Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Elazığ
Elazığ’da silahlı kavga: 1 yaralı
14 Mayıs 2026 Perşembe - 21:37:17
Elazığ’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. Olay, merkeze bağlı Sugözü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler, aralarında husumet olduğu öğrenilen D.K.’yı bahçesinin önünde görünce yanlarında bulundurdukları silahla ateş açtı. Olayda, D.K. ayağından yaralandı. Yaralı şahıs, kendi imkanlarıyla Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne giderek tedavi altına alındı. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbar vermesi üzerine olay yerine jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından olay yerinde inceleme yapılırken, şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
14 Mayıs 2026 Perşembe - 21:30
Elazığ’da silahlı kavga: 1 yaralı
Elazığ’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. Olay, merkeze bağlı Sugözü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler, aralarında husumet olduğu öğrenilen D.K.’yı bahçesinin önünde görünce yanlarında bulundurdukları silahla ateş açtı. Olayda, D.K. ayağından yaralandı. Yaralı şahıs, kendi imkanlarıyla Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne giderek tedavi altına alındı. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbar vermesi üzerine olay yerine jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından olay yerinde inceleme yapılırken, şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. (MK-CK-
14 Mayıs 2026 Perşembe - 15:40
Elazığspor: "Bu büyük camia her defasında küllerinden yeniden doğmasını bilmiştir"
Muğlaspor yenilgisi sonrası resmi sayfasında açıklama yapan Elazığspor, "1967’den bu yana nice zaferlere imza atan, nice talihsizlikler yaşayan bu büyük camia; her defasında küllerinden yeniden doğmasını bilmiştir" denildi. Nesine 2. Lig play-off finalinde Muğlaspor’a seri penaltı atışları sonrası yenilen ve 1. Lig’in kapısından dönen Elazığspor’dan günler sonra paylaşım geldi. Elazığspor resmi sayfasından yapılan açıklamada, "10 Mayıs Pazar günü oynanan Nesine 2. Lig Beyaz Grup Play-Off Finali’nde penaltılarla gelen mağlubiyetin hüznünü yüreğimizin en derininde yaşıyoruz ama tüm Türkiye bir kez daha gördü ki Büyük Elazığspor taraftarı, memleketinin armasına, şehrine ve değerlerine sahip çıkan koskoca bir ruhtur. Bizlere en güzel şekilde misafirperverliğini hissettiren Bursa şehrine, sportmen duruşlarıyla takdir toplayan Bursaspor Kulüp Başkanı ve Yönetim Kuruluna, organizasyon sürecine sağladıkları katkılar için Bursa Valiliğine, karşılaşmanın güvenli ve sağlıklı bir ortamda gerçekleşmesi adına büyük özveriyle görev yapan Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne gönülden teşekkür ediyoruz. Gittiğimiz her yerde gördüğümüz sıcak yaklaşım ve samimiyet, bu güzel şehri bizler için daha da anlamlı hale getirmiştir. Türkiye’nin dört bir yanından kilometrelerce yol kat edip takımının peşinden gelen binlerce Elazığspor taraftarı; caddelerde, meydanlarda ve tribünlerde unutulmayacak bir atmosfer oluşturmuştur. Şehirde adım attığımız her yerde Elazığspor sevgisini ve taraftarımızın büyüklüğünü görmek bizlere tarifsiz bir gurur yaşatmıştır. Maddi manevi hiçbir fedakârlıktan kaçmadan 90 dakika boyunca susmadan takımını destekleyen tüm büyük Elazığspor taraftarına sonsuz teşekkürler. Bugün üzgünüz. Ama 1967’den bu yana nice zaferlere imza atan, nice talihsizlikler yaşayan bu büyük camia; her defasında küllerinden yeniden doğmasını bilmiştir. Elazığspor tarihi yalnızca Şampiyonlukların değil, aynı zamanda acının, gözyaşının, mücadelenin ve yeniden ayağa kalkışın hikâyesidir. O gece yaşanan penaltı anı da Elazığspor tarihinin unutulmaz anlarından biri olarak hafızalara kazınmıştır. Elazığspor, geçmişte de sayısız zorluktan geçmiştir. Bir dönem gol averajıyla Bölgesel Amatör Lig’e düşmenin eşiğine gelen bu büyük arma, pes etmemiş; yeniden ayağa kalkmış, yeniden mücadele etmiş ve bugünlere ulaşmıştır. Çünkü Elazığspor’un mayasında vazgeçmek yoktur. Bu sezon belki istediğimiz şekilde tamamlanmadı ama Türkiye bir kez daha Elazığspor’un nasıl bir camia olduğunu görmüştür. Binlerce insanın tek yürek oluşuna, bu arma için nasıl kenetlenildiğine ve Elazığspor’un asla yalnız yürümediğine herkes şahit olmuştur. 59 yıldır aynı arma, aynı renkler ve aynı sevda ile dimdik ayakta duran Elazığspor; dün olduğu gibi yarın da ayağa kalkmasını bilecektir. Sizler bu kulübün en büyük gücü, en büyük gururusunuz. İyi günde de kötü günde de Elazığspor" ifadeleri kullanıldı.
14 Mayıs 2026 Perşembe - 14:28
Elazığ’da ’Türkiye Yüzyılında Ulaştırma Vizyonu’ programı gerçekleştirildi
Elazığ Fırat Üniversitesi, UFEST kapsamında ’Türkiye Yüzyılında Ulaştırma Vizyonu’ programına ev sahipliği yaptı. Fırat Üniversitesi’nde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Gençlik Festivali (UFEST) kapsamında ’Türkiye Yüzyılında Ulaştırma Vizyonu’ programı gerçekleştirildi. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programda, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz Türkiye’de yapılan ve yapımı devam eden projelerin sunumunu yaparak öğrencileri bilgilendirdi. Soru cevap şeklinde ilerleyen programın ardından gerçekleştirilen yarışmada 6 öğrenciye Doğu Ekspresi bileti hediye edildi. Ulaştırmanın her alanında yazıkları hikayeyi gençlerle birlikte daha da ileriye taşımak adına bu projeyi gerçekleştirdiklerini aktaran Osman Boyraz, "Ulaştırma festivali bugüne kadar 50 üniversitenin üzerinde binlerce üniversite öğrencisiyle hemhal olduk. Onların fikirleri ve tavsiyelerini harmanlayarak yapacağımız projelerin içerisine çektik" dedi. Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nin Türkiye’nin en önemli fakültelerinden birisi olduğunu aktaran Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, "Mühendislik fakültemiz 1967 yılında teknik okul olarak başladı, 1967 yılında da devlet mühendisliği ve mimarlık akademisine dönüştürüldü. O dönemde ilk açılan iki bölümümüz inşaat ve makine mühendisliğidir. Ulaştırma sadece inşaat mühendisliğinden ibaret değil ama sonradan kurulan elektrik, bilgisayar, yazılım ve yapay zekayı da ekleyecek olursak, bunları bir bütün olarak değerlendirdiğimizde ulaştırma alanının her alanına katkıda bulunan mühendislik fakültemiz var. Üniversitemizin lokomotif fakültelerinden birisi araştırma üniversitesi misyonumuza en büyük katkıda bulunanlardan birisidir. Fakültemiz, ülkemizin ve milletimizin hizmetine gençleri yetiştirerek hazırlamaktalar. Burada bulunan genç kardeşlerimiz özellikle ulaştırma alanında yapılan çalışmaları gördükleri zaman acaba Türkiye hep böyle miydi diye soracaklardır. 1991 yılında İngiltere’ye gittiğim zaman Ankara Esenboğa köy terminalinden farkı yoktu. Son yıllarda ülkemizin geldiği durumu, Amerika’yla, İngiltere’yle ve Almanya’yla da kıyaslama imkanımız oluyor. Ülkemizin geldiği nokta, artık onlarla rekabet edebilecek. Ulaştırma altyapısı itibariyle birçok ülkeden de çok önde olduğumuzu görüyoruz ve gurur duyuyoruz" cümlelerini kullandı. Programa, Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’ın yanı sıra, Elazığ Vali Yardımcısı Ömer Özbay, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, AK Parti Elazığ İl Başkanı Sencer Selmanoğlu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
11 Temmuz 2025 Cuma - 10:04
Konteyner kentlerde ’Bilim ve Teknoloji Etkinlikleri’ projesi tamamlandı
Fırat Üniversitesi Genç Ofis Teknofest Topluluğunun 3.Dönem Ünides Projesi kapsamında aldıkları destekle ’Bilim ve Umut: Konteyner Kentlerde Bilim ve Teknoloji Etkinlikleri’ projesi, tamamlandı. Elazığ’dan yola çıkan ekip, ilk gün Malatya Rönesans Konteyner Kent’te, ikinci gün ise Adıyaman Konteyner Kent’te çocuklarla buluştu. Her iki gün de "Kendin Yap" kitleri, basit deneyler, bilim atölyeleri ve eğlenceli oyunlarla dolu etkinlikler düzenlendi. Çocuklar hem eğlendi hem de öğrenme fırsatı buldu. Akşam saatlerinde yapılan teleskopla gökyüzü gözlemi, çocukların en çok ilgi gösterdiği etkinliklerden biri oldu. Program sonunda ekip Elazığ’a dönerek çalışmaları başarıyla tamamladı. Proje, afet sonrası süreçte konteyner kentlerde yaşayan çocuklara bilim aracılığıyla moral ve motivasyon kazandırmayı hedefledi.
11 Temmuz 2025 Cuma - 09:49
Genç kızın hayatını kaybettiği kazada, kaçan sürücü yakalandı
Elazığ’da yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı bir genç kız hayatını kaybederken, olayın ardından aracı bırakıp kaçan sürücü polis ekipleri tarafından yakalandı. Olay, dün gece Malatya Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolun karşısına geçmeye çalışan 22 yaşındaki Beyza Menek’e sürücüsü öğrenilemeyen 34 GV 4670 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle genç kız ağır yaralanırken, sürücü ise yaklaşık 400 metre ilerde aracı park ederek kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Menek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan sürücünün yakalanması için polis ekipleri tarafından çalışma yapıldı. Yapılan çalışmada, kaçan sürücünün E.A. olduğu tespit edildi. Kimliği tespit edilen sürücü, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
11 Temmuz 2025 Cuma - 09:49
Elazığ’da hasat ve biçerdöver denetimleri sürüyor
Karakoçan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, biçerdöver ve hasat denetimlerini titizlikle sürdürüyor. Hububat hasadı sürecinde çiftçilerin ürün kaybı yaşamaması ve hasadın sorunsuz şekilde tamamlanması için ekipler sahada yoğun mesai harcıyor. Yetkililer, hava sıcaklıklarının artış gösterdiği bu günlerde üreticileri ve biçerdöver operatörlerini uyararak, özellikle biçim saatlerine dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Yangın riskine karşı biçerdöverlerde yangın tüpünün mutlaka bulundurulması gerektiği hatırlatılırken, operatör belge kontrolleri yaptı. Denetimlerin süreceği bildirildi.
11 Temmuz 2025 Cuma - 09:33
Elazığ’da ’Aile Yılı’ eğitimleri sürüyor
Elazığ’da 2025 ‘Aile Yılı’ kapsamında ’Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’ ve ’Erken Yaşta ve Zorla Evlilikler’ programı eğitimi verildi. Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğü iş birliği çerçevesinde 2025 ‘Aile Yılı’ kapsamında ’Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’ ve ’Erken Yaşta ve Zorla Evlilikler’ programı dahilinde sağlık tesislerindeki acil servis personelleri başta olmak üzere tüm sağlık personellerine farkındalık eğitimleri düzenlendi. Eğitimlerde şiddet, şiddet türleri, yasal düzenlemeler, uluslararası anlaşmalar, kadın hakları, hizmet alınacak kurumlar, 6284 sayılı kanun, sağlık çalışanlarının bu süreçteki rolleri, Adli Rapor, ŞÖNİM ve Beyaz Ev Projesi işleyişinden bahsedildi.
11 Temmuz 2025 Cuma - 09:25
Elazığ’da kanser taraması hakkında bilgilendirme yapıldı
Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ücretsiz yapılan kanser taramaları hakkında vatandaşlara bilgiler verildi. Elazığ İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Şehit Mehmet Aygün Sağlıklı Hayat Merkezi tarafından Vali Fahri Bey Aile Sağlığı Merkezinde Ketem birimleri tarafından ücretsiz yapılan kanser taramaları hakkında vatandaşlara bilgiler verildi. Öte yandan, rahim ağzı kanser taraması için 30-65 yaş arasındaki taramaya uygun kadınlara HPV testi yapıldı. Meme kanseri taraması için 40-69 yaş arasındaki kadınların mamografi çekimleri için müdürlüğün araçlarıyla Sağlıklı Hayat Merkezine götürülerek mamografileri çekildi. Kolerektal kanser taraması için 50-70 yaş arasındaki bireylere kolerektal kanser taraması yapıldı.
10 Temmuz 2025 Perşembe - 23:16
Otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti, sürücü aracı bırakıp kaçtı
Elazığ’da yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı bir genç kız hayatını kaybetti, sürücü ise aracı bırakıp olay yerinden kaçtı. Olay, Malatya Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolun karşısına geçmeye çalışan 22 yaşındaki Beyza Menek’e sürücüsü öğrenilemeyen 34 GV 4670 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle genç kız ağır yaralanırken, sürücü ise yaklaşık 400 metre ilerde aracı park ederek kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Menek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerine kazayla ilgili inceleme yapan polis ekipleri kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Genç kızdan geriye ise refüje fırlamış terlik ve cep telefonu kaldı.
10 Temmuz 2025 Perşembe - 20:04
Elazığ’da köprüden nehre tehlikeli atlayış kamerada
Elazığ’da Keban Köprüsü’nden atlayan gençlerin tehlikeli eğlencesi kameralara yansıdı. Elazığ’da sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla vatandaşlar serinlemek için farklı yöntemler seçiyor. Bu çerçevede Keban ilçesindeki gençler serinlemek için tehlikeli bir yöntem seçti. Keban Köprüsü üzerine çıkan gençler metrelerce yükseklikten nehre atladı. Gençlerin tehlikeli eğlencesi cep telefonu kamerasına yansıdı.
10 Temmuz 2025 Perşembe - 15:13
Aygül Özdemir’den Elazığ’a bronz madalya
Elazığlı sporcu Aygül Özdemir, Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’nda, Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. Bayburt’ta düzenlenen Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’nda Elazığ’ı temsilen 8 sporcu ve antrenörleri büyük bir özveriyle mücadele etti. Kesrik Hilal Spor Kulübü adına 66 kg kategorisinde ringe çıkan sporcu Aygül Özdemir, üst minik bayanlar kategorisinde 15 rakibiyle kıyasıya mücadele ederek Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. Bu önemli başarı, Elazığ adına büyük bir gurur kaynağı oldu. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, elde edilen başarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sporcumuz Aygül Özdemir’in Türkiye üçüncüsü olması bizleri son derece mutlu etmiştir. Elazığ gençliğinin sporda geldiği nokta, altyapıya verilen değerin ve antrenörlerimizin özverili çalışmalarının bir göstergesidir. Bu başarıda emeği geçen başta antrenörümüz Eyyüp Genç olmak üzere, ailesine, kulübüne ve tüm destekçilere teşekkür ediyorum. Gençlerimizi spora teşvik etmeye, onları her alanda desteklemeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.
10 Temmuz 2025 Perşembe - 13:44
Doç. Dr. Kader Uğur: "Hipofiz bezi hastalıklarında farkındalık oluşturmak hayati önem taşıyor"
Doç. Dr. Kader Uğur, hipofiz bezi hastalıklarında hormonların aşırı veya yetersiz salgılanmasının pek çok farklı belirti ve hastalığa yol açabildiğini belirterek, "Hipofiz bezi hastalıkları konusunda toplumda farkındalık oluşturmak hayati önem taşıyor" dedi. Fırat Üniversitesi Hastanesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Endokrinoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kader Uğur, toplumda farkındalığın oldukça düşük olduğu hipofiz bezi hastalıkları hakkında önemli bilgiler paylaştı. Doç. Dr. Uğur, "Hipofiz bezi beynin bir uzantısı olarak hormon salgılayan hayati bir iç salgı bezidir. Hipofiz bezi hastalıklarında hormonların aşırı veya yetersiz salınması pek çok farklı belirti ve hastalığa yol açabilir. Hipofiz bezini etkileyen tümörlerin çoğu iyi huyludur. En sık karşılaşılan tümör prolaktinomadır. Prolaktinoma, süt hormonu olarak bilinen prolaktin hormonunun aşırı salgılanmasına neden olur. Bu durumda kadınlarda adet görememe, memeden süt gelmesi, cinsel istekte azalma ve fonksiyon bozuklukları gibi sorunlar görülebilir. Sinsi ve geç tanı alan bir hastalık, nadir görülen bir diğer hipofiz tümörü olan akromegalide ise baş ağrısı, yüz hatlarında kalınlaşma, ayakkabı numarasının büyümesi, yüzüğün parmağa olmaması, aşırı terleme gibi belirtiler öne çıkar. Belirtilerin yavaş ilerlemesi nedeniyle hastalık genellikle geç tanı alır. Cushing hastalığı; karında kırmızı çatlaklara dikkat edilmeli. Daha nadir görülen cushing hastalığında ise nedensiz kilo artışı, karın bölgesinde mor/kırmızı çatlaklar, tip 2 diyabet ve yüksek tansiyon gibi belirtiler ortaya çıkar. Bu hastalıklar nadir olmasına rağmen zamanında tanı ve tedavi ile hem hastaların yaşam kalitesi artırılabilir hem de ciddi sağlık riskleri önlenebilir. Hipofiz bezi hastalıkları konusunda toplumda farkındalık oluşturmak hayati önem taşıyor" diye konuştu.
10 Temmuz 2025 Perşembe - 13:19
Elazığ’da trafik kazası: 5 yaralı
Elazığ’da kaldırıma çarpan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 5 kişi yaralandı. Kaza, dün Aksaray Mahallesi Fevzi Çakmak Sokağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.B. idaresindeki 23 EB 798 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarparak takla attı. Araç ardından boş araziye savrulurken kazada, 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
10 Temmuz 2025 Perşembe - 13:04
Elazığ’da otluk alanda çıkan yangın büyümeden söndürüldü
Elazığ’da otluk alanda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, merkez Ataşehir Mahallesi’nde otluk alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekiplerin erken müdahalesi ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
10 Temmuz 2025 Perşembe - 12:47
Nesli tehdit altındaki vaşak Elazığ’da görüntülendi
Elazığ’da nesli tehdit altındaki vaşak görüntülendi. Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği’nin (IUCN) kırmızı listesinde yer alan vaşak, Baskil ilçesi Düğüntepe köyündeki sulama havuzu içinde görüntülendi. Kayıt altına alınan vaşak daha sonra ormanlık alana girerek gözden kayboldu.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder