Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Çanakkale
Şampiyonluğu garantileyen sarı-kırmızılılar Çanakkale sokaklarında şampiyonluk coşkusu yaşadı
10 Mayıs 2026 Pazar - 00:12:41
Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, konuk ettiği Antalyaspor’u 4-2 yenerek bitime 1 hafta kala Süper Lig’in 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamlamayı garantilemesiyle Çanakkale’de sarı-kırmızılı taraftarlar büyük coşku yaşadı. Galatasaray, Süper Lig’i üst üste 4, toplamda da 26. kez şampiyon olarak tamamladı. Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray evinde karşılaştığı Antalyaspor’u 4-2’lik skorla mağlup etti ve ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluğu garantilemesinin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar, şampiyonluğu Çanakkale’de coşkuyla kutladı. Sarı-kırmızılı takımın taraftarları, Truva Atı önü Morabin Park’ta bir araya geldi. Taraftarlar ellerinde sarı-kırmızılı bayrakları dalgalandırıp meşaleler yakarak takımlarının başarısını kutladı. Bazı Galatasaraylı taraftarlar da araçlarıyla konvoylar oluşturarak şampiyonluklarını kutladı. 1 yaşındaki Galatasaraylı bebek 2’nci şampiyonluğunu kutladı 1 yaşındaki oğulları Barlas’ın 2’nci şampiyonluğunu kutladığını belirten Ali ve Buse Buran çifti, "Oğlumuz 1 yaşında 2’nci şampiyonluğunu görüyor. Galatasaray bizi her zaman gururlandırmaya devam ediyor. Oğlumuza bırakacağımız en büyük miras Galatasaraylılık’ dedi. Şampiyonluk kutlamak Çanakkale’de nasip oldu Kütahya’dan Çanakkale’ye tur için gelen ilkokul öğrencisi İkra Zeynep Akıncı, "Çok güzel duygular içerisindeyiz. Kütahya’dan gezi için geldik bu mutlu anı Çanakkale’de yaşadığımız için çok heyecanlıyız" diye konuştu. Taraftar 5’inci şampiyonluğu hedefliyor. Beşinci şampiyonluğu beklemeye başladığını söyleyen Melih Solmaz mutluluğunu şu sözlerle ifade etti: "4 sene üst üste şampiyon olduk. 5’incisi de olacak. Avrupa’da yeniden kral olacağız. Çok mutluyuz. Her sene bize şampiyonluğu yaşattığı için Galatasaray’ımıza teşekkürler" diyerek takımlarına oan güvenlerini ifade etti.
09 Mayıs 2026 Cumartesi - 15:16
Çanakkale Havalimanı’nda orman yangınları öncesi ekiplerle tören düzenlendi
Çanakkale Havalimanı’nda ‘Orman Yangınlarıyla Mücadele Sezon Başlangıç Töreni’ düzenlendi. DHMİ Çanakkale Havalimanı Apronunda, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı hava ve kara araçları ile uzman personelin katılımıyla ‘Orman Yangınları Sezon Başlangıcı Töreni’ düzenlendi. Yeşil Vatan’ın korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak ve yangınla mücadeleye hazır olunduğunu göstermek amacıyla gerçekleştirilen törende, 8 Hava Aracı ve onlarca tam donanımlı Yangınla Mücadele Aracı yer aldı. Ormanların Koruyucuları, yangın sezonuna hazır olduklarını bir kez daha kamuoyuna gösterdi. DHMİ Çanakkale Havalimanı’nın teknik imkân ve kabiliyetleri, yangınla mücadele kapsamında en üst düzeyde kullanılarak, törenin başarıyla gerçekleştirilmesine katkı sağladı. Orman yangınlarıyla mücadelede erken müdahalenin hayati öneme sahip olduğu vurgulanırken, daha önceki orman yangınlarında DHMİ Çanakkale Havalimanı’nın erken müdahale noktasında sağladığı büyük katkı, imkan ve teçhizat desteği ile bu tür koordinasyon faaliyetlerinin yangın sezonunda büyük önem taşıdığı belirtildi. Çanakkale’ de ormanların korunması için gece gündüz demeden çalışan tüm ekiplere teşekkür edildi.
09 Mayıs 2026 Cumartesi - 15:12
2 bin kişi köy hayrında buluştu
Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Uzunalan köyünde düzenlenen geleneksel Çiftçi Bayramı ve köy hayrı 2 bin kişinin katılımı ile yapıldı. Çan ilçesine bağlı Uzunalan köyünde öğle namazı öncesinde köy camiinde Kuran-ı Kerim ve Mevlidi Şerif tilaveti yapıldı. Kılınan namazın ardından 2 bin kişiye pilav, yoğurt ve tatlı ikram edildi. Hayır cemiyetine Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Çan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem, Muhtarlar Derneği Başkanı Turgay Şahin, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
09 Mayıs 2026 Cumartesi - 15:11
Çanakkale’de insan kaçakçılığı operasyonu: 31 düzensiz göçmen ve 4 organizatör yakalandı
Çanakkale’de ‘Göçmen Kaçakçılığı’ suçunun engellenmesi ve organizatörlerin yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 31 düzensiz göçmen ve 4 organizatör yakalandı. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince il genelinde ‘Göçmen Kaçakçılığı’ suçunun engellenmesi ve organizatörlerin yakalanması amacıyla İl Jandarma ve Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı ile koordineli operasyon gerçekleştirildi. 6-7 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen operasyonel çalışmada, ilde yasadışı yollardan yurtdışına çıkmaya teşebbüs eden 31 kaçak göçmen yakalandı. Kaçak göçmenlere organizatörlük yaptığı tespit edilen 4 şüpheli yakalandı. Kaçak göçmenler gerekli yasal işlemleri için Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezine (GÖKSEM’ e) teslim edildi. İşlemlerinin ardından 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Gerçekleştirilen operasyonda kaçakçılık olayında kullanılan 15 can yeleği, 3 can simidi ve 1 hava pompasına el konuldu.
04 Eylül 2021 Cumartesi - 15:06
Yemek borusundan 6 santimlik et parçası çıktı
Çanakkale’nin Biga ilçesinde yaşayan kadının yemek borusuna sıkışan 6 santimlik et parçası endoskopi yöntemiyle yapılan operasyonla çıkarıldı.
04 Eylül 2021 Cumartesi - 11:28
Bozcaada açıklarında 59 düzensiz göçmen kurtarıldı
Çanakkale’nin Bozcada ilçesi açıklarında, Yunanistan’ın Midilli Adası’na yasa dışı yollarla gitmeye çalışan 59 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.
03 Eylül 2021 Cuma - 18:29
AK Parti’li Turan: “Çanakkale’mize 106 yeni doktor atandı”
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale’ye 106 yeni doktorun atamasının yapıldığını söyledi.
03 Eylül 2021 Cuma - 18:13
1915 Çanakkale Köprüsü’nün son tabliye bloğu geldi
Tamamlandığında dünyanın en büyük orta açıklığına sahip asma köprüsü unvanına kavuşacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün son tabliye bloğu Çanakkale’ye ulaştı.
03 Eylül 2021 Cuma - 16:35
Salda Gölü’nün ekosistemi bilimsel çalışmalar için görüntülendi
Burdur’un Yeşilova ilçesinde yer alan Salda Gölü’nün su altı ekosistemi bilimsel çalışmalar için görüntülendi.
03 Eylül 2021 Cuma - 12:23
Cumhur İttifakı Ezine’de buluştu
Cumhur İttifakı Çanakkale teşkilatları, Ezine ilçesinde AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın ziyaret programlarında bir araya geldi.
03 Eylül 2021 Cuma - 12:11
Milli Sporcu Korkmaz Biga’da coşkuyla karşılandı
2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nda gümüş madalya kazanan milli okçu Bülent Korkmaz, Çanakkale’nin Biga ilçesinde coşkuyla karşılandı.
03 Eylül 2021 Cuma - 12:09
Çanakkale’de lüferin kilosu 150 lira
1 Eylül Çarşamba günü denizlerde 6 aylık aradan sonra açılan av sezonunun 3’üncü gününde lüferin kilosu 150 liradan tezgahlarda yerini aldı.
02 Eylül 2021 Perşembe - 15:48
1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı
Tamamlandığında ’dünyanın en büyük orta açıklığına sahip asma köprüsü’ unvanına kavuşacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün 53’üncü tabliye bloğu yerleştirildi.
02 Eylül 2021 Perşembe - 13:42
Başkan Öz öğrencilerin heyecanına ortak oldu
Çanakkale’nin Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, 2021-2022 eğitim-öğretim yılında öğrencilerin ve ailelerinin heyecanına ortak oldu.
01 Eylül 2021 Çarşamba - 21:24
Çanakkale’deki orman yangınında 30 hektarlık alan zarar gördü
Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı Bekirler köyünde çıkan ve 3 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangında 30 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi.
01 Eylül 2021 Çarşamba - 19:30
Bakan Pakdemirli: "Çanakkale’deki orman yangını kontrol altına alındı"
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı Bekirler köyündeki orman yangınının kontrol altına alındığını açıkladı.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder