Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Edirne
İpsala Sınır Kapısında kaçak papağan girişimi
13 Mart 2026 Cuma - 16:14:59
Edirne’nin İpsala Sınır Kapısından yurda izinsiz şekilde sokulmak istenen 3 adet Macaw türü papağan ele geçirildi. Olayla ilgili bir şahıs hakkında idari işlem uygulandı. 12 Mart 2026 tarihinde İpsala Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince yapılan kontroller sırasında, yurda giriş yapmak isteyen bir kişinin yanında bulunan 3 adet Macaw türü papağanın gerekli izin belgelerinin bulunmadığı tespit edildi. Durumun bildirilmesi üzerine Edirne Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri devreye girdi. Yapılan incelemenin ardından söz konusu şahıs hakkında 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu kapsamında idari işlem uygulandı. Ele geçirilen papağanların akıbetine ilişkin işlemlerin Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından yürütüldüğü öğrenildi.
13 Mart 2026 Cuma - 15:49
Edirne’de vefat eden emekli astsubay askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı
Edirne’de hayatını kaybeden Emekli Astsubay Mustafa Kurtçu düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Edirne’de emekli astsubay 83 yaşındaki Emekli Astsubay Mustafa Kurtçu hayatını kaybetti. Kurtçu için Eski Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene ailenin yakınları ve askeri erkan katıldı. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Kurtçu’nun Türk bayrağına sarılı tabutu tören mangası tarafından cenaze aracına taşındı. Kurtçu’nun cenazesi Yenişehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.
13 Mart 2026 Cuma - 14:22
Edirne’de de "keçi ile alışveriş" keyfi
Sosyal medyada son dönemde popüler olan "keçi ile alışverişe gitme" akımına Edirne’den de eğlenceli bir katkı geldi. Edirne’nin Meriç ilçesi Adasarhanlı köyünde çekilen video, kısa sürede sosyal medyada ilgi odağı oldu. Görüntülerde bir vatandaşın keçisiyle birlikte alışverişe gitmesi ve ikili arasındaki samimi diyaloglar izleyenleri güldürdü. Video, köy yaşamının sıcaklığını ve sosyal medyada yayılan akımlara yerelden verilen eğlenceli bir yanıtı gözler önüne serdi. Kısa sürede yaygınlaşan bu video, hem sosyal medyada hem de yerel halk arasında büyük ilgi gördü.
13 Mart 2026 Cuma - 11:56
Edirne’de asker uğurlama eğlencesinde renkli görüntüler
Edirne’de düzenlenen bir asker uğurlama eğlencesi, müzik ve dans gösterileriyle renkli anlara sahne oldu. Eğlence sırasında sahne alan grubun sergilediği dans performansı ve uyumlu koreografileri davetlilerin büyük beğenisini topladı. Müzik eşliğinde sergilenen gösteride grubun koordinasyonu ve enerjisi dikkat çekerken, izleyenler de alkışlarla tempo tuttu. Eğlencede hem asker adayının yakınları hem de davetliler keyifli anlar yaşadı. Asker eğlencesinde ortaya çıkan renkli görüntüler, katılımcılar tarafından cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medyada da paylaşıldı. Gece boyunca süren eğlence, coşkulu anlarla hafızalarda yer etti.
25 Aralık 2024 Çarşamba - 11:46
Edirne’de sağanak etkili oldu
Edirne’de sabah saatlerinde hafif şekilde başlayan yağış zaman zaman etkisini artırıyor. Edirne’de etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. İşlerini halletmek için dışarı çıkan vatandaşlar, zor anlar yaşadı. Trafikte de zaman zaman aksamalar yaşandı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, işlek noktalarda görev alarak sürücüleri ve yayaları dikkatli gitmeleri yönünde uyardı. Sabah saatlerinde etkisini gösteren yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, iş yerlerinin altına saklanarak korunmaya çalıştı. Bazı vatandaşlar ise tedbirini şemsiyeyle aldı. Hava sıcaklığının 9 derece ölçüldüğü kentte yağışın belirli aralıklarla devam etmesi bekleniyor.
24 Aralık 2024 Salı - 23:11
Yangında faciadan dönüldü: Alevlerin arasından son anda kurtarıldı
Edirne’de alkol aldıktan sonra sızdığı barakanın yandığının farkına varamayan ve alevlerin ortasında kalan şahıs, itfaiye ekipleri tarafından son anda kurtarıldı. Edirne’nin Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi’nde Kenan T’nin yaşadığı barakada henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Alkol aldıktan sonra sızdığı barakanın yandığının farkına varamayan ve alevlerin ortasında kalan Kenan T. itfaiye ekipleri tarafından son anda kurtarıldı. Sağlık ekibi tarafından ellerine pansuman yapılan Kenan T, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, hastaneye gitmeyi kabul etmedi. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında baraka kullanılamaz hale geldi. Faciadan kıl payı kurtarılan Kenan T, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Polis, yangınla ilgili inceleme başlattı.
24 Aralık 2024 Salı - 18:59
Kapıkule’de uyuşturucu ile yakalanan araç sürücüsü tutuklandı
Edirne’de Kapıkule sınır kapısında uyuşturucuyla yakalanan araç sürücüsü tutuklandı. Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat şubeleri ekiplerince koordineli yapılan çalışma sonucu Kapıkule Sınır Kapısı’ndan yurda giriş yapan ve bir panelvan uygulama noktasında durduruldu. Sürücülüğünü M.H.D. isimli şahsın yaptığı panelvandaki aramada paketlenmiş halde 4 kilo 5 gram skunk ele geçirdi. Polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan M.H.D. isimli şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
24 Aralık 2024 Salı - 18:56
Uyuşturucu yetiştirmek için evine özel düzenek kuran şüpheli tutuklandı
Edirne’de evine kurduğu düzenekle uyuşturucu üretip, satışını yaptığı tespit edilen şahıs, polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. Edirne’de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince, torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışma yapıldı. Çalışmalar çerçevesinde harekete geçen polis ekipleri Medrese Alibey Mahallesi’ndeki bir ikamete operasyon düzenledi. Uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen S.U. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada satışa hazır vaziyette 8 fişek skunk, 16 gram skunk, çalışır vaziyette hassas terazi, çok sayıda kilitli poşet, uyuşturucu madde üretiminde kullanılan çok sayıda aparat (led ışık, Çadır, vantiratör, hava temizleyici, çok sayıda saksı,) 3 kök Hint keneviri ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti suçundan yakalanarak gözaltına alınan S.U. isimli şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
24 Aralık 2024 Salı - 18:08
Kapıkule’de kokaini vücuduna saran tır sürücüsü tutuklandı
Edirne’de vücuduna bantla sarılı vaziyette uyuşturucu ile Kapıkule Sınır Kapısı’nda yakalanan tır sürücüsü tutuklandı.
24 Aralık 2024 Salı - 17:09
Bulgaristan’daki direnişin sembolü ’Türkan bebek’ Edirne’de anıldı
Bulgaristan’ın Kırcaali şehrinde 1984 yılındaki asimilasyon girişimi sırasında çıkan olaylarda 17 aylıkken annesinin kucağında katledilen, totaliter rejim döneminde direnişin sembolü haline gelip ’Türkan bebek’ olarak anılan Türkan Feyzullah, vefatının 40. yılında Edirne’de düzenlenen törenle anıldı. Asimilasyonun 40’ıncı yıl dönümü dolayısıyla Trakya Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Eski Göçmen Evleri olarak adlandırılan bölgede Türkan Feyzullah bebeğin adını taşıyan parkta düzenlenen anma töreni yoğun iştirakle gerçekleşti. Bulgaristan’dan çok sayıda soydaşın katıldığı anma töreninde, soydaş öğrencilerin ’Türkan bebek’ anısına okuduğu şiirler duygu dolu anlar yaşattı. Şiirlerin okunması sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Çelenk sunumu ile başlayan anma töreninde, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törende konuşan Edirne Valisi Yunus Sezer, yönetimlerin verdiği kararların en fazla masum insanları etkilediğini ve onların en büyük mağdurlarının aslında dünyadan hiç haberi olmayan çocuklar, yaşlılar ve masum insanların olduğunu aktardı. "Türkan bebekleri unutmamamız lazım" Türkan bebeğin de bu masumlardan birisi olduğuna değinen Vali Sezer, "Hepimizin ismini andıkça içimizi sızlatan ve kardeşlerimizin o dönemde yaşamış oldukları zulmü, eziyeti bizlere hatırlatan bir sembol olmuştur. Bugün Bulgaristan’la çok güzel ilişkilerimiz var, Bulgaristan’da çok güzel hamleler var ama tekrar aynı acıları yaşamamamız için bizim Türkan bebekleri unutmamamız lazım. Bizim milli değerlerimizi unutmamamız lazım. Bizi biz yapan değerleri bir kere daha bu sembol isimlerle beraber o tarihe dönerek hatırlamamız lazım. Daha kısa süre önce Suriye özgürlüğüne kavuştu ama Aylan bebeği hiç unutmuyoruz. Denizin kıyısına vurmuş olan masum bir bebek boğulmuş ve kıyıya vurmuş. Bugün Suriye’den göç edenler dediğimiz zaman, oradaki zalim iktidarın yapmış olduğu katliamdan dolayı kaçanlar dediğimiz zaman, Aylan bebeği hiç unutmayacağız. Çünkü o da bir masum bir çocuktu ve yine aynı şekilde o masumiyeti bizim yüreklerimizi dağlamıştı o zaman" ifadelerine yer verdi. Türk milletinin kültürüne, milli ve manevi değerlere sahip çıkmanın bedellerini hep acı bir şekilde ödediğini söyleyen Vali Sezer, Bu acı bedelleri ödememek için Türkan bebeklere, Aylan bebeklere sahip çıkılması ve onların hiçbir zaman unutulmaması, unutturulmaması gerektiğini ifade etti. Son 10 yıldır dünyada gelişmekte olan bir sürü savaş olduğunu ve katliamlar yapıldığını söyleyen Trakya Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevat Güneş, bundan tam 40 sene önce Türkan bebeği Bulgaristan’daki totaliter baskıcı rejim dolayısıyla şehit verdiklerini belirtti. "Dünyada olup bitene seyirci kalmıyoruz" Türkan bebeğin Türklük için, Müslümanlık için, adı için ve birçok daha insani haklarını korumak için sessiz protesto esnasında annesinin kucağında şehit olduğunu hatırlatan Güneş, "2011 senesinden bu yana Suriye’de de bir savaş devam etmekteydi. Nihayetinde şimdilik son buldu gibi gözüküyor. Bizim ümidimiz Balkanlar’daki 1990 senesinden sonra oluşan barış ikliminin, genel demokrasinin diğer coğrafyalarda da vuku bulmasını temenni ediyoruz. Çünkü orada da bizim soydaşlarımız mevcut. Türk dünyası sadece bu o kadar ibaret değil, biz Suriye’de de varız orada Türkmen kardeşlerimiz de var. Azerbaycan’da var olduğumuz gibi, Gagavuzya’da var olduğumuz gibi, Kosova’da olduğumuz gibi, Sırbistan’da olduğumuz gibi. Bu minvalde bizim için oradaki insanlarla, Balkanlar’daki insanlar aynı kefede. Dünyada olup bitene seyirci kalmıyoruz. Filistin’de çocuklar ölüyorsa biz bunu onaylamıyoruz, bunları kınıyoruz. Geçmişi göz ardı etmeyip oradaki acılarımızı düzeltip geleceğe daha sağlam barış ve huzur içinde Bulgaristan’daki olayları görmek istiyoruz" ifadelerine yer verdi. "40 yıl unutmadık, 40 yıl hüzün içerisinde ağladık" Bulgaristan Kızılağaç Belediye Başkanı Şinasi Süleyman, Türkan bebeğin vefatını üzerinden 40 yıl geçtiğini ve o yılları unutmadıklarını ve 40 yıl hüzün içerisinde ağladıklarını aktardı. Şehitleri unutmadıklarını ve unutmayacaklarını belirten Süleyman, birlik ve beraberliği koruma çağrısında bulundu. Konuşmaların ardından Bulgaristan’dan gelen soydaş öğrenciler şiirler okudu. Türkan bebek ve şehitler için dua edilmesinin ardından protokol üyeleri, soydaş öğrenciler ve vatandaşlar, Türkan Feyzullah’ın anısına yaptırılan heykele karanfil bıraktı.
24 Aralık 2024 Salı - 15:43
Edirne Valisi ’otoparkların tahliyesi’ne ilişkin konuştu: "Yanlış iliklenen bir düğmenin doğru iliklenmesi için alınan bir karar"
Edirne Valisi Yunus Sezer, belediyeye ait otoparkların kamunun ve halkın ortak kullandığı alanlar olduğunu ve bu alanlarda istismarın önüne geçilmesi ve ortaya çıkabilecek asayiş olaylarının önlenmesi amacıyla çalışma yapıldığını söyledi. Vali Sezer, buradaki yapılan işlemin, yanlış iliklenen düğmenin doğru iliklenmesi için alınan bir karar olduğuna vurgu yaptı. Edirne’de otopark sorununun çözümü için harekete geçildi. Valilik öncülüğünde başlatılan çalışma çerçevesinde belediyeye ait olan ve özel işletmeler tarafından kullanılan otoparklar, tahliye edildi. Güvenlik önlemleri çerçevesinde boşaltılan otoparklar, bundan böyle Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nce işletilecek. "Bu konuyla ilgili çok şikayet vardı" Tedbir alınan yerlerin otopark olarak şehirde ilan edilen yerler olmadığına dikkat çeken Vali Yunus Sezer, "Mevzuat olarak kanunen bir yerin otopark olabilmesi için orayla ilgili il trafik komisyonunda karar alınması lazım. Yani belediyenin teklifi üzerine bir karar alınması lazım. Buraların da ilin trafiğini rahatlatacak ve kolaylaştıracak yerler olması gerekiyor. Bununla ilgili olarak geçmişe dönük baktığımız zaman otopark ilan edildiğine dair herhangi bir karar yok. Hatta bir teklif var. Orada da trafiği aksattığı için ve hepsinin ayrı gerekçeleri var, alt komisyon yani teknik komisyon tarafından da buralar reddedilmiş. 2022 yılında, 2023 yılının şubat ayında da aynı şekilde bir teklif var. Orada da aynı gerekçelerle buranın otopark olamayacağı şeklinde karar var. Fakat fiilen baktığımız zaman buralarda bir uygulama var ve bununla ilgili olarak da hem gelen misafirlerden hem de vatandaşlardan yoğun bir şekilde fiyat tarifesinin olmadığı, farklı uygulamalar olduğu ve buradaki uygulamaların da trafiği aksattığı yönünde eleştiriler var" ifadelerine yer verdi. "Yanlış iliklenen düğmenin doğru bir şekilde iliklenmesi için alınan bir karar" Buradaki yapılan işlemin, yanlış iliklenen düğmenin doğru iliklenmesi için alınan bir karar olduğuna vurgu yapan Vali Sezer, "Bununla ilgili olarak da belediye bize iletilen talep üzerine tedbir alınması noktasında bir çalışma yapıldı. Orayla ilgili bir teknik çalışma yapılarak yeniden düzenlenecek. Bununla ilgili de belediyenin bir çalışma yapması gerekiyor. Bu manada bizim gayrimeşru alandaki işleri meşru alana çekmemiz lazım. Buralar kamunun yerleri ve halkın ortak kullandığı alanlar. Dolayısıyla bu alanlarda istismarın önüne geçmek lazım. Her istismar, farklı istismarı doğuruyor ve bu da asayiş problemlerine sebep oluyor. Emniyetin aldığı tedbir, belediyenin ve il trafik komisyonunun aldığı kararın uygulanmasından ibarettir. Tamamen hukukidir. Burayla ilgili olarak da belediyenin şehir içi trafiği kolaylaştıracak şekilde bir uygulama yapması gerekiyor. O da bu uygulamayı yakın zamanda yapacaktır" şeklinde konuştu. Edirne Belediyesine ait otoparkların valilik talimatıyla güvenlik önlemleri alınarak kapatılmasıyla ilgili Vali Sezer, bu yerlerin kamunun ve halkın ortak kullandığı alanlar olduğunu ve dolayısıyla bu alanlarda istismarın önüne geçmek için önlem amaçlı olarak yapıldığını belirtti. "Hukuki sürecin sonuna geldik" Otoparklarla ilgili uzun yıllardan beri devam eden bir süreç olduğunu söyleyen Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ise hukuki sürecin sonuna gelindiğini ve otoparkların tahliyesinin gerçekleştiğini aktardı. Edirne Valiliği, Emniyet Müdürlüğü ve belediye mevzuat gereği yapması gerekeni yaptığını ve fiili durumu ortaya çıkardığını belirten Akın, otoparkların Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce işletileceğini ifade etti.
24 Aralık 2024 Salı - 13:50
Edirne’deki bazı otoparklar güvenlik gerekçesiyle kapatıldı
Edirne Belediyesi’ne ait otoparklar Edirne Valiliği talimatıyla güvenlik önlemleri alınarak kapatıldı. Edirne şehir merkezi Kervansaray arka kısmındaki, Burmalı Camii yanı ve Hilmi Atakan Sokak’ta bulunan otoparkların, Edirne Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle boşaltıldığı bildirildi. Edirne Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gece saatlerinde getirilen bariyerlerin konulduğu otoparkların giriş kapısı da ekipler tarafından kapatıldı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için otoparkların girişlerine polis ekipleri yerleştirildi. Bariyer çekilen otoparkların yeniden düzenlenmesi bekleniyor.
24 Aralık 2024 Salı - 10:40
Edirne’de sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış beraberinde kazaları getirdi
Edirne’de sabahın erken saatlerinde etkili olan yağmur yağışında otomobilin yayaya çarpması sonucu bir kişi yaralandı. Edirne’de sabah erken saatlerde Kocasinan Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi’nde, havanın yağışlı ve caddenin karanlık olmasından dolayı yolun karşısına geçen kadını fark etmeyen sürücü kazaya sebep oldu. Eşini hastaneye götürmek isterken kaza yaptı Eşini hastaneye götürmek için 22 ACC 853 plakalı otomobiliyle sabah erkenden yola çıkan Cüneyt B. (24), saat 07.45’te yolun karşısına geçmek isteyen kadını yağış sebebiyle fark edemeyince çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadının kafası aracın camına çarptı. Yaşanan kaza sonrası olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri tarafından kontrol amaçlı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonrası kısa süreli uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza yapan aracın kenara alınmasıyla yol tekrardan araç trafiğine açıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
24 Aralık 2024 Salı - 09:36
Tırda yatak altına gizlenen 21 kilo kaçak gümüş takı ele geçirildi
Edirne’de bulunan Kapıkule sınır kapısından çıkış yaparak Bulgaristan’ın Kaptan Andreevo sınır kapısına giriş yapan tır kabininin yatak altına gizlenen 21 kilo 27 gram gümüş takı ele geçirildi. Sırbistan plakalı Sırbistan uyruklu sürücü, Türkiye’den Bulgaristan üzerinden Sırbistan’a taşınan mallara ilişkin düzenli belgeleri gümrük yetkililerine sundu. Araç, detaylı bir gümrük kontrolü için seçildi ve bu sırada sürücü kabininde, yatağın altındaki özel olarak saklanmış bir yerde 78 paket beyaz metal takı bulundu. Uzmanın yaptığı incelemede, yüzük, madalyon, bilezik, kolye, zincir ve küpelerden oluşan toplam ağırlığı 21 kilo 27 gram gümüş takıya el konulurken, Haskovo Bölge Savcılığının denetimi altında soruşturma başlatıldı.
23 Aralık 2024 Pazartesi - 18:19
Edirne’de iki hafif ticari araç çarpıştı: Baba ve oğlu yaralandı
Edirne’nin Keşan ilçesinde iki hafif ticari aracın çarpıştığı kazada baba ve oğlu yaralandı. Edinilen bilgiye göre, dün saat 10.30 sıralarında İspat Cami Mahallesi Şehit Jandarma Er Hasan Yavuz Sokak’ta seyreden O.E. yönetimindeki 34 EIL 043 plakalı hafif ticari araç ile M.A. yönetimindeki 22 ADL 758 plakalı hafif ticari araç, Burma Sokak kesişiminde çarpıştı. Kazada M.A. ile araçta bulunan oğlu S.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
22 Aralık 2024 Pazar - 23:33
Edirne’de aç kalan tilkiler şehir merkezine indi
Edirne’de kış mevsiminde doğada yiyecek bulmakta zorlanan tilkiler şehir merkezine indi. Cumhuriyet Mahallesi Kuvai Milliye Bulvarı’nda iki tilki dolaşarak yiyecek aradı. Musabeyli köyü civarından geldiği tahmin edilen tilkiler, vatandaşların seslenmesi ile kaçarak gözden kayboldu. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder