GÜNDEM - 23 Nisan 2025 Çarşamba 22:16

Deprem sonrası Pendik Belediyesi’nden sıcak çorba ikramı

A
A
A
Deprem sonrası Pendik Belediyesi’nden sıcak çorba ikramı

İstanbul’da meydana gelen depremin ardından Pendik’te vatandaşlar açık alanlara yönelirken, Pendik Belediyesi de toplanma alanlarında sıcak çorba ikramında bulundu.


İstanbul merkezli meydana gelen depremin ardından Pendik’te vatandaşlar, güvenli bölgeler olarak belirlenen toplanma alanlarına yöneldi. Yaşanan panik ve tedirginlik üzerine Pendik Belediyesi, ilçe genelindeki toplanma noktalarında sıcak çorba ikramında bulundu.


Belediye Başkanı Ahmet Cin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul’da yaşanan depremin ardından tüm ekiplerimizle sahadayız. Toplanma alanlarına gelen komşularımıza sıcak çorba ikramında bulunuyoruz. Birlikte güçlüyüz, her zaman yanınızdayız" ifadelerine yer verdi.


Vatandaşlar, belediyenin sağladığı ikram ve destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, ekiplerin sahadaki çalışmaları gün boyu devam etti.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Denizli Acil Durum Hastanesinde son hazırlıklar tamamlanıyor Denizli’de inşaat çalışmaları tamamlanan 500 Yataklı Acil Durum Hastanesi’nde ameliyathane, poliklinik ve servis odalarındaki tıbbi malzemelerin yerleştirilme çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Modern yapısı ve ileri teknoloji tıbbi cihazlarla Denizli’de sağlık hizmetlerinin sunumunda önemli bir yeri olacak olan, 47 bin metrekare kapalı alana sahip 104 yoğun bakım yatağı ile birlikte toplam 500 yatak kapasitesine sahip Acil Durum Hastanesi’nde; 106 poliklinik, 14 ameliyathane, anjiyografi ünitesi, MR, BT, mamografi, röntgen, USG ve kemik dansitometri gibi ileri teknoloji tıbbi cihazlarımız bulunuyor. Hastanede son teknolojik tıbbi cihazlarla donatılan ameliyathaneler, ferah ve geniş poliklinik alanları, hasta ve yakınlarının konforu düşünülerek tasarlanan servis odalarında da hummalı çalışmalar devam ediyor. Birimlerde kapsamlı temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri devam ederken, bir yandan da tıbbi cihazların kurulumu yapılıyor. Poliklinik ve servis odalarında hasta yatağı, televizyon, buzdolabı gibi araç ve gereçler yerleştiriliyor. Hastanede yürütülen son çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk Acil Durum Hastanesi’nin Denizli için önemli bir sağlık yatırımı olduğunu vurgulayarak, hastanedeki mefruşat yerleşimi ve cihaz kurulumlarının büyük bir hızla devam ettiğini söyledi. Son hazırlıkların tamamlandığını ifade eden İl Sağlık Müdürü Öztürk, "Ameliyathanelerimizden polikliniklerimize kadar hastanemiz en güncel standartlara uygun şekilde donatılıyor. Ekiplerimiz gece gündüz hastanemizi Denizli halkımızın hizmetine sunmak için çalışıyor. Yakın zamanda hastanemizin kapılarını vatandaşlarımıza açacağız" dedi.