Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Zonguldak
Tünelde iki tır çarpıştı: 1 yaralı
30 Mart 2026 Pazartesi - 22:39:34
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde tünel içerisinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza, Alaplı ilçesi Kocaman mevkiinde bulunan tünel içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Akçakoca istikametinden Ereğli yönüne giden R.C. idaresindeki 34 FND 787 plakalı tır, iddiaya göre bir otomobilin aniden kendi şeridine girmesi üzerine manevra yaptı. Sürücünün direksiyonu sola kırması sonucu araç, aynı yönde sol şeritte ilerleyen E.A. yönetimindeki 81 AFR 772 plakalı tırla çarpıştı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çarpışmanın etkisiyle tır içerisinde sıkışan sürücü E.A., olay yerine gelen itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından E.A, Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
30 Mart 2026 Pazartesi - 18:49
İHA muhabiri hem işini yaptı hem de en çok kitap okuyarak ödüllendirildi
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Kütüphaneler Haftası çerçevesinde ilçede çok kitap okuyan ve İlçe Halk Kütüphanesi’ni de sürekli kitap alıp okuma alışkanlığını geliştirenlere İlçe Kaymakamlığı tarafından ödül verildi. Törende İhlas Haber Ajansı muhabiri Özlem Kelezoğlu da ödüle layık görüldü. 30 Mart-5 Nisan tarihleri arasında kutlanan 62. Kütüphane Haftası kapsamında Çaycuma Kütüphane Sorumlusu Şeyma Özlem Sofu, kütüphane personelleri Emre Köse ve Beyza Düzcük, 2025 yılı boyunca kütüphaneden en fazla yararlanan ve en çok kitap okuyan kullanıcılarla birlikte, Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya’yı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, kütüphanelerin sadece kitap ödünç alınan yerler olmanın ötesinde, aynı zamanda bilgiye erişimin en önemli merkezlerinden biri olduğu ifade edildi. Ziyaretin en dikkat çeken anlarından biri ise, 2025 yılı boyunca en çok kitap okuyan kullanıcıların Kaymakam Adem Kaya tarafından tebrik edilmesi oldu. Başarılı okuyuculara çeşitli hediyeler İlçe Kaymakamı Adem Kaya tarafından takdim edilirken, ödüllerin diğer vatandaşlara da örnek olması temennisinde bulunuldu. Öte yandan en çok kitap okuyanlar arasında yetişkin kategorisinde Gülsüm Ünsal, Nuray Kamit ve İHA muhabiri Özlem Kelezoğlu, çocuk kategorisinde Yunus Emre Kurt, Alperen Kurt ve Hira Çökelez’e İlçe Kaymakamı Adem Kaya tarafından ödülleri ile teşekkür belgeleri takdim edildi. En çok kitap okuma alışkanlığını yaptığı mesleği ile alışkanlık haline getiren Kelezoğlu; "Benim asıl mesleğim gazetecilik, yıllardır gazetecilik mesleği ile uğraşıyorum. Fakat iş ne kadar yoğun olursa olsun, kitap okumak için ise vakit ve zaman bulabiliyorum. Şuanda günümüzde ne kadar sosyal medya, televizyon ve internet aktif olursa olsun bence insanlar kitap okumamak için bahane üretiyor. Kitap okumak, dizi seyretmekle aynı bir şey olarak düşünüyorum. Sadece karakterleri kafanızda canlandırıyorsunuz. Bir diziyi devamın öğrenmek için bir hafta beklemek gerekiyor. Kitapta ise bir sayfa çevirmeniz yeterlidir. İşimi yapıyorum, aynı zamanda işimi yapmaktan da vazgeçmiyorum. Bence herkes bir fırsat bulup kitap okuyabilir. Çok fazla kitap okuduğum için bunu dışarıdan temin etmektense İlçe Halk Kütüphanemizden temin ediyorum. Kütüphaneler Haftası olduğu için ben ve birkaç arkadaşımızı ödüle layık gördüler ve onlara da teşekkür ediyorum. Herkesi kitap okumaya davet ediyorum, okumanın yaşı yoktur" şeklinde konuştu.
30 Mart 2026 Pazartesi - 17:58
İHA muhabiri hem işini yaptı hem de en çok kitap okuyarak ödüllendirildi
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Kütüphaneler Haftası çerçevesinde ilçede çok kitap okuyan ve İlçe Halk Kütüphanesi’ni de sürekli kitap alıp okuma alışkanlığını geliştirenlere İlçe Kaymakamlığı tarafından ödüller verildi. Ödül takdiminde ayrıca İhlas Haber Ajansı muhabiri Özlem Kelezoğlu da ödüle layık görüldü. 30 Mart - 5 Nisan tarihleri arasında kutlanan 62. Kütüphane Haftası kapsamında Çaycuma Kütüphane Sorumlusu Şeyma Özlem Sofu, kütüphane personelleri Emre Köse ve Beyza Düzcük, 2025 yılı boyunca kütüphaneden en fazla yararlanan ve en çok kitap okuyan kullanıcılarla birlikte, Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya’yı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, kütüphanelerin sadece kitap ödünç alınan yerler olmanın ötesinde, aynı zamanda bilgiye erişimin en önemli merkezlerinden biri olduğu ifade edildi. Ziyaretin en dikkat çeken anlarından biri ise, 2025 yılı boyunca en çok kitap okuyan kullanıcıların Kaymakam Adem Kaya tarafından tebrik edilmesi oldu. Başarılı okuyuculara çeşitli hediyeler İlçe Kaymakamı Adem Kaya tarafından takdim edilirken, ödüllerin diğer vatandaşlara da örnek olması temennisinde bulunuldu. Öte yandan en çok kitap okuyanlar arasında yetişkin kategorisinde Gülsüm Ünsal, Nuray Kamit ve İHA muhabiri Özlem Kelezoğlu, çocuk kategorisinde Yunus Emre Kurt, Alperen Kurt ve Hira Çökelez’e İlçe Kaymakamı Adem Kaya tarafından ödülleri ile teşekkür belgeleri takdim edildi. En çok kitap okuma alışkanlığını yaptığı mesleği ile alışkanlık haline getiren Kelezoğlu; "Benim asıl mesleğim gazetecilik, yıllardır gazetecilik mesleği ile uğraşıyorum. Fakat iş ne kadar yoğun olursa olsun, kitap okumak için ise vakit ve zaman bulabiliyorum. Şuanda günümüzde ne kadar sosyal medya, televizyon ve internet aktif olursa olsun bence insanlar kitap okumamak için bahane üretiyor. Kitap okumak, dizi seyretmekle aynı bir şey olarak düşünüyorum. Sadece karakterleri kafanızda canlandırıyorsunuz. Bir diziyi devamın öğrenmek için bir hafta beklemek gerekiyor. Kitapta ise bir sayfa çevirmeniz yeterlidir. İşimi yapıyorum, aynı zamanda işimi yapmaktan da vazgeçmiyorum. Bence herkes bir fırsat bulup kitap okuyabilir. Çok fazla kitap okuduğum için bunu dışarıdan temin etmektense İlçe Halk Kütüphanemizden temin ediyorum. Kütüphaneler Haftası olduğu için ben ve birkaç arkadaşımızı ödüle layık gördüler ve onlara da teşekkür ediyorum. Herkesi kitap okumaya davet ediyorum, okumanın yaşı yoktur" şeklinde konuştu.
30 Mart 2026 Pazartesi - 16:02
Kazada ağır yaralanan sürücü hayatını kaybetti
Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde işçi servisi ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada ağır yaralanan sürücü, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kaza, 28 Mart Cumartesi günü akşam saatlerinde Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Deli Hakkı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Cengiz E. (40) idaresindeki 67 AFV 442 plakalı işçi servisi ile Tuncay Kurttekin (42) yönetimindeki 67 AAG 568 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü Tuncay Kurttekin ile birlikte 6 kişi daha yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde ilk müdahalesi yapılan Kurttekin, daha sonra yoğun bakım ünitesine alındı. Durumu ağır olan Kurttekin, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alan Kurttekin’in yakınları hastanede sinir krizi geçirirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
24 Temmuz 2024 Çarşamba - 11:25
Yaralı tilki itfaiye ekiplerince yakalanarak tedavi altına alındı
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde ayağı yaralı halde bulunan tilki, itfaiye ekiplerince yakalanarak tedavi edilmek üzere Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Kozlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Değirmenağzı 1. Tünel mevkiinde yaralı tilki olduğu ihbarı üzerine olay yerine hareket etti. İtfaiye ekipleri arka ayağından yaralı halde bulunan tilkiyi aparatla yakalayarak kafese aldı. Tilki, Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Tilkinin tedavisinin ardından doğaya bırakılacağı öğrenildi.
24 Temmuz 2024 Çarşamba - 11:13
Karadeniz Ereğli’de 65 yaş üstü ve engelli ücretsiz taşıma uygulaması sona eriyor
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Baki Karaarslan, aldıkları karar gereği 1 Ağustos 2024 tarihinden itibaren şehit aileleri ve gaziler harici 65 yaş üstü ve engelli vatandaşların ücretsiz taşınma uygulamasına son verileceğini açıkladı. Karadeniz Ereğli’de 1 Ağustos tarihinden itibaren halk otobüslerinde 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlardan ücret alınmaya başlanacak. Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Baki Karaarslan, konu hakkında yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Yaklaşık 10 yıl önce uygulamaya başlanan 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlarımıza şehir içi toplu taşıma araçlarında ücretsiz seyahat etme uygulaması son yıllarda uygulanması mümkün olmayan bir hale gelmiştir. Kdz. Ereğli ilçemizin merkez nüfusu 120 bin iken, köylerle birlikte toplam nüfusumuz 176 bin civarındadır. Kdz. Ereğli S.S. 92 Nolu Çilek Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne üye şehir içi yolcu taşımacılığını yapan otobüslerimizin aylık taşıdığı ücretsiz yolcu sayısı ise 156 bin adettir. Son yıllarda akaryakıt, araç bakım, yedek parça, lastik, sigorta, kasko ve benzeri giderlerdeki fahiş artışlar bizleri bu yükü kaldıramayacak duruma getirmiştir. Araç sahiplerimiz vergi dairesine, sosyal güvenlik kurumu ve belediyeye borçlarını ödeyememekte, hesaplarına haciz konulmaktadır. Bazı araç sahiplerimiz araçlarının bakımlarını yaptıramayacak duruma gelmiştir. Ücretsiz olarak taşıdığımız yolcu sayısı bizlere aylık ortalama araç başına 30 bin TL gibi bir yük getirmektedir. Ücretsiz yolcu taşımacılığı karşısında devletimizin bize sağladığı destek ise araç başı 2 bin 700 TL’dir. Araç sahiplerimiz 10 yıldır her türlü fedakarlığı göstermesine rağmen, gerekli desteği bulamadığı gibi artan maliyetler karşısında her geçen ay zararımızın boyutu büyümekte ve şehir içi yolcu taşımacılığı sürdürülemez bir hale gelmiştir. Alaplı-Ereğli, Ormanlı-Ereğli, Kandilli-Ereğli arasında yolcu taşımacılığı yapan otobüs ve minibüsler 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlarımızdan ücret alırken, onların getirdiği yolcuyu da bizler ücretsiz taşımak durumunda kalıyoruz. Yaşadığımız ekonomik şartlar nedeniyle S.S. 92 Nolu Çilek Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin tüm üyelerinin aldığı karar doğrultusunda 01 Ağustos 2024 tarihi itibariyle Şehit Aileleri ve gazilerimiz haricinde ki 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlarımızın ücretsiz taşınması uygulamasına son vermek zorunda kalıyoruz. Tüm halkımızın bizi anlayışla karşılayacağına inanıyor, Kdz. Ereğli’de şehir içi yolcu taşımacılığını en iyi şekilde yapmaya devam edeceğimizi ifade ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyururuz."
24 Temmuz 2024 Çarşamba - 11:12
Alaplı’da trafik kazasında 1 kişi yaralandı
Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde, terminalin önünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza, S.T. idaresindeki 16 TY 066 plakalı aracın Alaplı Çarşı Merkez istikametinde seyrederken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Yolun ortasındaki bariyere çarparak yan yatan araçta sürücü S.T. hafif yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 acil ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaralı sürücüyü Alaplı Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
24 Temmuz 2024 Çarşamba - 11:00
Karadeniz Ereğli’de trafik kazasında 1 kişi yaralandı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Gülüç Tersaneler mevkiinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı. Edinilen bilgiye göre Z.D.’nin yönetimindeki 67 ADP 402 plakalı motosiklet; 67 TE 666 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu 112 acil ekiplerine haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Z.D.’ye ilk müdahaleyi yaparak Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan motor sürücüsü Z.D.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
24 Temmuz 2024 Çarşamba - 00:38
Alaplı’da motosiklet sürücüsü kamyonun altında kaldı: 1 ölü
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Mollabey alternatif yolunda akşam saatlerinde, seyir halindeki motosikletin tomruk yüklü kamyonun altına girmesiyle meydana gelen trafik kazasında motor sürücüsü hayatını kaybetti.
23 Temmuz 2024 Salı - 23:37
Karadeniz Ereğli'de korkutan anlar!
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir fabrikanın boru hattında meydana geldiği tahmin edilen patlama sonrası menfezden yükselen buhar, vatandaşları korkuttu.
23 Temmuz 2024 Salı - 23:32
Karadeniz Ereğli’de korkutan anlar: Patlama sesi sonrası kaldırımlardan buhar yayıldı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir fabrikanın yüksek buhar taşıyan boru hattında meydana gelen patlama sesi sonrası menfezlerden yüksek oranda çıkan buhar etrafa yayıldı. Vatandaşlar korku yaşadı. Karadeniz Ereğli ilçesinde bir fabrikanın yüksek buhar dağıtım boru hattında meydana geldiği değerlendirilen patlama; ilçede büyük bir paniğe neden oldu. Devrek yol ayrımında bulunan sitim (yüksek buhar) borularında patlama sesleri duyuldu. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde güvenlik çemberi oluşturulurken, patlamanın etkisiyle çevreye güvenlik şeridi çekildi. İlk belirlemelere göre olayda can kaybı yaşanmadığı belirtildi. Fabrika yetkilileri, olayın nedeninin araştırıldığını ve durumun kontrol altına alındığını belirtti. Yetkililer ayrıca, patlamanın neden olduğu maddi hasarın tespiti ve gerekli onarım çalışmalarının başlatıldığını duyurdu. Bölge sakinleri, patlamanın ardından büyük bir korku yaşadıklarını ve evlerinden dışarı çıktıklarını ifade etti. Patlama sesi, Ereğli’nin pek çok noktasından duyuldu.
23 Temmuz 2024 Salı - 16:21
İki bin nüfuslu beldede halı, bahçe sulama ve araç yıkamaya kısıtlama getirildi
Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Muslu beldesinde su kaynaklarının azalması nedeniyle belediye tarafından şebeke suyu ile halı, araç yıkamaya ve bahçe sulamaya kısıtlama getirildi. Yaz mevsiminde hava sıcaklıklarının yüksek seyretmesi, yeterli yağışların olmamasıyla birlikte su kaynakları hızlıca tüketilmeye başladı. İlçeye bağlı 2 bin nüfuslu beldede belediye tarafından su kaynaklarının korunması amacıyla bir dizi tedbir alındı. Muslu Beldesi genelinde şebeke suyu ile halı yıkama, araç yıkama ve bahçe sulama faaliyetlerine kısıtlama getirildi. Belediye yetkilileri, vatandaşların bu konuda duyarlı olmalarını ve hassasiyet göstermelerini uyarısında bulunarak su kaynaklarının korunması ve israfın önlenmesi adına alınan bu tedbirlere uymanın, beldenin geleceği için büyük önem taşıdığı ifade edildi. Merkez Mahallesi Muhtarı Reha Poyraz, belediyenin aldığı kararın yerinde bir karar olduğuna vurgu yaptı. Araç veya halı yıkamak isteyenlerin profesyonel hizmet veren şirketlere ulaşabileceğini hatırlatan Poyraz, "Muslu Belediyemiz yerinde bir karar almıştır. İnsanlarımız yeri geliyor evinde su bulamıyor. Halı ve araç yıkamak, bahçe sulamak gibi işlerin bir müddet ertelenmesi istendi. Çünkü yağış olmuyor hava sıcaklıkları yüksek seyrediyor. Belediyemizin sondaj projesi ile ilgili uzun vadeli çalışması da mevcut. Beldemizin ihtiyaçlarını giderme gayretinde çaba sarf ediliyor" diye konuştu. Mahalle sakinleri de belediyenin hoparlör sisteminden söz konusu uyarıyı dinlediklerini ifade ederek su kullanımına hassasiyet gösterilmesi gerektiğini ifade ettiler.
23 Temmuz 2024 Salı - 16:18
İki bin nüfuslu beldede halı, bahçe sulama ve araç yıkamaya kısıtlama getirildi
Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Muslu beldesinde su kaynaklarının azalması nedeniyle belediye tarafından şebeke suyu ile halı, araç yıkamaya ve bahçe sulamaya kısıtlama getirildi. Yaz mevsiminde hava sıcaklıklarının yüksek seyretmesi, yeterli yağışların olmamasıyla birlikte su kaynakları hızlıca tüketilmeye başladı. İlçeye bağlı 2 bin nüfuslu beldede belediye tarafından su kaynaklarının korunması amacıyla bir dizi tedbir alındı. Muslu Beldesi genelinde şebeke suyu ile halı yıkama, araç yıkama ve bahçe sulama faaliyetlerine kısıtlama getirildi. Belediye yetkilileri, vatandaşların bu konuda duyarlı olmalarını ve hassasiyet göstermelerini uyarısında bulunarak su kaynaklarının korunması ve israfın önlenmesi adına alınan bu tedbirlere uymanın, beldenin geleceği için büyük önem taşıdığı ifade edildi. Merkez Mahallesi Muhtarı Reha Poyraz, belediyenin aldığı kararın yerinde bir karar olduğuna vurgu yaptı. Araç veya halı yıkamak isteyenlerin profesyonel hizmet veren şirketlere ulaşabileceğini hatırlatan Poyraz, "Muslu Belediyemiz yerinde bir karar almıştır. İnsanlarımız yeri geliyor evinde su bulamıyor. Halı ve araç yıkamak, bahçe sulamak gibi işlerin bir müddet ertelenmesi istendi. Çünkü yağış olmuyor hava sıcaklıkları yüksek seyrediyor. Belediyemizin sondaj projesi ile ilgili uzun vadeli çalışması da mevcut. Beldemizin ihtiyaçlarını giderme gayretinde çaba sarf ediliyor" diye konuştu. Mahalle sakinleri de belediyenin hoparlör sisteminden söz konusu uyarıyı dinlediklerini ifade ederek su kullanımına hassasiyet gösterilmesi gerektiğini ifade ettiler.
23 Temmuz 2024 Salı - 11:26
Zonguldak’ta marketlerdeki fahiş fiyat denetimleri sürüyor
Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde ekiplerin fahiş fiyat denetimleri sürüyor. Zonguldak Ticaret İl Müdürlüğü ve Gökçebey Belediyesi Zabıta Komiserliği ekipleri, fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek amacıyla marketlerde denetimler gerçekleştiriyor. Ekipler, vatandaşları mağdur eden haksız fiyat artışlarına yönelik olarak temel gıda ve ihtiyaç malzemeleri başta olmak üzere ürünlerin alış ve satış fiyatlarını inceliyor. Bu kapsamda, işletmelerin vatandaşa haksız kazanç sağlanmasını önlemek için sıkı kontrollerin devam edeceği öğrenildi.
23 Temmuz 2024 Salı - 11:19
Alaplı’da kurumlar arası halı saha turnuvasının yarı finalistleri belli oldu
Alaplı halı saha futbolunun kurumlar arasındaki en büyük halı saha organizasyonunda yarı finalistler belli oldu. Alaplı Kurumlar arası futbol turnuvasında 12 takımın mücadele ettiği turnuvada çeyrek final maçlarının ardından Alaplı Kent Konseyi, Alaplı Kaymakamlığı, Alaplı Belediyesi ve Alaplı Sağlık takımları yarı finale yükseldi. Alaplı Kent Konseyi Çeyrek final maçında Ziraat Bankası’nı 4-1 yenerken, Alaplı Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü’nü 6-3 yendi, İlçe sağlık, Müftülük takımını penaltılar sonucu 6-5, İlçe Kaymakamlık ise Yüksek Okulu 7-4 yendi. Turnuvanın yarı finalinde Alaplı Kent Konseyi ile Alaplı Belediyesi, Alaplı Kaymakamlığı ise Alaplı Sağlık ekibi ile eşleşti. Yarı final müsabakalarının Salı ve Çarşamba günü oynanacağı kurumlar arası halı saha final heyecanı, Cuma akşamı Alaplı Kuzenler Halı sahada yaşanacak.
23 Temmuz 2024 Salı - 10:51
Zonguldak’ta jandarma ve polisin huzur denetimleri sürüyor
Zonguldak’ta jandarma ve polis ekipleri halkın güvenliği ve huzuru için denetimlerini sürdürüyor. Zonguldak Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü 15-21 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği güvenlik ve huzur denetimlerinin istatistiklerini paylaştı. Aranan şahıslara yönelik çalışmalarda 31 kişi yakalandı. Silah kaçakçılığıyla mücadelede 3 tabanca, 1 kurusıkı tabanca ve 5 yivli-yivsiz tüfek ele geçirildi. Ruhsatsız işletilen maden ocaklarına yönelik denetimlerde 6 ton kömür, 3 vinç ve 70 metre ray ele geçirilirken, 5 ocak imha edildi. Trafik denetimlerinde 12 bin 687 araç ve 8 bin 953 kişi kontrol edildi. Uyuşturucu operasyonlarında ise 31 gram metamfetamin, 15,22 gram esrar, 107 adet sentetik ecza ve 3 gram kokain, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Bir şüpheli hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder