SPOR - 22 Aralık 2010 Çarşamba 13:30

Timsah Arena, Kapalıçarşı'da görücüye çıktı

A
A
A
Timsah Arena, Kapalıçarşı'da görücüye çıktı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerinden olan ‘Timsah Arena’ projesinin maketi Kapalıçarşı'da sergilendi.

TAŞKIN ŞAN
BURSA 

Kapalıçarşı batı kapısında görücüye çıkarılan makete çarşı esnafı ve vatandaşlar ilgi gösterdi. Maket, aynı zamanda şubat ayında Velodrom’da ilk kazmanın vurulacağı yeni stat projesiyle ilgili olarak da adeta vatandaşların merak ettiği sorulara cevap veriyor. Yeni statla ilgili çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyen çarşı esnafı, Bursa’ya vizyon katacak olan proje tamamlandığında şehrin harika bir mekana kavuşacağını ifade etti.

‘Timsah Arena’nın maketine 7’den 70’e her yaştan vatandaş ilgi gösteriyor. Cep telefonlarıyla yeni stat projesini görüntüleyen vatandaşlar, çarşıda renkli görüntüler oluşturuyor. Projeyi dikkatle inceleyen Bursaspor’un eski amigolarından ‘Amigo Fiko’ lakaplı Fikret Akdağ, yeni stadyuma hayran kaldığını ifade ederek, “Bu stat şampiyon Bursaspor’a ve taraftara çok yakışacak. Bir an önce çalışmaların başlamasını ve stadın Bursa’ya kazandırılmasını bekliyoruz” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Sultangazi’de meslek edindirme kursunu bitirdi hayaline kavuştu Sultangazi Belediyesi’nin sanat ve meslek edindirme kursları sayesinde bir kadın daha kendi işinin patronu oldu. Gülnaz Türkmen’in hayalini kurduğu kuaförün açılışını Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun gerçekleştirdi. Sultangazi Belediyesi, sanat ve meslek edindirme kursları ile hobilerini mesleğe dönüştürmek isteyenlere fırsat sunmaya devam ediyor. İlçedeki hizmet tesislerinde bulunan Sanat ve Mesleki Eğitim kursları, binlerce kişinin sosyal hayatın içinde daha güçlü bir şekilde var olmalarını ve aile ekonomisine katkıda bulunmalarını sağlıyor. Hayaller gerçek oldu SU-MEKAN’da kuaförlük atölyesinde eğitim alan Gülnaz Türkmen, başarıyla bitirdiği kursun ardından kendi işinin patronu olmaya karar verdi. Hayallerini gerçekleştiren Türkmen bir kuaför dükkanı açtı. Yunus Emre Mahallesi’ndeki kuaför dükkanının açılışını Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun gerçekleştirdi. Güçlü kadın güçlü toplum Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, "Meslek edindirme kurslarımızla istihdama katkı sunarken, her yaştan komşumuzun elinde bir altın bileziğinin olması için eğitimler veriyoruz. Hobisini gerçeğe dönüştürerek iş hayatına adım atan kursiyerlerimiz bizleri mutlu ediyor. Onlardan bir tanesi de Gülnaz hanım oldu. Hayallerini kurslarımızda aldığı eğitimlerle gerçeğe dönüştürürken kendi işinin patronu olmayı başardı. Yolu açık, kazancı bol olsun" dedi.