağ keçisi, ekipler tarafından doğal yaşam alanına salınarak tekrar özgürlüğüne kavuşturuldu. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadığı belirtildi.
18 Haziran 2025 Çarşamba - 16:17
Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı
Antalya’da alt geçit çıkışında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden araç takla attı. Sürücü ters dönen araçtan burnu bile kanamadan çıkarıldı. Muratpaşa ilçesi ile Kepez’i birbirine bağlayan Gıyaseddin Keyhüsrev alt geçidinde saat 15.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında Feyza K.’nın (25) kullandığı 07 P 6186 plakalı Peugeot marka araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu alt geçit duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkarak savrulan araç takla attı. Kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ters dönük vaziyette yaklaşık 30 metre sürüklenen araç içerisinde bulunan sürücüsünün yardımına o sırada yoldan geçen diğer sürücüler ve vatandaşlar yetişti. Güçlükle bulunduğu yerden çıkartılan Feyza K. olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından kontrol amacıyla ambulansla hastaneye kaldırıldı. Takla atan ve ters dönmüş şekilde alt geçit çıkışında duran araç nedeniyle trafik uzun süre tek şeritten kontrollü şekilde sağlandı.
18 Haziran 2025 Çarşamba - 16:15
Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı
Antalya’da alt geçit çıkışında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden araç takla attı. Sürücü ters dönen araçtan burnu bile kanamadan çıkarıldı. Muratpaşa ilçesi ile Kepez’i birbirine bağlayan Gıyaseddin Keyhüsrev Alt Geçidi’nde saat 15.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında Feyza K.’nın(25) kullandığı 07 P 6186 plakalı Peugeot marka araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu alt geçit duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkarak savrulan araç takla attı. Kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ters dönük vaziyette yaklaşık 30 metre sürüklenen araç içerisinde bulunan sürücüsünün yardımına o sırada yoldan geçen diğer sürücüler ve vatandaşlar yetişti. Güçlükle bulunduğu yerden çıkartılan Feyza K. olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından kontrol amacıyla ambulansla hastaneye kaldırıldı. Takla atan ve ters dönmüş şekilde alt geçit çıkışında duran araç nedeniyle trafik uzun süre tek şeritten kontrollü şekilde sağlandı.
18 Haziran 2025 Çarşamba - 15:48
100. Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinden uluslararası başarı
Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde eğitim veren 100. Yıl Cumhuriyet İlkokulu’nun öğrencileri, uluslararası olimpiyatlarda elde ettikleri derecelerle Türkiye’yi gururlandırdı. 2/E sınıfı öğrencileri Hüseyin Çınar Tabağ ve Kemal Deniz Yılmaz, bilim, matematik ve zekâ alanlarında önemli başarılara imza attı. Uluslararası Sigma Bilim Olimpiyatı’na katılan Hüseyin Çınar Tabağ, Türkiye birincisi olurken, dünya genelinde ise dördüncülüğü elde etti. Aynı sınıftan Kemal Deniz Yılmaz ise Uluslararası Sigma Matematik Olimpiyatı’nda Türkiye beşincisi ve dünya ikincisi, Sigma Zeka Olimpiyatı’nda ise Türkiye ikincisi ve dünya dördüncüsü olarak adını uluslararası başarı listesine yazdırdı. Okul Müdürü Önen: "Cumhuriyetin 100. yılına yakışır başarılar" 100. Yıl Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Tahir Cengiz Önen, öğrencilerinin başarısıyla gurur duyduklarını belirterek, "Cumhuriyetimizin 100. yılında böyle anlamlı ve büyük başarılar görmek bizler için onur verici. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutluyorum" dedi.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder