Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Siirt
Eruh’ta beton mikseri kaza yaptı, sıkışan sürücüyü ekipler kurtardı
03 Mayıs 2026 Pazar - 12:36:55
Siirt’in Eruh ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden beton mikserinin yoldan çıkarak kaza yapması sonucu sürücü, araç içerisinde sıkışarak ağır yaralandı. Edinilen bilgilere göre, 06 DZP 950 plakalı beton mikseri sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Acil Çağrı Merkezi’nden gelen ihbar üzerine olay yerine vakit kaybetmeksizin AFAD, UMKE, ERKUT ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan sürücü M.A., ekiplerin titiz ve koordineli müdahalesiyle kurtarıldı. Sıkıştığı yerden çıkarılan yaralı sürücü, olay yerinde hazır bekleyen 112 acil servis ambulansına alınarak hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
03 Mayıs 2026 Pazar - 10:57
4 çocuk annesi kayıp kadın sırra kadem bastı: Aile ve avukattan JAK talebi
Siirt’in Baykan ilçesinde 2024 yılında kaybolan 30 yaşındaki 4 çocuk annesi Mekiye Akyel’in ablası ve avukatı, Jandarma Genel Komutanlığına bağlı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekibinin arama çalışması yapması için dilekçe verdi. Baykan ilçesinde 2024 yılında kaybolan 30 yaşındaki 4 çocuk annesi Mekiye Akyel’e ilişkin yürütülen soruşturma devam ediyor. Akyel’den, kaybolduktan bugüne kadar haber alınamadı. Yürütülen soruşturma kapsamında Akyel’in eşi İ.G., kayınbirader H.G. ve şüphelilerin babası İ.G. gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Akyel’in ablası Halime Pilgir, kardeşinin öldürüldüğünü öne sürerek, Siirt Cumhuriyet Başsavcılığına cansız bedeninin bulunması için Jandarma Genel Komutanlığına bağlı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekibinin arama çalışması yapması için dilekçe verdi. Ailenin avukatı Gurbet Bilbay ise 1,5 yıldır Akyel’in kayıp olduğunu, bununla ilgili yeraltı çalışması yapılmasını istediklerini dile getirdi. Mekiye’nin ablası Halime Pilgir, Siirt’te olduğunu, Mekiye için halen adalet peşinde olduğunu söyledi. JAK ekibi talebi için Ankara’ya gönderilmek üzere dilekçe yazdığını belirten Pilgir, "Lütfen Mekiye için JAK ekibi devreye girsin. Kardeşimin bir kemiği, bir mezarı olsun. Mekiye, Gülistan gibi insanlar mezarsız kalmasın" dedi. Avukat Gurbet Bilbay da, Jandarma Genel Komutanlığına JAK ekibi için başvurduklarını ifade etti. Soruşturmamızda ekibin kapsamlı çalışmadığını değerlendiren Bilbay, "Gülistan Doku’daki gibi ince bir çalışma bekliyoruz. 30 kişilik ekibi bizde talep ediyoruz. Bununla ilgili başvurumuzu da yaptık. Buradan Adalet Bakanı’mıza sesleniyorum. Bizim soruşturma çok yavaş ilerliyor ve ne olacağı belli değil" diye konuştu. "Belki iddianame bir kabul edilmeyecek. Lütfen buradan sesimizi duyun" diyen Bilbay, "JAK ekibini en yakın zamanda Siirt’in Baykan ilçesine Mekiye Akyel için göndermenizi talep ediyoruz. Kendisi 1, 5 senedir kayıp. Hiçbir şekilde haber alınamıyor. Öldürüldüğü konusunda çok büyük şüpheler var. Fakat hiçbir şekilde cesedine ulaşılamıyor. Bununla ilgili yeraltı çalışması yapılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
02 Mayıs 2026 Cumartesi - 23:47
Kurtalan’da kutlama konvoyunda kaza: 1 yaralı
Siirt’in Kurtalan ilçesinde Amed Sportif Faaliyetler’in Süper Lig’e yükselmesi dolayısıyla düzenlenen kutlama konvoyunda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, Kurtalan Beykent Caddesi’nde Amed Sportif Faaliyetler’in kutlama konvoyunun oluşturduğu yoğunluk sırasında, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, yol kenarında bulunan ve Yurt Lig müsabakaları için ilçeye gelen bir öğrenciye çarptı. Yaralanan öğrenci, olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
02 Mayıs 2026 Cumartesi - 15:02
Siirt’te ambulans şarampole devrildi: 3 sağlık personeli yaralandı
Siirt’in Pervari ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ambulans şarampole devrildi. Kazada 3 sağlık personeli yaralandı. Olay, ilçeye bağlı Köprüçayı köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hasta almaya giden 56 AAC 707 plakalı ambulans, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazanın ardından bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ambulans içerisinde bulunan 3 sağlık personeli hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Pervari Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
08 Kasım 2024 Cuma - 22:01
Siirt’te 16 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı
Siirt’in Kurtalan ilçesinde yatılı okulda 16 öğrenci, yedikleri yemek sonrası zehirlenme şüphesiyle kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Edinilen bilgilere göre, Kurtalan Ekspres Anadolu Lisesine ait yurtta dün gece 16 öğrenci yedikleri yemek sonrası rahatsızlandı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla öğrenciler Kurtalan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Öğrencilerin tedavisinin devam ettiği belirtildi.
08 Kasım 2024 Cuma - 17:19
Siirt’te helikopter kazasında şehit olan 17 asker dualarla anıldı
Siirt’in Pervari ilçesi Köprüçay köyü Hasan Tepe mevkiinde 10 Kasım 2012’de yaşanan elim helikopter kazasında şehit olan 17 asker dualarla anıldı. İl Jandarma Komutanlığı’ndaki programda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve okunan mevlitlerin ardından İl Müftüsü Şakir Pinal şehitler için dua etti. Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, terör başta olmak üzere tüm suç örgütleriyle mücadelenin azim, kararlılık ve inançla sürdüğünü belirterek, “10 Kasım 2010 tarihinde elim bir helikopter kazası sonucu şehit olan kahramanlarımızı rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi. Dadaşlar Anıtı’na karanfil bırakan katılımcılara yemek ikramı ile program sona erdi. Mevlit programına Vali Kemal Kızılkaya, Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Sarıca, Adalet Komisyonu Başkanı Murat Cirit, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Özmen, 3. Komando Tugay Komutan Vekili Muhabere Yarbay Murat Kılınç, Gazi ve Şehit Aileleri Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili Kazım Ensarioğlu, Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı İsmail Şehitoğlu, şehit yakınları, gaziler, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.
08 Kasım 2024 Cuma - 17:13
Siirt’te helikopter kazasında şehit olan 17 asker, dualarla anıldı
Siirt’in Pervari ilçesi Köprüçay köyü Hasan Tepe Mevkiinde, 10 Kasım 2012 tarihinde yaşanan elim helikopter kazasında şehit olan 17 asker ve tüm şehitler için dualar edildi, mevlit okutuldu. Siirt İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Siirt İl Müftülüğünde görevli imam hatipler tarafından okunan mevlitlerin ardından, İl Müftüsü Şakir Pinal şehitler için dua etti. Vali Kızılkaya, terör başta olmak üzere tüm suç örgütleriyle mücadelenin azim, kararlılık ve inançla sürdüğünü belirterek, “10 Kasım 2010 tarihinde elim bir helikopter kazası sonucu şehit olan kahramanlarımızı rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi. Mevlit programına; Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Sarıca, Adalet Komisyonu Başkanı Murat Cirit, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Özmen, 3. Komando Tugay Komutan Vekili Muhabere Yarbay Murat Kılınç, Gazi ve Şehit Aileleri Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili Kazım Ensarioğlu, Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı İsmail Şehitoğlu, şehit yakınları, gaziler, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı. Program, Dadaşlar Anıtı’na karanfiller bırakılması ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından katılımcılara yemek ikram edilmesi ile sona erdi.
08 Kasım 2024 Cuma - 11:46
Siirt’te temizlik seferberliği devam ediyor
Siirt İl Özel İdare ekipleri tarihi ve doğal alanları temizlemeye devam ediyor. Siirt Valiliği tarafından başlatılan temizlik seferberliği, tarihi ve doğal alanlarda hız kesmeden sürüyor. Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın önderliğinde İl Özel İdare ekipleri tarafından yürütülen temizlik çalışmaları kapsamında, Tillo Tabiat Parkı ve Deliklitaş bölgelerinde temizlik gerçekleştirildi. Yapılan temizlik çalışmalarının amacının ise, Siirt’in tarihi, doğal ve kültürel alanlarının korunmasını ve daha yaşanabilir bir çevre oluşturulması hedefliyor.
07 Kasım 2024 Perşembe - 11:34
Siirt büryanına rağbet artıyor
Siirt’in yöresel yemeklerinden vazgeçilmez lezzet büryan kebabına rağbet artıyor. Gece saatlerinde hazırlanarak özel yapılan kuyularda pişirilen ve gün ağarmadan satışa sunulan büryan kebabı, Siirt’in vazgeçilmeyen lezzetleri arasında yer alıyor. Sonbahar ayında toklu (6-12 aylık kuzu) etinden yapılan büryan kebabına vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor. Her mevsim olduğu gibi sonbahar mevsiminde de büryana rağbet olduğunu belirten büryan ustası Murat Kayaalp; ‘’Büryan kebabımız bilindiği üzere Siirt’in patentli yemeğidir. Her sabah saat 05.00’te kahvaltıda yenilen bir yemektir. Kuyuya önce kaburga ve omurga kısımlarını daldırıyoruz. Pişim aşamasında üstteki etler tandırda bir sirkülasyon oluşturuyor. Üstten damlayan yağlarla alttaki kemikli etler pişiyor alttan da oluşan buharla üstteki etler pişiyor ve bilindiği üzere 2023 yılında da patent alınan bir yemektir. Şu anda sonbahardayız. Sonbaharın gelişiyle beraber biz toklu etine başladık. Toklu etine de rağbet var. Bu bir kültür yemeğidir. Asırlardan beri nasıl geldiyse böyle devam etmekteyiz. Büryan kebabımız şu anda da büyük bir rağbet görüyor’’ dedi. Müşteri Serdar Beştaş ise "Siirt halkı olarak büryan kebabını çok seviyoruz. En az 10-15 günde bir yiyoruz. Sonbahar da daha çok lezzetli oluyor’’ ifadelerini kullandı.
06 Kasım 2024 Çarşamba - 22:24
Siirt’te tarım aracı devrildi: Anne öldü, oğlu yaralandı
Siirt’in Eruh ilçesinde ’patpat’ diye tabir edilen tarım aracının devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında anne hayatını kaybetti, oğlu yaralandı. Kaza, Dalkoru köyü mevkisinde meydana geldi. Bahçeden eve döndükleri sırada patpat, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada, sürücü yaralandı, annesi Ayşe Kayar (70) hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yaralı sürücü, ilk müdahalenin ardından Eruh İlçe Devlet Hastanesine sevk edildi. Ayşe Kayar’ın cansız bedeni Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
06 Kasım 2024 Çarşamba - 16:51
Siirt’te Kızılay Haftası kutlandı
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Kızılay Haftası münasebetiyle Türk Kızılay temsilcilerini makamında kabul ederek, Kızılay Haftasını kutladı. Ziyarete, Türk Kızılay’ı Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık, Türk Kızılay Derneği Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç, Kızılay çalışanları ve gönüllüler katıldı. Vali Kızılkaya, Kızılay çalışanlarına başarılar dileyerek, şanlı bayrağımızı simgeleyen bayrak rozetleri hediye etti. Türk Kızılay’ı Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık da Vali Kızılkaya’ya, verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.
06 Kasım 2024 Çarşamba - 14:33
Uçurumda mahsur kalan keçiyi ERKUT ekipleri kurtardı
Siirt’in Eruh ilçesinde uçurumda mahsur kalan keçi, 2 saatlik çalışma sonucu ekipler tarafından kurtarıldı. İlçeye bağlı Gedikkaşar köyünde çiftçi Şaban Elçiçek’in otlayan keçisi dağlık arazide mahsur kaldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine Eruh Arama ve Kurtarma (ERKUT) ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından keçiyi halat yardımıyla kurtararak sahibine teslim etti. Çiftçi Şaban Elçiçek, Eruh Kaymakamlığı ve ERKUT ekibine teşekkür etti.
05 Kasım 2024 Salı - 16:23
Uzmanından kronik hastalara tavsiyeler
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ali Nar, özellikle yüksek tansiyon, diyabet ve kalp rahatsızlıklarına sahip bireylerin kontrollerini aksatmamaları gerektiğini söyledi. Bu hastalıkların ciddi sağlık problemlerine yol açabileceğini ve zamanında müdahale edilmezse hastaların yaşam kalitesini önemli ölçüde düşürebildiğini ifade eden Dr. Nar, hastaların, doktorlarının verdiği tedavi planına ve ilaç kullanımına harfiyen uymaları gerektiğini söyledi. Bu hastalıkların genellikle sinsi ilerlediğine ve geç fark edildiğinde tedavisinin zorlaştığına dikkat çeken Nar, "Özellikle yüksek tansiyon ’sessiz katil’ olarak biliniyor. Hastalarımız çoğu zaman tansiyon yüksekliğini hissetmeyebilir. Ancak bu durum, organ hasarına yol açmadan önce kontrol altına alınmalıdır" dedi. Bunun yanı sıra, sağlıklı beslenme ve düzenli egzersizin bu hastalıkların önlenmesi ve yönetilmesinde büyük rol oynadığını belirten Dr. Nar, "Tuz tüketimini azaltmak, düzenli egzersiz yapmak, sebze ve meyve ağırlıklı beslenmek, bu hastalıkların kontrolünde oldukça etkilidir. Özellikle risk grubunda bulunan bireylerin dikkatli olmaları gerekiyor. Aile geçmişinde kalp hastalığı, diyabet ya da yüksek tansiyon bulunan kişilerin daha sıkı bir kontrol altında olması hayati önem taşıyor. Erken teşhis, birçok hayatı kurtarabilir. Hastanelerde sunulan sağlık hizmetleri bu tür kronik hastalıkların teşhis ve tedavisinde büyük bir öneme sahip. Hastalar, bu hizmetlerden yararlanarak sağlıklarını güvence altına alabilecekler" dedi.
05 Kasım 2024 Salı - 13:04
Siirt’te asfalt plenti ve taş kırma tesisi inşaatı tamamlanıyor
Siirt Valiliği tarafından yerli kaynaklarla ve Türk mühendislerinin gayretiyle inşası tamamlanmak üzere olan asfalt plenti ve taş kırma tesisinde hizmet verme hazırlıkları başladı. Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle birlikte projeyi yerinde inceledi. Vali Kızılkaya, "Bu önemli proje, şehrimizin ihtiyaç duyduğu altyapı hizmetlerini kendi imkanlarımızla karşılayacak büyük bir hamledir. Yıllık 258 bin 200 ton BSK asfalt üretimi ve 157 kilometre yol yapımı kapasitesiyle Siirt’e kazandırılacak bu tesis, ilimizin modern ulaşım ağına katkı sağlayacak. Siirt’in sürdürülebilir geleceği için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz’’ dedi. Tesisin, Siirt’in altyapı projelerinde önemli bir rol üstlenmesi ve dışa bağımlılığı azaltacağı bekleniyor.
04 Kasım 2024 Pazartesi - 16:32
Siirt’te güvenlik ve asayiş değerlendirme toplantısı yapıldı
Siirt’te güvenlik ve asayiş konuları Ekim ayı toplantısında konuşan Vali Dr. Kemal Kızılkaya "Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda 5 sığınak imha edildi, turuncu kategoride aranan 2 terörist etkisiz hale getirildi ve örgüte destek verdiği belirlenen 12 kişi tutuklandı" dedi. Vali Dr. Kızılkaya, Siirt’te huzurun korunması için yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti. Terörle mücadele, uyuşturucu, kaçakçılık, siber suçlar, düzensiz göç ve trafik güvenliği gibi birçok alanda güvenlik güçlerinin yoğun çaba gösterdiğini vurgulayan Vali Kızılkaya, “Siirt halkının güvenliği en büyük önceliğimizdir. Güvenlik güçlerimiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle, her türlü suçla mücadelede kararlı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Ekim ayında terörle mücadelede önemli başarılar sağlandı. Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda 5 sığınak imha edildi, turuncu kategoride aranan 2 terörist etkisiz hale getirildi ve örgüte destek verdiği belirlenen 12 kişi tutuklandı. Sosyal medya üzerinden terör propagandası yapan 6 kişiye de adli işlem yapıldı. Vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla 70 hanede toplam 149 kişiye yönelik bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi. Uyuşturucuyla mücadelede Ekim ayında yapılan 56 operasyonda 77 şüpheli yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Operasyonlarda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, 124 metruk bina kontrol edildi" diye konuştu. Uyuşturucu ile mücadele çalışmalarında vatandaş desteğinin önemini vurgulayan Vali Kızılkaya, İçişleri Bakanlığı tarafından geliştirilen UYUMA uygulamasını kullanarak bu mücadeleye katkıda bulunulabileceğini belirtti. Vali Kızılkaya, "Kaçakçılıkla mücadelede Ekim ayında yapılan 51 operasyonda, bandrolsüz sigara, kaçak tütün, silah, tarihi eser ve gümrük kaçağı cep telefonları gibi birçok yasa dışı ürün ele geçirildi. 77 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Siber suçlarla mücadele kapsamında 103 siber suç olayı aydınlatıldı. Terör örgütü propagandası yapan 85 kişiye işlem yapılırken, yasa dışı bahis ve müstehcen içerik paylaşan 586 site kapatıldı. Ayrıca vatandaşların siber farkındalıklarını artırmak için 949 kişiye eğitim verildi. Ekim ayı içerisinde Siirt genelinde 26 düzensiz göçmen yakalanarak il göç idaresine teslim edildi, sınır dışı işlemleri başlatıldı. Göçmen kaçakçılığına karıştığı tespit edilen 2 kişi ise adli makamlarca tutuklandı. Jandarma ve emniyet birimleri sorumluluk alanlarında Ekim ayında meydana gelen 592 asayiş olayının 574’ü aydınlatıldı. Geçen yıla göre kişilere ve mal varlığına karşı işlenen suçlarda önemli oranda düşüş sağlanırken, Siirt’te suç oranlarında yüzde 100’lük bir azalma var" şeklinde konuştu. Toplantı, güvenlik ve asayiş konularında yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.
04 Kasım 2024 Pazartesi - 15:45
Siirt’te mevsimin ilk karı yağdı
Siirt’te hava sıcaklıklarının düşmesinin ardından mevsimin ilk karı yağdı. Siirt’te hava sıcaklıkları düştü. Kentte etkili olan yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Kentin yüksek kesimlerinde sağanak yağış, yerini kar yağışına bıraktı. Siirt’te mevsimin ilk kar yağışını alan Eruh Okçular köyü Herekol mevkiinde yeşil alanların bir kısmı beyaz örtüyle kaplandı. Kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı da hissedilir derecede azaldı. Siirt İl Özel İdaresi ekipleri de kapanma riski taşıyan yollar için teyakkuza geçti.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder