YEREL HABERLER - 08 Mart 2012 Perşembe 13:26

YARDIMLAR YERİNİ BULDU

A
A
A
YARDIMLAR YERİNİ BULDU

2006 yılında eşini kolan kanserinden kaybeden ve üç kız çocuğunda da aynı genetik rahatsızlık görülen Beyhan Demirtaş, yapılan yardımlarla hayata daha sıkı sarıldı.
Hayırsever Zehra Söylemez’in girişimleri ile 2006 yılında başlatılan kampanya sonucunda Deniz Feneri, Hanımeli Derneği ve hayırsever işadamları ve vatandaşların destekleriyle toplanan para ile alınan evin anahtarı Vali İzzettin Küçük tarafından Beyhan Demirtaş’a teslim edildi. Demirtaş ailesini yeni evlerinde ziyaret eden Vali İzzettin Küçük, kendisinin Kaymakamlık yaptığı dönemde evin pazarlığının yapıldığını ve bugün evin anahtarını Demirtaş ailesine teslim etmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Beyhan Hanım eviniz hayırlı uğurlu olsun. Burada çocuklarınla mutlu ve sağlıklı bir şekilde oturun. Zehra Hanıma ben çok teşekkür ediyorum. Bu evin alımında, finansmanının karşılanmasında çok büyük emekleri geçti. Böyle eşleri olmayan hanımefendileri desteklemeye devam edeceğiz. Çıkan bir kanun ile de eşleri vefat etmiş hanımefendilere aylık 250 TL sosyal nakdi yardımda bulunulacak. Ama bir yuva sahibi olmaları çok önemli. Benim Safranbolu Kaymakamlığım döneminde buranın pazarlığını yapmıştık. Bugün bu daireyi hanımefendiye teslim ediyoruz. İnşallah çocuklarınla birlikte güzel günler geçirirsin" dedi.
Vali İzzettin Küçük, ziyarette çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. Vali Küçük ayrıca, Beyhan Demirtaş’a çocuklarının tedavisi konusunda ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir