Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Uşak
Uşak Belediye Başkan Vekili Özkan’dan hayvan pazarına bayram ziyareti
26 Mayıs 2026 Salı - 20:01:11
Uşak Belediye Başkan Vekili Hatice Terekeci Özkan, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte hayvan pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Uşak Belediye Başkan Vekili Hatice Terekeci Özkan, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte kentte kurulan hayvan pazarını ziyaret etti. Pazar alanında esnaf ve vatandaşlarla görüşen Özkan, talepleri ve önerileri dinleyerek hayvan pazarındaki son durum hakkında bilgi aldı. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayvan satıcıları ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Vekili Özkan, belediye olarak vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmesi için gerekli çalışmaların sürdüğünü belirtti. Esnafın hayırlı ve bereketli satışlar yapmasını temenni eden Özkan, tüm hemşehrilerinin Kurban Bayramı’nı kutlayarak sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu.
25 Mayıs 2026 Pazartesi - 18:22
Taşyaran Vadisi’nde dere yatağında mahsur kalan iki kardeş kurtarıldı
Uşak’ta doğa yürüyüşü için gittikleri Taşyaran Vadisi’nde su debisinin yükselmesi nedeniyle dere yatağında mahsur kalan iki kardeş, AFAD ve jandarma ekiplerince kurtarıldı.
25 Mayıs 2026 Pazartesi - 18:21
Uşak Belediye Başkan Vekili Özkan’dan Kurban Bayramı mesajı
Uşak Belediye Başkan Vekili Hatice Terekeci Özkan, Kurban Bayramı dolasıyla bir mesaj yayımladı. Uşak Belediye Başkan Vekili Hatice Terekeci Özkan paylaşmış olduğu mesajda; "Paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin simgesi olan Kurban Bayramı’na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramların birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularını büyüten özel günler olduğuna inanıyor; bu anlamlı günlerin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevdikleriyle birlikte nice güzel bayramlar geçirmelerini diliyorum" ifadelerini kullandı.
24 Mayıs 2026 Pazar - 20:58
Türkiye Süpermoto Şampiyonası ve FIM MotoMini Türkiye Serisi’nde sezonun 2. ayağı Uşak’ta yapıldı
Türkiye Süpermoto Şampiyonası, ANLAS MiniGP 110 ve FIM MotoMini Türkiye Serisi’nin 2. ayak yarışları Uşak’ta tamamlandı. Birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan organizasyonda 49 sporcu dereceye girebilmek için piste çıktı. Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) yarış takviminde yer alan Türkiye Süpermoto Şampiyonası, ANLAS MiniGP 110 ve FIM MotoMini Türkiye Serisi’nin 2. ayak yarışları, Uşak Belediyesi Yarış Pisti’nde gerçekleştirildi. Bin 370 metre uzunluğundaki Uşak Süpermoto Pisti’nde düzenlenen organizasyonda sporcular, keskin virajlar ve yüksek tempolu mücadeleleriyle izleyenlere adrenalin dolu anlar yaşattı. Süpermoto Open, Süpermoto Senior, Süpermoto S3, Süpermoto 85 cc, Süpermoto 65 cc, 50 cc ve 50 cc Mini kategorilerinde toplam 49 sporcu piste çıkarak kıyasıya yarıştı. Farklı sürüş teknikleri ve viraj performanslarıyla dikkat çeken sporcular, şampiyonanın ikinci ayağında puanlarını artırmak için mücadele etti. Organizasyonda Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu da yer aldı. Sofuoğlu’nun, ANLAS MiniGP 110 serisinde yarışan oğlu Zayn Sofuoğlu’nu pist kenarından takip ederek destek verdiği görüldü. Yarışların ardından kategorilerinde dereceye giren sporculara kupaları takdim edildi. Yarışlar sonunda, 50 cc Mini kategorisinde Rüzgar Ceyhan, 50 cc kategorisinde Abdülhamid Bostanoğlu, 65 cc kategorisinde Aslan Osmanpaşaoğlu, 85 cc kategorisinde Alp Burak Albayrak ve S3 Open kategorisinde Adem Işık birincilik elde etti. ANLAS MiniGP 110 serisinde Alparslan Davran birinci olurken, Zayn Sofuoğlu ikinci sırada yer aldı. MotoMini 160 kategorisinde ise Enes Çağan Çakır birinciliğe ulaştı.
14 Temmuz 2020 Salı - 00:29
Uşak’ta motosiklet kazası; 1 ölü, 1 yaralı
Uşak’ta, meydana gelen motosiklet kazasında sürücü hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.
13 Temmuz 2020 Pazartesi - 20:51
Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu, Uşak’ta toplandı
Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Yönetim Kurulu, Vali Funda Kocabıyık başkanlığında Uşak’ta toplandı.
13 Temmuz 2020 Pazartesi - 11:02
Uşak’ta ticari otomobil, devrilen tıra çarptı; 1 yaralı
Uşak’ta Büyükoturak köyü mevkiinde hafif ticari araç, devrilen tıra çarptı.
13 Temmuz 2020 Pazartesi - 11:00
Vatandaşlar, piknik alanında 100 poşetten fazla çöp topladı
Uşak’ta sosyal medyada örgütlenen vatandaşlar, yaklaşık iki saatlik çalışma sonucunda Karaağaç Piknik Alanında 100 poşetten fazla çöp topladı.
13 Temmuz 2020 Pazartesi - 00:36
Uşak’ta kum yüklü tır devrildi
Uşak’ın Ulubey ilçesinde kum yüklü tır yan yattı.
12 Temmuz 2020 Pazar - 20:33
Bir anda yağan yağmur ve dolu ile köyü sel bastı
Uşak ilinin Banaz ilçesinde meydana gelen yağmur ve dolu yağışının ardından sel meydana geldi.
12 Temmuz 2020 Pazar - 16:04
Pandeminin yapamadığını sıcak havalar yaptı
Uşak’ta etkili olan sıcak hava nedeniyle vatandaşların büyük çoğunluğu evde kalmayı tercih ederken, sokaklar boş kaldı.
11 Temmuz 2020 Cumartesi - 12:20
Bien ve Seranova iki marka tek çatı altına birleşiyor
Uşak’ın en büyük seramik fabrikalarından olan ve mali sıkıntılar nedeniyle bir süredir kapalı bulunan Seranova Seramik’in, Türkiye’nin en güçlü seramik fabrikalarından biri olan Bien Seramik ile anlaşmaya vardığı belirtildi.
11 Temmuz 2020 Cumartesi - 12:00
Kıraathane esnafı, tedbirler alınarak oyunların oynanmasını istiyor
1 Haziran normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte oyunların yasak olması kuralıyla kıraathaneler, açıldı.
10 Temmuz 2020 Cuma - 17:02
Uşak’ta FETÖ davasında 26 sanık tutuklandı 10 sanık beraat etti
Uşak’ta, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) mali yapılanmasına yönelik davada, aralarında örgütün yöneticisi olduğu iddia edilen Hazim Sesli’yle birlikte 8’i tutuklu 36 sanığın yargılandığı davada 26 sanık tutuklandı 10 sanık beraat etti.
09 Temmuz 2020 Perşembe - 16:10
Uşak’ta korkutan yangın
Uşak’ın Banaz ilçesinde yüksek gerilim telinin kopması sonucu çıkan yangında 7 hektar buğday ekili tarla ile 10 hektar ormanlık alan küle döndü.
09 Temmuz 2020 Perşembe - 10:25
Eşiyle boşanma sürecinde olan adam cinnet getirdi
Uşak’ta eşiyle boşanma aşamasında olan ve bunalımda olduğu öğrenilen adam canına kıymak istedi.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder