Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Osmaniye
Osmaniye’de 19 Mayıs kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu
19 Mayıs 2026 Salı - 16:59:01
Osmaniye’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen kutlama programı, spor gösterileri ve renkli etkinliklerle gerçekleştirildi. Program kapsamında, Samsun’da yakılan ve tüm Anadolu’ya yayılan özgürlük ateşini temsilen düzenlenen "Sancak Koşusu" gerçekleştirildi. Kentin cadde ve sokaklarında dalgalandırılan sancak, Osmaniyeli milli atlet Timur Er tarafından Vali Serdengeçti’ye teslim edildi. Vali Serdengeçti, sancağı öperek teslim aldı. Törende öğrenciler tarafından şiirler okunurken, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı köpek timinin gösterileri vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Programın devamında Osmaniye Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencileri konser sundu. Koro tarafından seslendirilen eserlere protokol üyeleri ve vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarıyla eşlik etti. Kutlamalar kapsamında jimnastik, judo, olimpik okçuluk, güreş, Geleneksel Türk Okçuluğu ve Samet Aybaba Spor Lisesi öğrencilerinin hazırladığı spor gösterileri gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikler, izleyenlerden alkış aldı. Osmaniye Atletizm Pisti’nde düzenlenen törene Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Garnizon Komutanı ve 12. Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Hüseyin Yılmaz ile protokol üyeleri katıldı.
19 Mayıs 2026 Salı - 11:35
Osmaniye’de motosiklet tutkunlarından 19 Mayıs korteji
Osmaniye’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Osmaniye Motosiklet Kulübü iş birliğinde motosiklet korteji düzenlendi. Çok sayıda motosiklet tutkununun katıldığı etkinlikte, Türk bayraklarıyla şehir turu atıldı. 19 Mayıs kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlik, Fakıuşağı Mahallesi’nde bulunan Tosyalı Spor Salonu önünden başladı. Ellerinde Türk bayrakları bulunan motosiklet sürücüleri, oluşturulan kortej eşliğinde şehir turu gerçekleştirdi. Kent genelinde ilerleyen korteje vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, motosikletliler Türk bayraklarıyla renkli görüntüler oluşturdu. Kortej boyunca sürücüler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu kent sokaklarına taşıdı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlik Devlet Bahçeli Meydanı’nda sona erdi. Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tamamlandı. Etkinlikte bayram coşkusu vatandaşlar ve motosiklet tutkunları tarafından birlikte yaşandı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın Osmaniye’de bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirteren Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, "Bugünkü etkinliğimiz motosiklet korteji. Bayramımızı tüm yurdumuzda olduğu gibi Osmaniye’de de en güzel şekilde kutluyoruz. Atletizm, basketbol, futbol, masa tenisi gibi birçok spor etkinliğinin yanı sıra resim ve şiir yarışmalarımızı da tamamladık. Yarın ise 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarını tören alanında gerçekleştireceğiz. Bugün düzenlediğimiz motosiklet kortejiyle de bayram coşkusunu vatandaşlarımıza bir kez daha hatırlatacağız. " dedi. Osmaniye motorsiklet tutkunları, "Bugün 19 Mayıs coşkusuyla motor sevdamızı birleştirdik. Böyle anlamlı etkinliklerde yer almak bizleri mutlu ediyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
19 Mayıs 2026 Salı - 08:52
Beton mikseri yuva oldu, kuşlar uçana kadar çalışmayacak
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde özel bir firmaya ait beton santralinde park halindeki beton mikserine yuva yapan dere kuşunu fark eden şantiye sahibi, örnek bir davranışa imza attı. Yuva bulunan beton mikseri park alanına çektiren işletme yetkilileri, yavrular büyüyüp yuvadan uçana kadar aracı çalıştırmama kararı aldı.
19 Mayıs 2026 Salı - 01:22
Osmaniye’de kontrolden çıkan otomobil marketin manav bölümüne girdi
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce elektrik direğine ardından park halindeki araca çarptıktan sonra marketin manav bölümüne girdi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı. Kaza, Kadirli ilçesi Kamil Kara Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen otomobil, seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç ilk olarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle yön değiştiren otomobil, galeri önünde park halinde bulunan bir araca çarptıktan sonra yol kenarında bulunan marketin dış bölümündeki manav tezgahına girerek durabildi. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçlarda ve marketin manav bölümünde maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
04 Mayıs 2017 Perşembe - 15:02
Osmaniye’de aranan 995 kişi yakalandı
Osmaniye’de, geçen Nisan ayı içerisinde haklarında arama kararı bulunan 995 kişinin yakalandığı, bu kişilerden 108’inin tutuklandığı bildirildi.
04 Mayıs 2017 Perşembe - 09:21
Osmaniye’de elektrik kesintisi
Osmaniye’nin merkez, Kadirli, Düziçi ve Bahçe ilçelerinden cumartesi günü tesis ve bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.
03 Mayıs 2017 Çarşamba - 16:10
Osmaniye’de sağlık çalışanları ‘Anne sütünün teşviki’ konusunda eğitildi
Osmaniye Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından sağlık çalışanlarına yönelik verilen verilen Anne sütünün teşviki ve emzirme danışmanlığı eğitimlerinin tamamlandığı belirtildi.
03 Mayıs 2017 Çarşamba - 15:42
OKÜ’de atık metal sergisi açıldı
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ), Osmaniye Meslek Yüksekokulu (OMYO) Makine ve Metal Teknolojileri Programı öğrencilerinin atık metal malzemeleri kullanarak oluşturdukları 2.
03 Mayıs 2017 Çarşamba - 10:38
Başkan Davutluoğlu:" Hasret Bitmiştir.Reisimiz yanımızdadır"
AK Parti Sumbas İlçe Başkanı Kürşat Davutluoğlu,"Hasret bitmiştir.
03 Mayıs 2017 Çarşamba - 09:25
Osmaniye’de elektrik kesintisi
Osmaniye’nin merkez, Kadirli, Düziçi ve Bahçe ilçelerinde cuma günü tesis ve bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.
02 Mayıs 2017 Salı - 09:38
Osmaniye’de elektrik kesintisi
Osmaniye’nin merkez, Düziçi ve Kadirli ilçelerinde perşembe günü tesis çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.
30 Nisan 2017 Pazar - 09:33
Osmaniye’de elektrik kesintisi
Osmaniye’nin Düziçi ve Kadirli ilçelerinde çarşamba günü kesintisi uygulanacak.
28 Nisan 2017 Cuma - 16:30
Osmaniye’de 193 bin 700 adet sebze fidesi dağıtıldı
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde ‘Sebze Üretimini Geliştirme Projesi’ çerçevesinde 24 çiftçiye, toplam 193 bin 700 adet domates, biber ve patlıcan fidesi dağıtıldı.
28 Nisan 2017 Cuma - 15:03
BTC’den Kadirli’de girişimcilere destek
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Atatürk Üniversitesi, Kadirli Ticaret Odası ve Bakü-Tiflis-Ceyhan (BTC) işbirliği ile gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi için sertifika töreni düzenlendi.
27 Nisan 2017 Perşembe - 23:51
Esnaf evinin önünde vurularak öldürüldü
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir toptancı, evinin önünde silahla vurularak öldürüldü.
27 Nisan 2017 Perşembe - 14:10
Kadirli İlçe Emniyet Müdürü Doğan Urhan açığa alındı
Emniyet Genel Müdürlüğü’nde FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle Osmaniye’de, Kadirli İlçe Emniyet Müdürü Doğan Urhan’ın da aralarında bulunduğu 109 emniyet mensubunu açığa aldı.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder