Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Kırıkkale
Kaçtı, park etti, polisi karşısında buldu: Dron her anını kaydetti
07 Mayıs 2026 Perşembe - 18:37:50
Kırıkkale’de trafik uygulamasını fark edince geri manevra yaparak kaçmaya çalışan ehliyetsiz sürücü, polisin havadan takibiyle adım adım izlendi.
07 Mayıs 2026 Perşembe - 16:43
Kırıkkale’de kilit parke ve asfalt çalışmaları sürüyor
Kırıkkale Belediyesi tarafından şehir genelinde sürdürülen kilit parke ve asfalt çalışmaları sürüyor. Belediye Başkanı Ahmet Önal, yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Kırıkkale Belediyesi ekipleri havaların ısınmasının ardından hem kilit parke döşeme hem de asfalt serim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Şehrin farklı noktalarında gerçekleştirilen yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sahada takip eden Belediye Başkanı Ahmet Önal, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerileri dinledi. Çalışmaların planlanan program dahilinde sürdüğünü belirten Önal, ulaşım konforunu artırmak ve mahallelerin altyapısını güçlendirmek adına çalışmaların devam edeceğini ifade ederek, "Vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu yollarda ulaşım sağlaması için sahadayız. Şehrimizin ihtiyaç duyulan her noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
06 Mayıs 2026 Çarşamba - 17:07
Kırıkkale’de motosiklet kazası geçiren sürücülere kask hediye edildi
Kırıkkale’de Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte, kaza yapan motosiklet sürücülerine kask hediye edildi. Kırıkkale’de Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan etkinlikte emniyet, jandarma ve ilgili kurumlara ait ekipmanlar sergilendi. Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim, stant ziyareti sırasında kolluk kuvvetlerinin kullandığı yerli ve milli teknoloji ürünlerini inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Yapay zeka destekli polis yaka kamerasına dikkati çeken Sarıibrahim, bu tür sistemlerin trafik ve asayiş denetimlerinde sahadaki ekiplerin işini kolaylaştırdığını, denetim süreçlerine de önemli katkı sağladığını söyledi. Sarıibrahim, Türkiye’nin yerli ve milli üretimde önemli bir aşama kaydettiğini belirtti. Programda, daha önce trafik kazası geçiren motosiklet sürücülerine kask hediye edildi. Vali Sarıibrahim, Belediye Başkanı Ahmet Önal, İl Emniyet Müdürü Mustafa Işık ve İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Acar, sürücülere kasklarını teslim ederek güvenli sürüş konusunda uyarılarda bulundu. Babasıyla birlikte trafik kazası geçiren bir çocuğun, kask takdimi sırasında Vali Sarıibrahim’e söylediği "Bizi Allah korudu Valim" sözleri ise dikkat çekti. Etkinlikte çocuklara yönelik trafik temalı faaliyetler de düzenlendi. Çocuklar, trafik kuralları hakkında bilgilendirilirken çeşitli oyunlarla keyifli vakit geçirdi. Kask hediye edilen motosiklet sürücüsü Hilal Ceylan, kask kullanımının hayati önem taşıdığını belirterek, "Kask kullanmadan kesinlikle sürüş yapmayalım. Çünkü başımızdan darbe aldığımızda felç kalabiliriz, farklı kazalar geçirebiliriz. Bu yüzden kasksız sürüşü tavsiye etmiyorum" dedi. Kask alan Gökalp Cebeci ise trafik ekiplerine teşekkür etti.
06 Mayıs 2026 Çarşamba - 13:53
Kırıkkale’de Hıdırellez coşkusu yaşandı
Baharın gelişini simgeleyen Hıdırellez, Kırıkkale’de geleneksel etkinliklerle kutlandı. Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Millet Bahçesi’nde düzenlenen programda, Türk dünyasında ve Anadolu coğrafyasında köklü bir geçmişe sahip olan Hıdırellez geleneği yaşatıldı. Baharın gelişini, doğanın yeniden canlanışını ve bereket umudunu simgeleyen etkinlik, vatandaşlardan ilgi gördü. Programda sahne alan mehter takımı etkinliğe tarihi bir atmosfer kattı. Ardından Ustalar Topluluğu ve Taşan Kardeşler, yöresel bozlak türküleriyle vatandaşlara müzik ziyafeti sundu. Etkinlik, öğretmenlerden oluşan halk oyunları ekibinin gösterisiyle devam etti. Program kapsamında, Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim ve Belediye Başkanı Ahmet Önal vatandaşlara etli pilav ikram etti. Belediye Başkanı Ahmet Önal, Hıdırellez’in Türk tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Hıdırellez bir bahar bayramıdır. Aynı zamanda birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin pekiştirildiği çok kıymetli bir bayramdır. Bu anlamda biz de her yıl olduğu gibi bugün de Kırıkkale Valimizin himayesinde Hıdırellez programını gerçekleştiriyoruz" dedi. Halk oyunları ekibinden Arife Yılmaz, öğretmen arkadaşlarıyla birlikte halk oyunları kursuna kayıt olduklarını belirterek, "Öğrencilerimize güzel örnek olduğumuzu düşünüyoruz. Hıdırellez’de herkese güzellikler, şenlikler ve mutluluklar diliyorum. Değerlerimizi hep yaşatmak istiyoruz" dedi. Hıdırellez programında görev almanın kendileri için anlamlı olduğunu ifade eden halk oyunları antrenörü Nurhan Yenigün, "Bugün Hıdırellez’de görev almak bizim için bir şerefti. Her şey çok güzeldi. Hepimiz Milli Eğitim’de atanmış öğretmenleriz. Herkesle birlikte bu sahnede yer almak ve bu güzel gösteriyi sergilemek bizim için çok anlamlıydı" ifadelerini kullandı. Halk oyunları ekibinden Ayten Berçin de Hıdırellez’in baharı ve canlılığı hatırlattığını söyleyerek, "Hıdırellez deyince bahar geliyor, yeşillik geliyor, canlılık geliyor. İçimiz kıpır kıpır oluyor. Böyle etkinliklerde de çok güzel gösteriler ortaya çıkıyor" şeklinde konuştu.
22 Ocak 2020 Çarşamba - 13:07
Kör olan hastalar isyan etti
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde vurulan iğne sonrasında görme kaybı yaşayan ve Ankara’daki çeşitli hastanelerde ameliyat olan hastalar, sağlına kavuşamadıkları gerekçesiyle adeta isyan etti.
21 Ocak 2020 Salı - 19:12
Kırıkkale’de alternatif ilaç kör etti iddiasında hasta sayısı 36’ya yükseldi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde vurulan iğne sonrasında görme kaybı yaşadığı iddia edilen hasta sayısının 36’ya yükseldiğini söyledi.
21 Ocak 2020 Salı - 17:45
Kargo kamyonu ile tanker çarpıştı: 1 yaralı
Kırıkkale’de kargo kamyonunun akaryakıt tankerine arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
21 Ocak 2020 Salı - 17:02
Kırıkkale Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü görevine başladı
Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halka İlişkiler Müdürlüğüne atanan Altuğ Baydar görevine başladı.
21 Ocak 2020 Salı - 14:15
100 kişi ve üzeri işçi çalıştıracak girişimcilere müjde: Fabrika kirasını devlet karşılayacak
Kırıkkale’de 100 kişi ve üzeri iş istihdamı sağlayacak girişimcilere yönelik başlatılan projede, kentteki boş ve kullanılmayan fabrikalar valilik tarafından tahsis edilerek kirası karşılanacak.
21 Ocak 2020 Salı - 11:42
Alternatif ilaç kör etti
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi olan 20’ye yakın hastanın yapılan iğneden sonra görme kabiliyetini kaybettiği iddia edildi.
21 Ocak 2020 Salı - 10:19
’Sosyal medyadan sosyal meydana’ projesi
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ’Sosyal medyadan sosyal meydana’ projesi tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale’de de hayata geçti.
20 Ocak 2020 Pazartesi - 22:36
Kırıkkale’de trafik kazaları: 1’i çocuk 4 yaralı
Kırıkkale’de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1‘i çocuk 4 kişi yaralandı.
20 Ocak 2020 Pazartesi - 12:59
Kırıkkale Belediyesi personeline aile içi iletişim semineri verildi
Kırıkkale Belediyesi tarafından belediye personeline aile içi iletişim konulu eğitim verildi.
20 Ocak 2020 Pazartesi - 10:14
Otomobilin defalarca takla attığı kaza kamerada
Kırıkkale’de meydana gelen 3 ayrı trafik kazası Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) kameralarınca görüntülendi.
20 Ocak 2020 Pazartesi - 00:05
Balataları ısınan tırın lastikleri yandı
Kırıkkale’de seyir halinde ilerleyen tırın balataları ısınması sonucu lastiklerinin yanmasına neden oldu.
19 Ocak 2020 Pazar - 09:13
Yağmayan kar, kış lastiği satışlarını da fiyatını da düşürdü
Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Kırıkkale’de, kış koşullarının yaşanmaması nedeniyle kış lastiği fiyatları ekonomik olmasına rağmen satışlarda düşüş yaşanıyor.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder