Yerel Haberler
Bursa
Nilüfer Ramazan Sokağı’nda Artvin rüzgarı esti 08 Mart 2026 Pazar - 14:41:15 Nilüfer Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği Nilüfer Ramazan Sokağı, Artvinliler Buluşması’na ev sahipliği yaptı. Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümünün de kutlandığı gecede, vatandaşlar tulum ve akordeon eşliğinde eğlendi. Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Nilüfer Ramazan Sokağı, 7’den 70’a her yaştan insanı ağırlamaya devam ediyor. Her akşam farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapan Ramazan Sokağı’nın son konuğu Artvinliler oldu. Gecede, Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümü de kutlandı. Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve eşi Nuray Özdemir de konseri vatandaşlarla birlikte izledi. Başkan Şadi Özdemir, "Burada hem Ramazan’ın huzurunu paylaşıyor hem de Artvin’in kurtuluş gururuna ortak oluyoruz. Her akşam farklı kültürel zenginliklerimize ev sahipliği yapmaktan ve gönül birliği kurmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. Artvin Kafkas Dernekleri Federasyonu Başkanı Özgür Gümüş ise tüm katılımcılara teşekkür ederek, iyi eğlenceler diledi. Gecede sahne alan Grup İmece, meydanı dolduran yüzlerce kişiye unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Yöresel sanatçı Erol Alkan da akordeon ile gruba eşlik etti. Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran vatandaşlar, tulum ve akordeon eşliğinde horon halkaları kurdu. Aynı zamanda Prusa Sanat Derneği oyun ekibi de halk oyunları gösterisiyle büyük alkış aldı.
08 Mart 2026 Pazar - 14:38 Deliçay Artık daha güvenli Yıldırım Belediyesi, zaman zaman taşkınların yaşandığı ve istenmeyen görüntülerin ortaya çıktığı Deliçay dere yatağını modern bir alanına dönüştürdü. Yıldırım Belediyesi, zaman zaman güvenlik sorunları oluşturan Deliçay Dere Yatağındaki ıslah çalışmalarını tamamladı. Şirinevler ve Demetevler mahalleleri arasında bulunan Deliçay Dere Yatağını cazibe merkezine dönüştürecek çalışmalar kapsamında, Derenin bin 100 metrelik kısmında dere ıslahı, 17 bin metrekarelik alanda park ve peyzaj çalışmalarını tamamladı. Ayıra derenin iki yakası arasında yaya ulaşımını sağlamak için iki yeni köprü inşa edildi. Deliçay’ın özellikle debisinin yükseldiği dönemlerde bölge sakinlerinin hayatını zorlaştırdığını aktaran Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Yine kontrolsüz şekilde dere yatağına bırakılan atıklar yüzünden burası adeta bir çöküntü bölgesi görünümündeydi. Bu görüntüleri ortadan kaldırmak ve bölgeyi daha güvenli hale getirmek için yürüttüğümüz çalışmalarımızı tamamladık. Çöküntü bölgesini bünyesinde çocuk oyun grupları, yürüyüş ve bisiklet yolları, spor alanı, piknik alanı, dinlenme alanları bulunan 17 bin metrekarelik bir parka dönüştürdük. Yine Deliçay üzerine inşa ettiğimiz 2 köprü ile Şirinevler ve Demetevler mahallelerimiz arasındaki yaya ulaşımını kolaylaştırdık. Yıldırım’ın her bölgesinde şehrimizin marka değerine katkı sağlayacak ve insanlarımızın hayatını kolaylaştıracak projeler geliştiriyoruz" ifadelerini kullandı.
08 Mart 2026 Pazar - 14:29 Kadın liderliği otomotivde güçleniyor Koçaslanlar Motorlu Araçlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında otomotiv sektöründe kadınların güçlü varlığına dikkat çekti. Şirketin farklı yönetim kademelerinde görev yapan kadın yöneticiler, başarı hikâyeleriyle sektördeki dönüşümü gözler önüne serdi. Koçaslanlar Motorlu Araçlar Genel Müdürü Didem Aras, otomotiv sektörünün uzun yıllar erkek egemen bir alan olarak görülmesine rağmen bugün kadınların vizyonu, liderliği ve kararlılığıyla bu algının hızla değiştiğini belirtti. Aras, kadınların iş hayatında karşılaştığı engelleri aşarak daha güçlü bir konuma geldiğini ifade ederek, kadınların yalnızca kendi başarı hikâyelerini yazmakla kalmayıp kendilerinden sonra gelen kadınlar için de yeni kapılar açtığını vurguladı. Didem Aras, "Cam tavanları sadece kendimiz için değil potansiyeli olan tüm kadınlar için kırdık" dedi. Satış Şefi Asya Atıl, otomotiv sektöründe yıllardır süregelen önyargıların artık yerini başarı hikâyelerine bıraktığını belirterek satışın yalnızca rakamlardan ibaret olmadığını, güven ve empatiyle kurulan güçlü ilişkilerin başarıyı getirdiğini ifade etti. Müşterilerin hayallerindeki araca kavuşmasına aracılık etmenin kendisi için en büyük motivasyon olduğunu dile getirdi. İnegöl Servis Müdür Yardımcısı Ayşe Uçkun ise teknik işlerin cinsiyetle değil bilgi ve disiplinle ilgili olduğuna dikkat çekti. Otomotiv servis süreçlerinde çözüm odaklı yaklaşımın ve titizliğin büyük fark oluşturduğunu belirten Uçkun, kadınların teknik alanlarda da güçlü bir şekilde yer aldığını vurguladı. Koçaslanlar Motorlu Araçlar Genel Müdürü Didem Aras, kadınların iş hayatında daha fazla yer almasını destekleyen çalışmaların artarak devam edeceğini ve otomotiv sektöründe fırsat eşitliğini güçlendiren projeler üretmeye devam edeceklerini ifade etti.
Çocuklar el emeklerini Başkan Şadi Özdemir’e hediye etti
19 Ocak 2026 Pazartesi - 17:02 Çocuklar el emeklerini Başkan Şadi Özdemir’e hediye etti Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği "Köyünün Geleceği Misin?" adlı projeye katılan Badırgalı çocuklar, yaşadıkları yerdeki kültürel mirası resmettikleri seramik panoyu Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’e takdim etti. Nilüfer Belediyesi, 9-14 yaş arası çocukların yaşadıkları bölgeyi tanıması, koruma bilinci ve farkındalık kazanması ve sürdürülebilir projeler üretmesi hedefiyle "Köyünün Geleceği Misin?" isimli proje düzenliyor. Her yıl farklı mahallede hayata geçirilen proje, 2025’te Badırga Mahallesi’nde yapıldı. Çocukların hem kişisel gelişimlerine, hem de yaşadıkları bölgeye dair derinlemesine bilgi ve aidiyet duygusu kazanmalarına katkı sağlaması hedeflenen projeye 22 çocuk katıldı. Çocuklara; sinema, kısa film, arkeoloji, sözlü tarih, kırsal turizm, oryantiring, fotoğrafçılık, seramik, proje yazma, sosyal medya ve ritim gibi çeşitli atölye ve eğitimler verildi. Nilüfer Belediyesi Kültürel Miras Bürosu uzmanları ve gönüllü akademisyenler tarafından yürütülen programda, takım çalışması ile başlayıp, sözlü tarih ve arkeolojik keşiflerle bölgenin tarihinin öğrenilmesi, sanat atölyeleri ve teknik eğitimlerle zenginleşti. Proje süresince edindikleri bilgi ve deneyimleri sanata dönüştüren Badırgalı çocuklar, köylerinin kültürel mirasını yansıtan bir seramik pano hazırladı. Ortaya koydukları bu eseri sunmak üzere Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’i makamında ziyaret eden çocuklar, projeye katılmaktan duydukları mutluluğu paylaştılar. "Çocuklarımızı ve gençlerimizi önemsiyoruz" Çalışmalarından dolayı çocukları tebrik eden Başkan Şadi Özdemir, bu tür projelerin toplumsal gelişimdeki rolüne dikkat çekti. Çocuklara kendilerini her alanda geliştirebilecekleri bu tip fırsatları sunmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Şadi Özdemir, "Onların hem kültürel değerlerine sahip çıkmalarını, hem de sosyal hayatta aktif rol alarak kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını önemsiyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu. Ziyaretin sonunda çocukların taleplerini de dinleyen Başkan Şadi Özdemir, günün anısına çeşitli hediyeler vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kani Ademoğlu sessizliğini bozdu
19 Ocak 2026 Pazartesi - 14:47 Kani Ademoğlu sessizliğini bozdu Sultan Su İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, deplasmanda Karacabey Belediyespor karşısında 1-0 kazanılan maçın ardından yaptığı açıklamada, "Mağdur edebiyatı artık karşılık bulmuyor. 19 yaşındaki bir oyuncunun yaptığı hataya karşı uyarı yapılması gerekirken, bu oyuncuyu kahramanlaştırırsanız o kardeşimizi Türk futboluna kazandıramayız. Bu şekilde devam edilirse ilerleyen günlerde daha büyük hatalar yapılır ve daha fazla insan karşı karşıya getirilir" diye konuştu. Hafta içerisinde yoğun bir şekilde gündemde tutulmak istenen Batman Petrolspor karşılaşmasındaki pankart konusuna da değinen Başkan Ademoğlu, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kani Ademoğlu açıklamasında, "Özellikle şunu belirtmek istiyorum; biz doğu şehirlerine gittiğimizde her zaman üst düzey misafirperverlikle karşılandık. Bu bölgelere gittiğimizde kendimizi kendi evimizdeymiş gibi hissettik. Aynı şekilde Amedspor, Şanlıurfaspor, Batmanspor ya da hangi takım olursa olsun, biz de İnegöl’de yönetim olarak üst düzey bir şekilde karşılamaya ve misafir etmeye çalıştık, kendi evlerindeymiş gibi ağırladık" dedi. "İnegöl kozmopolit bir şehirdir" İnegöl’ün toplumsal yapısına vurgu yapan Başkan Ademoğlu, "İnegöl’ümüz, seksen bir ilden vatandaşın bir arada yaşadığı kozmopolit bir şehirdir. Arnavut’u, Boşna’ğı, Laz’ı, Kürdü, Kafkas’ı, Gürcü’sü; birçok milletin bir arada huzurla yaşadığı bir yerdir. Hep birlikte ekmeğimizi bölüşüyoruz. Bizim yönetim anlayışımızda hiçbir zaman mikro milliyetçilik olmamıştır" dedi. "Pankartın arkasındayız" Pankart üzerinden yapılan eleştirilere tepki gösteren Başkan Kani Ademoğlu, "Pankart üzerinden aşırı derecede yüklenilmeye çalışılıyor. Ancak pankarttaki sözler son derece anlamlıdır ve biz bu pankartın arkasındayız. Pankarttaki cümlelerde verilmek istenen mesaj nettir" dedi. "Mesaj kürt kardeşlerimize değil, onların ismini kullanmak isteyen bölücüleredir" Açıklamasının devamında mesajın çarpıtılmaya çalışıldığını ifade eden Ademoğlu, "Osmanlı ve Selçuklu tarihimize baktığımızda, o gün de benzer oyunlar oynanmak istendi, bugün de yapılmak isteniyor. Maalesef bugün de Kürt kardeşlerimizi kullanmaya çalışıp onların arkasına sığınıp bölücülük yapmaya çalışanlar var. Orada verilen mesaj, Kürt kardeşlerimize değil; terör örgütlerinedir ve bu terör örgütlerini elinde tutan dış güçleredir. Hiçbir kimsenin Kürt kardeşiyle bir sorunu ya da tepkisi olamaz" dedi. "Mersin Milletvekili açıklamasıyla şehirleri karşı karşıya getirmektedir" DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen’in açıklamalarını da değerlendiren Başkan Kani Ademoğlu, söz konusu ifadeleri "talihsiz" olarak nitelendirdi. "Sayın Mersin Milletvekilimiz talihsiz bir açıklama yapmıştır. Kendi seçim bölgesi olan şehrinin takımı zorluklarla boğuşurken, Batman ve İnegöl şehirlerini karşı karşıya getiren açıklamalarla adeta fitili ateşlemiştir. Ben Sayın Milletvekilimizi İnegöl’e davet ediyorum. Çünkü İnegöl öyle bir şehirdir ki; burada tüm milletler bir arada huzur içerisinde yaşamaktadır. Ancak vekilimizin yaptığı açıklamalar şehirleri karşı karşıya getirecek niteliktedir" dedi. "Mersin takımı sahaya çıkamadı, milletvekili bu sorunla ilgilensin" Spor üzerinden çağrıda bulunan Başkan Ademoğlu, "Eğer Sayın Vekilimizin sporla ilgisi varsa, Mersin takımının yaşadığı sorunlarla ilgilensin. Mersin takımı geçtiğimiz hafta sahaya çıkamadı. Mersin takımını ligde tutarsa, Türk futboluna asıl o zaman hayırlı bir hizmet etmiş olur. Biz hiçbir takımın parasızlıktan dolayı ligden ya da sahadan çekilmesini istemiyoruz. Sayın Vekil bu sorunu çözerse samimiyeti net bir şekilde ortaya çıkacaktır" diye konuştu. "Yasin Ozan algıya kurban edilmek isteniyor, izin vermeyeceğiz" Sultan Su İnegölspor oyuncusu Yasin Ozan hakkında yapılan paylaşımların saptırıldığını ifade eden Başkan Ademoğlu, yaşanan süreci detaylarıyla anlattı; "Yasin Ozan oyuncumuz hakkında Batman takımı tarafından resmi hesaplarından bazı paylaşımlar yapıldı. Yasin Ozan karakter olarak son derece sakin bir oyuncudur. Maçtan sonra ne olduğunu sordum. Başkanım, Hüseyin Afkan orada sakatlık geçirdi dedi. Hüseyin yalan söylemez, gerçekten sakatlık yaşıyor. Ancak orada bir küfür olayı yaşandı ve bu nedenle tansiyon bir anda yükseldi." "19 Yaşındaki oyuncunun hatası örtbas edilmeye çalışıyor" Batman Petrolspor oyuncusun kendisinden yaşça büyük abisine ettiği küfürlere değinen Ademoğlu, "Karşı takımın 19 yaşındaki oyuncusunun nabzı yüksek olabilir, hata yapmıştır. Biz bunu hata olarak kabul ediyoruz. Ancak 19 yaşındaki bir oyuncunun, 34 yaşındaki bir abisine ağza alınmayacak ithamlar ve küfürlerle tahrik etmesi de görmezden gelinmemelidir. Yasin Ozan da kendisine yakışmayan bir harekette bulundu, bunu doğru bulmuyoruz. Ancak bir kulübün resmi hesabından ortamı germek, tahrik etmek ve hatayı örtbas etmek kesinlikle yakışmadı" dedi. "Mağdur edebiyatı artık karşılık bulmuyor" Başkan Kani Ademoğlu açıklamasının bu bölümünde, Batman Petrolspor’un oyuncusunu sahiplendiğini zannetse de bu tutumun oyuncuya zarar verdiğini ifade ederek, "Mağdur edebiyatı artık karşılık bulmuyor. 19 yaşındaki bir oyuncunun yaptığı hataya karşı uyarı yapılması gerekirken, bu oyuncuyu kahramanlaştırırsanız o kardeşimizi Türk futboluna kazandıramayız. Bu şekilde devam edilirse ilerleyen günlerde daha büyük hatalar yapılır ve daha fazla insan karşı karşıya getirilir" şeklinde konuştu. "Kimse ülkemizin birlik ve beraberliğine çomak sokmasın" Açıklamasının sonunda birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Kani Ademoğlu, sözlerini şöyle tamamladı; "Bizim kesinlikle ne Kürt kardeşlerimizle ne de başka bir milletle herhangi bir sorunumuz olamaz. Bu konuda İnegöl çok örnek bir şehirdir. Kimse Türk, Kürt, Arnavut ya da Gürcü ayrımı yapmamalı, ülkemizin birlik ve beraberliğine zarar vermemelidir. İnegöl, millî ve manevî değerlerine sahip çıkan bir şehirdir. Bizim için Edirne, Bursa ve Ankara neyse; Diyarbakır, Batman, Şırnak ve diğer doğu illerimiz de aynıdır."
Bu başarı inanmış bir oyuncu grubunun eseri
19 Ocak 2026 Pazartesi - 14:42 Bu başarı inanmış bir oyuncu grubunun eseri Sultan Su İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, deplasmanda Karacabey Belediyespor karşısında alınan 1-0’lık galibiyetin ardından büyük bir mücadele ortaya koyan oyuncularını tebrik etti. Takım içindeki oyuncu sayısının cezalılar nedeniyle 13’e düştüğünü hatırlatan Güldüren, buna rağmen prensiplerinden vazgeçmediklerini vurguladı. Tecrübeli teknik adam, "Bizim düşüncemiz hep aynı; bütün oyuncularımızı hazır tutmak. Hamle şansımız azaldı ama sezon başından bu yana ilk 11’de oynayan oyuncu hangi antrenmanı yapıyorsa, dışarıdaki oyuncularımız da aynı antrenmanı yaptı. Oynama önceliği olan oyuncularımız kendilerini hep hazır tutmayı başardı" dedi. Zaman zaman eksiklerin yaşanmasının doğal olduğunu belirten Güldüren, oyuncu grubunun karakterine dikkat çekti. Güldüren, "Tabii ki böyle maçlarda bazı eksiklikler olacaktır ama öyle yürekli bir oyuncu grubumuz var ki herkes bir şekilde katkı vermeye çalışıyor. Burada ciddi bir inanmışlık ve takım ruhu var" ifadelerini kullandı. Karacabey deplasmanındaki ağır hava şartlarına da değinen Güldüren, oyuncularının fedakârlığını şu sözlerle anlattı; "Çok soğuk bir hava vardı; rüzgar, kar, tipi Buna rağmen sahadaki çocuklar terinin son damlasına kadar mücadele etti. Tüm oyuncu grubumuzun emeğine teşekkür ediyoruz." İnegölspor’un mevcut şartlarının bilincinde olduklarını vurgulayan Güldüren, camiaya da mesaj verdi. "Bizim şartlarımızı biz biliyoruz. O yüzden her hafta söylüyorum; bu oyuncu grubuna sahip çıkmalıyız. İnegölspor’un bu başarısını sahadaki beyaz formalı oyuncularımız sağlıyor" dedi. Önümüzdeki haftalara dair umutlu konuşan Güldüren, eksiklerin giderilmesiyle birlikte daha güçlü bir takım olacaklarını belirterek, "Önümüzdeki haftalarda eksiklerimizi tamamlayıp tam kadro olursak işimiz daha da yolunda gidecektir. İnanmış bir oyuncu grubuna sahibiz. İnegölspor’un bir hedefi var ve biz bu hedef doğrultusunda maçlarımıza hazırlanmak zorundayız" ifadelerini kullandı.
İnegöl Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine 6 milyon TL eğitim yardımı
19 Ocak 2026 Pazartesi - 14:14 İnegöl Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine 6 milyon TL eğitim yardımı İnegöl Belediyesi’nin üniversite öğrencilerine yönelik eğitim yardımlarının 2025-2026 eğitim öğretim yılı ikinci taksit ödemeleri gerçekleştirildi. Böylece bin üniversite öğrencisine toplamda 6 milyon TL eğitim desteği sağlanmış oldu. İnegöl Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Umuteli Derneği organizasyonunda yürütülen eğitim yardımı kapsamında, başvurular eylül ve ekim aylarında alındı. Yapılan incelemelerin ardından burs almaya hak kazanan bin üniversite öğrencisi belirlendi. Lisans ve ön lisans eğitimini sürdüren öğrencilere ilk taksit ödemeleri kasım ayında yapılırken, 3’er bin TL’lik iki eşit taksit halinde verilen eğitim yardımının ikinci taksitleri de öğrencilerin hesaplarına yatırıldı. Bin öğrenciye 6 milyon TL destek Her bir öğrenciye toplamda 6 bin TL eğitim yardımı yapıldığını belirten İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, "Toplamda bin öğrencimize 6 bin TL eğitim yardımı yapılacağını duyurmuştuk. Bu destekleri iki eşit taksit halinde öğrencilerimize ulaştırdık. Gençlerimize güveniyoruz. Onlar bu ülkenin yarınları, yöneticileri, esnafı ve girişimcileri olacak. Bizler de eğitim süreçlerinde gençlerimizin yanında olmak, ailelerimizin yükünü bir nebze olsun hafifletmek adına her yıl imkanlarımız ölçüsünde destek veriyoruz" dedi. 2026 yılı "Gençlik Yılı" ilan edildi İnegöl Belediyesi olarak 2026 yılını "Gençlik Yılı" ilan ettiklerini hatırlatan Başkan Taban, gençlere yönelik desteklerin yalnızca eğitim yardımlarıyla sınırlı olmadığını vurguladı. Taban, "Gücümüz Genç sloganıyla hayata geçirilecek Gençlik Yılı kapsamında, akademik çalışmalar ve çalıştaylar, gençlik, spor ve grafiti festivalleri, yarışmalar, kamp programları, girişimcilik ve ideathon çalışmaları, kültürel ve tarihi geziler, kariyer ve istihdam fuarları ile dijital platform projeleri gibi birçok etkinlik planlıyoruz" diye konuştu.
Girişimci kadınların el emeği Osmangazi Meydanı’nda buluştu
19 Ocak 2026 Pazartesi - 14:02 Girişimci kadınların el emeği Osmangazi Meydanı’nda buluştu Kadın istihdamına ve üretime verdiği destekle öne çıkan Osmangazi Belediyesi, hayata geçirdiği Kadın Girişimciler Sokağı organizasyonunu bu kez Osmangazi Meydanı Kent Lokantası’nda vatandaşlarla buluşturdu. İki gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayan etkinlik, el emeği göz nuru ürünleriyle hem üretici kadınlardan hem de Bursalı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Osmangazi Belediyesi’nin kadınların ekonomik hayatta daha güçlü yer almasını hedefleyen projeleri kapsamında düzenlenen organizasyonda, girişimci kadınlar kendi emekleriyle ürettikleri ürünleri doğrudan tüketiciyle buluşturma imkanı yakaladı. Takıdan tekstile, ev dekorasyonundan yöresel lezzetlere kadar geniş bir ürün yelpazesinin yer aldığı stantlar, meydanı adeta renkli bir üretim sokağına dönüştürdü. "Kadın emeği Osmangazi’de daha değerli olacak" Etkinliği ziyaret ederek girişimci kadınlarla bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir, üretici kadınlara hayırlı işler dileyerek bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Organizasyona her geçen gün artan ilginin kendilerini son derece mutlu ettiğini belirten Esendemir, sözlerinde şu ifadeleri kullandı: "Kadın Girişimciler Sokağı’na bugün baktığımızda çok yoğun ve gurur verici bir katılım görüyoruz. Özellikle dernek sayımızda yaşanan artış bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı. Şu anda çarşımızda 30 dernek ve 50 katılımcı yer alıyor. Bu tablo, kadınlarımızın üretme azmini ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde ortaya koyuyor. Kadın emeği Osmangazi’de her geçen gün daha da görünür olacak, daha da değer kazanacak." Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği Kadın Girişimciler Sokağı projesinden duydukları memnuniyeti dile getiren kadın girişimciler ise kendilerine bu imkanı sağlayan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkürlerini sundu.