Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Elazığ
Elazığ Emniyet Müdürü Aydın Karan oldu
30 Nisan 2026 Perşembe - 00:24:43
Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne Polis Başmüfettişi Aydın Karan atandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Elazığ İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanırken, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne ise Polis Başmüfettişi Aydın Karan atandı.
29 Nisan 2026 Çarşamba - 19:23
Elazığ’da dev ekran kurulacak
Elazığspor’un deplasmanda Adana 01 FK ile oynayacağı maç için Cumhuriyet Meydanı’na dev ekran kurulacak. Nesine 2. Lig Play-Off 1. Tur ilk maçında Elazığspor deplasmanda Adana 01 FK ile karşılaşacak. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları sosyal medya hesabından; "Perşembe günü saat 16.00’da oynanacak Adana 01 FK - Elazığspor’umuzun müsabakasını hep birlikte izleyebilmek için Cumhuriyet Meydanı’na dev ekran kuruyoruz. Takımımızın yanında olmak, play-off yolundaki bu heyecana hep birlikte ortak olmak için tüm hemşehrilerimizi Cumhuriyet Meydanı’na bekliyoruz. Elazığspor bizim sevdamız" açıklamasında bulundu.
29 Nisan 2026 Çarşamba - 15:18
Başkan Şerifoğulları çalışmaları inceledi
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Şehrin ulaşım altyapısını yenileyerek güvenli ve konforlu ulaşımı hedefleyen Başkan Şahin Şerifoğulları’nın başlattığı "Asfalt Yılı" kapsamında, Elazığ Belediyesi Fen İşleri ekipleri, kent genelinde yoğun mesaisini sürdürüyor. Mevsim şartlarının elverişli hale gelmesiyle birlikte belediye ekipleri; Cumhuriyet, Doğukent, Kırklar ve Nailbey mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını hızlandırarak eş zamanlı şekilde sahada yoğun mesai yürütüyor. Başkan Şerifoğulları, kent genelinde süren çalışmaları yerinde inceledi. Temaslarının ardından açıklamalarda bulunan Başkanı Şahin Şerifoğulları; "Mevsim şartlarının uygun hale gelmesiyle birlikte asfalt çalışmalarımızı hızlandırdık. Ekiplerimiz şu anda kentin dört ayrı noktasında eş zamanlı olarak sahada görev yapıyor. Önümüzdeki günlerde farklı bölgelerde de çalışmalarımız devam edecek. Özellikle yaz döneminde gerek altyapı çalışmalarından, gerekse mevsimsel şartlardan kaynaklı bozulan yollarımızı hızlıca düzenleyerek hemşehrilerimize daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı sunacağız. Bu süreçte kıymetli hemşehrilerimizden sabır ve anlayış göstermelerini rica ediyorum. 2019’dan bu yana söz verdiğimiz her projeyi hayata geçirdiğimiz gibi şehrimizin ulaşım ağını da konforlu hale getireceğiz" dedi.
29 Nisan 2026 Çarşamba - 12:54
Arıcak’ta sağanak ve dolu etkili oldu
Elazığ’ın Arıcak ilçesinde sağanak ve dolu etkili olurken, ilçe kısa sürede beyaza büründü. Meteorolojinin uyarı yaptığı Elazığ’da sağanak yağış yer yer etkili olurken, Arıcak ilçesinde sağanak, doluyla birlikte kendini gösterdi. Doluyla birlikte ilçe kısa sürede beyaza büründü. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar iş yerlerinin tenteleri altına ve kapalı alanlara sığındı. Bazı sürücüler ise trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Öte yandan ilçede bazı tarım arazilerinin zarar gördüğü öğrenildi. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda, "Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Bingöl çevreleri ile Elazığ’ın doğu kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, yer yer dolu hadisesinin görülebileceği tahmin edilmektedir" denildi.
04 Aralık 2025 Perşembe - 10:48
El-Aziz-Der’de Elazığ ve Malatyalı milli sporculara moral gecesi
El-Aziz-Der, Malatya ve Elazığ’dan katılan milli sporcuların da yer aldığı moral programına ev sahipliği yaptı. Kocaeli Darıca da düzenlenecek olan Büyük Bayanlar Türkiye Şampiyonası öncesi düzenlenen kürsübaşı gecesinde hem kültürel etkinlikler gerçekleştirildi hem de sporculara motivasyon sağlandı. El-Aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, Elazığ ve Malatya’dan milli sporcularının da katılacağı Kocaeli Darıca da düzenlenecek olan Büyük Bayanlar Türkiye Şampiyonası öncesi moral amaçlı kürsübaşı programı düzenledi. Dernek binasında düzenlenen etkinlikte Dernek Başkanı Onur Şahin ile boks milli takım antrenörü Cemil Döndü, hem kültürel faaliyetlerin önemini vurguladı hem de olimpiyat aday sporculara başarı dileklerinde bulundu. Programda konuşan El-Aziz-Der Başkanı Onur Şahin, " Elazığ’ımızın ve Malatya’mızın, ülkemizi en iyi şekilde temsil eden güzide sporcuları derneğimize hoş gelmişleri, şeref vermişler. Derneğimiz 4. yılında. Kültür, eğitim ve yardımlaşma anlamında programlar düzenleyen bir derneğiz. Buradaki hocalarımız ve arkadaşlarımız konservatuvar bölümü bitirmiş veya bu bölümde okuyanlardır. Bugün hem Malatya’dan gelen misafirlerimize hem de Elazığ’daki değerli hocalarımıza ve misafirlerimize gideceğiniz şampiyona öncesinde moral motivasyon anlamında kürsübaşı programı düzenliyoruz" dedi. Boks milli takım antrenörü Cemil Döndü ise sporcuların olimpiyat yolunda hazırlandığını belirterek, "Malatya’dan gelen misafirlerimiz ve Elazığ’dan benim sporcularım ile buraya geldik. Burada üç tane olimpik sporcumuz ve adayları var. Nasip olursa 2028 Los Angeles Olimpiyatlarına aday sporcularımız da buradalar. Onur Şahin değerli bir arkadaşımızdır, Elazığ’daki güzel çalışmalarını da izliyoruz. El-Aziz-Der’de hem yardımlaşma konusunda hem de Elazığ’ın kültürünü yaşatma konusunda çok başarılıdır" ifadelerini kullandı. (RY-YRT
03 Aralık 2025 Çarşamba - 17:15
Elazığ Hipodromu’nda öğrenciler tekerlekli sandalye, görme ve işitme engeline yönelik parkurları deneyimledi
Elazığ Hipodromu’nda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler, tekerlekli sandalye, görme ve işitme engeline yönelik parkurları deneyimledi. Yürüyüş yapan özel gereksinimli öğrenciler ise, Atla Terapi Merkezi’nde keyifli bir gün yaşadı. Elazığ Hipodromu’nda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde özel gereksinimli öğrencilere yönelik etkinlikler ve atla terapi programı düzenlendi. Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik tarafından karşılanan öğrenciler, günün anlam ve önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen farkındalık yürüyüşüne katıldı. Program kapsamında empati parkuru gezilerek, öğrencilerin görme, işitme ve bedensel engelleri deneyimlemelerine imkân tanındı. Ardından Atla Terapi Merkezi’nde düzenlenen aktivitelerle özel bireyler keyifli bir gün yaşadı. İl Milli Eğitim Müdürü Beraat Şahin, "Türkiye Jokey Kulübü olarak Atla Terapi Merkezi, empati parkuru ve diğer sosyal projelerimizle sadece bugün değil, ’Bir gün değil, her gün farkındalık’ diyoruz. Geçtiğimiz yıl İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle oluşturduğumuz empati parkurunda öğrencilerimiz tekerlekli sandalye, görme ve işitme engeline yönelik parkurları deneyimleyerek yıl boyu farkındalık kazanıyor. Bugün rehberlik araştırma merkezinden ve anaokullarımızdan öğrencilerimizle birlikte özel bir program gerçekleştiriyoruz. Yürüyüşümüzle farkındalığın adım adım büyümesini hedefliyoruz. Engelleri birlikte aşacağız. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik ise projelerin yıl boyu sürdüğüne dikkat çekerek, "Türkiye Jokey Kulübü olarak yalnızca bugüne değil, her güne yayılan bir farkındalık anlayışıyla hareket ediyoruz. Empati parkuru projemizle öğrencilerin engelli bireylerin karşılaştığı zorlukları deneyimleyerek anlamalarını sağlıyoruz. Dünya Engelliler Günü’nde düzenlediğimiz yürüyüş ve terapi etkinlikleriyle hem farkındalık oluşturmayı hem de özel bireylerimizin unutulmaz bir gün geçirmesini amaçladık. Engelleri birlikte aşacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu. Etkinliğe katılan öğrenciler ise verimli bir gün geçirdiklerini dile getirdiler. Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Beraat Şahin, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.
03 Aralık 2025 Çarşamba - 15:56
Fırat Üniversitesi Bakü’de tanıtıldı
Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de bulunan Bakü Türk Anadolu Lisesinde Fırat Üniversitesi tanıtıldı. Fırat Üniversitesi heyeti, Azerbaycan’da eğitim alanında iş birliklerini güçlendirmek ve kardeş ülke gençleriyle bir araya gelmek amacıyla Bakü Türk Anadolu Lisesi yöneticileri ve öğrencileriyle bir araya gelerek Fırat Üniversitesinin başarıları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Tanıtım programında konuşan Bakü Türk Anadolu Lisesi Okul Müdürü Abdullah Yılmaz, "İki ülkenin bir millet, iki devlet anlayışıyla birbirine bağlıdır. Fırat Üniversitesinin akademik başarılarını yakından takip ediyoruz. Fırat Üniversitesinin Azerbaycan’daki gençler için önemli bir tercih olarak görüyoruz" dedi. Fırat Üniversitesinin akademik ve bilimsel başarılarını öğrencilere anlatan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, "Üniversitesinin güçlü akademik kadrosu, geniş laboratuvar altyapısı ve modern kampüs imkanlarıyla bölgenin saygın yükseköğretim kurumları arasında yer alıyor. Azerbaycan’daki öğrencileri Fırat Üniversitesinde eğitim almaya bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
03 Aralık 2025 Çarşamba - 14:48
Elazığ’da aranan 95 şüpheli yakalandı
Elazığ’da polis ekipleri tarafından son bir ay içerisinde yapılan çalışmalarda aranan 95 şüpheli yakalandı. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir ay içerisinde yapılan çalışmalarda kesinleşmiş hapis cezası ile aranan toplam 95 şahıs yakalandı. Adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca yine son bir ay içerisinde yapılan uygulama ve operasyonlarda ruhsatsız tabanca-tüfek taşıyan 42 şahsın yakalandığı, 33 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 207 adet fişek, 9 adet tüfek ve 28 adet kartuş olmak üzere 42 adet ruhsatsız ateşli silah ve 235 adet fişek ele geçirildi.
03 Aralık 2025 Çarşamba - 13:40
Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi
Elazığspor, Teknik Direktör Mustafa Sarıgül ile yolların ayrılması sonrası Adem Çağlayan ile anlaştı. Nesine 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Elazığspor’da yeni teknik direktör Adem Çağlayan oldu. Mustafa Sarıgül’le yolların ayrılması sonra birçok ismi gündemine alan Elazığspor yönetimi, tercihini Çağlayan’dan yana kullandı. Son olarak Bursaspor’u çalıştıran genç teknik adam, bordo-beyazlı ekibin bu sezonki 3. teknik direktörü olacak. 1981 Erzurum doğumlu olan Adem Çağlayan, BB Erzurumspor’da başladığı antrenörlük kariyerinde Boluspor, Hekimoğlu Trabzon, Altay ve Pendikspor’da görev yaptıktan sonra Ankaraspor, Adana 1954 FK, Yeni Mersin İdman Yurdu, GMG Kastamonuspor ve son olarak Bursaspor’u çalıştırdı. Bursaspor’un başında geçtiğimiz sezon şampiyonluk sevinci yaşayan Adem Çağlayan bu sezon 7. hafta sonunda görevinden ayrıldı.
03 Aralık 2025 Çarşamba - 13:33
Elazığ’da ’Engelsiz Fest’ düzenlendi
Elazığ Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü dolayısıyla ’Engelsiz Fest’ düzenlendi. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ’Engelsiz Fest’, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Mehteran takımının gösterilerinin ardından özel çocuklar gösteriler sundu. Programa, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, AK Parti Elazığ İl Başkanı İbrahim Sencer Selmanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Beraat Şahin, Eğitim Bir Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, STK temsilcileri ve özel bireyler katıldı.
03 Aralık 2025 Çarşamba - 13:00
Elazığ’da ‘Engelsiz Fest’ düzenlendi
Elazığ Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü dolayısıyla ‘Engelsiz Fest’ düzenlendi. Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü dolayısıyla ‘Engelsiz Fest’ düzenlendi. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen etkinlik, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Mehteran takımının gösterilerinin ardından özel çocuklar tarafından sahne performansları gerçekleştirildi. Programa, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, AK Parti Elazığ İl Başkanı İbrahim Sencer Selmanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Beraat Şahin, Eğitim Bir Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, STK temsilcileri ve özel bireyler katıldı. (MK-CK-
03 Aralık 2025 Çarşamba - 12:11
Elazığ yetim çocukların yüzü güldü
Elazığ’da ‘Bir Bot Bir Mont’ kampanyası kapsamında 150 yetim çocuğa kışlık giyim yardımı yapıldı. Elazığ Yetimler Vakfı’nın yürüttüğü ‘Bir Bot Bir Mont’ kampanyası sürüyor. Bu çerçevede 150 yetim çocuk, bir mağazada giydirildi. Yardımlar çerçevesinde çocuklara bot ve montun yanı sıra atkı, bere, pantolon ve kazak ihtiyaçları için alışveriş çeki de dağıtıldığı bildirildi. Yetimler Vakfı Elazığ Şube Temsilcisi Yavuz Öner, "Vakıf olarak kış aylarının çetin şartları başlamadan önce ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzünü güldürmek istedik. Bu çerçevede anlamlı bir yardım organizasyonuna imza attık. Gerçekleştirdiğimiz Bir Bot, Bir Mont kampanyası çerçevesinde 150 çocuğumuza kışlık kıyafet yardımında bulunduk. Vakfımızın özenle belirlediği ihtiyaç listesine uygun olarak hazırlanan alışveriş kartlarını verdik. Her bir yetim evladımızın geleceğe umutla bakması, sıcak bir yuvada güvende hissetmesi en temel gayemizdir " dedi.
03 Aralık 2025 Çarşamba - 11:08
Elazığ İl Özel İdaresi karla mücadele sezonunu başlattı
Elazığ’da yüksek kesimlerinde mevsimin ilk karı yağarken, İl Özel İdaresi karla mücadele sezonunu başlattı. Elazığ’da yüksek kesimlerde etkisini gösteren mevsimin ilk kar yağışıyla birlikte İl Özel İdaresi karla mücadele çalışmalarına başladı. Sezonun ilk karla mücadelesi, Baskil ilçesine bağlı Hacımustafa köyünde gerçekleştirildi. Bölgede yağan kar yağışı sonrası harekete geçen ekipler, ulaşımda aksamaların yaşanmaması için yol temizleme çalışmalarını kısa sürede tamamladı. İl Özel İdaresi yetkilileri, kar yağışıyla birlikte özel idare sorumluluk sahası içerisinde tüm ekip ve araçların hazır bekletildiğini belirtti. Karla mücadele çalışmalarının ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde aralıksız sürdürüleceği ifade edildi.
03 Aralık 2025 Çarşamba - 10:55
Elazığ’da kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi
Elazığ’da öğrenci velilerine yönelik, kadına yönelik şiddetle mücadele ve akran zorbalığı konularında eğitim verildi. Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından kadına yönelik şiddetle mücadele ve akran zorbalığı eğitimleri sürüyor. Eğitimler çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Şehit Fatih Ercan Ortaokulu öğrenci velilerine yönelik kadına yönelik şiddetle mücadele ve akran zorbalığı konularında farkındalık eğitimi verildi. Eğitimlerin süreceği bildirildi.
03 Aralık 2025 Çarşamba - 10:50
Elazığ’da yoğun sis, bir mahalle adeta kayboldu
Elazığ’da yoğun sis yüksek kesimlerde görüş mesafesini 5 metreye kadar düşürdü. Kent genelinde sabah saatlerinde etkili olan sis, özellikle kentin yüksek kesimlerinde görüş mesafesini yer yer 5 metreye kadar düşürdü. Yoğun sis nedeniyle Çatalçeşme Mahallesi adeta kayboldu. Binalar, oyun parkları ve kamelyalar sisten görünmezken, sürücüler zor anlar yaşadı. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Bölge genelinde havanın parçalı bulutlu geçeceği, gece ve sabah saatlerinde sis ve pus hadisesi ile birlikte yüksek kesimlerde yer yer buzlanma ve don olayının görüleceği tahmin edilmektedir" denildi.
03 Aralık 2025 Çarşamba - 10:08
Konservatuvarı dereceyle bitiren görme engelli Mehmet dört enstrümanda ustalaştı
Elazığ’da görme engelli Mehmet Dabakoğlu, ailesinin desteğiyle başladığı müzik eğitiminde kısa sürede büyük bir başarı göstererek, Fırat Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nı dereceyle tamamladı. Elazığ’da yaşayan Yaşar ve Şenay Dabakoğlu çiftinin görme engelli oğulları Mehmet Dabakoğlu, ailesinin desteğiyle 13 yaşından itibaren müzik alanında kendisini geliştirdi. Gaziantep Üniversitesi Türk Musikisi Konservatuarı’nı kazanan Dabakoğlu, özel öğrenci statüsüyle Fırat Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na geçerek eğitimine burada devam etti. Geçtiğimiz yıl fakülte üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza atan Dabakoğlu, ney, piyano, org ve çeşitli ritim sazlarını ustalıkla çalıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün ve beraberindeki heyet, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile Mehmet’in 10 Aralık’taki doğum günü dolayısıyla Dabakoğlu ailesini ziyaret etti. Ziyarette Mehmet’in ney ve piyano başta olmak üzere çeşitli enstrümanlarla verdiği mini konserin ardından doğum günü pastası kesildi. "Yaşadığı engellere rağmen pes etmedi" Engelli bireylerin yaşamda birçok engelle karşılaştığını ancak destek verildiğinde her alanda başarıya ulaşabildiklerini vurgulayan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün, "Engelli bireyler fiziksel, zihinsel ve duygusal açıdan zorluklar yaşayabiliyor. Biz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle hem farkındalık oluşturmak hem de imkan tanındığında, destek sağlandığında ve güvenildiğinde her şeyin üstesinden gelebileceklerini göstermek istedik. Bugün Mehmet kardeşimizin yanındayız. Yaşadığı engellere rağmen pes etmeyen, çalışan, toplumsal yaşama entegre olan Mehmet, Fırat Üniversitesi Müzik Bölümü’ne girerek dereceyle mezun oldu. Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ailesine de verdikleri örnek destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. "Bölümünü üçüncü olarak bitirdi ve mezun ilk engelli öğrenci oldu" Oğlunun müziğe 13 yaşında başladığını belirten baba Yaşar Dabakoğlu, "Mehmet, bu yıl Fırat Üniversitesi Konservatuvar Bölümü’nü üçüncü olarak bitirdi ve mezun ilk engelli öğrenci oldu. Ona destek olmak için biz de eşimle birlikte müziğin içine girdik. Asıl çalgısı ney ve bunun yanında piyano, org ve ritim sazları çalıyor. Günde 4-6 saat çalışıyoruz. Müzik Mehmet için bir terapi gibi. Engelli bireylerin müzikle uğraşmasını öneriyorum" diye konuştu. "Dört enstrüman çalıyorum. Hedefim iyi bir müzisyen olmak" Mehmet Dabakoğlu da, "Konservatuvar öğrencisiyim. Ney, piyano, bendir ve org çalabiliyorum. Dört enstrüman çalıyorum. Hedefim iyi bir müzisyen olmak. Geldiğiniz için mutluyum" ifadelerini kullandı.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder